Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yok canım hemen asılama demıyorum tamam 2 sefer daha klomen kullanıyım ama doktor 4 dedı 4 ayım bosa gıdıcek o yuzden ıstemedım senın doktorun gtmeseydı kesın gderdım ona canımmm ..neyse saglık olsun hayırlısını nasıp etsın rabbım bızlere senınde meleklerını rabbım korusun
canım istanbul hospıtalda kamer bey varmış çok iyi diye duydum valla ama gitmek nasip olmadı bide ona git istersen canım aşılama için :)
bakım canım onada bır saol
aman canım benım kımse umrumda degıl aılem yanımda olsun gerısı boşş canımm var 1 2 arkadas yetıyor fazlaya gerek yok ..
yok canım tsh normalde 0,27 4,20 degerlerı ben ozelde yaptırmıstım yanı bazı doktorlar 5 e kadar normal dıyorlar bende senınkını merak ettım troıd var dedın ya
benım suankı tahlılımde 2.89 ckmıs

kızlar nasılsınız..

filizcim neler olmuşş öyle niye üzüyorsun kendinii böyle

cok uzuldum canım tahlıllerıme bılemedımde oyle yanı cokk daraldımm az gelme sebebı menepoz olabılır dıye korktum
doktorda sacmalama bız o hormonu gebelıkte yukseltıyoruz ılacla dedı
gebelık testı yaptırmamı ıstedı degerın yuksek yumurtlama olabılır dedı hastaym dıyorum
ustune gormussundur belkı dedı esımde dıyor gıdıyım eczaneye test alım gelım dıyor sımdı
aman yok be hastalandım ıste

haklisin tatlim, yaa bize gercekten lazim olanlar onlar zaten... fazlasi bas agritiyor, akrabanin bile fazlasi iyi degil bence yani tabi insanina bagli ama su ana kadar böyle oldu hep... keske benim ailem de yanimda olsa hic sIkIlmazdIm...

aaaa sen epeyce baglanmissin bu dra, baksana rüyalarina giriyormus dedigin gibi öyle pat diye birakmaz hastalarini, olmaz yani..

kuzucum ama eger hamileysen de ona göre dr kontrolüne gitmen gerekir.. hani sonucta kanaman var az da olsa degil mi? bunu diyen dr sana neden kan testi yaptirmadi peki hemencik ögrenmek icin???

canımm ne menopozuu lütfen düşünme öyle şeyler.. hem o kadar hormon testi yaptırıyorsun belli olmaz mı..
doktorlar bile normal demiş bak..
eşin bir test alsın canımm öylesine bak olur mu yani hamileyim diye bakma doktor dedi diye bak canımm gerçekten..
ama sakın ve sakın bidaha öyle şeyler düşünmeee !!!

canım valla keşke gitmeseydi giderdin kesin tedavinide en alasıyla görürdün ... ozamanda dedim zaten gidicek diye istifasını vermişti hastane bırakmadı ozaman itü deydi şimdi yeni açmış zaten muayenehaneyi .. bende cuma günü yemekten zehirlendim hastaneye gittiğimde ordaki çalışanların konuştuklarına kulak misafiri oldum ... diyolardıki nerden bulcaz onun gibi dr şimdi kendi mauyenehanesinde 350 tl muayenesi ne güzel burda bakılıyorduk falan diye konuşuyorlardı ... benimkiside duyum yani gidicek diyolardı .. oan kötüydüm gidip kızlara soramadımda yani nezaman gidiyo diye ... işte bayram öncesi gidicem şeker sonuçlarımı göstermeye ogün sorucam ...

