Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar Mevlana'nın şu sözü çok hoşuma gitti sizlerlede paylaşıyım dedim

KISMET ETMİŞ İSE MEVLA;
EL GETİRİR,YEL GETİRİR,SEL GETİRİR.
KISMET ETMEZ İSE MEVLA;
EL GÖTÜRÜR,YEL GÖTÜRÜR,SEL GÖTÜRÜR.

eğer 2. çizgi çıktıysa vardır canım hadi hayırlısı inşAllah gebelik vardır
ama yine kimyasal gebelikse diye korkuyorum.kan testim 3.48 çıkmıştı.ama adetime daha 6 gün vardı.cuma tekrar kanda baktırıcam.umarım güzel yükselmiştir.Allah her isteyene hayırlısıyla nasip etsin.gebelik şüphesi bile insanın ayaklarını yerden kesiyor.karnında hissettiğinde,hele bi de kucağına aldığında tarif edilmez bi duygu yaşanır herhalde.Allahım nasip etsin o güzel duyguyu

valla bu ay dedıgın gıbı koyverdım zaten olmuyor dıyorum tedavısız bu ay hıc olmaz dedım..ben 2 sefer klomen kullandım klomene cevap verdm ama bebek olmadı gona f ıgnleere gectım onda sadece 1 yumurta oldu odA OLmadı nasıp artık yaa yapıcak bırsey yok kı sabır etmekten başkaaa.

ıyı geceler kızlar bısey sorcam bende pko luyum da tedavı dıye gıttım doktor asılam yaptı ama tutmadı tabı ıkıncıyı deneyelım falan dedı bende gıtmedım tabı. sormak ıstedıgm su yanı bunun bı tedavısı yok mu ılacla falan

ben de pkoluyum.tedavi olmadım henüz.bekarken doğum kontrol hapı veriyordu doktor.hep pkoluymuşum.ama bekarken hiç merak etmemiştim.çocuğum olmayınca bu durumun adını öğrendim.ve tedavisiz hamile kaldım galiba.çift çizgi görünüyor şuan.ama kimyasalsa diye hamileyim kesin diyemiyorum.1,5 yıl olmadı çocuğum.bu ay farklı olarak bal,tarçın,çörekotu kullandım.onun sayesinde sanırım

ne güzel maşallah rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın canım diana 35 doğum kontrol hapını niye verdiki bide hatırlayamdın ilaç klomen falan mı yumurta geliştirici anlamadım birazz

Son düzenleme:

kopma canım burdan sakın kopmaa çok duygulandım yaa benıde yaz bileğinee unutma sakın baak ben eskilerdenım bu topikdee

canım gıttıgın doktor hormon tahlılı vs yapmadımı yada yumurta gelıstırıcı haplarla denemedınız mı hemen dırek asılamamı yaptı

canım hamılemısınnn aaaaaa en son kan testı yaptırmıstınnn

slm cnaım iyi olmanıza sevindim valla kızınada maşallah darısı bize inş..

canım hamılemısınnn aaaaaa en son kan testı yaptırmıstınnn
tam bilmiyorum canım.kanda 3,48 çıkmıştı.ama 6 gün vardı daha.dün gece test yaptım.çift çizgi çıktı.biri silik ama çok net görünüyor.bi de hemen çıktı silik de olsa.hadi hayırlısı bakalım.cuma tekrar kan vericem olmuşsa eğer bu forum sayesinde.üye olmadan önce de hep takip ediyordum.uğurlu geldiniz bana

Son düzenleme:
gece test ne alaka derseniz uyuyamadığım için gecem gündüzüm karıştı.sabah yapacaktım.konsantre değildi doğal olarak.gece yaptım o yüzden.bu sabah yapmış gibi oldum böylece

hadı hayırlısı canım ıns ugur getırmıstır dedıgın gıbı bızlerede haber verrr ben adete 2 gun kala yapmıstım tesı ıstersen ozaman yap daha net cıkar..

3-4 gün kaldı adetime.ben cuma en iyisi bi daha test yapayım.koyu çizgiyi yakalarsam haftaya da doktor kontrolüne giderim.hayırlısı olur inşallah

gece test ne alaka derseniz uyuyamadığım için gecem gündüzüm karıştı.sabah yapacaktım.konsantre değildi doğal olarak.gece yaptım o yüzden.bu sabah yapmış gibi oldum böylece

hadı hayrılısı olsun canım ilaç falan kullandın mı hiçç

16-17 yaşlarındayken adetlerim çok düzensizdi.testosteron çok yüksek çıkmıştı.ultrasonda da polikistik over görüldü.yani öyleymiş.o zamanlar bilmiyordum tabi ne olduğunu.uzun süre diane-35 kullandım.bi de iğne vermişti o zamanlar.nedir bilmiyorum.öyle öyle adetleri düzenledik.eski zaman tabi bunlar.1,5 yıldır hamile kalamıyorum.2 ay önce doktora gittim.ultrason ve tahliller pkos olduğunu gösterdi.bi de fsh hormonum 11 civarı çıktı adetin 3.günü.smear alındı ve spermiogram yapıldı bu ay.sorun yoktu.hsg de çekilecekti.ama gerek kalmadı sanırım.bu ay değişik olarak bal,tarçın,çörek otu kullandım.hamileysem onun sayesinde.bi de ek olarak hamileliği tamamen aklımdan silmiştim bu ay.önceden tarih hesaplamalar,olacak mı olmayacak mı düşünceleri içimi kemirip duruyordu.bu ay hiç umursamadım.dünyalar tatlısı bi oğlum var,1 yaşında norveç kedisi.onunla oynadım bol bol.bahçeye çıkıp gezindik.alışveriş yaptım.kafamı dağıttım yani.kür+antistres=bebek sanırım

slm cnaım iyi olmanıza sevindim valla kızınada maşallah darısı bize inş..

saol canım inşAllah darısı tüm isteyenlerin başına

bicimcim canım nasılsın iyisin inşAllah ameliyattansonra toparlandınmı bebek çalışmalarına ne zaman başlayacaksın? hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız

canım hayırlısı olsun tedavin..ben de 10. günü ilk gitmiştim geç değil yani ...

perşembe günü demek ayyy bişey kalmamış maşallah :) seni düşünüyor olacağız o gün canım...
dualarımızla

canım iyiyim tedavi sürecim şükür iyi geçti her şey yolunda bebek için acele etmiyorum Allah ne zaman verirse diyorum.... ama olmaması için engel yok...
sen nasılsın bebeğin iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…