biraz öncede elektirkler kesildiği için yazamadım canm
canm benm sezeryanla olduğundan baygın geldiğimden bebeğim bebeğim diye sayıklayarak geldim odaya gelincede bebeğimi getirin bebeğim nerde diye sayıklamaya başladım daha sonra bebeğimi görünce sesini duyunca ağlamaya başladım ben ağlayaınca annem ve eltimde ağlamaya başladı ve ilk memeyi ağzına alınca bütün acılarım ağrılarım bir anda gitti hiçbirşey hissetmedim o kadar mutluluk verici bir his ki anlatamamm Rabbim herkese isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşAllah çok başka bir duyguydu o an inan ki bicim hiç unutamıyorum mememi ilk ağzına aldığı anı bebeğimin ilk sesini kokusunu şuanda buları yazarken bile çok duygulandım o minicik gözleriyle sana bakması çok başka canım ya daha tarif edilemeyecek bir duygu sizlerin tatmasını çok istiyorum
kızımın kokusunu içime çeke çeke öpmeye hiç doyamıyorum ilk zamanları annem olmadan bakamam bir yerini acıtırım diye çok korkuyordum annem gidince biraz boşluğa düştüm açıkcası ama 40 güne kızımla birbirimize alıştık
biraz kısa ve öz yazdım ama daha anlatılacak çok şey var ama kızım ağlamaya başlayınca hızlı yazmak zorunda kaldım inanın evde net olsa daha çok şey paylaşırdım sizlerle başka bir eve taşınıpta o zaman netim olunca rahat rahat konuşuruz kızlar :102::102:
biliyorsunuzki aile aptdayım ve burda net alınca yok ortak olalım falan filan konuşmalarından kendi başına net alamıyorsun özgürce kendi evimde kendi netimle size yazacağım günü sabırla bekliyorum
sizleri çok öptüm kendinize iyi bakın hoşçakalınnnnn
Canım iyi olmana sevindim özlettin kendini iyi olda sen önemli değil.Sıkıntısız kimse yok emin ol Allah kötü çaresiz sıkıntı vermesin bunlar hepsi aşılır zamanla sorununuz her neyse umarım hallolur kısa sürede canım.Kendine iyi bak
Bende diyordum nezmandır beri Bicim ütüden bahsetmiyor ütümü bozuldu diyordumŞaka canım şaka Allah kolaylık versin
Nasilsin bicim? Neler yapiyorsun canim
Butun sıkıntılar bitti demi?
canım sağlığımla ilgili çok şükür sıkıntılar geride kaldı şükür... eşimle aramızda gerginlikler pürüzler var... onlar da yoluna girme aşamasında....
sen nasılsın?
nasılda büyümüş meleğin az kalmış doğuma....
Canim o gerginlikler hic bitmez gibi geliyor bana sonuçta iki farklı
Karakter ayni evde.... Emin ol herkeste vardır ayni sıkıntılar
Ben iyiyim canim cok sıcak onun dısında hersey yolunda insallah
Az kaldi doguma canim birazda korku sardı beni...
haklısın canım....
sıcak bizi de fena sıktı eşimle ama napalım yazın da ayrı güzelliği var... tatile çıkınca ses çıkartmıyoruz keyifli geliyor evdeyken de katlanacağız artık....
hamilelikte son aylarda elbette sıcak dokunması normal canım ama az kaldı dayan sağlıkla kucağına aldığında yellooww gibi eminim sıkıntın kalmayacak...
korkular heyecanlar normaldir busmai de diyordu heyecanlıyım diye.... ama çok güzel olacak herşey....
normal doğum mu düşünüyorsun?
Zaten saglikla kucağıma alayim ben herseye raziyim busmai yarin hastaneye gidecekti
Sanırım insallah o da saglikla kavuşur bebegine
Normal deneyeceğiz diyor doktor canim korkarsan epidural yaparız diyor
Şimdilik hersey normal dogumu gösteriyor canim
Yellowun yazısını okudum ne guzel ya maşallah kızı 5 aylık olmus
kesinlikle canım bence de kucağına aldığında her şeye değecek....
Allah sağlık versin gerisi gelir....
inşallah busmainin kontrolü iyi geçer...
normal doğum daha sağlıklı... bence de sancın çok olursa epidural yaptır mutlaka... öyle yaptıran tanıdıklarım çok kolay doğum yaptıklarını söylediler...
hiç anlamadık dediler... bebekleri de sağlıklı...
canlarım ben yarın sabah 07.30 da hastaneye yatıyorum ,önce rahim yumuşatıcı ilaç verilecek alttan..sancılarım gelirse suni sancıyla devam edilecek. gelmezse, cuma günü suni sancı verilecek.. yani yarın ya da cuma günü doğum yapacağım. çok şaşkınım neler olacak hiç bilmiyorum.inşallah aylardır karnımda oynayıp duran hayali; sağlıkla gerçek olarak eve getirebilirim.. bana dua edin ,ben de size edeceğim ,görüşmek üzere inşallah
ayy hadı hayırlı olsun canım kalp atıslarınıda duymussunnn cok sevındımmm ınsallahh saglıklı bır sekılde testlerınde guzel cıkar ve saglıgıyla alırsın melegını kucagınaaaSelam hepinize ,
Uzun zamandır yazamadım. Tatildeydim internete girmedim.
