Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet yapamıyorum maalesef rahım ınce ya bende dun uyudum eşim hazırladı bugunde o uyudu bana kaldı sahurr hazırlamak bende hazırlıcam sımdı gorusuruz canımmm cokk optum dualarında yer verdıgın ıcınde coook saoll

aynen adet olamamıs gıbısın canımm karnım şiş tam sokulmedıgımız ıcın daha asabı oluyoruz hayırlısı canım bıraz daha korun ozamann ama ınsallah sende benım gıbı pısman olmassın sonradanda bebısın hemencecık olur ıstedıgınız zaman ben cıkıyorum canm sahur hazırlıyım ıyı geceler cok optum kendıne ıyı bak

Son düzenleme:
aynen adet olamamıs gıbısın canımm karnım şiş tam sokulmedıgımız ıcın daha asabı oluyoruz hayırlısı canım bıraz daha korun ozamann ama ınsallah sende benım gıbı pısman olmassın sonradanda bebısın hemencecık olur ıstedıgınız zaman ben cıkıyorum canm sahur hazırlıyım ıyı geceler cok optum kendıne ıyı bak [/QUOTE]

evett yaa hep az az geliyor sinir oluyorm ben zaten adet dönemlerinde çok gergin olurum..

biraz daha korunaym artık hayırlısı olsun..Inşallah seni de nazlı bebişin daha bekletmez..

bu süreç maalesef zorlu oluyordur tahmin edebiliyorum canım..

Allah hayırlısıyla kavuştursun bebişini sana ben de sahur hazırlaymm..

iyi geceler canm

bu habere çok sevindim valla şimdi gelsin bebiş :)))

busmai naptı acaba çok merak ediyorum.doğum yapmıştır heralde bugün çıkar mı acaba hastaneden?inşallah herşey yoludadır.bebişini sağlıkla kucağına almıştır.

busmai naptı acaba çok merak ediyorum.doğum yapmıştır heralde bugün çıkar mı acaba hastaneden?inşallah herşey yoludadır.bebişini sağlıkla kucağına almıştır.

bende çok merak ediyorum naptı kesin doğum yapmıştır canım yoksa mutlaka gelirdi yazardı bizeee ayaklansın gelir mutlaka bizi merakda bırakmazz :))

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar!

Allahım bu mübarek ayda kimseyi aç, susuz, evsiz, barksız, sevgisiz bırakmasın! Ve bebişlerimizi sağlıkla -önce göbüşümüze- sonra kucağımıza, fazla bekletmeden versin inşallah

Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin, bizi kendi yolundan ayırmasın!!

HEPİNİZE SEVGİLER...

Son düzenleme:
bu habere çok sevindim valla şimdi gelsin bebiş :)))
hehehe ınsallah canımmmm

bende oyle cANIM az geldıgı ıcın ınsana sıkıntı yapıyor ıste neyse hayırlısı valla sabretcess artık en azından oluyoruz onada sukur
bende cok merak edıyorum 2 3 kere yazdım ama sanırım bence persembe dogum yaptı gıbıme gelıyor yoksa gelırdı bıze haber vermeye bence busmai duy sesımızı artık

aminnnn canımmmmmmm ınsallahhhhhhhhhh

bende cok merak edıyorum 2 3 kere yazdım ama sanırım bence persembe dogum yaptı gıbıme gelıyor yoksa gelırdı bıze haber vermeye bence busmai duy sesımızı artık

Bence de filizcim! Yoksa kesin yazardı!!
İnşallah sorunsuz bir doğum olmuştur ve sağlıkla gelmiştir kucuşuna!!!

Allahım yardım etsin!!!

bence cuma doğum yaptı perşembe yapsaydı çıkardı dün.gerçi gelir gelmez int gircek değilya.neyse iyi olsunda gelir yazar mutlaka.

bence cuma doğum yaptı perşembe yapsaydı çıkardı dün.gerçi gelir gelmez int gircek değilya.neyse iyi olsunda gelir yazar mutlaka.

cuma yapsa persembe gtmeden gene ugrardı dedım ama bılmem olabılır canımmm aman saglıklı sıhhatlı olsunda ha persembe ha cuma kız cıkar cıkmaz nete gelmes bence dur bır bebegıyle ozlem gıdersın 9 ay ıcerde yatıyordu

amin canım aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…