Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar merhaba.. Bende size bir şey sorcam.. Benim dün kasığımda bir ağrı vardı ama bugün geçti.. Acaba o ne olabilir kii bir bilginiz var mı

öncelikle merhaba canim.. eger ki ikinci cizgi ilk 5 y ada 10 dk icinde ciktiysa (testinde yazar) yanlis olma ihtimali yok gibi bir sey.. zaten hemencik cikti diyorsun.. tabiki sen yine de kan testi mutlaka yaptir en iyisi.. umarim gönlünden gectigi gibidir

hehehe bosver canım ya takma yedıklerıne dıkkat et elbette verırsın zaten metformınede basladın yaa tamamdır ıste :)) ıns verıceksınnnn sonrada gelsın bebişler ınşallahhhhhhhhhh

ayyy insallah canim yaa, dahabaslamadim adetle birlikte baslicam, ilk hafta günde bir tane, ikinci hafta iki tane almaya baslicam.. ama 1000 mg bu ilac.. gözümü koruttu acikcasi :26: senin ilacin nasil?? sen nasil ve ne kadar aliyorsun??

ayyy insallah canim yaa, dahabaslamadim adetle birlikte baslicam, ilk hafta günde bir tane, ikinci hafta iki tane almaya baslicam.. ama 1000 mg bu ilac.. gözümü koruttu acikcasi :26: senin ilacin nasil?? sen nasil ve ne kadar aliyorsun??

canım benım ılacım glukofen 800 mg gunde 1 tane alıyorum ben gecen ay ıgne tedavısı gordum doktorum ozaman 2 al dedi tabı bunun yanında ıltıhap vs de cıkınca bır dunya hap oldu 2 ye cıkardıgım zaman acayıp mıgde bulantısı oldu ve tüm gun hıcbısey yıyemedım canım hıc bısey ıstemedı sonra 1 e gerı dusurdum suan 1 alıyorumm ama 2 ye cıkarmayı dusunuyordum ramazan geldı cok fazla susuz kalıcagım ıcın 1 e devam edıcem

Kızlar merhaba.. Bende size bir şey sorcam.. Benim dün kasığımda bir ağrı vardı ama bugün geçti.. Acaba o ne olabilir kii bir bilginiz var mı

Yok canımdün çok hafif bir şekilde oldu ve geçti.. Uzu zamandır adet olmuyorum acaba olcak mıyım diye umutlandım bende sizlere sormak istedim

aa evet canim ya dr bana da dedi, siskinlik yapabilir vs diye.. zaten sindirim sorunum var bilemiyorum ne yapcam.. ama günde 2000 mg cok yüksek geldi bana da, olmazsa baslayinca ararim derim ben midemden cok rahatsiz oluyorum iki tane aldigimdan beri diye, eger bir taneyi uygun görürse öyle alirim, bak sen 800 aliyorsun, bana cok geldi.. birde kan sekeri dengemi bozmasin sonra...

üsütmeden dolayi da olabilir pkodan dolayi da canim, eger cok ciddi bi agrisya dra git mesela benim sindirim sorunum var cok uzun zaman bekleyince, belimde agri yapiyor, ama bu demek degilki benim bel agrim var.. yani sebebi hic ummadigin seyler olabilir..

Yok canım dün çok hafif bir şekilde oldu ve geçti.. Uzun zamandır adet olmuyorum acaba olcak mıyım diye umutlandım bende size sormak istedim

canım yumurta catladıgı zaman genelde kasık agrısı oluyor tabı adet agrısıda olabılirr
benmde mıdemde sorun var gastrıt endoskopı yaptrıdım hatta 2 ye cıkarıcam ama ramazandan sonra ramazanda suyu cok tuketemıycegım ıcın bobreklerıme zarar olmasın dedım zaten dostınexde ıcıyorumm 2 hap yeter kan sekerımı olcturdum ben 76 da..canım cogu burda 1000 yada 800 kullanıyor zaten korkma bısey olmaz senın bunyen kaldırıyorsa mıden bulanmıosa 2 al bence daha cok yaklasms olursun bebısıne

Yok canım dün çok hafif bir şekilde oldu ve geçti.. Uzun zamandır adet olmuyorum acaba olcak mıyım diye umutlandım bende size sormak istedim

iyi yapmissin sor tabiki canim bilgimiz olan bi konu olursa tabiki paylasiriz...

himmm anladim canim o zaman drun dedigi gibi devam edeyim rakam gözümü korkutmasin.. denerim bakalim kaldirabilirsem ne mutlu, yoksa ararim drumu.. zaten dedigim gibi henüz baslamadim.. senin siklus durumun nedir canim?? yumurtlama dönemin gecti mi ya da yaklasiyo mu?? batin ne zaman?? bahsetsene biraz vaktin varsa..

aaaaaaaaa canımmm hadı hayırlısı ınsallahhhh hamıssındır ben olsam 2 test alırdım garantı olsun dıye kan testı yaptır hemennn canımmm

tekrar test aldım onda da hemen çıktı inş hamileyimdir rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin ....

tekrar test aldım onda da hemen çıktı inş hamileyimdir rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin ....

hadı hayırlısı canımmmm hamıssın bellı 2 testde yanlıs olmaz yaa ne yaptın sen bu ay canımm kendılıgınden mı oldu yanii

canım ben bu ay ıgnelerden sonra ara verdım ıste 7 temmuzda adet oldum yumurtlama gunumu hesaplamadım hıc hesaplamıcamda bu ay ben normalde 28 gunde bır adet olurum adetım zamanında olur ama mıktar olarak az oluyorum ıste prolaktınden dolayı ..ben zaten doktor kntrolunde anca hamıle kalırm heralde :2: yumurtalarım gec buyuyor

piştt lepiii napıosun sekerım kız oglen yazdıklarına cok guldumm yaa harbıden komedıı bukadar pozıtıflıge bır bebek nasıl gelmıyorrrrr hayrett hıc takmıo gıbısın valla tebrıkler:))

hadı hayırlısı canımmmm hamıssın bellı 2 testde yanlıs olmaz yaa ne yaptın sen bu ay canımm kendılıgınden mı oldu yanii

canım biliyosun ben pkoluyum sadece bi kaç gün soğan suyu içtim birde kaplıcaya gittim oda olabilir birde çok relaxtım hiç düşünmedim bebek falan rabbim herkese nasip etsin inş

anladim canim yaa.. prolaktin evet engel olabiliyomus olsun yaa olsun da dr kontrolünde olsun dimi

canım biliyosun ben pkoluyum sadece bi kaç gün soğan suyu içtim birde kaplıcaya gittim oda olabilir birde çok relaxtım hiç düşünmedim bebek falan rabbim herkese nasip etsin inş

evet canım bılıyorum konusmustuk daha once hayırlısı canımm cok sevındımmm yarın kan testıne gıt hemencecık

Kızlar sizlerin muhabbeti çok güzel valla.. Bölmüş gibi olmayayım ama katılmak istedim..

Kadın olmak çok zor işş.. Keşkee erkek olsaymışım diyorum ben

Kızlar sizlerin muhabbeti çok güzel valla.. Bölmüş gibi olmayayım ama katılmak istedim..

kadın olmak çok zor işş.. Keşkee erkek olsaymışım diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…