Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ne güzel yazmışsın yaşadıklarını hissettiklerini canım maşallah çok güzel ben de duygulandım okurken...
inşallah kendi internetiniz olurda bol bol görüşürüz... minik kızını ve seni öpüyorum

ya benim ütü kaç kere bozuldu da tamir oldu zaten :))
sıcaklarda zor oluyor ama napayım biriktirip yapıyorum artık....

dediğin gibi sıkıntısız kimse yok haklısın herkesin derdi de kendine göre büyük... ama yoluna koyduk pek çok şeyi... ben zaten çok pozitif biriyim biliyorum zamanla düzelmeyen sorun kalmaz.... senin tahlillerin nasıl gidiyor baharcım.... öptüm...

Nasilsin bicim? Neler yapiyorsun canim
Butun sıkıntılar bitti demi?

canım sağlığımla ilgili çok şükür sıkıntılar geride kaldı şükür... eşimle aramızda gerginlikler pürüzler var... onlar da yoluna girme aşamasında....
sen nasılsın?
nasılda büyümüş meleğin az kalmış doğuma....

Canim o gerginlikler hic bitmez gibi geliyor bana sonuçta iki farklı
Karakter ayni evde.... Emin ol herkeste vardır ayni sıkıntılar
Ben iyiyim canim cok sıcak onun dısında hersey yolunda insallah
Az kaldi doguma canim birazda korku sardı beni...

haklısın canım....

sıcak bizi de fena sıktı eşimle ama napalım yazın da ayrı güzelliği var... tatile çıkınca ses çıkartmıyoruz keyifli geliyor evdeyken de katlanacağız artık....
hamilelikte son aylarda elbette sıcak dokunması normal canım ama az kaldı dayan sağlıkla kucağına aldığında yellooww gibi eminim sıkıntın kalmayacak...
korkular heyecanlar normaldir busmai de diyordu heyecanlıyım diye.... ama çok güzel olacak herşey....
normal doğum mu düşünüyorsun?

Zaten saglikla kucağıma alayim ben herseye raziyim busmai yarin hastaneye gidecekti
Sanırım insallah o da saglikla kavuşur bebegine
Normal deneyeceğiz diyor doktor canim korkarsan epidural yaparız diyor
Şimdilik hersey normal dogumu gösteriyor canim
Yellowun yazısını okudum ne guzel ya maşallah kızı 5 aylık olmus

kesinlikle canım bence de kucağına aldığında her şeye değecek....
Allah sağlık versin gerisi gelir....
inşallah busmainin kontrolü iyi geçer...
normal doğum daha sağlıklı... bence de sancın çok olursa epidural yaptır mutlaka... öyle yaptıran tanıdıklarım çok kolay doğum yaptıklarını söylediler...
hiç anlamadık dediler... bebekleri de sağlıklı...

Evet normal dogum gibisi yok sonrası rahat en azından
Zaten benim acı eşiğim düşüktur mutlaka isterim epidural
Ne guzel çevrende varmis benim hic yok ondan kimseye soramiyorum
Herkes Sezeryan ile dogum yapti
Canim ben cikiyorum kendine iyi bak
bebegine en kisa zamanda kavuşur insallah isteyen butun
Arkadaslar hep dualarimdasiniz

merhaba kizlar ben gittim dra ver memnun kaldim bu sefer.. bugüne kadar hic bi drun yapmadiklarinin hepsini yapcak insallah... öncelikle rahim filmi ve hormon testi, tabiki bu sirada bir ay dogm kontrol hapi, bununla birlikte metformin kullanacagim.. korunma süreci bitince klomene baslicaz.. 6 ay boyunca klomenle sonuc alamazsam tüp bebege gönderecek.. benden haberler böyle.. gercekten cok mutlu döndün drdan insallah güzelce bi sonuc da aliriz en kisa zamanda...

bu arada dra gitmeden önce, beni metformin konusunda bilgilendiren filiz86 ve busmai canlarima, ayrica cok cok cok cok tesekkür ediyorum.. insallah onlarin da ennnn kisa zamanda bebekleri gelir göbüslerine konar

canlarım ben yarın sabah 07.30 da hastaneye yatıyorum ,önce rahim yumuşatıcı ilaç verilecek alttan..sancılarım gelirse suni sancıyla devam edilecek. gelmezse, cuma günü suni sancı verilecek.. yani yarın ya da cuma günü doğum yapacağım. çok şaşkınım neler olacak hiç bilmiyorum.inşallah aylardır karnımda oynayıp duran hayali; sağlıkla gerçek olarak eve getirebilirim.. bana dua edin ,ben de size edeceğim ,görüşmek üzere inşallah

allah yardimcin olsun canim, dua deriz tabiki senin icin.. insallah en acisiz bi sekilde aliverirsin bebegini kucagina..

