16-17 yaşlarındayken adetlerim çok düzensizdi.testosteron çok yüksek çıkmıştı.ultrasonda da polikistik over görüldü.yani öyleymiş.o zamanlar bilmiyordum tabi ne olduğunu.uzun süre diane-35 kullandım.bi de iğne vermişti o zamanlar.nedir bilmiyorum.öyle öyle adetleri düzenledik.eski zaman tabi bunlar.1,5 yıldır hamile kalamıyorum.2 ay önce doktora gittim.ultrason ve tahliller pkos olduğunu gösterdi.bi de fsh hormonum 11 civarı çıktı adetin 3.günü.smear alındı ve spermiogram yapıldı bu ay.sorun yoktu.hsg de çekilecekti.ama gerek kalmadı sanırım.bu ay değişik olarak bal,tarçın,çörek otu kullandım.hamileysem onun sayesinde.bi de ek olarak hamileliği tamamen aklımdan silmiştim bu ay.önceden tarih hesaplamalar,olacak mı olmayacak mı düşünceleri içimi kemirip duruyordu.bu ay hiç umursamadım.dünyalar tatlısı bi oğlum var,1 yaşında norveç kedisi.onunla oynadım bol bol.bahçeye çıkıp gezindik.alışveriş yaptım.kafamı dağıttım yani.kür+antistres=bebek sanırım
slm cnaım iyi olmanıza sevindim valla kızınada maşallah darısı bize inş..
canım hayırlısı olsun tedavin..ben de 10. günü ilk gitmiştim geç değil yani ...
perşembe günü demek ayyy bişey kalmamış maşallah :) seni düşünüyor olacağız o gün canım...
dualarımızla
canım iyiyim tedavi sürecim şükür iyi geçti her şey yolunda bebek için acele etmiyorum Allah ne zaman verirse diyorum.... ama olmaması için engel yok...
sen nasılsın bebeğin iyi mi
canım naber nasılsın nerelerdesın sen yaaaa
canım hayırlısı olsun tedavin..ben de 10. günü ilk gitmiştim geç değil yani ...
herşeyin yolunda olmasına sevindim canm
tabiki herşeyin bir zamanı var kısmet
bende bebeğimde iyi çok şükür dünden beri annemdeyim o yüzden rahat rahat giriyorum nete benim evimde net olmadığından giremeiyordum bu akşam eve gidiceğim bugünde kızımın özel aşısı vardı onu yaptırdık şimd uyuttum bende bir nete giriyim dedim öyle canım işte
canım aklımı hastaık ve bebek konularından uzak tuttuğumdan kayıplara karıştım...
ara ara geliyorum...
sen iyi misin? kilo verebildin mi? ben 56yı kıramadıim sen de 59 u galiba de mi
iyiyim ben sorun yok...
sagol canım geç olmasında bu ay tedavıye başladım bende serophene kullanıyorum inş.yumurtlarım 10,günüdfe doktroa gitcem inş.sen nasılsın en var ne yok canım çalışmalara başladın mı :))
benim hormonlar ve tahlil pkoyu gösterince,fshde normalden yüksek olunca ilaç kullanmadan olmaz sanırım dedim.bi ara tüplerim mi tıkalı acaba diye düşündüm.kimyasal gebelik geçirdim.tıkalı değildir diyorum.içimden bi ses yok yok bi tıkanıklık var diyor.iç sesime dedim ki tamam senin dediğin gibi olsun,ben tedavisiz hamile kalamıcam.bu ay da tedavi zamanım geçtiğine göre demekki önümüzdeki maçlara bakıcaz dedim.böylelikle kafamdan atmış oldum.şizofrene bağlamıştım yanivalla seni tebrik ediyorum önce kafandan attığın için sonra hamıle kaldığın için nasıl oluyorda kafadan atılıyorr ben anlamıyorum yaa bend bu ay doktor agitcemm bakalım yumurtlamısmıyım darısı başımız ainş.
inşallah çok çok yumurtan gelişsin de şansın artsın... sporunu yap etkisi büyük hamile kalmada...
