Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım allah kolayllık versin dualrım senınlee öptüm çokk allaha yardımcın olsunnn

canım aramıza hoşgeldin 1 bebiş varmıs ne güzel allah bağışlasın darısı başımıza inş.bende bebiş için uğraşıyorum 2,5 senedir ama olmadı hayırlısı artık benım boyum 1,65 suan 59 kılodayım doktorum banada zayıfla dedı 54 kılo olmak istiyorum ama suan 59 kıramadım spor yap canım yürüyüş falan iyi olurr

selam kızlar nasılsınız....
uzun zamandır yoktum kpss sınavına hazırlanıyordum, sızde durumlar nasıl hala pkolu hala hamıle olmayan hala kılosuda olan hala adetlerı duzensız biri olarak yenıden dustum buraya :)

mrb kızlarrr nasılsınız ne war ne yok yenı hamişler varmı ?ben 29 haziran sabah 8.40 ta sezeryanla oglumu dünyaya getirdim cok şükür o kdr güzel bi duygu ki anlatamam allahım isteyen herkese nasip eder inş.

ooo maşallah yaaa çok sevindim allahım sağlıklı uzun ömürler versinn canım arada gel özletme kendını

sagol canım evet güzel fikir yürümek iyi ıolcak hemde gece hafıf yersek ıns kılo almıycaz hadı bakalım bu gün son gün benden damla damla kan gelıyor adetımın 5günü tam bitmedim ama inş.akşama kadar biter gider :))

canım ben bu ay adetımın 2 gunu basladım corekotuna yıyorum 5 gunu falanmı ne doktora gıttım yumurta 7mm 0lmus cok sasırmıstım okadar kısa surede nasıl oldu dedım yaa normalde bılıosun gonal f ıgneyle olmadı hemen yumurtaa bence corekotunu yap derım allahtan ümit kesılmezz metformınede basla ben 2 sını bır yaptım adetın 2 gunu basla corekotuna 14 gun yıyceksın tarıfıde var ıstersen yazarım sana yada topıklerde cok var bak canımmm

Hoşbulduk canım..

Kendini strese sokma sakın benim çevremde de var birçok kişi zaten burda da var pkolu olup hamile kalan.. Hiç merak etme sen.. Rabbim inşallah sizlere de bebeğinizi vericek..

Ramazanda geliyor artık iftarda çok yemem ve yürüyüşe çıkarım akşamları.. İnşallah bu 7 kilo gider..

Son düzenleme:
Kızlar biliyorsunuz ben 6 gündür soğan suyunu içiyorum.. Ve akıntım şu son 2 gündür çok arttı.. Karnımda da hafif bir ağrı var.. Göğüslerimde hassaslaştı.. Artık işe yarar mı bilmiyorum.. İnşallah bir sonuç verir..

merhaaba arkadaşlar bende dört yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ancak malesef pko olduğum için olmuyo şöyle ki 1,5 yıldır tedavi görmüyorum son 4 dört aydır tedavi görüyorum. PKo teşhisi konulmasına rağmen hemen değil prolaktin seviyem düştükten sonra başladılar şimdi 1,5 aydır metformın hcı kullanıyorum dostinex de alıyorum haftada iki gün. bu ay 10 unda regli olmam gerkiyordu 3 günü de gidip klomifen iğne yapılacaktı ama hala regli olmadım 9 gün geçti insan umutlanıyor ancak daha önce çok yaşadığım için hayal kırıklığı yaşamamak adına test yapmak yerine bekliyorum sizce ne yapmalıyım test yaptırsam mı beklesem mi ?gebe kalmış olabilir miyim aynı durumları yaşayanlar arkadaşlar varsa yardımcı olabailir misiniz?

sağol canım çok teşekkür ederim.bugün adetimin 4. günü ben bugün başlıcam inş işe yarar. canım tarifini bir yazıver bana sana zahmet. her yerde başka bişey yazıyo kafam karıştı??

canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inş. pco da adet düzensizliği çok sık görülen bir durum.dostinex içiyorum demişsin,bildiğim kadarıyla adet olman gerekir ama ben ilaç aldığım aylarda da bazen adet olamadığmı biliyorum malesef yani neticede korkma canım, bence ilk önce bir test yap, eğer gebelik yoksa da adetin çok gecikmesin hemen doktora gidip çaresine bakarsın. tekrar geçmiş olsun. tam bilgili değilim ama elimden geldiğince yazdım umarım yanlış bişey yazmamışımdır

az önce doktorumla da konuştum metformin ve dostinex e rağmen mi adet görmedin dedi önce gebeliğini kontrol et sonrasında farlutal a başlayalım dedi tekrar artık akşama ak koyun kara koyun belli olur...gebelik testi yaptırcammm sonucu hayırlısı neyse o olsun artık

sağol canım çok teşekkür ederim.bugün adetimin 4. günü ben bugün başlıcam inş işe yarar. canım tarifini bir yazıver bana sana zahmet. her yerde başka bişey yazıyo kafam karıştı??

canım 12 yemek kasıgı corekotu 10 yemek kasıgı tarcın balıda ıstegıne gore koy ya 12 kasık yada 10 kasık ben bu karısımı 1 hafta yedımm sonra yenıden yaptım tarıfı bu sekılde ama sık sık yapıyım dıyorsann yarısını yap 3 gunde ye sen bılırsın ben ugrasmıyım dıye 1 haftalık yaptım sımdı bıdaha yaptım sabah aksam 1 yemek kasıgı aldım ben tatlı kasıgıda alabılrısın sana kalmıs

canım selammm hosgeldın aramıza maalesef benımde prolaktınım yuksek 57 lerde hemde senın kaç 6 aydır dostınex alıyorum ben klomen 2 sefer kullandım sonuc 0 gonal f ıgne kullandım gecen ay oda sıfır bu ay ara verdırdı doktorum sen rahım fılmı felan cekıldınmı hormonların nasıl peki..ıyı olmus metformın ıcmen bende 2 aydır alıyorum burda ogrendım onuda ..bence bır test yap derım..ben hıc sevmıyorum test yapmayı zaten adetım saolsun hıc yaptırmıyor ya 2 gun once yada gununde olurum ama senın baya gecmıs 9 gun bızım pkollarda dusuk tehlıkemız oldugu ıcın bence bır test yap erkenden ogrenmıs olursun ve erkenden doktoruna gıdersınn ..klomifen dedıgın hap degıl dımı ıgnesını ben ılk duydum hayırlı olsun hakkında ınsallah hamılesındırrr canım testı kendınde evde yapabılırsın ıdrarla 2 tane yap garantı olsun yanlıs cıkma ıhtımalıne ben oyle yapıyordum

Son düzenleme:
kızlarr acaba busmai naptı dogurdumuuuu ayy ne guzel yaaa nasıl heycanlıdır dusunsenıze daha dün yoktu dunyada bugun var olan bır can allahım ne buyuksun yaa

filiz kız benım bugun ilaç içeli 3,günüm adetımınde 5 günü ama kasık ağrım falan yok kız ben buayda yumurtlayamıycam galıba

ay bende yapmaya üşeniyordum her sabah çay tabağına koyup yapıyorum 1 tatlı kaşıgı bal 1 tatlı kaşığı çöerk otu 1 çay kaşııda tarçın bugun 5günüm akşam yapsammı kız geç kalmadım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…