filiz kız benım bugun ilaç içeli 3,günüm adetımınde 5 günü ama kasık ağrım falan yok kız ben buayda yumurtlayamıycam galıba
ay bende yapmaya üşeniyordum her sabah çay tabağına koyup yapıyorum 1 tatlı kaşıgı bal 1 tatlı kaşığı çöerk otu 1 çay kaşııda tarçın bugun 5günüm akşam yapsammı kız geç kalmadım dimi
bellı olmaz kı canım daha dur yenı yenı buyuyodur yumoslar hem benım klomende oldu gonal f ıgne daha etkılıydı hıc ne agrı vardı ne bısey vardı ama 1 yumurtam gene buyumustu olur olur ıns daha basta olumsuz dusunmeaynı zamanda akıntınıda takıp et benımde bu ay oyle bır kasık agrım varkı anlatamam karnımda davul gıbı mıdemde cok bulanııyorr acaba dıyorum kıstmı oldu kı bende buay bıde ıgneden sonra ben hıc doktora gıtmedım kıst oldumu olmadımı ne durumda dıye
kızlarr acaba busmai naptı dogurdumuuuuayy ne guzel yaaa nasıl heycanlıdır dusunsenıze daha dün yoktu dunyada bugun var olan bır can allahım ne buyuksun yaa
canım 12 yemek kasıgı corekotu 10 yemek kasıgı tarcın balıda ıstegıne gore koy ya 12 kasık yada 10 kasık ben bu karısımı 1 hafta yedımm sonra yenıden yaptım tarıfı bu sekılde ama sık sık yapıyım dıyorsann yarısını yap 3 gunde ye sen bılırsın ben ugrasmıyım dıye 1 haftalık yaptımsımdı bıdaha yaptım sabah aksam 1 yemek kasıgı aldım ben tatlı kasıgıda alabılrısın sana kalmıs
canım selammm hosgeldın aramızamaalesef benımde prolaktınım yuksek 57 lerde hemde senın kaç 6 aydır dostınex alıyorum ben klomen 2 sefer kullandım sonuc 0 gonal f ıgne kullandım gecen ay oda sıfır bu ay ara verdırdı doktorum sen rahım fılmı felan cekıldınmı hormonların nasıl peki..ıyı olmus metformın ıcmen bende 2 aydır alıyorum burda ogrendım onuda ..bence bır test yap derım..ben hıc sevmıyorum test yapmayı zaten adetım saolsun hıc yaptırmıyor ya 2 gun once yada gununde olurum ama senın baya gecmıs 9 gun bızım pkollarda dusuk tehlıkemız oldugu ıcın bence bır test yap erkenden ogrenmıs olursun ve erkenden doktoruna gıdersınn ..klomifen dedıgın hap degıl dımı ıgnesını ben ılk duydum hayırlı olsun hakkında ınsallah hamılesındırrr canım testı kendınde evde yapabılırsın ıdrarla 2 tane yap garantı olsun yanlıs cıkma ıhtımalıne ben oyle yapıyordum
az önce doktorumla da konuştum metformin ve dostinex e rağmen mi adet görmedin dediönce gebeliğini kontrol et sonrasında farlutal a başlayalım dedi tekrar artık akşama ak koyun kara koyun belli olur...gebelik testi yaptırcammm sonucu hayırlısı neyse o olsun artık
selam gençlik:)
doktora gittim bugün şöyle üstten bakıversin yumurtalıklara diye vajinal girmedim yani sevmyiroum onu:)
hala sevimsiz kistler oradaymışlar püslükler
ramazandan sonra ayrıntılı olması adına doktora giderim heralde.
benim yumurtalama akıntım geliyordu bir haftadır
ama hala ateşim yükselmedi
bu akıntı başka bir akıntımıdır anlamadım gitti yahu:S
neyse yarın da kan vermeye giderim artıkgitmişken smear yaptırırım.
b... unu çıkarayım azıcık bu işin de
kendinize iyi bakın genç hatunlar
göürüşüz
lepicim süpersin:) artık ne yapacağımızı şaşırdık dediğin gibi, onu da yaptırayım bunu da yaptırayım derken kafayı yicez:) Rabbim e çok şükür dermansız dert vermesin kimseye. çok geçmiş olsun inş her şey güzel olur canım, sonuçların güzel çıkar.
selam gençlik:)
doktora gittim bugün şöyle üstten bakıversin yumurtalıklara diye vajinal girmedim yani sevmyiroum onu:)
hala sevimsiz kistler oradaymışlar püslükler
ramazandan sonra ayrıntılı olması adına doktora giderim heralde.