çalışmalara şöyle başlamadım, bebek olması için özellikle bişey yapmıyorum yani dikkat etmiyorum... çünkü bu yanlış olursa kendiliğinden olsun istiyorum.... eskisi gibi acelede etmiyorum bebek için... sana bahsetmiştim önce evliliğin sağlam temelli olması gerek ben
im için sonra bebek
daha aşamadığımız konular var...
benim hormonlar ve tahlil pkoyu gösterince,fshde normalden yüksek olunca ilaç kullanmadan olmaz sanırım dedim.bi ara tüplerim mi tıkalı acaba diye düşündüm.kimyasal gebelik geçirdim.tıkalı değildir diyorum.içimden bi ses yok yok bi tıkanıklık var diyor.iç sesime dedim ki tamam senin dediğin gibi olsun,ben tedavisiz hamile kalamıcam.bu ay da tedavi zamanım geçtiğime göre demekki önümüzdeki maçlara bakıcaz dedim.böylelikle kafamdan atmış oldum.şizofrene bağlamıştım yani
bi dünya ütüm var kızlar çıkıyorum netten görüşürüz....
analdım cnaım benimm hakkınızda hayılısı olsun inş.bütün sorunları aşarsınız canımmarada gel özletme kendını
kızz sende bitiremedin şu ütüleri ütücü güzeli senı :)) kolay gelsinn
evet canım ya şükür doktorum normal yolunda her şey dedi... sıkıntılı dönemlere değecek şükürler olsun...
maşallah küçüğüne.... canım nasıl bişey annelik anlatsana biraz duygularını ilk kucağına aldığında neler hissettin....
seni de miniğini de öpyorum...
inşallah canım umutluyum bu konuda her zaman ama zaman neler gösterecek bekleyip göreceğim...
hepimiz için yolunda gitsin her şey ben de öptüm görüşürüz...
daha sık gelirim...
gün aşırı 2 kere makine çalışıyor da ondan bitmiyor :)
biraz öncede elektirkler kesildiği için yazamadım canm
canm benm sezeryanla olduğundan baygın geldiğimden bebeğim bebeğim diye sayıklayarak geldim odaya gelincede bebeğimi getirin bebeğim nerde diye sayıklamaya başladım daha sonra bebeğimi görünce sesini duyunca ağlamaya başladım ben ağlayaınca annem ve eltimde ağlamaya başladı ve ilk memeyi ağzına alınca bütün acılarım ağrılarım bir anda gitti hiçbirşey hissetmedim o kadar mutluluk verici bir his ki anlatamamm Rabbim herkese isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşAllah çok başka bir duyguydu o an inan ki bicim hiç unutamıyorum mememi ilk ağzına aldığı anı bebeğimin ilk sesini kokusunu şuanda buları yazarken bile çok duygulandım o minicik gözleriyle sana bakması çok başka canım ya daha tarif edilemeyecek bir duygu sizlerin tatmasını çok istiyorum
kızımın kokusunu içime çeke çeke öpmeye hiç doyamıyorum ilk zamanları annem olmadan bakamam bir yerini acıtırım diye çok korkuyordum annem gidince biraz boşluğa düştüm açıkcası ama 40 güne kızımla birbirimize alıştık
biraz kısa ve öz yazdım ama daha anlatılacak çok şey var ama kızım ağlamaya başlayınca hızlı yazmak zorunda kaldım inanın evde net olsa daha çok şey paylaşırdım sizlerle başka bir eve taşınıpta o zaman netim olunca rahat rahat konuşuruz kızlar :102::102:
biliyorsunuzki aile aptdayım ve burda net alınca yok ortak olalım falan filan konuşmalarından kendi başına net alamıyorsun özgürce kendi evimde kendi netimle size yazacağım günü sabırla bekliyorum
sizleri çok öptüm kendinize iyi bakın hoşçakalınnnnn
Selam hepinize ,
Uzun zamandır yazamadım. Tatildeydim internete girmedim.
Hamileliğimin 10. haftasındayım. Kalp atışlarını duyduk. Allah şu mübarek günlerde inşallah sizlerede nasip etsin.
Doktor düşük tehlikesi dediği için biraz tedirgin geçirdim günlerimi ama şu an iyiyim.
Hepinizi öpüyorum , dualarımdasınız.
Merhaba canım kilo sorunu olunca malesef ilk dedikleri kilo ver oysaki kendileride biliyor insülin direnci olunca pko olunca kilonun nekadar zor gittiğini ama yapıcak bişey yok elimizden geleni yapacağız napalım.İnşalalh tedavin olumlu geçrde kavuşursun bebeğinemerhaba kızlar
bende katıldım aranıza
birkaç kere yazma durumum olmuştu buraya sizlerden bir fikir alabilmek için
kısaca kendimden bahsdym 22 yaşındayım 10 aylık evli sayılırım ve kendimi bildim bileli normal adet düzenim olmamıştır.
arada yazmalarımın sebebide bundandı bir kaç doktora gitmiştim fakat bir sonuç alamamıştım sizleri takip ediyordum
dün itibariyle sanırım doktorumu buldum Lh ve Fsh hormanları arasında dengesizlik var görünen tektikelere görede tam tamına pcos hastasısın dedi ayrıca 7 kilo vermemi istedi ve Glifor, Klomen, Estrofem, Maltofer olarak 4 adet ilacıma başladım
hadi hayırlısı bundan sonraki dönemde beni neler bekliyor merak içindeyim.
