- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
yok canım hemen asılama demıyorum tamam 2 sefer daha klomen kullanıyım ama doktor 4 dedı 4 ayım bosa gıdıcek o yuzden ıstemedım senın doktorun gtmeseydı kesın gderdım ona canımmm ..neyse saglık olsun hayırlısını nasıp etsın rabbım bızlere senınde meleklerını rabbım korusuncanım valal klomenle son aylar dedim ya 5 yumurta oluştu gonalf bence okadar etkili değil 4 kutu gonal f le 7 yumurta oluştu yani sen düşün aradaki farkı .. klomeni 10 tly aldım gonalf in kutusunu 350 tlye aldım :)) bende kendim sandımki çok iyi gelicek :)) aslında klomende basit ama etkili bir ilaç tabi aylar içinde artıyor etkisi .. ne biliyim öyle 2 klomen sonra hemen aşılama garip .. bi arkadaşada hiç yumurta takibi bile yapmadan bi dr aşılama yapmış :)) 1 yumurta ile aşılamaya gitmiş sonra yıkım tabi sonu :))
ben doğru bildiğimi size faydası olsun diye yazıyorum ki ben tecrübeliyimde yani bu konuda biliyorsun bir oğlum 5 yaşını bitirdi 6 yaşına girdi .. ve ben hiç korunmadım 9 yılda bikere bile kendiliğimden hamile kalmadım ... düşünki öyle bi durumdayım bazı pko lar kendi kendine bile hamile kalıyor oysa değilmi ..benim gibi dr lar tarafından uğraşılmaya bile değmeyen bi vakka yani git tüp bebek yap onlada belki olabilir denen biri yani klomen gibi beğenemediğiniz bir ilaçla 3 kere hamile kalabilmişim değilmi ozaman bu ilacı yabana atmamak ta fayda var derim ...
tabi herkez kendi bildiğini istediğini yapmakta özgüristeyen aşılama yaptırı isteyen tüp bebek sonuçta olmazsa onlada olmuyor olursa klomenlede bal gibi oluyor ...
bakım canım onada bır saolcanım istanbul hospıtalda kamer bey varmış çok iyi diye duydum valla ama gitmek nasip olmadı bide ona git istersen canım aşılama için :)
aman canım benım kımse umrumda degıl aılem yanımda olsun gerısı boşş canımm var 1 2 arkadas yetıyor fazlaya gerek yok ..hmmm anladim canim yaa... olmazsa ben bi topik acar sorarim ankarada kim hangi dru önerecek bu konuda, gitmeden önce mutlaka arastirmam lazim.. bodoslama gidip hem hem pahali yaptirip, hem de vakit kaybetmeyeyim, sonucta zaman kisitli..
sorma canim, ben de evlenip bir de uzaklasinca, her gün arayan arkadaslarim, bi mail bile atmaz oldu.. atan da para istedi, ne hikmetse, alnimda zengin yaziyo galiba :44::44::44: neyseki gercek yüzünü insanlar er ya da gec gösteriyorlar.. benimki gec oldu biraz.. ama senin arkadaslarin da evlenince tekrar yakinlasirsiniz muhtemelen.. sonucta insanin ortak bir seyleri olmayinca arkadaslik kuramiyor, e evlilik gibi büyük bi ortak noktaniz olunca yeniden görüsürsünüz, eski günlerdeki gibi
tatlim guatra -bildigim kadariyla- hormon testlerinin icinde bakiliyor.. benim eski dr öyle demisti ama trde nasildir ya da bakildi da sorun olmadigi icin sana bir sey mi denmedi onu bilmiyorum.. olmazsa tekrar sor bi :44:
yok canım tsh normalde 0,27 4,20 degerlerı ben ozelde yaptırmıstım yanı bazı doktorlar 5 e kadar normal dıyorlar bende senınkını merak ettım troıd var dedın yaCanım sorunu okudum dün ona göre yazdım ya bende yüksek gibi çıkmış biraz normalde 1 1.5 larda olması gerekiyormuş.Bendekide 2 den fazlaydıda sınırda olduğunu söylemişlerdi.Halledilmeyecek birşey değil canım stres etme kendine.Sadece dediğim gibi mantıklı davran devlet hastanesi baştan savıyosa fedakarlık edip özele git aşılamanı yaptır derim baktınki olmadı tüp bebeğe geçersin boşuna zaman kaybı olmasın .Ama önce için rahat olsun stres yapma canım benim
:
benım suankı tahlılımde 2.89 ckmıs