Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

valla seni tebrik ediyorum önce kafandan attığın için sonra hamıle kaldığın için nasıl oluyorda kafadan atılıyorr ben anlamıyorum yaa bend bu ay doktor agitcemm bakalım yumurtlamısmıyım darısı başımız ainş.

slm cnaım iyi olmanıza sevindim valla kızınada maşallah darısı bize inş..

herşeyin yolunda olmasına sevindim canm
tabiki herşeyin bir zamanı var kısmet

bende bebeğimde iyi çok şükür dünden beri annemdeyim o yüzden rahat rahat giriyorum nete benim evimde net olmadığından giremeiyordum bu akşam eve gidiceğim bugünde kızımın özel aşısı vardı onu yaptırdık şimd uyuttum bende bir nete giriyim dedim öyle canım işte

canım naber nasılsın nerelerdesın sen yaaaa

canım aklımı hastaık ve bebek konularından uzak tuttuğumdan kayıplara karıştım...
ara ara geliyorum...
sen iyi misin? kilo verebildin mi? ben 56yı kıramadıim sen de 59 u galiba de mi
iyiyim ben sorun yok...

canım hayırlısı olsun tedavin..ben de 10. günü ilk gitmiştim geç değil yani ...

sagol canım geç olmasında bu ay tedavıye başladım bende serophene kullanıyorum inş.yumurtlarım 10,günüdfe doktroa gitcem inş.sen nasılsın en var ne yok canım çalışmalara başladın mı :))

evet canım ya şükür doktorum normal yolunda her şey dedi... sıkıntılı dönemlere değecek şükürler olsun...
maşallah küçüğüne.... canım nasıl bişey annelik anlatsana biraz duygularını ilk kucağına aldığında neler hissettin....
seni de miniğini de öpyorum...

canım aklımı hastaık ve bebek konularından uzak tuttuğumdan kayıplara karıştım...
ara ara geliyorum...
sen iyi misin? kilo verebildin mi? ben 56yı kıramadıim sen de 59 u galiba de mi
iyiyim ben sorun yok...

anladım cnaım ne güzeel yaa bende bu ay olmaza bir süre uzak tutcam kendımı netten falan ateşde ölçüyorum bakalım kısemt artık yaa evet kıramadım gitti 59 ne kırılmaz birşeymiş anlamadım yaa düzenli spor yapmıyorum yapsam gitcek ama tembellık şimdi ramazanda geldi ooo gelsin kılolarr

sagol canım geç olmasında bu ay tedavıye başladım bende serophene kullanıyorum inş.yumurtlarım 10,günüdfe doktroa gitcem inş.sen nasılsın en var ne yok canım çalışmalara başladın mı :))

inşallah çok çok yumurtan gelişsin de şansın artsın... sporunu yap etkisi büyük hamile kalmada...
çalışmalara şöyle başlamadım, bebek olması için özellikle bişey yapmıyorum yani dikkat etmiyorum... çünkü bu yanlış olursa kendiliğinden olsun istiyorum.... eskisi gibi acelede etmiyorum bebek için... sana bahsetmiştim önce evliliğin sağlam temelli olması gerek benim için sonra bebek
daha aşamadığımız konular var... benim bazı konularda hala güvensizlinliğim sürüyor tam emin olacağımki her şey rayına otursun ve bebek gelsin...

Son düzenleme:
benim hormonlar ve tahlil pkoyu gösterince,fshde normalden yüksek olunca ilaç kullanmadan olmaz sanırım dedim.bi ara tüplerim mi tıkalı acaba diye düşündüm.kimyasal gebelik geçirdim.tıkalı değildir diyorum.içimden bi ses yok yok bi tıkanıklık var diyor.iç sesime dedim ki tamam senin dediğin gibi olsun,ben tedavisiz hamile kalamıcam.bu ay da tedavi zamanım geçtiğine göre demekki önümüzdeki maçlara bakıcaz dedim.böylelikle kafamdan atmış oldum.şizofrene bağlamıştım yani

Son düzenleme:

analdım cnaım benimm hakkınızda hayılısı olsun inş.bütün sorunları aşarsınız canımm arada gel özletme kendını

analdım canımmm ne güzel keşke bizde atabılsek yaa

analdım cnaım benimm hakkınızda hayılısı olsun inş.bütün sorunları aşarsınız canımm arada gel özletme kendını

inşallah canım umutluyum bu konuda her zaman ama zaman neler gösterecek bekleyip göreceğim...
hepimiz için yolunda gitsin her şey ben de öptüm görüşürüz...
daha sık gelirim...