Allah iyilik versin aslında karnımız çok acıkmadan oruçluyken erken saatte yürüsek iyi olur yada akşam yemeğinden sonra böylece çok rahatsızlık vermezevet canım yiyip yattığımız için böyle oluyorr hayırlısı olsun canım inş.güzel sonuçlar alırsın
Hayırlısı olur inşallh negüzel kürlerde yapıyorsun inşallh faydasını görürsün canımkızlarrrr ben bu ay serophene kullanmaya başladım yanı bugun adetımın 3,günü dünden beri günde 2bardak ada çayı içiyorum dün bal tarçın çörek otu yedim bugun incir yiycem ve adetımın 10 günü kontrole gitcem 10günü geç değil dimi kızlarrr
Canım nasılsın zaman nasıl hızla geçiyor ya değilmimerhaba canm nasılsın ben 1haftadır annemdeydim havalar çok sıcak olunca onlar yayladalar oraya gittm.bugün kontrolm vardı geldim.sende bugün gitmişsin heralde dr.a normalde bugünmüydü doğumun sancınmı gelmedi bebişin kaç gr olmuş canm.perşembe nezaman yatacaksın hastaneye suni sancı zormuş ama sancım gelmezse bende normal doğumu denemek için isterim heralde.neyse canm hayırlısı olsun sağlıklı kolay bi doğum olur inşallah.heyecanlımısın?benm bebişimde 1990gr olmuş yüzünü göstermedi ama eliyle kapamış dr.da pipisini gösteriyo bize.bundan sonra hareketlerini say sabahtan akşama 10kez hareket etmezse haberim olsun dedi.ve bundan sonraki randevum 2hafta sonra.sennde mi öyle oldu 32.haftadan sonra 2haftada bir mi gidiyodun?neyse canm ben ne çok soru sordum yine sana.yine hastaneye gitmeden gel görüşelim canm öpüyorum.
Allah bağışlasın negüzelmerhaba hanımlar , bende pko ve insülin direnci hastasıyım , hatta evlendikten sonra çalışlma hayatımda bitti ve hareketsizlikte eklenince kilolar 3 er 5 er gelmeye başladı , ama gittiğim doktor hormon tahlillerinden sonra direk pko tehşisi koydu , bana glucophage 850 verdi sabah ve akşam birde adını hatırlayamadığım bir hap ve diane 35 , bu 3 hapı 9 ay kullandım ve en önemlisi kilo vericeksin dedi , ben 89 kilodan 71 e düştüm , diğer hapları bıraktım sadece glucophage a devam ettim 9 aydan sonra sürekli olarak ve hamile kaldım , şimdi bi kızım olucak Allahın izniyle , darısı sizlerin başına
Canım stres yapma inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini37de sezaryene başlamak çok mantıksız, günü bile dolmamışken.. bebeğim 38.haftaya kadar başı yukarda duruyordu,tam 38de döndü. dönmese 39 da sezaryen yapacaktı doktor. şimdi 40 haftayı doldurduk bugun. genelde 41.hafta da dolana kadar bekleniyor aslında, 42 yi bekleyen doktorlar bile var. benimki 40 ı 2 gün geçmişken alacak. perşembe gunu. bebeğin dışkısı çok tehlikeli bir durum değil, ondan daha tehlikeli olan buyuyen bebeğin suyunun azalması kordonunun dolanması vs. zaten bunu sık sık ultrasona sokarak kontrol ediyor.
