Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Çok sağol canım.. Evet şükürler olsun 1 tane bebeğim var.. Rabbim isteyen herkese versin.. Sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah

İkinciyi bebek düşünmüyorum canım şuanda sadece adetlerimin düzene girmesi için uğraşıyorum..

Ben 1.58 boyundayım ve 58 kiloyum 50 ye inmem gerekiyor.. Çünkü çok ani bir şekilde kilo aldım.. Doktor bana bir ilaç tavsiye etmedi.. Kilo vermem gerektiğini söyledi 1 ay sonra tekrar gideceğim heralde o zaman uygulayacak ilaç tedavisini..

Kiloyuda nasıl verecğimi bilmiyorum yediklerime her zaman dikkat ederim aslında ama özel bir program yapmam gerek..

amin canım ınsallah.. 8 kılo verıcektın metformın ıcerıklı ılaclar vermedımı sana peki yardımcı pkoda genelde zor kılo verılıyor

canım prolaktının yuksek ama cokta yuksek degıl kı neden ıstedı ??? benım daha yuksek 57 lerde yaniiii ve ben cektırmedm hıcc bana doktorum gerek yok 100 ustu olanlardan ıstıyoruz dedi

hay Allah senden razı olsun yaaa,benimki korkuttu beni,yok hipofize bakması lazımmış adenom 10 mm nin üstündeyse beyin ameliyatı olmam lazımmış,neden yükek olduğunu mr ile anlarmış, yaa mr da 270 tl,fiyatı yüksek bi yanda tellerimden ötürü çekilemedim o da gerdi bni,devlete gitcem ama çok saol yaa ay nasıl rahatladım,ayy minnet borçluyum,içimi rahatlattın ya ayyy Allah razı olsun senden...

amin canım ınsallah.. 8 kılo verıcektın metformın ıcerıklı ılaclar vermedımı sana peki yardımcı pkoda genelde zor kılo verılıyor

Yok canım vermedi valla 1 ay sonra tekrar gel dedi artık nolcak bilmiyorum.. Adet olamamak gerçekten çok strese sokuyor bunaltıyor

bende cok korkmustum canımmm beyınde bısey vardır dıye kendı kendımı yedım durdumm hergun gecem gunduzum kalmadı bırara o yuzdende bebegım olmuyor ısteeeeee dostınex ıcıyorum onun ıcın doktorun sana vermedımı dusurmek ıcın ..bende cektırmek ıstedım cok doktorum kızdı ne gerek var 100 olanlarda cekıyoruz dedı bıde tanıdık genel cerrah var benım ozel hastanede ona gıttım sordum gerek yok dedi cektırmene 100 ustu olanlardan ıstıyorruz dedıler bende cektırmedım senın gayet normal tamam cok dusuk degıl ama cokta yuksek degıl dıyorum ya benım 57 de prolaktınım 6 aydır ılac ıcıyorum dusmustur belkıde hıc olctrmedım

Yok canım vermedi valla 1 ay sonra tekrar gel dedi artık nolcak bilmiyorum.. Adet olamamak gerçekten çok strese sokuyor bunaltıyor

sokmazmı canımmm ben adet oluyorum herzaman gununde hemde ama mıktarı az oluyor o bıle sıkıntıya sokuyor beniii

sokmazmı canımmm ben adet oluyorum herzaman gununde hemde ama mıktarı az oluyor o bıle sıkıntıya sokuyor beniii

Canım ben soğan suyuna başladım.. Bugün 6.günümdü.. İbrahim Saraçoğluna mail attım sağolsun cevap geldi ve bana önerdi.. Hamile kalmak için de incir kürünü önerdi.. Tabiki bunlar alternatif tıp..

İnşallah soğan suyu bana sonuç verir..

ya rahim filmi cekcez ya canim, hani pko olanlarda da ne zaman yumurtlama olacagi belli olmuyor, sans eseri hamile kalma ihtimali oldugu icin, hamileyken de rahim filmi cekilmez ya riske girmemek ve klomene baslamadan önce düzen saglamak icin koruncam.. aslinda iki ay dedi, drun gözüne nasil baktiysam artik bir ay mi olsun dedi

evet canim yaa klomenle ikize hamile kalanlar da var ama kist olusma riski de var, ve bir de kilo yapiyormus ben su aldigim kilolari vermeye calisirken kötü olur yaa üstüne kilo alirsam..

insallah hepimiz güzel haberler veririz canim, tabiki hayirlsiyla...

sogan kurunu ben yapamıyorum rahım duvarım ınce oldugu ıcın dahada ınceltıyormus sogan ıncır kurude prolaktını yukselttıgı ıcın yıyemıyorum maaleseff ..ıns faydasını gorursun canım bende bır ara atmıstımm msj

adetle bırlıkte say 7 ıla 14 gune kadar fılm cekılıyormus canımm.. o yuzden zaten adet olduktan sonra olma ıhtımalı dusuk ya benım doktorum cektı ve cektıgı zaman sansın yuksek dedı korunmamıstım bıle fılmden sonra.klomen bende kılo yapmadı gercı ben 2 ay kullandım doktor ıstemedı cok kullanmamı .hayırlısı tabıykı canım

hayırlısı olsun canımmm ..rica ederım gene beklerızz evet evde bebek olunca gene ıyı fırsat buluosun valla ıyı aksamalr sızedeeee...

