canlarım ben yarın sabah 07.30 da hastaneye yatıyorum ,önce rahim yumuşatıcı ilaç verilecek alttan..sancılarım gelirse suni sancıyla devam edilecek. gelmezse, cuma günü suni sancı verilecek.. yani yarın ya da cuma günü doğum yapacağım. çok şaşkınım neler olacak hiç bilmiyorum.inşallah aylardır karnımda oynayıp duran hayali; sağlıkla gerçek olarak eve getirebilirim.. bana dua edin ,ben de size edeceğim ,görüşmek üzere inşallah
Çok sağol canım.. Evet şükürler olsun 1 tane bebeğim var.. Rabbim isteyen herkese versin.. Sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah
İkinciyi bebek düşünmüyorum canım şuanda sadece adetlerimin düzene girmesi için uğraşıyorum..
Ben 1.58 boyundayım ve 58 kiloyum 50 ye inmem gerekiyor.. Çünkü çok ani bir şekilde kilo aldım.. Doktor bana bir ilaç tavsiye etmedi.. Kilo vermem gerektiğini söyledi 1 ay sonra tekrar gideceğim heralde o zaman uygulayacak ilaç tedavisini..
Kiloyuda nasıl verecğimi bilmiyorum yediklerime her zaman dikkat ederim aslında ama özel bir program yapmam gerek..
mrb kızlarrr nasılsınız ne war ne yok yenı hamişler varmı ?ben 29 haziran sabah 8.40 ta sezeryanla oglumu dünyaya getirdim cok şüküro kdr güzel bi duygu ki anlatamam allahım isteyen herkese nasip eder inş.
kızlar günaydın. bildiğiniz gibi ben 3 gün önce regl oldum. şimdi eşim bu ay varikosel ameliyatı olacak. doktorumu aradım, bişey kullanma 45 gün adetini bekle, gelmezse o zaman ara beni dedi. sizce ben napayım bu ay?? bal çörek otu tarçın mı denesem diyorum ya da metformine mi başlasam?? ama doktora sormadan da başlamak istemiyorumya da hiç bişey yapmasam da sadece beklesem mi?? ne önerirsiniz kızlar. kafam çok karışık benim
slm kızlar ben geldim :)
canım aramıza hoşgeldin 1 bebiş varmıs ne güzel allah bağışlasın darısı başımıza inş.bende bebiş için uğraşıyorum 2,5 senedir ama olmadı hayırlısı artık benım boyum 1,65 suan 59 kılodayım doktorum banada zayıfla dedı 54 kılo olmak istiyorum ama suan 59 kıramadım spor yap canım yürüyüş falan iyi olurr
canım ben bu ay adetımın 2 gunu basladım corekotuna yıyorum 5 gunu falanmı ne doktora gıttım yumurta 7mm 0lmus cok sasırmıstım okadar kısa surede nasıl oldu dedım yaa normalde bılıosun gonal f ıgneyle olmadı hemen yumurtaa bence corekotunu yap derım allahtan ümit kesılmezz metformınede basla ben 2 sını bır yaptım adetın 2 gunu basla corekotuna 14 gun yıyceksın tarıfıde var ıstersen yazarım sana yada topıklerde cok var bak canımmm
merhaaba arkadaşlar bende dört yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ancak malesef pko olduğum için olmuyo şöyle ki 1,5 yıldır tedavi görmüyorum son 4 dört aydır tedavi görüyorum. PKo teşhisi konulmasına rağmen hemen değil prolaktin seviyem düştükten sonra başladılar şimdi 1,5 aydır metformın hcı kullanıyorum dostinex de alıyorum haftada iki gün. bu ay 10 unda regli olmam gerkiyordu 3 günü de gidip klomifen iğne yapılacaktı ama hala regli olmadım 9 gün geçtiinsan umutlanıyor ancak daha önce çok yaşadığım için hayal kırıklığı yaşamamak adına test yapmak yerine bekliyorum sizce ne yapmalıyım test yaptırsam mı beklesem mi ?gebe kalmış olabilir miyim aynı durumları yaşayanlar arkadaşlar varsa yardımcı olabailir misiniz?
canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inş. pco da adet düzensizliği çok sık görülen bir durum.dostinex içiyorum demişsin,bildiğim kadarıyla adet olman gerekir ama ben ilaç aldığım aylarda da bazen adet olamadığmı biliyorum malesefyani neticede korkma canım, bence ilk önce bir test yap, eğer gebelik yoksa da adetin çok gecikmesin hemen doktora gidip çaresine bakarsın. tekrar geçmiş olsun. tam bilgili değilim ama elimden geldiğince yazdım umarım yanlış bişey yazmamışımdır
sağol canım çok teşekkür ederim.bugün adetimin 4. günü ben bugün başlıcam inş işe yarar. canım tarifini bir yazıver bana sana zahmet. her yerde başka bişey yazıyo kafam karıştı??
merhaaba arkadaşlar bende dört yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ancak malesef pko olduğum için olmuyo şöyle ki 1,5 yıldır tedavi görmüyorum son 4 dört aydır tedavi görüyorum. PKo teşhisi konulmasına rağmen hemen değil prolaktin seviyem düştükten sonra başladılar şimdi 1,5 aydır metformın hcı kullanıyorum dostinex de alıyorum haftada iki gün. bu ay 10 unda regli olmam gerkiyordu 3 günü de gidip klomifen iğne yapılacaktı ama hala regli olmadım 9 gün geçtiinsan umutlanıyor ancak daha önce çok yaşadığım için hayal kırıklığı yaşamamak adına test yapmak yerine bekliyorum sizce ne yapmalıyım test yaptırsam mı beklesem mi ?gebe kalmış olabilir miyim aynı durumları yaşayanlar arkadaşlar varsa yardımcı olabailir misiniz?
hoşgeldın canımmmmmzaten senle ben hergun ugramadan olmaz buraya
canım 12 yemek kasıgı corekotu 10 yemek kasıgı tarcın balıda ıstegıne gore koy ya 12 kasık yada 10 kasık ben bu karısımı 1 hafta yedımm sonra yenıden yaptım tarıfı bu sekılde ama sık sık yapıyım dıyorsann yarısını yap 3 gunde ye sen bılırsın ben ugrasmıyım dıye 1 haftalık yaptımsımdı bıdaha yaptım sabah aksam 1 yemek kasıgı aldım ben tatlı kasıgıda alabılrısın sana kalmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?