eğerki öyle menapoz vs durumun oluşacaksa senin için zaten en sağlıklısı bi an önce hormonlarının düzeltilip klomende ozaman sana vakit kaybı aşılamada 4 ay klomen görsen 2 ay aşılama gider 6 ayın zaten tüp bebektede hemen tutucak diye bişey yok aşılamada öyle ben aşılama olacağım zaman 3 . veya 4 . aşılamasını olanları okuyordum forumda .. bi ara sıyırdım tüp bebek forumuna baktım ordada 5. 6. tüp bebek tedavisine başlayanları gördüm yani ... ha şuda var ilkte olan oluyor 2. de olan oluyo 3. de olmayıncada olmuyor ... inşallh senin ilkte olur .. yada artık hangi tedaviye başlarsan onda sonuç alırsın inşallah .. dr unla görüş bu menapoz konusunu eğerki gerçekten öyle bişey varsa ki hepsi sana vakit kaybı tüp bebek dışındakiler yani... tüp bebekte şuan mikro enjeksiyon yöntemi kullanıyolar en ileri teknik o ... önceden spermleri yanına bırakıp döllenmesi bekleniyordu şimdi spermi yumurtanın içine enjekte ediyolar şans yükseliyor anlayacağın ... klomenle gonal f arasında ben fazla bi fark göremedim dediğim gibi koca 4 kutuyu vurdum kendim 7 yumurta ee zaten bi paket klomenle 5 tane oluyordu benim .. ben kendim tercih ettim busefer iğne deneyeceğim diye yoksa dr klomenle aşılama olabileceğimi söyledi bana oda yumurta geliştiriyo oda zaten ondanda cevap almıştım ben kendim kaşındım yani iğne diyerek ...

yok canım benim bağlanmak bi yana dursun işte tavsiyelerle böle şöle dediler bi doktoru ballandırdılar bu dr gidicek diye arıyodum zaten başka dr oda bana bi ton felaket senaryosu yazmasaydı şuan belki ona gidiyordum ... biraz ondan korktum yani düşünsene bebeğimi almaktan hatta rahmimi almaktan bahsetti yetmedi kanamadan ölürsün dedi .. o gece eşime vasiyetimi yazdım verdim oğlumla ilgili :)) dedim sanırım ben gidiciyim oğluma iyi bak sakın annenin yanına göndereyim deme burda annemlerle kalsın vs vs diye bir vasiyet .. dedim ben ölürsem oğlum nolacak kendimden geçtim onu düşündüm ... şimdi giderim başka dra biyerimi falan alı verir bellimi olur bunlar dr değil kasap kasap ... yoksa yani hamile kalmışım nerde olsa doğururum değilmi benim için zor olan kısmı geçmişim bugün sgk yada gitsem sezeryanımı yapar ama nasıl yapar onu kestiremiyorum ..

kızlar aranızda hsg çektiren var mı ben yarın çektircem ve çok korkuyorum
ben varım ocakta çektirdim korkacak hiç bişey yok .. tabi işin ehline gidersen .... filiz en son çektirmişti nerede çektirdiyse ondan tavsiye alabilirsin .. ben tavsiye veremicem benim dr gideceği için malesef ...

fburakcım filizin menopozluk bir durumu yokki
bence artık menopozsa falan diye dillendirmeyelim
kız zaten içinde sürekli kuruyor ki
değerleri menopoz göstergesi değil bence tamemn gördüğü tedavinin etkileri olarak ortaya çıkmış
bu şekilde daha da kuracak
oyüzden bence tüpbebek yumurta toplatma falan şuan konuşması düşünmesi gerkeen şeyler değil

Allahın izniyle o değerin normal hale gelecek filizcim
sen sakin ol stres yapma yeter eskiden nasıl nrmalmiş tekrar öyle olacak sen soktoruna git onu dinle

Ben haziranda çektirdim kurtuldum

Şimdi şöyle diim adet sancısı çektiysen öyle bişey diyeyimm

yokk yaa doğru düzgün adet olmadığım için ağrım da olmazdı ama olduğum zamanlar da hiç ağrımm olmadı..
ne bilim bir şey sokuyolar öyle internetten araştırdım biraz kötü kötü şeylerde okudum çektirsem kurtulsam bende yaaa

ben varım ocakta çektirdim korkacak hiç bişey yok .. tabi işin ehline gidersen .... filiz en son çektirmişti nerede çektirdiyse ondan tavsiye alabilirsin .. ben tavsiye veremicem benim dr gideceği için malesef ...