benim yumurtalama akıntım geliyordu bir haftadır
ama hala ateşim yükselmedi
bu akıntı başka bir akıntımıdır anlamadım gitti yahu:S
neyse yarın da kan vermeye giderim artıkgitmişken smear yaptırırım.
b... unu çıkarayım azıcık bu işin de
kendinize iyi bakın genç hatunlar
göürüşüz
harikasın sen yaa öyle üstten bakıtyormu doktorlarr ne güzel valla bende sevmiyorr alttan bakıncaa
valla tatlım gittim doktora alt batın yazdırdım vajinal istemedim
zaten bunda da görünüoki
ilk pko olduğumu bu şekilde öğrendim
yeter içimi karıştırtamam şuan istemiommm
kız ben böyle bir seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum
evlenmeden önce hep üsten bakıyorlardı ama hiç dmeediler pkosun diyee yumurta tembeliği deyip attılar başlarından dayadıolar doğum kontrol hapını bana
ehhehehe sen bana bakma kız gelıp gıdıolar aradabana diyoın kendın de olumsuz düşünüyorsun git canım doktora gittt :) bende akşamları yiycem inş.işe yarar evet daha erken belırtı için :)
rıca ederım cAnım allah hepımızden razı olsun..ıns esınde sorunsuz amelıyat olur..hayırlısıylaaatamam filizcim sağol Allah razı olsun. bakalım bir umut işte. gebelikten zaten umudum yok bikaç ay, eşimin ameliyetı ve sonrası var. ama en azından adet olabilmek için uğraşacam bakalım. tekrar teşekkürler
hayırlısı olsun canımmm vallaa ben 6 aydır hıc olcturmedım prolaktını sorma gıttsıntest yaptım idrarla negatif çıktı kan da yaptırıyım diyorum klomen iğne diye algıladım ben dr 3.günü bi iğne yapıcam bide regl bitince yine belirli günlerde geliceksin iğne yapıcam dedi. dostinex i 7 aydır kullanıyorum metformin 1,5 ay oldu bakalım artık şimdi muhtemelen kan da negatif çıkıcak sonra farlutal la hasta olup bi dahaki aya kalacak
rahim filmiderken onu bilmiyorum muayene sürekli oluyorum ama LH hormonu FSH hormonumdan 6 kat fazla onun dışında prolaktin 68 di ama düşürdük onu 1 e düştü şimdi dengelensin diye kullanıyorum sadece bakalım senin için de hayırlısı neyse o olsun hangi şehirdesin sen? doktorundan filan memnun musun
mrb kızlar.
bişey sorcam sizlere.bebek tedavisine başladım.klomen + progestan kullandım. bugün progestanı kullanmamın 7.günü ve ben sanki adet oldum gibidaha 9 tane daha ilaç vardı ben şimdi onları ne yapıcam kullanayımmı bırakayımmı ?
bu arada müzmin pkoluyum :2:
hayrlısı canımmm bosver kılo alıcam dıye dusunme bebek daha onemlıyedıklerıne dıkkat et aksam yememeye calıs yeter..gene senın doktor az vermıs ozaman 1 ay :))
mrb kızlar.
bişey sorcam sizlere.bebek tedavisine başladım.klomen + progestan kullandım. bugün progestanı kullanmamın 7.günü ve ben sanki adet oldum gibidaha 9 tane daha ilaç vardı ben şimdi onları ne yapıcam kullanayımmı bırakayımmı ?
bu arada müzmin pkoluyum :2:
ay sorma filizim yaa... kücük bi simitim varböyle vitrinden bakiyorum da carsida yürürken felan ayyyy cok sinirleniyorum.. nerde benim bekarlik günlerim hazir koruncakken verebildigim kadar kiloyu vereyim diyorum insallah tabi... sonucta bir de pko icin iyi degil kilo az ya da cok
slm kızlar...
açık yazıyorum kusura bakmayın ...
10 gündür göğüz uçlarım ağrıyodu ama sadece uçları ve arada 10 gün boyunca regl sancısı gibi sancılar giriyodu rahmimden içeri bende bekliyodum ha bugün ha yarın olurum diye içime içime ağrılar mahvetti beni hala da var ağrılar birde kaç zamandır göğüslerimde yeşil damarlar fark ediyorum dikkatli bakıyorum acabamı diye düşünüyorum neyse ama takmamaya da çalışıyorum dün eşime test al dedim unuttu bende bugün test aldım 5 saat falan wc ye gitmedim sıkışık bi halde test yaptım ve daha 1. damla damlar damlamaz ilk çizgiyle beraber 2. çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim eşime bişey sölemedim elim ayağım titriyo eltime söledim yarın kan tahlili yaptıralım dedi ne yapayım ya bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?