Bakalım canım ne olcak.. bende çok merak ediyorum nolcağını..

cevap verdiğin ve ilgin için çok teşekkür ediyorum..

artık hep gelirim buraya.. inşallah güzel haberler veririz birbirimize..

ama şimdi çıkmam gerekiyor malum evde bebek olunca..

tekrar çok teşşekkür ederim yarin yine gelirim iyi geceler

anladim canim cok sagol.. korun dedi ben de bir sey demedim, bir aydan bir sey olmaz yaaa hayirlisi bakalim, dogru adetten sonra düsük bi ihtimal.. bir de dr tatile cikacakmis, o arada baskasina birakmak istemedi biliyor musun, o tatildeyken ben korunmayla gecircem zamanimi.. amaaannn olsun baska bi arkadas alman dr 3 ay korunma vermis, sorunumuz ayni normalde.. dr da türk oldugu icin sagolsun iyi ilgilendi.. demek ki klomen mutlaka kilo yapmiyor, bi ihtimal yapiyor...

canım duam seninle perşembe yarın dı demi ben günleri karıştırdım dua edeceğim sağlıkla göreceksin bebeğini inşallah... çok rahat gir doğuma ve korkma...
güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz...

selam ben de kilo fazlam için spor yapıyorum evde kendim plates yapıyorum günde 40 dk mı alıyor ama pko direncini kırmada çok faydalı bilgin olsun...

Son düzenleme:

hayrlısı canımmm bosver kılo alıcam dıye dusunme bebek daha onemlı yedıklerıne dıkkat et aksam yememeye calıs yeter..gene senın doktor az vermıs ozaman 1 ay :))

mrb kızlarrr nasılsınız ne war ne yok yenı hamişler varmı ?ben 29 haziran sabah 8.40 ta sezeryanla oglumu dünyaya getirdim cok şükür o kdr güzel bi duygu ki anlatamam allahım isteyen herkese nasip eder inş.

mrb kızlarrr nasılsınız ne war ne yok yenı hamişler varmı ?ben 29 haziran sabah 8.40 ta sezeryanla oglumu dünyaya getirdim cok şükür o kdr güzel bi duygu ki anlatamam allahım isteyen herkese nasip eder inş.

ayyy canım maşallah çok sevindim....dün düşündüm seni doğumun olmuştur diye tahmin ederek....
temmuz diyordun haziran sonunda dünyaya gelmiş...
Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmek nasip etsin....
öpüyorum seni ve miniğini...

amin canm inşallah.bende senn gibi hissediyorum doğunca nasıl bakıcam sanki elime alamıcakmışım gibi geliyo.gerçi hayırlısıyla bi doğumu atlatayımda sağlıkla bi kucağıma alyımda Allahın izniyle.sen sezeryanmı oldun epidural mi?sancınmı gelmedimi neoldu da sezeryan oldun?sezeryan sonrasında nasıldın çok ağrın oldumu?buarada kızınn adını ne koydunuz.öpüyorum canm yine gel arada gerçi evine gideceksin heralde bugün.görüşürüz.

saol tatlım iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli tedavin ne aşamada.sorma canm zaman nasıl geçiyo anlamadım gerçekten.doğuma az bi zaman kaldı.heyecan artıyo giderek.buralardayım artk canm görüşürüz öpüyorum seni.

canm nasılsın sıcaklar çok etkiliyo dimi of sen hangi şehirdeydin canm sıcak biyerdemisin?

canm Allah yardımcın olsun dualarımız hep sennle inşallah herşey gönlünce olur tatlım ve bebişini sağlıkla getirrsin evine.bizi çok fazla merakta bırakma gelince fırsat bulunca yaz.

merhaba canm geçen gün seni ve yellowu merak etmiştim o geldi şimdide sen yazmışsın.hayırlı olsun oğluşun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.doğum nasıl oldu anlatsana.normal günndemi doğdu. hastaneye nasıl gittin.şimdi ben hep onu merak ediyorum ne olacakta nasıl gideceğim hastaneye diye.sezeryan senmi istedin yada dr.mu öyle dedi.epiduralmi oldun.canm aslında soracağım okadar şey varki neyse yine görüşürüz öpüyorum seni ve oğluşunu.son bi soru ismini ne koydunuz?

canımmmm hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın:) Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin meleğine. inş isteyen herkese nasip eder Rabbim bu güzelliği

kızlar günaydın. bildiğiniz gibi ben 3 gün önce regl oldum. şimdi eşim bu ay varikosel ameliyatı olacak. doktorumu aradım, bişey kullanma 45 gün adetini bekle, gelmezse o zaman ara beni dedi. sizce ben napayım bu ay?? bal çörek otu tarçın mı denesem diyorum ya da metformine mi başlasam?? ama doktora sormadan da başlamak istemiyorum ya da hiç bişey yapmasam da sadece beklesem mi?? ne önerirsiniz kızlar. kafam çok karışık benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…