canm uzulme en azından 1 tane bebısın var ben burda ne arkadaslar tanıdım kac senedır ugrasıyorlar edıyorlar..bak en azından hamıs kalmıs ve bebısın olmus cok sukur..2 ci bebegı duusnuosun sanırım.adet duzensızlıgı ıcın sokturucu falan ıcıomusun kı canım sende metformn tarzı ılaclar ıcebılırsın hem kılo vermene yardımcı hemde adetı duzene soktugunu cogu arkadasımız soyluyor bende 2 ay oldu baslayalı cok kılolu degılım ama bebek ıcın ıcıyorumm..ılk bebısıne hemenmı kaldın hamıle ..hormon testlerını falan yaptırdınmı pekı
Çok sağol canım.. Evet şükürler olsun 1 tane bebeğim var.. Rabbim isteyen herkese versin.. Sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah
İkinciyi bebek düşünmüyorum canım şuanda sadece adetlerimin düzene girmesi için uğraşıyorum..
Ben 1.58 boyundayım ve 58 kiloyum 50 ye inmem gerekiyor.. Çünkü çok ani bir şekilde kilo aldım.. Doktor bana bir ilaç tavsiye etmedi.. Kilo vermem gerektiğini söyledi 1 ay sonra tekrar gideceğim heralde o zaman uygulayacak ilaç tedavisini..
Kiloyuda nasıl verecğimi bilmiyorum yediklerime her zaman dikkat ederim aslında ama özel bir program yapmam gerek..
canım prolaktının yuksek ama cokta yuksek degıl kı neden ıstedı ??? benım daha yuksek 57 lerde yaniiii ve ben cektırmedm hıcc bana doktorum gerek yok 100 ustu olanlardan ıstıyoruz dedi
amin canım ınsallah.. 8 kılo verıcektın metformın ıcerıklı ılaclar vermedımı sana peki yardımcı pkoda genelde zor kılo verılıyor
hay Allah senden razı olsun yaaa,benimki korkuttu beni,yok hipofize bakması lazımmış adenom 10 mm nin üstündeyse beyin ameliyatı olmam lazımmış,neden yükek olduğunu mr ile anlarmış, yaa mr da 270 tl,fiyatı yüksek bi yanda tellerimden ötürü çekilemedim o da gerdi bni,devlete gitcem ama çok saol yaa ay nasıl rahatladım,ayy minnet borçluyum,içimi rahatlattın ya ayyy Allah razı olsun senden...
Yok canım vermedi valla 1 ay sonra tekrar gel dedi artık nolcak bilmiyorum.. Adet olamamak gerçekten çok strese sokuyor bunaltıyor
sokmazmı canımmm ben adet oluyorum herzaman gununde hemde ama mıktarı az oluyor o bıle sıkıntıya sokuyor beniii
ıyı canım sevındım ıc ınsalahh faydasını goruceksınn.. ay bende sayıyorum bugun cıktım dısarı saydım hep aha buda hamıle aha budakafayı yıces tabi canım sen sımdı klomene baslıcan benım doktorum ozel muayenesı vardı ben 2 gunde bır gıdııodumm kntrole yumurtalıklar cok uyarılma rıskıde var ya hadı hayırlı olsun yenı tedavınnn guzel haberlerle gel ıns neden korunmanı ıstedı bu ay anlamadım ama onu?
Canım ben soğan suyuna başladım.. Bugün 6.günümdü.. İbrahim Saraçoğluna mail attım sağolsun cevap geldi ve bana önerdi.. Hamile kalmak için de incir kürünü önerdi.. Tabiki bunlar alternatif tıp..
İnşallah soğan suyu bana sonuç verir..
ya rahim filmi cekcez ya canim, hani pko olanlarda da ne zaman yumurtlama olacagi belli olmuyor, sans eseri hamile kalma ihtimali oldugu icin, hamileyken de rahim filmi cekilmez ya riske girmemek ve klomene baslamadan önce düzen saglamak icin koruncam.. aslinda iki ay dedi, drun gözüne nasil baktiysam artik bir ay mi olsun dedi
evet canim yaa klomenle ikize hamile kalanlar da varama kist olusma riski de var, ve bir de kilo yapiyormus ben su aldigim kilolari vermeye calisirken kötü olur yaa üstüne kilo alirsam..
insallah hepimiz güzel haberler veririz canim, tabiki hayirlsiyla...
