ben pozitif bir insan değilim kicidden değilim acayip karamsar depresiif aklına sürekli takan biriyim
ama dalga geçmeyi de severim
napiyim hayat başka türlü geçmiyor bu konuda sürekli ciddi olursam sıyırtabilirim
mutluluk rolünü güzel oynuyorum diyelim dışardan pek anlamazlar içimde kopan fırtınayı
selam kızlar..
herkeslere iyi akşamlar diliyorum..
busmai gelmemiş.. inşallah kuzusunu kucağına almıştır..
benim bir ricam olacak..
soğan kürü uygulamış birileri bana bu konuda detaylı kullanım bilgilerini verebilir mi? her yerde başka bişey yazıyor.. bu konuda ciddi desteğe ihtiyacım var.. akşam sabah gelecek kırmızılarım ve bu ay soğan yapmak istiyorum..
rıca ederım cAnım allah hepımızden razı olsun..ıns esınde sorunsuz amelıyat olur..hayırlısıylaaa
canım sağol inş sorunsuz atlatırız şu ameliyatı. dualarınızı eksik etmeyin
günaydın kızlar hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar :))
ayyy filiz oyle guldum ki anlatamam.. bende gunlerdir bunu dusunuyorum.. hic sevmedigimiz seyleri yiyor iciyor hatta fiziken uyguluyoruz.. bu da bizim sinavimiz iste.. Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bizi de duysun..
Herkesin ramazani hayirli olsun..
ben gfenelde böyleyimdir ama gül eğlen modunda
ama yalnız kalınca bu kız gider ağlak depresif lepik gelir
hadi bakalım hobaaa
smeardan bişicik çıkmaz merak etme şekerim okadar da takma kafana
ben normalde ilactan nefret ederdim ağrı kesici ismi bile bilmezdim şimdi etken maddelerini bilir oldum
soğannı yemezdim şimdi suyunu içer oldum
doktora gidip o aleti içime sokturmazdım mecburiyetten yaptırır oldum
adet olduğumda ağrı çekmekten ağlardım
şimdi ağrılı adet olayım diye uğraşıyorum
olunca da mutlu o9luyorum oh ne güzel çatlamış patlamış yumurtalarım bu ay diyip ağrılarımı bile seviyorum
Allah ağrıyı bile aratır oldu hayatımda
kimin ahını aldım ki acaba:26:
selam kızlar..
herkeslere iyi akşamlar diliyorum..
busmai gelmemiş.. inşallah kuzusunu kucağına almıştır..
benim bir ricam olacak..
soğan kürü uygulamış birileri bana bu konuda detaylı kullanım bilgilerini verebilir mi? her yerde başka bişey yazıyor.. bu konuda ciddi desteğe ihtiyacım var.. akşam sabah gelecek kırmızılarım ve bu ay soğan yapmak istiyorum..
aynen oyle canımm bende burda boyleyım ama gel gorkı evde tek olunca bırde ınsan daha cok takıyor sız en azından calısıyorsunuz zaman gecıyor ..bende doktora gtmekten nefret ederdım anam sımdı hergun doktorlardayımmm hayat ısteeeeee vallaa sabır sabır sabır gerektırıyor oda bızde yok
canlarım ben yarın sabah 07.30 da hastaneye yatıyorum ,önce rahim yumuşatıcı ilaç verilecek alttan..sancılarım gelirse suni sancıyla devam edilecek. gelmezse, cuma günü suni sancı verilecek.. yani yarın ya da cuma günü doğum yapacağım. çok şaşkınım neler olacak hiç bilmiyorum.inşallah aylardır karnımda oynayıp duran hayali; sağlıkla gerçek olarak eve getirebilirim.. bana dua edin ,ben de size edeceğim ,görüşmek üzere inşallah
canım benm yaaa doğdu heralde beebkkk
5 haftalık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm inanamıyorum
evet canımm yıpratıcı gercekten en azından annem ve abımlerle aynı bınadayım yengemlede cok ıyı anlasıyoruz canım pek sıkılmıyor..pko oldugumdAN BERI cok arastırdım bende valla ayy ınsallah dedıgın gıbı seneye alırım bebısımı bende kucagımaa ınsallahhhhhhhhhh ..haklısın canm bütüngün evde olmak çok yıpratıyo canm.ben kendimden biliyorum geçen yazı hatırlıyorumda sürekli int başında pkoyu araştırıp duruyorum yorumlar okuyorum artk bunu düşünüp durmaktan kafayı yemiştim.nezaman eylül geldi okulllar açıldı çalışmaya başladım kendime geldim psikolojim baya bozulmuştu.ama bak çok şükür bu yazda bebişimi bekliyorum.Allah büyük canm belki sende seneye yaza bebişini bekliyor yada kucağına almış olursun.benden tavsiye çalışmıyosan kendini oyalayacak bişey bul kitap oku yani ne bilim örgü biliyosan örebilirsin iyi kafa dağıtır yeterki düşünüp kendini üzme tamam mı herşeyin zamanı var.sonra üzüldüğüme değmezmiş diyosun.
5 haftalık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm inanamıyorum
arkadaşlar siz hayıt hapı ve gulukofen kullandız mı
arkadaşlar siz hayıt hapı ve gulukofen kullandız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?