Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

filiz kız benım bugun ilaç içeli 3,günüm adetımınde 5 günü ama kasık ağrım falan yok kız ben buayda yumurtlayamıycam galıba

bellı olmaz kı canım daha dur yenı yenı buyuyodur yumoslar hem benım klomende oldu gonal f ıgne daha etkılıydı hıc ne agrı vardı ne bısey vardı ama 1 yumurtam gene buyumustu olur olur ıns daha basta olumsuz dusunme aynı zamanda akıntınıda takıp et benımde bu ay oyle bır kasık agrım varkı anlatamam karnımda davul gıbı mıdemde cok bulanııyorr acaba dıyorum kıstmı oldu kı bende buay bıde ıgneden sonra ben hıc doktora gıtmedım kıst oldumu olmadımı ne durumda dıye

genelde adetın 2 gunu baslanıooo ama yap canım 3 gun gecmıs ne olcakk sankı ben gecen ay ıgnelerde buyumuodu dıye 1 gun 2 kasık yemıstım 3 mm buyumustu 1 gunde ye canım ye faydasını goren cokmuss benım bu 2 cı ayımm 3 ay yapcam

bana diyoın kendın de olumsuz düşünüyorsun git canım doktora gittt :) bende akşamları yiycem inş.işe yarar evet daha erken belırtı için :)

Son düzenleme:
kızlarr acaba busmai naptı dogurdumuuuu ayy ne guzel yaaa nasıl heycanlıdır dusunsenıze daha dün yoktu dunyada bugun var olan bır can allahım ne buyuksun yaa

ayy bende çok merak ediyorum busmaiyi naptı acaba.Allah yardımcısı olsun inşallah kolay ağrısız bi doğum yaşar.gerçekten canm tam bi mucize yani başka açıklaması yok.Rabbimin büyüklüğü işte.

tamam filizcim sağol Allah razı olsun. bakalım bir umut işte. gebelikten zaten umudum yok bikaç ay, eşimin ameliyetı ve sonrası var. ama en azından adet olabilmek için uğraşacam bakalım. tekrar teşekkürler

test yaptım idrarla negatif çıktı kan da yaptırıyım diyorum klomen iğne diye algıladım ben dr 3.günü bi iğne yapıcam bide regl bitince yine belirli günlerde geliceksin iğne yapıcam dedi. dostinex i 7 aydır kullanıyorum metformin 1,5 ay oldu bakalım artık şimdi muhtemelen kan da negatif çıkıcak sonra farlutal la hasta olup bi dahaki aya kalacak
rahim filmiderken onu bilmiyorum muayene sürekli oluyorum ama LH hormonu FSH hormonumdan 6 kat fazla onun dışında prolaktin 68 di ama düşürdük onu 1 e düştü şimdi dengelensin diye kullanıyorum sadece bakalım senin için de hayırlısı neyse o olsun hangi şehirdesin sen? doktorundan filan memnun musun

canım üzme kendini. çok geçmiş olsun. bende duphaston kullandığım halde adet olamamıştım bir ay. benim de lh yüksek. diğer hormonların normal demişti doktor.çok şükür Allah beterinden korusun diyelim canım moralini bozma.

selam gençlik:)

doktora gittim bugün şöyle üstten bakıversin yumurtalıklara diye vajinal girmedim yani sevmyiroum onu:)
hala sevimsiz kistler oradaymışlar püslükler
ramazandan sonra ayrıntılı olması adına doktora giderim heralde.
benim yumurtalama akıntım geliyordu bir haftadır
ama hala ateşim yükselmedi
bu akıntı başka bir akıntımıdır anlamadım gitti yahu:S
neyse yarın da kan vermeye giderim artık gitmişken smear yaptırırım.
b... unu çıkarayım azıcık bu işin de
kendinize iyi bakın genç hatunlar
göürüşüz

lepicim süpersin:) artık ne yapacağımızı şaşırdık dediğin gibi, onu da yaptırayım bunu da yaptırayım derken kafayı yicez:) Rabbim e çok şükür dermansız dert vermesin kimseye. çok geçmiş olsun inş her şey güzel olur canım, sonuçların güzel çıkar.

süper olan adi kistler:)
kaç ay oldu hala ordalar.
hayır sıkıldım yani bi gidin dimi:)
yarın toktor ablaya yalan dicem Allah affetsin artık yumurtaladım kan tahlili yapıverin de kalitesini ölçek dicem
hakediyorlar yalanı napiyim
ben yakın zamana kadar yemiştim kafayı zaten olmuo da olmuo diye
şimdi de gelmiosan gelme diom
istediğim vakit olaydı şimdiye doğmuştu

peh ben böyle hayata

harikasın sen yaa öyle üstten bakıtyormu doktorlarr ne güzel valla bende sevmiyorr alttan bakıncaa

harikasın sen yaa öyle üstten bakıtyormu doktorlarr ne güzel valla bende sevmiyorr alttan bakıncaa

valla tatlım gittim doktora alt batın yazdırdım vajinal istemedim
zaten bunda da görünüoki
ilk pko olduğumu bu şekilde öğrendim
yeter içimi karıştırtamam şuan istemiommm

valla tatlım gittim doktora alt batın yazdırdım vajinal istemedim
zaten bunda da görünüoki
ilk pko olduğumu bu şekilde öğrendim
yeter içimi karıştırtamam şuan istemiommm

kız ben böyle bir seçeneğimiz olduğunu bilmiyordum
evlenmeden önce hep üsten bakıyorlardı ama hiç dmeediler pkosun diyee yumurta tembeliği deyip attılar başlarından dayadıolar doğum kontrol hapını bana

