ama yine kimyasal gebelikse diye korkuyorum.kan testim 3.48 çıkmıştı.ama adetime daha 6 gün vardı.cuma tekrar kanda baktırıcam.umarım güzel yükselmiştir.Allah her isteyene hayırlısıyla nasip etsin.gebelik şüphesi bile insanın ayaklarını yerden kesiyor.karnında hissettiğinde,hele bi de kucağına aldığında tarif edilmez bi duygu yaşanır herhalde.Allahım nasip etsin o güzel duyguyueğer 2. çizgi çıktıysa vardır canım hadi hayırlısı inşAllah gebelik vardır
klomen belirli bir tedaviden sonra verilmiyor.ama ben en son sabah 2 akşam 2 tane içtim yumurtalar büyüdü ama tabi limit dolunca iğneye geçmek zorunda kaldım.ara verin,tedaviyle olmadı tedavisi olmaz diyin koyverin.kendiniz için yaşayın bazı şeyleri o zaman nasıl geliyor bebişler.
ben de pkoluyum.tedavi olmadım henüz.bekarken doğum kontrol hapı veriyordu doktor.hep pkoluymuşum.ama bekarken hiç merak etmemiştim.çocuğum olmayınca bu durumun adını öğrendim.ve tedavisiz hamile kaldım galiba.çift çizgi görünüyor şuan.ama kimyasalsa diye hamileyim kesin diyemiyorum.1,5 yıl olmadı çocuğum.bu ay farklı olarak bal,tarçın,çörekotu kullandım.onun sayesinde sanırımıyı geceler kızlar bısey sorcam bende pko luyum da tedavı dıye gıttım doktor asılam yaptı ama tutmadı tabı ıkıncıyı deneyelım falan dedı bende gıtmedım tabı. sormak ıstedıgm su yanı bunun bı tedavısı yok mu ılacla falan
merhaba hanımlar , bende pko ve insülin direnci hastasıyım , hatta evlendikten sonra çalışlma hayatımda bitti ve hareketsizlikte eklenince kilolar 3 er 5 er gelmeye başladı , ama gittiğim doktor hormon tahlillerinden sonra direk pko tehşisi koydu , bana glucophage 850 verdi sabah ve akşam birde adını hatırlayamadığım bir hap ve diane 35 , bu 3 hapı 9 ay kullandım ve en önemlisi kilo vericeksin dedi , ben 89 kilodan 71 e düştüm , diğer hapları bıraktım sadece glucophage a devam ettim 9 aydan sonra sürekli olarak ve hamile kaldım , şimdi bi kızım olucak Allahın izniyle , darısı sizlerin başına
sorma takvim de bitti inş sağlıkla doğar da mutlaka yazıcam canım ..ben bu topikten asla kopamam hepinizi çok seviyorum neler neler paylaştık burdaayrıca doğuma girerken bileğime yazıcam sizi de unutmamak için,dua edicem
ıyı geceler kızlar bısey sorcam bende pko luyum da tedavı dıye gıttım doktor asılam yaptı ama tutmadı tabı ıkıncıyı deneyelım falan dedı bende gıtmedım tabı. sormak ıstedıgm su yanı bunun bı tedavısı yok mu ılacla falan
ben de pkoluyum.tedavi olmadım henüz.bekarken doğum kontrol hapı veriyordu doktor.hep pkoluymuşum.ama bekarken hiç merak etmemiştim.çocuğum olmayınca bu durumun adını öğrendim.ve tedavisiz hamile kaldım galiba.çift çizgi görünüyor şuan.ama kimyasalsa diye hamileyim kesin diyemiyorum.1,5 yıl olmadı çocuğum.bu ay farklı olarak bal,tarçın,çörekotu kullandım.onun sayesinde sanırım
selamun aleyküm kızlar nasılsınız
interneti kapattığımız için artık giremiyorum bu siteye şuan annemlerdeyim burdan giriyorum ama ara ara net gidiyor kızlar inanın hep aklımdasınız ben iyiyim kızımda iyi çok şükür 5 bucuk aylık oldu artık ek gıdaya geçiyoruz yavaş yavaş
şimdi bu topiğe her girdiğimde aklıma tedavi sürecimi yazdığım günler geliyor nerden nereye şükürler olsun bugünüde gördüm inşaAllah sizlerde görürsünüz bizim günlerimiz nasıl geçiyor anlamıyorum kızımla ilgilenmekten günler su gibi akıp gidiyor bizden haberler böyle
sizler nasılsınız nasıl gidiyor tedavileriniz yada hamilelik süreciniz
tam bilmiyorum canım.kanda 3,48 çıkmıştı.ama 6 gün vardı daha.dün gece test yaptım.çift çizgi çıktı.biri silik ama çok net görünüyor.bi de hemen çıktı silik de olsa.hadi hayırlısı bakalım.cuma tekrar kan vericemcanım hamılemısınnn aaaaaa en son kan testı yaptırmıstınnn
tam bilmiyorum canım.kanda 3,48 çıkmıştı.ama 6 gün vardı daha.dün gece test yaptım.çift çizgi çıktı.biri silik ama çok net görünüyor.bi de hemen çıktı silik de olsa.hadi hayırlısı bakalım.cuma tekrar kan vericemolmuşsa eğer bu forum sayesinde.üye olmadan önce de hep takip ediyordum.uğurlu geldiniz bana
tam bilmiyorum canım.kanda 3,48 çıkmıştı.ama 6 gün vardı daha.dün gece test yaptım.çift çizgi çıktı.biri silik ama çok net görünüyor.bi de hemen çıktı silik de olsa.hadi hayırlısı bakalım.cuma tekrar kan vericemolmuşsa eğer bu forum sayesinde.üye olmadan önce de hep takip ediyordum.uğurlu geldiniz bana
gece test ne alaka derseniz uyuyamadığım için gecem gündüzüm karıştı.sabah yapacaktım.konsantre değildi doğal olarak.gece yaptım o yüzden.bu sabah yapmış gibi oldum böylece
slm cnaım iyi olmanıza sevindim valla kızınada maşallah darısı bize inş..
canım hayırlısı olsun tedavin..ben de 10. günü ilk gitmiştim geç değil yani ...kızlarrrr ben bu ay serophene kullanmaya başladım yanı bugun adetımın 3,günü dünden beri günde 2bardak ada çayı içiyorum dün bal tarçın çörek otu yedim bugun incir yiycem ve adetımın 10 günü kontrole gitcem 10günü geç değil dimi kızlarrr
perşembe günü demek ayyy bişey kalmamış maşallah :) seni düşünüyor olacağız o gün canım...37de sezaryene başlamak çok mantıksız, günü bile dolmamışken.. bebeğim 38.haftaya kadar başı yukarda duruyordu,tam 38de döndü. dönmese 39 da sezaryen yapacaktı doktor. şimdi 40 haftayı doldurduk bugun. genelde 41.hafta da dolana kadar bekleniyor aslında, 42 yi bekleyen doktorlar bile var. benimki 40 ı 2 gün geçmişken alacak. perşembe gunu. bebeğin dışkısı çok tehlikeli bir durum değil, ondan daha tehlikeli olan buyuyen bebeğin suyunun azalması kordonunun dolanması vs. zaten bunu sık sık ultrasona sokarak kontrol ediyor.
aceleci olduğunu söylüyor ilk defa sen ağırdan alıyor dedin
saol canım inşAllah darısı tüm isteyenlerin başına
bicimcim canım nasılsın iyisin inşAllah ameliyattansonra toparlandınmı bebek çalışmalarına ne zaman başlayacaksın? hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?