evet yapamıyorum maalesef rahım ınce yaOh iyi canım temiz çıkmışsailtihabına da aslında soğan kürü iyi gelir ama kullanamıyordun sen.. neyse canım yarın ben tekrar gelirim hep burdayım zaten.. şimdi sahur için hazırlık yapayım.. kendine iyi bak hadi hepimiz için dua ediyorum ben
evet canım benm dr da hiç bahsetmedi mr dan..2 aylık tedaviyle düzelir dedi ama bilmiyorum..:44:
en azından adetlerin düzenli senin..az gelmesi çok kötü oluyo ama sanki adet olmamışım gibi hissediyorum
haklısın aslında korunmaya bırakmam lazım..zaten koruyor prolaktin..bir 6-7 ay daha korunayım diyorum..eşim çocuk konusunu hiç düşünmüyor ben de o istemiyor diye birşey diyemiyorum..konuştum aslında zor olucagını olsun bekleriz diyor..
5 haftalık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm inanamıyorum
kızlar selamm hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallahh ramazan ayı uguruyla bırlıkte bızlerede bebiş getırsın ınsallahhh
ben bugun smear sonucumu aldım cok sukur hıc bırsey yok sadece ıltıhap cıkmıs okadar onuda zaten bılıyordummonun ıcınde fıtıl verdı doktor ıdrar kulturumde temız sukur
[B .!.:hadi gozun aydın canımmmmmmmm cok sevındım ramazanın ılk bebısı saglıklı kucagına almayı nasıp etsın allahımmm[/B]
busmai naptı acaba çok merak ediyorum.doğum yapmıştır heralde bugün çıkar mı acaba hastaneden?inşallah herşey yoludadır.bebişini sağlıkla kucağına almıştır.
hehehe ınsallah canımmmmbu habere çok sevindim valla şimdi gelsin bebiş :)))
evett yaa hep az az geliyor sinir oluyormben zaten adet dönemlerinde çok gergin olurum..
biraz daha korunaym artık hayırlısı olsun..Inşallah seni de nazlı bebişin daha bekletmez..
bu süreç maalesef zorlu oluyordur tahmin edebiliyorum canım..
Allah hayırlısıyla kavuştursun bebişini sanaben de sahur hazırlaymm..
iyi geceler canm
bende cok merak edıyorum 2 3 kere yazdım ama sanırım bence persembe dogum yaptı gıbıme gelıyorbusmai naptı acaba çok merak ediyorum.doğum yapmıştır heralde bugün çıkar mı acaba hastaneden?inşallah herşey yoludadır.bebişini sağlıkla kucağına almıştır.
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar!
Allahım bu mübarek ayda kimseyi aç, suzu, evsiz, barksız, sevgisiz bırakmasın! Ve bebişlerimizi sağlıkla -önce göbüşümüze- sonra kucağımıza, fazla bekletmeden versin inşallah
Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin, bizi kendi yolundan ayırmasın!!
HEPİNİZE SEVGİLER...
bende cok merak edıyorum 2 3 kere yazdım ama sanırım bence persembe dogum yaptı gıbıme gelıyoryoksa gelırdı bıze haber vermeye bence busmai duy sesımızı artık
hehehe ınsallah canımmmm
bende oyle cANIM az geldıgı ıcın ınsana sıkıntı yapıyor ıste neyse hayırlısı valla sabretcess artık en azından oluyoruz onada sukur
bende cok merak edıyorum 2 3 kere yazdım ama sanırım bence persembe dogum yaptı gıbıme gelıyoryoksa gelırdı bıze haber vermeye bence busmai duy sesımızı artık
bence cuma doğum yaptı perşembe yapsaydı çıkardı dün.gerçi gelir gelmez int gircek değilya.neyse iyi olsunda gelir yazar mutlaka.
canım sldımmm yazabılırsınnn
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar!
Allahım bu mübarek ayda kimseyi aç, susuz, evsiz, barksız, sevgisiz bırakmasın! Ve bebişlerimizi sağlıkla -önce göbüşümüze- sonra kucağımıza, fazla bekletmeden versin inşallah
Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin, bizi kendi yolundan ayırmasın!!
HEPİNİZE SEVGİLER...
ne yazıyorsunuz kız bana da yazın bak merak ettim çatlarım hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?