sorma yaaaaaaaaaaaa offffffff vallaa bugun yıyemedım sahurda valla mıdem cok bulandı yemek bıle zor yedım corekotunuda kalsın dedım zaten bugun benım yumurtlama gunum 14 gunum
Kızlar çörek otu bal tarçını ihmal etmeyin. bir arkadaşım adetinin 2.haftası başladı öyle tesadüfen. o ay hamile kaldı. arada da ağzına kuru incir atıyormuş. ama her gün düzenli değil aklına geldikçe. Hayırlı ramazanlar bu arada:) Rabbim tüm dualarını kabul etsin. gönlünüzdekilere kavuşmayı nasip etsin inşaallah.
ayy canım ya ben oluyorum her ay gununde ama az oluyorum kı 1 yada 2 gun suruyor adetlerımkeşke nazar degsede tersıne donse uzun uzun olsammm 5 gun 6 gun olsam ohh bu ay bakalım ne olucakk bebek olucakmı
Maşşallah canım bende olmuyorum ama olursam 7 gün sürüyor.. Hepimzin derdi başka.. İnşallah kavuşcaksın bebişine
Canım benim bu arada benim kuzenimde var onunda 2 gün sürüyordu adetleri hemde 2 ayda 1 oluyordu ama şuanda 2 tane çocuğu var aklıma gelmişken söyleyeyim dedim sana
canım onda pko yoktur ondan olmustur yumurta kalıtesı ıyıdır ..allah buyuk valla ne yapalım baska dert vermesın allahımm
Bak onu bilmiyorum canım ama o da işte dediğim gibi 2 ayda bir oluyordu ve 2 gün sürüyordu.. Canım sen her zaman pozitif düşünmeye çalış ya elbette ki olcak bebeğin böyle düşün hepp
canım bende kullanıyorum 6 7 aydır dostınex bende hıc gecıkme yapmadı sadece mıktarı azaldı okadar oda prolaktınden kaynaklanan bıseymıs ..hapla alakalı degılde prolaktın adet duzensızlıgı mıktar azlıgı yaparmıs .yasmını korunmak amaclımı ıcıyorsun canım sanırım bebıs ıstemıyordunuz..dogrumu hatırlıyorum ki :26: buarada beyın emar cekıldınmıdoktorun ıstedımı senden benımde 57 lerdeydı 6 ay onceSelam kızlar..
Bende prolaktin yüksekliği var..prolaktin 55 çıkmıştı..dr dostinex verdi, haftada yarım iki kere içiyorum..
Aynı zamanda yasmin de kullanıyorum..Yasmin kullandığım sürece adetlerim hep düzenli olmuştur 28 günü hiç geçmedi..
dostinex e bu ay başladım adetim 3 gün geçti hala gelmedi..Dostinex adet gecikmesi yapıyor mu acaba :44:
oyle canım ınsallah olur kısmet ne yapalım olmassada rabbımın bılecegı iş
Aynen öyle canım.. Benim haftaya randevum var gidicem bakalım artık ne olacaksa.. Canım ben şunu merak ediyorum ya pkolu olup tedavi sonunda hastalığı yok eden yok mu kalıcı mı bu hastalık :26::26:
canım bunu bana doktorum ayrıntılı anlattı bırde tv da profosor bır doktordan dınledımm polıkıstık ower anne karnında olusuyormus.ve boyle devam edıyormus tedavısı yok tek cozum acı ama yumurtalıkları aldırmakmısbazıları cok sanslı bazılarıda cok ugrasarak cocuk sahıbı olabılıyormus.kımı bayanın tek yumurtalıgında olurmus kımısının 2 sındede
beslenmeye dıkkat edıp kılo vermek gerekırmıs ki yumurtalıklar kalıtelı ve buyumesı ıcın işte ıctıgımız metformın tarzında ılacları onerıyorlar bazı doktorlar
hadı hayırlısı canım gıt guzel haberler getır ınsallah. benımde 3 gundur cok agrm var kasıklarımda egılsem agrıyor kalksam agryr anlamadım gıttıadet olcam sanki kistmı oldu ne ya aman off dusun dusun dur ıste
Anladım canım.. Bir oğlum var artık bundan sonra sağlığım için uğraşırım zaten sadece bebek olmazsa da Allah' ın bileceği iş.. Geleceği varsa dünyaya her türlü gelir zaten.
Bendede var kasık ağrısı canım ama öyle karın ağrısı gibi değil yani otururken pek hissetmiyorum adım atarken eğilirken doğrulurken felan bazen çok hafif ağrıyor
Demiştim ya geçende karnımda davul gibi aynen çok şişti..
canım bende kullanıyorum 6 7 aydır dostınex bende hıc gecıkme yapmadı sadece mıktarı azaldı okadar oda prolaktınden kaynaklanan bıseymıs ..hapla alakalı degılde prolaktın adet duzensızlıgı mıktar azlıgı yaparmıs .yasmını korunmak amaclımı ıcıyorsun canım sanırım bebıs ıstemıyordunuz..dogrumu hatırlıyorum ki :26: buarada beyın emar cekıldınmıdoktorun ıstedımı senden benımde 57 lerdeydı 6 ay once
aynen oyle canımm rabbımın bılecegı o verende o alanda o aynen oyle benımde yaaa bugun dokttorada gttm ama kendı dokorum degıldı bakmadı kadın piss uyuz oldum smearımı aldım baktı ona kalabalıktı cıktım zaten
evet canim bebis henuz dusunmuyrz..o yuzden yasmin iciyorm dr yasmine devam edeblrsin demisti..hem dostinex hem yasmini ayni anda kullanmnin sakncasi yoktr ins..beyin emari henuz istemedi canm.bir ay sonra prolaktini tekrar olcturucem..belki o zaman ister.nette 100 ustunde olunca mr cekilmesi gerektgi yazio.bbenm de adetlerm maalesef cok kisa suruyo.hep sis kalio karnim.
Ay evet canım insan çok sinir oluyor böyle soğuk doktorlara zaten sinirden stresten ölüyoruz biz bir de asık suratlı oluyorlar insan daha da geriliyor.. Hadi bakalım inşallah smearın temiz çıkar canım
çok sukur canım temız cıkmıs almaya gttm gecen hafta vermıstım sadece ıltıhap var ıste okadar .
sorma canım yaa evet benım hem doktorum hemde genel cerrah ıstemedı fılm falan 100 olunca cekılıyormus ..benım adetler duzenlı ama mıktarı az 2 gun en fazla oda prolaktınden kaynaklanıyormusyasmını cok kullanma derım zaten prolaktın sut hormonu ya o koruyor bızı bak 1 sene 5 ay oldu bebek yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?