glukofen kullandım ama bazılarına yaramıyormuş ben yaramayanlardanım. midem bulanıyor, başım dönüyor, üstünede kusuyordum her gün. azalttık artırdık, akşam aldık tek sabah aldık. naptıysak değişmedi doktor bıraktırdı. abimde doktor inatla kullandırdı. tüm etkilere rağmen insülin direncini kırmamız lazım diye 1,5 sene kullandım. üni.deydim. 2 sene uzattım sayesinde artık abimde kullanma bırak diyor. arada yelteniyorum çok güzel etkileri varmış uzun vadede ama kullanamıyorum
glukofen kullanıyorum hayıtında suyunu ıcmıstımm hapınıda ıcen var canım hatta onunla hamıs kalan bıle olduu
kızlar selamm hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallahh ramazan ayı uguruyla bırlıkte bızlerede bebiş getırsın ınsallahhh
ben bugun smear sonucumu aldım cok sukur hıc bırsey yok sadece ıltıhap cıkmıs okadar onuda zaten bılıyordummonun ıcınde fıtıl verdı doktor ıdrar kulturumde temız sukur
ben dediydim demek istemem
amaaa
ben dediydim bişi yok diye
idrarı niye baktılar şeker
bana da de de ben de baktırayım
dün dediğim gibi şeyini çıkarayım tahlillerin.
bugün doktora gitmekten vazgeçtim pazartesi gitcem smear kan artı bir de çiş vereyim
bütün sıvılarıma ayrıntıyla baksınlar
pkoluyum zaten hıh
ben de 1 aydır içiyorum. önceki ay adet olamamıştım söktürücü kullandım. sonrada bu ilaçları içmeye karar verdim. karnım ağrısada daha adet olamadım. bu ilaçların kist yapma ihtimali var mı. daha çok onu merak ettim.
idrar testı gebelık ıcın canım 2 aydır olmuyorsan belkı vardır bırsey heeeczaneden al bır yap bence
ne demiskiben merak ettim.. yazsana sana zahmet yaaa lütfen.. ben de yapiyorum bu ay ilk ayim, yarin bitiyor hatta önümüzdeki ay da yapcam iste bir hafta on gün kadar.. kkokusu tadi neyse de ac karnina icmek zulüm gibi yaaa :120::120::120::120::120:
merhaba bayanlar geçmişe doğru biraz okudum ama bulamadım bir cevap, soğan kürü yapanınız varsa ramazanda nasıl yapacak?? yada nasıl yapıldığını bilen var mı? 3. güne girdim ama ramazan girdi. tek akşam yapacağım mecburen ama başka önerisi olan var mı?
birde soğan kürü güzelde ben çalışıyorum. ve affedersiniz ama wc de kokusuna dayanılmıyor. yakında benden geldiğini de anlarlar utanç verici bir durum gibi
Filizcim sen hayit suyunu kullandın mı canım
alıntı yapayım da kaybetmeyeyim tarifi.Kızlar kusura bakmayınn geç cevap oldu ama ben adet düzensizliği yaşadığımı pkolu olduğumu söyledim ve soğan kürünü uygulamamı önerebilir misiniz demiştim İbrahim Saraçoğlundan sağolsun 1 gün içerisinde cevap geldi. Gönderdiği maili aynen kopyaladım buraya..
Merhaba,
Soğan kürümüzü uygulayabilirsiniz. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından her ay adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygunlanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1'i ile 10'u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz. Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.
Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destekleticidir.
Gebe kalmaya yönelik soğan ve incir kürü haricinde yardımcı ve destekleyici kürlerimizde mevcuttur.
Detaylı bilgi almak için internet sitemiz Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresimizdeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
Hekim öneri ve kontrollerini ihmal etmeyiniz.
hhehehe evet canım demıstın sukur ıyı cıktı ..smearda ıltıhap gozuktu bıde bende cok ıltıhap oluyor ya o yuzden doktorum kultur testı ıstedi ıdrarda yanı vucud hangı antıbıyotıge duyarlı veya duyarlı degıl cıkıcaktı ama ıltıhap gozkmedı onda sasırdım sende ıltıhap cok olusa yaptır cnm yoksa sorun yok gerek yok pahalı cunku 87 tl falan ıdrar kulturuben uygun hastane buldm 30 verdm gercı ya
alıntı yapayım da kaybetmeyeyim tarifi.
4 ay diyor ben 1 ay ancak dayanmıştım hergün kaynat iç felan
demekki henüz canıma tak etmemiş benim
gelecek ay yaparım artık bu ay ramazan
çok saol Allah razı olsun
Canım benim evet bende bir şeyi yükselttiğini okumuştum.. Bende geçen ay almıştım ama suyunu almıştım.. Ama içmedim duruyor hala.. Açıkçası gözüme hiç iyi gözükmedi
Faydasını gören arkadaşlara da rastlamadım belki ondandırr
develtte beleş değil mi bunlar :26:
neyse aerık verirse verir vermezse napalım :)
bi ara sistit olmuştum ben hem de senle birlikte olmuştuk:)
onla mı ilgili dediydiydim.
sonra kontrole gitmedim çünkü ben.
var canım burda cvr dıye bır arkaadas metfrmn ve hayıt hapıyla hamıs kaldı hormonları duzenledıgını ben cok okudum netten ama yapamadım ıste adacayı ıctım bu ay bıde ekstra corekotuyla :120::111:
O zaman ben ona da başlarım canım şu ramazan bie geçsinde..
Çörekotunuda duymuştum ben canım yumurtlamayla ilgili yararları vardı diye hatırlıyorum..:26: :26:
Nelerle uğraşıyoruz ya..Neler yiyip içiyoruz inşallah bu mübarek ayda şifa buluruz hepimiz..
sorma yaaaaaaaaaaaa offffffff vallaa bugun yıyemedım sahurda valla mıdem cok bulandı yemek bıle zor yedım corekotunuda kalsın dedım zaten bugun benım yumurtlama gunum 14 gunum
Canım benim nazar değdirmeyeyim şöyle koyayım boncukları ilksende düzensizlik yok galiba ben hep düzenli olanlara böyle imrenerek bakıyorum bende olsam diye ama sana maşşallah dedim değdirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?