Hamileliğimin 10. haftasındayım. Kalp atışlarını duyduk. Allah şu mübarek günlerde inşallah sizlerede nasip etsin.
Doktor düşük tehlikesi dediği için biraz tedirgin geçirdim günlerimi ama şu an iyiyim.
Hepinizi öpüyorum , dualarımdasınız.
rica ederım canım bende burda ogrendım metformını ıns sana faydası olur bende 2 aydır alıyorumm .ıns ılk klomen kullanmandada hamıs olursunnnnnnmerhaba kizlarben gittim dra ver memnun kaldim bu sefer.. bugüne kadar hic bi drun yapmadiklarinin hepsini yapcak insallah... öncelikle rahim filmi ve hormon testi, tabiki bu sirada bir ay dogm kontrol hapi, bununla birlikte metformin kullanacagim.. korunma süreci bitince klomene baslicaz.. 6 ay boyunca klomenle sonuc alamazsam tüp bebege gönderecek.. benden haberler böyle.. gercekten cok mutlu döndün drdan insallah güzelce bi sonuc da aliriz en kisa zamanda...
bu arada dra gitmeden önce, beni metformin konusunda bilgilendiren filiz86 ve busmai canlarima, ayrica cok cok cok cok tesekkür ediyorum.. insallah onlarin da ennnn kisa zamanda bebekleri gelir göbüslerine konar
canlarım ben yarın sabah 07.30 da hastaneye yatıyorum ,önce rahim yumuşatıcı ilaç verilecek alttan..sancılarım gelirse suni sancıyla devam edilecek. gelmezse, cuma günü suni sancı verilecek.. yani yarın ya da cuma günü doğum yapacağım. çok şaşkınım neler olacak hiç bilmiyorum.inşallah aylardır karnımda oynayıp duran hayali; sağlıkla gerçek olarak eve getirebilirim.. bana dua edin ,ben de size edeceğim ,görüşmek üzere inşallah
ayy hadı hayırlı olsun canım kalp atıslarınıda duymussunnn cok sevındımmm ınsallahh saglıklı bır sekılde testlerınde guzel cıkar ve saglıgıyla alırsın melegını kucagınaaa
rica ederım canım bende burda ogrendım metformını ıns sana faydası olur bende 2 aydır alıyorumm .ıns ılk klomen kullanmandada hamıs olursunnnnnnsaol canım dualarına kattıgın ıcın benıdeee
ayyyyyyy cok mutluuuuuuuuuuu hadı bakalımmm canımmm ramazanın bereketıyle gelıyorr bebegınnnnnnnnkarnında oynayan duran yakısıklıyaaa bıran once kavusman dılegıyleeee
ne demek canim siz söylediniz bana ne oldugunu, dr da söyleyince hem mutlu oldum hem de bilgilenmistim zaten coktan.. sayenizde hem de... insallah hemencik hemencik hamile kaliriz da bir an önce kavusuruz biz de bebeklerimizeben mesela artik hamileleri sayiyorum diyebilirim hep dikkatimi cekiyor, tahminlerde bulunuyorum 6ayliktir felan diye.. bana da önden verdi dr, yani bi ay koruncam ya o arada almaya baslicam... sanirim kullandigin ayi takip eden zaman icinde sonuc veriyor..
Kızlar merhaba.. Aranıza katılabilir miyim
hosgeldın canım aramızaa katılabılırsın tabıykıdeee
Çok teşekkür ederim..
Şuan o kadar üzgünüm ki
Uzun zamandır adet düzensizliği yaşıyordu mzaten ama aldırmadım hiçbir zaman. Sonra hamile oldum zaten.. Sonra tekrar başladı ve 2 ayı geçen bir süredir adet de olmuyorum.. Doktora gideyim dedim ve pko lu olduğumu öğrendim.. Kilo vermem gerektiğini söyledi doktor.. Şuan sizlerle bunu paylaşmak istedim
Çok kötü bir durum Rabbim şifa versin hepimize.. Ne yapacağımı bilemiyorum
arkadaşlar noolur bana cvp verin,prolaktinim 35 çıktı yüksek ama çok değil,doktor mr istedi,dişimde tel olduğu için çekemiyorlar,illa şartmı mr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?