biraz öncede elektirkler kesildiği için yazamadım canm
canm benm sezeryanla olduğundan baygın geldiğimden bebeğim bebeğim diye sayıklayarak geldim odaya gelincede bebeğimi getirin bebeğim nerde diye sayıklamaya başladım daha sonra bebeğimi görünce sesini duyunca ağlamaya başladım ben ağlayaınca annem ve eltimde ağlamaya başladı ve ilk memeyi ağzına alınca bütün acılarım ağrılarım bir anda gitti hiçbirşey hissetmedim o kadar mutluluk verici bir his ki anlatamamm Rabbim herkese isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşAllah çok başka bir duyguydu o an inan ki bicim hiç unutamıyorum mememi ilk ağzına aldığı anı bebeğimin ilk sesini kokusunu şuanda buları yazarken bile çok duygulandım o minicik gözleriyle sana bakması çok başka canım ya daha tarif edilemeyecek bir duygu sizlerin tatmasını çok istiyorum
kızımın kokusunu içime çeke çeke öpmeye hiç doyamıyorum ilk zamanları annem olmadan bakamam bir yerini acıtırım diye çok korkuyordum annem gidince biraz boşluğa düştüm açıkcası ama 40 güne kızımla birbirimize alıştık

biraz kısa ve öz yazdım ama daha anlatılacak çok şey var ama kızım ağlamaya başlayınca hızlı yazmak zorunda kaldım inanın evde net olsa daha çok şey paylaşırdım sizlerle başka bir eve taşınıpta o zaman netim olunca rahat rahat konuşuruz kızlar :102::102:
biliyorsunuzki aile aptdayım ve burda net alınca yok ortak olalım falan filan konuşmalarından kendi başına net alamıyorsun özgürce kendi evimde kendi netimle size yazacağım günü sabırla bekliyorum

sizleri çok öptüm kendinize iyi bakın hoşçakalınnnnn

Son düzenleme:
inşallah canım umutluyum bu konuda her zaman ama zaman neler gösterecek bekleyip göreceğim...
hepimiz için yolunda gitsin her şey ben de öptüm görüşürüz...
daha sık gelirim...

tamam cnaım özletme çok fazla :))

gün aşırı 2 kere makine çalışıyor da ondan bitmiyor :)

allah kolaylık versin bu sıcaklarda evet :)))

Son düzenleme:

ay çok duygulandım yaa ne kadar heyecanlı bende ağlarım herhaldeee inş.rabbım bu güzel duyguyu bizlerede nasip eder yaaa.kendıne kızına iyi bak öptüm çok

Selam hepinize ,

Uzun zamandır yazamadım. Tatildeydim internete girmedim.
Hamileliğimin 10. haftasındayım. Kalp atışlarını duyduk. Allah şu mübarek günlerde inşallah sizlerede nasip etsin.
Doktor düşük tehlikesi dediği için biraz tedirgin geçirdim günlerimi ama şu an iyiyim.
Hepinizi öpüyorum , dualarımdasınız.

sagol cnaım allah razı olsun güzel dileklerin için ne güzel kalp atışalrınıda duymuşsun rabbım saglıcakla kucağına almayı ansıp etsın canımm

Merhaba canım kilo sorunu olunca malesef ilk dedikleri kilo ver oysaki kendileride biliyor insülin direnci olunca pko olunca kilonun nekadar zor gittiğini ama yapıcak bişey yok elimizden geleni yapacağız napalım.İnşalalh tedavin olumlu geçrde kavuşursun bebeğine
evet canım yiyip yattığımız için böyle oluyorr hayırlısı olsun canım inş.güzel sonuçlar alırsın
Allah iyilik versin aslında karnımız çok acıkmadan oruçluyken erken saatte yürüsek iyi olur yada akşam yemeğinden sonra böylece çok rahatsızlık vermez Amin canım hepbirlikte inşallah
Hayırlısı olur inşallh negüzel kürlerde yapıyorsun inşallh faydasını görürsün canım
Canım nasılsın zaman nasıl hızla geçiyor ya değilmiMaşallah bebeğinede darısıda doğumuna olsun iyi tatiller bu arada arada gel kendine iyi bak
Allah bağışlasın negüzel darısıda bizlere olur inşallh kilo vermek çok önemli gerçekten inşllh bende istediğim kiloya gelirim çok yavaş gidiyor çünkü sıkıldım resmen
Canım stres yapma inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Üzme kendini sırası gelince bizlerinde olur umarım
Allah bağışlasın zaman çok hızlı geçiyorAmin canım inşallah
İnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın
Canım iyi olmana sevindim özlettin kendini iyi olda sen önemli değil.Sıkıntısız kimse yok emin ol Allah kötü çaresiz sıkıntı vermesin bunlar hepsi aşılır zamanla sorununuz her neyse umarım hallolur kısa sürede canım.Kendine iyi bak
bi dünya ütüm var kızlar çıkıyorum netten görüşürüz....
Bende diyordum nezmandır beri Bicim ütüden bahsetmiyor ütümü bozuldu diyordumŞaka canım şaka Allah kolaylık versin
Negüzel duygudur tabiki olmazmı o bebeği kucağına alınca insan anlar anneliği bence şuan bizler bilemeyiz ama şimdiden böyle duygulanıyorsak kim bilir anne olursak nasıl olur
Geçmiş olsun inşllh iyiye giderde sağlıkla kavuşursun bebeğine .iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…