Son düzenleme:

evlenmeden evel bir kez doktora gitmiştim o ara mantar olmuştum onun için gittim hem de evlenmeme yakındı bir bakıniyim demiştim.
adetlerim bozulmaya başlamıştı tıpkı pko olmadan evvel olduğu gibi ama doktor bişiyin yok dedi evlencem diye de dkh yi verdi gönderdi
belki de gördü ama zaten dkh kullanacak diyip üstelemedi.
eğer öyle ise Allah sorsun hesabını
aslında bu bir seçenek değil ben şuan büyük bir hastaneye gitmedim canım
ondan dolayı yaz diyince yazıyor doktor beni de işime geliyor

mrb kızlar.
bişey sorcam sizlere.bebek tedavisine başladım.klomen + progestan kullandım. bugün progestanı kullanmamın 7.günü ve ben sanki adet oldum gibi daha 9 tane daha ilaç vardı ben şimdi onları ne yapıcam kullanayımmı bırakayımmı ?
bu arada müzmin pkoluyum :2:

bana diyoın kendın de olumsuz düşünüyorsun git canım doktora gittt :) bende akşamları yiycem inş.işe yarar evet daha erken belırtı için :)
ehhehehe sen bana bakma kız gelıp gıdıolar arada ye valla ıse yaradı bende ama bebek olmadı
rıca ederım cAnım allah hepımızden razı olsun..ıns esınde sorunsuz amelıyat olur..hayırlısıylaaa
hayırlısı olsun canımmm vallaa ben 6 aydır hıc olcturmedım prolaktını sorma gıttsın ben ıstanbuldayım canım doktorumdan cokkkkk memnunum ama ucret bıraz tuzlu bana kalırsa asılama dusunuyoruz orda yaptırıyım ıstıyorum ama ucret gercekten cok yuksek ozel muayene olunca sıgortada gecmıyorrr maaleseff rahım fılmınde tüplere bakılıyor yapısıklık varmı onlara bakılıyorr doktorun ıgneleme yontemıne gectıgı zaman ıstemıstı cunku ıgneler cok pahalıydı bosa kullanmayalım dedi..

merhaba canım hoşgeldınn. klomen yumurtlaama hapı oldugu ıcın yumurta buyuyup catladıgı zaman kasıklarda agrı oluyor o yuzden olmus olabılır ıyıye ısaret korkma ..kullan ılacı bırakma progestanla alakalı degıldır klomenden dolayıdır benımde olmustu klomen kullanırken

hayrlısı canımmm bosver kılo alıcam dıye dusunme bebek daha onemlı yedıklerıne dıkkat et aksam yememeye calıs yeter..gene senın doktor az vermıs ozaman 1 ay :))

ay sorma filizim yaa... kücük bi simitim var böyle vitrinden bakiyorum da carsida yürürken felan ayyyy cok sinirleniyorum.. nerde benim bekarlik günlerim hazir koruncakken verebildigim kadar kiloyu vereyim diyorum insallah tabi... sonucta bir de pko icin iyi degil kilo az ya da cok

gecmis olsun canim.. bence drun ne dediyse onu dinle, sonucta en iyisini onlar bilirler..

slm kızlar...
açık yazıyorum kusura bakmayın ...
10 gündür göğüz uçlarım ağrıyodu ama sadece uçları ve arada 10 gün boyunca regl sancısı gibi sancılar giriyodu rahmimden içeri bende bekliyodum ha bugün ha yarın olurum diye içime içime ağrılar mahvetti beni hala da var ağrılar birde kaç zamandır göğüslerimde yeşil damarlar fark ediyorum dikkatli bakıyorum acabamı diye düşünüyorum neyse ama takmamaya da çalışıyorum dün eşime test al dedim unuttu bende bugün test aldım 5 saat falan wc ye gitmedim sıkışık bi halde test yaptım ve daha 1. damla damlar damlamaz ilk çizgiyle beraber 2. çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim eşime bişey sölemedim elim ayağım titriyo eltime söledim yarın kan tahlili yaptıralım dedi ne yapayım ya bi akıl verin

hehehe bosver canım ya takma yedıklerıne dıkkat et elbette verırsın zaten metformınede basladın yaa tamamdır ıste :)) ıns verıceksınnnn sonrada gelsın bebişler ınşallahhhhhhhhhh

aaaaaaaaa canımmm hadı hayırlısı ınsallahhhh hamıssındır ben olsam 2 test alırdım garantı olsun dıye kan testı yaptır hemennn canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…