slm kızlar...
açık yazıyorum kusura bakmayın ...
10 gündür göğüz uçlarım ağrıyodu ama sadece uçları ve arada 10 gün boyunca regl sancısı gibi sancılar giriyodu rahmimden içeri bende bekliyodum ha bugün ha yarın olurum diye içime içime ağrılar mahvetti beni hala da var ağrılar birde kaç zamandır göğüslerimde yeşil damarlar fark ediyorum dikkatli bakıyorum acabamı diye düşünüyorum neyse ama takmamaya da çalışıyorum dün eşime test al dedim unuttu bende bugün test aldım 5 saat falan wc ye gitmedim sıkışık bi halde test yaptım ve daha 1. damla damlar damlamaz ilk çizgiyle beraber 2. çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim eşime bişey sölemedim elim ayağım titriyo eltime söledim yarın kan tahlili yaptıralım dedi ne yapayım ya bi akıl verin
hehehe bosver canım ya takma yedıklerıne dıkkat et elbette verırsın zaten metformınede basladın yaa tamamdır ıste :)) ıns verıceksınnnn sonrada gelsın bebişler ınşallahhhhhhhhhh
ayyy insallah canim yaa, dahabaslamadim adetle birlikte baslicam, ilk hafta günde bir tane, ikinci hafta iki tane almaya baslicam.. ama 1000 mg bu ilac.. gözümü koruttu acikcasi :26: senin ilacin nasil?? sen nasil ve ne kadar aliyorsun??
üsütmeden dolayi da olabilir pkodan dolayi da canim, eger cok ciddi bi agrisya dra git mesela benim sindirim sorunum var cok uzun zaman bekleyince, belimde agri yapiyor, ama bu demek degilki benim bel agrim var.. yani sebebi hic ummadigin seyler olabilir..
canım benım ılacım glukofen 800 mg gunde 1 tane alıyorum ben gecen ay ıgne tedavısı gordum doktorum ozaman 2 al dedi tabı bunun yanında ıltıhap vs de cıkınca bır dunya hap oldu 2 ye cıkardıgım zaman acayıp mıgde bulantısı oldu ve tüm gun hıcbısey yıyemedım canım hıc bısey ıstemedı sonra 1 e gerı dusurdum suan 1 alıyorumm ama 2 ye cıkarmayı dusunuyordum ramazan geldı cok fazla susuz kalıcagım ıcın 1 e devam edıcem
Kızlar merhaba.. Bende size bir şey sorcam.. Benim dün kasığımda bir ağrı vardı ama bugün geçti.. Acaba o ne olabilir kii bir bilginiz var mı
üsütmeden dolayi da olabilir pkodan dolayi da canim, eger cok ciddi bi agrisya dra git mesela benim sindirim sorunum var cok uzun zaman bekleyince, belimde agri yapiyor, ama bu demek degilki benim bel agrim var.. yani sebebi hic ummadigin seyler olabilir..
canım yumurta catladıgı zaman genelde kasık agrısı oluyor tabı adet agrısıda olabılirrKızlar merhaba.. Bende size bir şey sorcam.. Benim dün kasığımda bir ağrı vardı ama bugün geçti.. Acaba o ne olabilir kii bir bilginiz var mı
benmde mıdemde sorun var gastrıt endoskopı yaptrıdım hatta 2 ye cıkarıcam ama ramazandan sonra ramazanda suyu cok tuketemıycegım ıcın bobreklerıme zarar olmasın dedım zaten dostınexde ıcıyorumm 2 hap yeter kan sekerımı olcturdum ben 76 da..canım cogu burda 1000 yada 800 kullanıyor zaten korkma bısey olmaz senın bunyen kaldırıyorsa mıden bulanmıosa 2 al bence daha cok yaklasms olursun bebısıneaa evet canim ya dr bana da dedi, siskinlik yapabilir vs diye.. zaten sindirim sorunum var bilemiyorum ne yapcam.. ama günde 2000 mg cok yüksek geldi bana da, olmazsa baslayinca ararim derim ben midemden cok rahatsiz oluyorum iki tane aldigimdan beri diye, eger bir taneyi uygun görürse öyle alirim, bak sen 800 aliyorsun, bana cok geldi.. birde kan sekeri dengemi bozmasin sonra...
canım yumurta catladıgı zaman genelde kasık agrısı oluyor tabı adet agrısıda olabılirr
Yok canım dün çok hafif bir şekilde oldu ve geçti.. Uzun zamandır adet olmuyorum acaba olcak mıyım diye umutlandım bende size sormak istedim
canım yumurta catladıgı zaman genelde kasık agrısı oluyor tabı adet agrısıda olabılirr
benmde mıdemde sorun var gastrıt endoskopı yaptrıdım hatta 2 ye cıkarıcam ama ramazandan sonra ramazanda suyu cok tuketemıycegım ıcın bobreklerıme zarar olmasın dedım zaten dostınexde ıcıyorumm 2 hap yeter kan sekerımı olcturdum ben 76 da..canım cogu burda 1000 yada 800 kullanıyor zaten korkma bısey olmaz senın bunyen kaldırıyorsa mıden bulanmıosa 2 al bence daha cok yaklasms olursun bebısıne
aaaaaaaaa canımmm hadı hayırlısı ınsallahhhh hamıssındır ben olsam 2 test alırdım garantı olsun dıyekan testı yaptır hemennn canımmm
tekrar test aldım onda da hemen çıktı inş hamileyimdir rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin ....
himmm anladim canim o zaman drun dedigi gibi devam edeyim rakam gözümü korkutmasin.. denerim bakalim kaldirabilirsem ne mutlu, yoksa ararim drumu.. zaten dedigim gibi henüz baslamadim.. senin siklus durumun nedir canim?? yumurtlama dönemin gecti mi ya da yaklasiyo mu?? batin ne zaman?? bahsetsene biraz vaktin varsa..
hadı hayırlısı canımmmm hamıssın bellı 2 testde yanlıs olmaz yaane yaptın sen bu ay canımm kendılıgınden mı oldu yanii
canım ben bu ay ıgnelerden sonra ara verdım ıste 7 temmuzda adet oldum yumurtlama gunumu hesaplamadım hıc hesaplamıcamda bu ayben normalde 28 gunde bır adet olurum adetım zamanında olur ama mıktar olarak az oluyorum ıste prolaktınden dolayı ..ben zaten doktor kntrolunde anca hamıle kalırm heralde :2: yumurtalarım gec buyuyor
canım biliyosun ben pkoluyum sadece bi kaç gün soğan suyu içtim birde kaplıcaya gittim oda olabilir birde çok relaxtım hiç düşünmedim bebek falan rabbim herkese nasip etsin inş
anladim canim yaa.. prolaktin evet engel olabiliyomusolsun yaa olsun da dr kontrolünde olsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?