herkes benim doktorumun aceleci olduğunu söylüyor ilk defa sen ağırdan alıyor dedin
Üzme kendini sırası gelince bizlerinde olur umarımayyyyyyyyyyyyyy canımmm inşallahhhhhhh dedıgın cıkar ve 1 sene ıcınde hamıle kalırım vallaaa ben saglıklı olsunda 1 sene beklerım dıyorumm umarımmm olur ben hıc olmıcak dıye cok korkuyorumm eşime bakıyorum uzuluyorum ona cocuk veremedıgım ıcın :85::85::85:
Allah bağışlasınselamun aleyküm kızlar nasılsınız
interneti kapattığımız için artık giremiyorum bu siteye şuan annemlerdeyim burdan giriyorum ama ara ara net gidiyor kızlar inanın hep aklımdasınız ben iyiyim kızımda iyi çok şükür 5 bucuk aylık oldu artık ek gıdaya geçiyoruz yavaş yavaş
şimdi bu topiğe her girdiğimde aklıma tedavi sürecimi yazdığım günler geliyor nerden nereye şükürler olsun bugünüde gördüm inşaAllah sizlerde görürsünüz bizim günlerimiz nasıl geçiyor anlamıyorum kızımla ilgilenmekten günler su gibi akıp gidiyor bizden haberler böyle
sizler nasılsınız nasıl gidiyor tedavileriniz yada hamilelik süreciniz
İnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsınarkadaşlar ben idrar testi yaptım.ikinci çizgi çıktı ama silik.hemen havalara girmiyim diyorum ama çok mutluyum.ayaklarım yerden kesildi resmen.eşime bile söylemedim daha.kimyasal gebelik yaşadığım zaman çok üzülmüştü.şimdi ultrasonda görene kadar bekliyim diyorum.inşallah vardır gebelik ve sağlıklıdır.beklemek çok zor ama en iyisi bu
Canım iyi olmana sevindim özlettin kendini iyi olda sen önemli değil.Sıkıntısız kimse yok emin ol Allah kötü çaresiz sıkıntı vermesin bunlar hepsi aşılır zamanla sorununuz her neyse umarım hallolur kısa sürede canım.Kendine iyi bakinşallah çok çok yumurtan gelişsin de şansın artsın... sporunu yap etkisi büyük hamile kalmada...
çalışmalara şöyle başlamadım, bebek olması için özellikle bişey yapmıyorum yani dikkat etmiyorum... çünkü bu yanlış olursa kendiliğinden olsun istiyorum.... eskisi gibi acelede etmiyorum bebek için... sana bahsetmiştim önce evliliğin sağlam temelli olması gerek benim için sonra bebek
daha aşamadığımız konular var... benim bazı konularda hala güvensizlinliğim sürüyor tam emin olacağımki her şey rayına otursun ve bebek gelsin...
Bende diyordum nezmandır beri Bicim ütüden bahsetmiyor ütümü bozuldu diyordumbi dünya ütüm var kızlar çıkıyorum netten görüşürüz....
Negüzel duygudur tabiki olmazmı o bebeği kucağına alınca insan anlar anneliği bence şuan bizler bilemeyiz ama şimdiden böyle duygulanıyorsak kim bilir anne olursak nasıl olurbiraz öncede elektirkler kesildiği için yazamadım canm
canm benm sezeryanla olduğundan baygın geldiğimden bebeğim bebeğim diye sayıklayarak geldim odaya gelincede bebeğimi getirin bebeğim nerde diye sayıklamaya başladım daha sonra bebeğimi görünce sesini duyunca ağlamaya başladım ben ağlayaınca annem ve eltimde ağlamaya başladı ve ilk memeyi ağzına alınca bütün acılarım ağrılarım bir anda gitti hiçbirşey hissetmedim o kadar mutluluk verici bir his ki anlatamamm Rabbim herkese isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşAllah çok başka bir duyguydu o an inan ki bicim hiç unutamıyorum mememi ilk ağzına aldığı anı bebeğimin ilk sesini kokusunu şuanda buları yazarken bile çok duygulandım o minicik gözleriyle sana bakması çok başka canım ya daha tarif edilemeyecek bir duygu sizlerin tatmasını çok istiyorum
kızımın kokusunu içime çeke çeke öpmeye hiç doyamıyorum ilk zamanları annem olmadan bakamam bir yerini acıtırım diye çok korkuyordum annem gidince biraz boşluğa düştüm açıkcası ama 40 güne kızımla birbirimize alıştık
biraz kısa ve öz yazdım ama daha anlatılacak çok şey var ama kızım ağlamaya başlayınca hızlı yazmak zorunda kaldım inanın evde net olsa daha çok şey paylaşırdım sizlerle başka bir eve taşınıpta o zaman netim olunca rahat rahat konuşuruz kızlar :102::102:
biliyorsunuzki aile aptdayım ve burda net alınca yok ortak olalım falan filan konuşmalarından kendi başına net alamıyorsun özgürce kendi evimde kendi netimle size yazacağım günü sabırla bekliyorum
sizleri çok öptüm kendinize iyi bakın hoşçakalınnnnn
Geçmiş olsun inşllh iyiye giderde sağlıkla kavuşursun bebeğineSelam hepinize ,
Uzun zamandır yazamadım. Tatildeydim internete girmedim.
Hamileliğimin 10. haftasındayım. Kalp atışlarını duyduk. Allah şu mübarek günlerde inşallah sizlerede nasip etsin.
Doktor düşük tehlikesi dediği için biraz tedirgin geçirdim günlerimi ama şu an iyiyim.
Hepinizi öpüyorum , dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?