Bakalım canım ne olcak.. bende çok merak ediyorum nolcağını..
cevap verdiğin ve ilgin için çok teşekkür ediyorum..
artık hep gelirim buraya.. inşallah güzel haberler veririz birbirimize..
ama şimdi çıkmam gerekiyor malum evde bebek olunca..
tekrar çok teşşekkür ederim yarin yine gelirim iyi geceler
sogan kurunu ben yapamıyorum rahım duvarım ınce oldugu ıcın dahada ınceltıyormus sogan ıncır kurude prolaktını yukselttıgı ıcın yıyemıyorum maaleseff ..ıns faydasını gorursun canım bende bır ara atmıstımm msj
adetle bırlıkte say 7 ıla 14 gune kadar fılm cekılıyormus canımm.. o yuzden zaten adet olduktan sonra olma ıhtımalı dusuk ya benım doktorum cektı ve cektıgı zaman sansın yuksek dedı korunmamıstım bıle fılmden sonra.klomen bende kılo yapmadı gercı ben 2 ay kullandım doktor ıstemedı cok kullanmamı .hayırlısı tabıykı canım
canım duam seninle perşembe yarın dı demi ben günleri karıştırdım dua edeceğim sağlıkla göreceksin bebeğini inşallah... çok rahat gir doğuma ve korkma...canlarım ben yarın sabah 07.30 da hastaneye yatıyorum ,önce rahim yumuşatıcı ilaç verilecek alttan..sancılarım gelirse suni sancıyla devam edilecek. gelmezse, cuma günü suni sancı verilecek.. yani yarın ya da cuma günü doğum yapacağım. çok şaşkınım neler olacak hiç bilmiyorum.inşallah aylardır karnımda oynayıp duran hayali; sağlıkla gerçek olarak eve getirebilirim.. bana dua edin ,ben de size edeceğim ,görüşmek üzere inşallah
Çok sağol canım.. Evet şükürler olsun 1 tane bebeğim var.. Rabbim isteyen herkese versin.. Sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah
İkinciyi bebek düşünmüyorum canım şuanda sadece adetlerimin düzene girmesi için uğraşıyorum..
Ben 1.58 boyundayım ve 58 kiloyum 50 ye inmem gerekiyor.. Çünkü çok ani bir şekilde kilo aldım.. Doktor bana bir ilaç tavsiye etmedi.. Kilo vermem gerektiğini söyledi 1 ay sonra tekrar gideceğim heralde o zaman uygulayacak ilaç tedavisini..
Kiloyuda nasıl verecğimi bilmiyorum yediklerime her zaman dikkat ederim aslında ama özel bir program yapmam gerek..
anladim canim cok sagol.. korun dedi ben de bir sey demedim, bir aydan bir sey olmaz yaaa hayirlisi bakalim, dogru adetten sonra düsük bi ihtimal.. bir de dr tatile cikacakmis, o arada baskasina birakmak istemedi biliyor musun, o tatildeyken ben korunmayla gecircem zamanimi.. amaaannn olsunbaska bi arkadas alman dr 3 ay korunma vermis, sorunumuz ayni normalde.. dr da türk oldugu icin sagolsun iyi ilgilendi.. demek ki klomen mutlaka kilo yapmiyor, bi ihtimal yapiyor...
mrb kızlarrr nasılsınız ne war ne yok yenı hamişler varmı ?ben 29 haziran sabah 8.40 ta sezeryanla oglumu dünyaya getirdim cok şüküro kdr güzel bi duygu ki anlatamam allahım isteyen herkese nasip eder inş.
