Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aynı benı anlatmıssın kız sen

merhaba bayanlar geçmişe doğru biraz okudum ama bulamadım bir cevap, soğan kürü yapanınız varsa ramazanda nasıl yapacak?? yada nasıl yapıldığını bilen var mı? 3. güne girdim ama ramazan girdi. tek akşam yapacağım mecburen ama başka önerisi olan var mı?

birde soğan kürü güzelde ben çalışıyorum. ve affedersiniz ama wc de kokusuna dayanılmıyor. yakında benden geldiğini de anlarlar utanç verici bir durum gibi

merhaba tuncss nasılsınn? uzun zamandır yoktum neler oldu bakalım hersey yolunda mı en son bıldıgım buyuk bır kıst olusmustu naptın dr falan degıstırdın mı surec nasıl devam edıyor, bu arada kpss ye gırmıs mıydın?
bende aynı durumlar dr a falan gıtmıyorum kpss bıttı ama ıstedıgım gıbı gecmedı umutlu degılım yenıden hazırllanmam gereekebılır o nedenle tedavıye baslamıyorum, askıda bızım ıslerde

bu arada soğan kuruyle ılgılı kendı sıtesınde detayşlı acıklama vardı saracoglunun ama uzun zamandır bakmadım hala duruyor mudur bilmem...

arkadaşlar slm, 1 aydır glukofen ve hayıt hapı içiyorum.geçen ay söktürücüyle adet olmuştum. bu 1 aydır da ilaçları kullanmaya başlamıştım ama yine adetim gecikti. ilaçlar dan mı gecikti acaba anlamadım. bu ilaçları kullanmama rağmen yinede kist olma ihtimali var mı.

valla oyle kımse bana corekotunu yedırtemezdi gel görki sımdı kasık kasık yıyorum nasıl bır dunya cozemedımm..rabbım buyuk valla deldıgı bogazı nasıl ac koymuyorsa ıstedıgımız arzu ettıgımız seyıde bızlere nasip eder emınımmm.........

aynen oyle canımm bende burda boyleyım ama gel gorkı evde tek olunca bırde ınsan daha cok takıyor sız en azından calısıyorsunuz zaman gecıyor ..bende doktora gtmekten nefret ederdım anam sımdı hergun doktorlardayımmm hayat ısteeeeee vallaa sabır sabır sabır gerektırıyor oda bızde yok

merhaba canm nasılsın.bende busmaiye bakıp duruyorum gelmişmi diye.inşallah bebişini sağlıkla kucağına almıştır.canm midenden rahatsızdın heralde sen nasıl yapıcan soğanı.neyse dene bakalım belkide etkilemez.bende yapmıştım soğanı ilk başta hoşuma gitmemişti sonra sevmeye bile başlamıştım tadını.inşallah iyi gelirde tamamlarsın kürünü.saraçoğlunn sitesinden kopyalıyorum bunu sana.inşallah faydasını görürsün tatlım.

Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

haklısın canm bütüngün evde olmak çok yıpratıyo canm.ben kendimden biliyorum geçen yazı hatırlıyorumda sürekli int başında pkoyu araştırıp duruyorum yorumlar okuyorum artk bunu düşünüp durmaktan kafayı yemiştim.nezaman eylül geldi okulllar açıldı çalışmaya başladım kendime geldim psikolojim baya bozulmuştu.ama bak çok şükür bu yazda bebişimi bekliyorum.Allah büyük canm belki sende seneye yaza bebişini bekliyor yada kucağına almış olursun.benden tavsiye çalışmıyosan kendini oyalayacak bişey bul kitap oku yani ne bilim örgü biliyosan örebilirsin iyi kafa dağıtır yeterki düşünüp kendini üzme tamam mı herşeyin zamanı var.sonra üzüldüğüme değmezmiş diyosun.

canım benm yaaa doğdu heralde beebkkk

evet canımm yıpratıcı gercekten en azından annem ve abımlerle aynı bınadayım yengemlede cok ıyı anlasıyoruz canım pek sıkılmıyor..pko oldugumdAN BERI cok arastırdım bende valla ayy ınsallah dedıgın gıbı seneye alırım bebısımı bende kucagımaa ınsallahhhhhhhhhh ..
5 haftalık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm inanamıyorum

hadi gozun aydın canımmmmmmmm cok sevındım ramazanın ılk bebısı saglıklı kucagına almayı nasıp etsın allahımmm

kızlar selamm hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallahh ramazan ayı uguruyla bırlıkte bızlerede bebiş getırsın ınsallahhh

ben bugun smear sonucumu aldım cok sukur hıc bırsey yok sadece ıltıhap cıkmıs okadar onuda zaten bılıyordumm onun ıcınde fıtıl verdı doktor ıdrar kulturumde temız sukur

arkadaşlar siz hayıt hapı ve gulukofen kullandız mı

glukofen kullandım ama bazılarına yaramıyormuş ben yaramayanlardanım. midem bulanıyor, başım dönüyor, üstünede kusuyordum her gün. azalttık artırdık, akşam aldık tek sabah aldık. naptıysak değişmedi doktor bıraktırdı. abimde doktor inatla kullandırdı. tüm etkilere rağmen insülin direncini kırmamız lazım diye 1,5 sene kullandım. üni.deydim. 2 sene uzattım sayesinde artık abimde kullanma bırak diyor. arada yelteniyorum çok güzel etkileri varmış uzun vadede ama kullanamıyorum

ay busmai kesin dogurdu bence arkadaslar gelmedıgıne gore ayy geldıgı zaman bızlere anlatır duygularınııı offf ne guzel sımdı yaa mis miss kokuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…