ayy hadı hayırlı olsun canım kalp atıslarınıda duymussunnn cok sevındımmm ınsallahh saglıklı bır sekılde testlerınde guzel cıkar ve saglıgıyla alırsın melegını kucagınaaa
rica ederım canım bende burda ogrendım metformını ıns sana faydası olur bende 2 aydır alıyorumm .ıns ılk klomen kullanmandada hamıs olursunnnnnn saol canım dualarına kattıgın ıcın benıdeee

ayyyyyyy cok mutluuuuuuuuuuu hadı bakalımmm canımmm ramazanın bereketıyle gelıyorr bebegınnnnnnnn karnında oynayan duran yakısıklıyaaa bıran once kavusman dılegıyleeee

ne demek canim siz söylediniz bana ne oldugunu, dr da söyleyince hem mutlu oldum hem de bilgilenmistim zaten coktan.. sayenizde hem de... insallah hemencik hemencik hamile kaliriz da bir an önce kavusuruz biz de bebeklerimize ben mesela artik hamileleri sayiyorum diyebilirim hep dikkatimi cekiyor, tahminlerde bulunuyorum 6ayliktir felan diye.. bana da önden verdi dr, yani bi ay koruncam ya o arada almaya baslicam... sanirim kullandigin ayi takip eden zaman icinde sonuc veriyor..

ıyı canım sevındım ıc ınsalahh faydasını goruceksınn.. ay bende sayıyorum bugun cıktım dısarı saydım hep aha buda hamıle aha buda kafayı yıces tabi canım sen sımdı klomene baslıcan benım doktorum ozel muayenesı vardı ben 2 gunde bır gıdııodumm kntrole yumurtalıklar cok uyarılma rıskıde var ya hadı hayırlı olsun yenı tedavınnn guzel haberlerle gel ıns neden korunmanı ıstedı bu ay anlamadım ama onu?

hosgeldın canım aramızaa katılabılırsın tabıykıdeee

Çok teşekkür ederim..

Şuan o kadar üzgünüm ki

Uzun zamandır adet düzensizliği yaşıyordu mzaten ama aldırmadım hiçbir zaman. Sonra hamile oldum zaten.. Sonra tekrar başladı ve 2 ayı geçen bir süredir adet de olmuyorum.. Doktora gideyim dedim ve pko lu olduğumu öğrendim.. Kilo vermem gerektiğini söyledi doktor.. Şuan sizlerle bunu paylaşmak istedim

Çok kötü bir durum Rabbim şifa versin hepimize.. Ne yapacağımı bilemiyorum

canm uzulme en azından 1 tane bebısın var ben burda ne arkadaslar tanıdım kac senedır ugrasıyorlar edıyorlar..bak en azından hamıs kalmıs ve bebısın olmus cok sukur..2 ci bebegı duusnuosun sanırım.adet duzensızlıgı ıcın sokturucu falan ıcıomusun kı canım sende metformn tarzı ılaclar ıcebılırsın hem kılo vermene yardımcı hemde adetı duzene soktugunu cogu arkadasımız soyluyor bende 2 ay oldu baslayalı cok kılolu degılım ama bebek ıcın ıcıyorumm..ılk bebısıne hemenmı kaldın hamıle ..hormon testlerını falan yaptırdınmı pekı

arkadaşlar noolur bana cvp verin,prolaktinim 35 çıktı yüksek ama çok değil,doktor mr istedi,dişimde tel olduğu için çekemiyorlar,illa şartmı mr???

arkadaşlar noolur bana cvp verin,prolaktinim 35 çıktı yüksek ama çok değil,doktor mr istedi,dişimde tel olduğu için çekemiyorlar,illa şartmı mr???

canım prolaktının yuksek ama cokta yuksek degıl kı neden ıstedı ??? benım daha yuksek 57 lerde yaniiii ve ben cektırmedm hıcc bana doktorum gerek yok 100 ustu olanlardan ıstıyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…