evet cnm yazını okudum bugün benide hatırlamışsın saol canm benmde hepiniz aklımdasınız burda banada çok umut olan arkadaşlar oldu hepimiz birbirmize umut oluyoruz pkolu olupta hamile kalarak hiçbir zaman Allah'tan umut kesilmez şükürler olsunki sende hamilesin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip eder
ben kızımı ilk gördüğümde ve emmeye başladığında yaşlar gözümden dökülüverdi acayip duygusallaşmıştım inanılmaz bir an çok güzel ve önemli bir an Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah benm yanımda 10 gün annem kaldı ve annem gittikten sonra kendimi çok kötü hisseettim ben bakamam kızıma yeterli olamam diye çok endişelenmiştim ve ağlamıştım bir yandan sürekli ona bakmak yanımda olsun istiyorum bir yandanda ben bakamıycakmışım gibi geliyordu ama 40ımdan sonra yavaş yavaş alıştım şimdi ise gerçekten hiç yanımdan ayrılmasın istiyotum bazen oluyorki uyuyunca özlüyorum çok güzel bir duygu inşAllah kısa bir süre sonra sende aşıyacaksın o zaman beni daha iyi anlarsın senin kızın mı olucak yoksa oğlun mu? canım eğer konuşamazsak sana hayırlı doğumlar Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin görüşürüz
Merhaba canım kilo sorunu olunca malesef ilk dedikleri kilo ver oysaki kendileride biliyor insülin direnci olunca pko olunca kilonun nekadar zor gittiğini ama yapıcak bişey yok elimizden geleni yapacağız napalım.İnşalalh tedavin olumlu geçrde kavuşursun bebeğine
Allah iyilik versin aslında karnımız çok acıkmadan oruçluyken erken saatte yürüsek iyi olur yada akşam yemeğinden sonra böylece çok rahatsızlık vermezAmin canım hepbirlikte inşallah
Hayırlısı olur inşallh negüzel kürlerde yapıyorsun inşallh faydasını görürsün canım
Canım nasılsın zaman nasıl hızla geçiyor ya değilmiMaşallah bebeğinede darısıda doğumuna olsun iyi tatiller bu arada arada gel kendine iyi bak
Allah bağışlasın negüzeldarısıda bizlere olur inşallh kilo vermek çok önemli gerçekten inşllh bende istediğim kiloya gelirim çok yavaş gidiyor çünkü sıkıldım resmen
Canım stres yapma inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Üzme kendini sırası gelince bizlerinde olur umarım
Allah bağışlasınzaman çok hızlı geçiyor Amin canım inşallah
İnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın
Canım iyi olmana sevindim özlettin kendini iyi olda sen önemli değil.Sıkıntısız kimse yok emin ol Allah kötü çaresiz sıkıntı vermesin bunlar hepsi aşılır zamanla sorununuz her neyse umarım hallolur kısa sürede canım.Kendine iyi bak
Bende diyordum nezmandır beri Bicim ütüden bahsetmiyor ütümü bozuldu diyordumŞaka canım şaka Allah kolaylık versin
Negüzel duygudur tabiki olmazmı o bebeği kucağına alınca insan anlar anneliği bence şuan bizler bilemeyiz ama şimdiden böyle duygulanıyorsak kim bilir anne olursak nasıl olur
Geçmiş olsun inşllh iyiye giderde sağlıkla kavuşursun bebeğine.iyi tatiller
Canim o gerginlikler hic bitmez gibi geliyor bana sonuçta iki farklı
Karakter ayni evde.... Emin ol herkeste vardır ayni sıkıntılar
Ben iyiyim canim cok sıcak onun dısında hersey yolunda insallah
Az kaldi doguma canim birazda korku sardı beni...
canlarım ben yarın sabah 07.30 da hastaneye yatıyorum ,önce rahim yumuşatıcı ilaç verilecek alttan..sancılarım gelirse suni sancıyla devam edilecek. gelmezse, cuma günü suni sancı verilecek.. yani yarın ya da cuma günü doğum yapacağım. çok şaşkınım neler olacak hiç bilmiyorum.inşallah aylardır karnımda oynayıp duran hayali; sağlıkla gerçek olarak eve getirebilirim.. bana dua edin ,ben de size edeceğim ,görüşmek üzere inşallah
mrb kızlarrr nasılsınız ne war ne yok yenı hamişler varmı ?ben 29 haziran sabah 8.40 ta sezeryanla oglumu dünyaya getirdim cok şüküro kdr güzel bi duygu ki anlatamam allahım isteyen herkese nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?