Kızlar sizlerin muhabbeti çok güzel valla.. Bölmüş gibi olmayayım ama katılmak istedim..
Kadın olmak çok zor işş.. Keşkee erkek olsaymışım diyorum ben
hehehe kadınlık zor valla bazen bende dıyorumm eşime keşke erkek olsaymısım dıye
piştt lepiii napıosun sekerım kız oglen yazdıklarına cok guldumm yaa harbıden komedıı bukadar pozıtıflıge bır bebek nasıl gelmıyorrrrr hayretthıc takmıo gıbısın valla tebrıkler:))
Ama tabiki annelik duygusu her şeye değiyorrSizlerde en kısa zamanda tatcaksınız bu duyguyu canım inşallah
Bende biliyorsunuz soğan suyunu içiyordum.. Bugünde söylemesi ayıp ama akıntılarım arttı.. Dediğim gibi dün kasıklarımda hafif bir ağrı oldu.. Biraz umutluyum açıkçası inşallah boşa çıkmaz..
Ama sizler benden çok daha uzun yollar katetmişsiniz inşallah istedikeriniz olur hepimiz şifa buluruz ya.. Ben daha çok yeni olduğum için okuyarak net bir bilgi etmeye çalışıyorum
ayy kıyamam canımmm ama valla bak dısardan gayet mutluuu hıc takmıyor gıbı gelıyorsun bana nıeyse
ben pozitif bir insan değilim kicidden değilim acayip karamsar depresiif aklına sürekli takan biriyim
ama dalga geçmeyi de severim
napiyim hayat başka türlü geçmiyor bu konuda sürekli ciddi olursam sıyırtabilirim
mutluluk rolünü güzel oynuyorum diyelim dışardan pek anlamazlar içimde kopan fırtınayı
tabıykıde canım başkaadır annelık duygusu hepımıze nasıp etsın ınsallah rabbim.. sogan suyu dedıgım gıbı cok faydalı ah bende yapabılsem hem bende cok yogun ıltıhap var onada ıyı gelıyor ..adetle bırlıkte kacıncı gunun kı bugun yumurtlama olabılır belkıde benımde cok agrım var ama benım adet oldugumdan beri agrıyor karnımda cok şiş yarın smearımı almaya gıdıcem bakalım belkıde kntrol ettırırım bır..valla canım bende buraya gele gele ogrendım bır cok seyii pko ne oldugunu cok fazla bılmıyordum bıle... doktorum gayet guzel bır sekılde cocugun olur korkma dedi kafana takma dedi ama gel gorkı ne zamandır olmuyor işte sabır baska bırsey yok umarım olur..
İnşallah canım inşallah sabredin.. Bebeğinizde şuanda size kavuşmak için sabırsızlanıyodur Allah annene git diyince hepinizin göbekleri bebiş dolcakk biraz garip bir tabir oldu ama
Canım benim sorunum o işte zaten bu yüzden doktora gittim ya 2 aydır adet olamıyorum doktora gittim ve pko olduğumu öğrendim.. 7 kiloda vermem gerekiyor.. Metformin denilen ilacı kullanağım işte.. Ama soğan suyunun bitmesine 3 gün var onun bitmesini bekliyorum.. Aynı anda kullanmak istemedim..
Dediğim gibi kasık ağrım olunca acaba aylar sonra gelicek mi dedim bende.. Benimde karnım aşırı derece şiş hamile gibiyim.. :26: :26:
hehehe tabıykı canım rabbımın dedıgı olucak valla sabrımız ne kadar surer tabı mechulkılonu ver pkoda onemlı canım kılo daha oncede demıstın hatırlıyorummm sogan kurunun bıtmesıne az kalmıs zaten metformını alırsın bıtınce ..kasık agrısı ıste ya yumurtlama oldugunda oluyor ben klomen kullandıgım zaman olmustu..yada hastalanıcaksındır belkıde test yapmısmıydın cnm senn
selam kızlar..
herkeslere iyi akşamlar diliyorum..
busmai gelmemiş.. inşallah kuzusunu kucağına almıştır..
benim bir ricam olacak..
soğan kürü uygulamış birileri bana bu konuda detaylı kullanım bilgilerini verebilir mi? her yerde başka bişey yazıyor.. bu konuda ciddi desteğe ihtiyacım var.. akşam sabah gelecek kırmızılarım ve bu ay soğan yapmak istiyorum..
İbrahim Saraçoğluna bir mail atmıştım ondan cevap gelmişti dün istersen onu buraya yazabilirim
Evet canım kilonun çok önemli olduğunu okudum bende mutlaka vermem gerekiyor..
yok canım test yapmadım yani açık konuşayım aslında sizin kadar bilgili değilim ne testi daha onu bile tam anlamadım
ne demiskiben merak ettim.. yazsana sana zahmet yaaa lütfen.. ben de yapiyorum bu ay ilk ayim, yarin bitiyor hatta önümüzdeki ay da yapcam iste bir hafta on gün kadar.. kkokusu tadi neyse de ac karnina icmek zulüm gibi yaaa :120::120::120::120::120:
sogan hakketten ya nasıl ıcıyorsunuzbende corekotu bal tarcından gak geldi kusucam artık başta kotuydu alıstım gercı ama genede zor oluyor dedıgın gıbı ac karnına bırde
sorma filiz yaaaa o nasil bi tattir anlatamam yani yasamak lazimiste bebek icin katlaniyoruz
Canım ben şuanda uyguluyorum.. Uygulamış birçok arkadaşlada konuştum.. Sen hangi konuda detay almak istiyorsun yardımcı olabilirsem bildiklerimi yazarım
bekarken annem yemek yapardı yemem yemem derdım sevmedıgım bır seyı asla yedıremez kımse bana ama gel gorki corekotundan nefret ederım pogcaların ustunden bıle ayıklarmısım kucukkende sımdıde..ama suan resmen yıyorum yaa nasıl bır dunya
ayy kıyamam canımmm ama valla bak dısardan gayet mutluuu hıc takmıyor gıbı gelıyorsun bana nıeyseyazıların komedı yani guzel dalga gecıyorsun valla bende cok takan bırıyım bır smear verdım gel 1 haftadır neler cekıom gor ay ya kotu cıkarsa ya bısey olursa taktım durdumm
Canım ben şuanda uyguluyorum.. Uygulamış birçok arkadaşlada konuştum.. Sen hangi konuda detay almak istiyorsun yardımcı olabilirsem bildiklerimi yazarım
ayyy filiz oyle guldum ki anlatamam.. bende gunlerdir bunu dusunuyorum.. hic sevmedigimiz seyleri yiyor iciyor hatta fiziken uyguluyoruz.. bu da bizim sinavimiz iste.. Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bizi de duysun..
Herkesin ramazani hayirli olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?