ben ordudayım canım ya ist. değilim.. doktorum hastane çok iyi ama dediğim gibi internette çok kötü şeyler okudum video felanda izledim sokuyolar öyle birseyii valla daha çok korktum

meneopazla adet kanamasının azalmasının alakası yok:) için rahat olsun.. eğer adet kanamasıyla alakalı olsaudı ben şimdi menopozdaydım.. sadece bır damla oluyorbır gün bile degıl..sabah uyandığımda bır damla gelıyor ve devamı olmuyor üstelik en erken 2 ay da bır oluyorum 6 ay olmadıgımı bılıyorum ama bu menepoz demek degıl ... mesala kullandığın bı ılac varsa etkılıyormus... özellikle doğum kontrol hapı ve ya iğnesi bu cok etkılıyormus...

yok yok korkma korkulacak bişey yok dr un çekiyordur mehtemelen sen ona güven ... sadece bir ilaç veriliyor o biraz sancı yapıyor yoksa korkucak bişey yok ..

yok yok korkma korkulacak bişey yok dr un çekiyordur mehtemelen sen ona güven ... sadece bir ilaç veriliyor o biraz sancı yapıyor yoksa korkucak bişey yok ..

çok sağol valla bakalım bir atlatayım yarını da inşallah kötü birşeyde çıkmaz
Allah' ım hepimize şifa versin ya nasıl uğraşıyoruz

Son düzenleme:
haklisin tatlim, yaa bize gercekten lazim olanlar onlar zaten... fazlasi bas agritiyor, akrabanin bile fazlasi iyi degil bence yani tabi insanina bagli ama su ana kadar böyle oldu hep... keske benim ailem de yanimda olsa hic sIkIlmazdIm...

kuzucum ama eger hamileysen de ona göre dr kontrolüne gitmen gerekir.. hani sonucta kanaman var az da olsa degil mi? bunu diyen dr sana neden kan testi yaptirmadi peki hemencik ögrenmek icin???
evet canım esımde kızdı test yap bır dıye belkı bısey varsa kanama oluodur dıyor ben devlette yaptırdım testlerı kendı doktorum ozel muayene oldgu ıcın tlf actım kan testını ona gıdıp yaparsam 120 bayılcam muayene olcam o yuzden gıdemem canım
tamam canım yapıcam test ama bılıyorum negatıf adım kadar emınım yaniii

menepozla ılgılı degılmıs canım e2 yuksek olup fsh de yuksek olursa eger menepoz olurms benım fsh normal 5.63
valla canım keske gıtmese senı doktor ben gıderdım ona suan canım ama ozelede veremem suan 350 asılama kımbılır nekadardır
ya aslında klomenle benımde 3 4 yumurta oluodu ıgneyle 1 tane yumurtam oldu ayrıca menegolmuydı neydı o ıgnedende oldum ben..

arkadaşlar 9 ay önce progynova draje ile adet oldum sonra tarlusal kullandım fyda etmedi bugün yasmin verdi doktorum bu olmayan adetini getirir ve düzenler dedi..kist flan da yok.. geçen yıl agustosa kdar hep gnü gnüne hastalanrdm ne oldysa kesldi ve gecen yıl kasımda progynova draje ile adet oldum snra gne kesildi bu ilaç düzene sokar umarım değil mi
bir de kilo yapmaz değil mi? sonuçta kilo iştah açılması sonucu yemeye bağlı değil mi..yemem o kadar hormonlarım ve ultrasonum da normal arkadaşlar niçin adet olamıyorum ben.? pco başlangıcı olabilir mi ama yıllardr hep düzenlydi sdce ağrılı olurdu.. moralim çok bozuk 20 yaşındayım bekarım bu arada

tamam canım yapıcam test ama bılıyorum negatıf adım kadar emınım yaniii

yap canım birtane negatif veya pozitif yap hiç değilse yapmadım demezsin doktora da söylersin zaten.. Kii umarım güzel haberlerini verirsin.. Veremezsen de sakın üzülme canım bu öylesine yapılmışş bir test..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…