senın kac cıktı canım?
ya yaptırırım tup ama ıste ya tutmassa bılemeyız kı canım allah yardım etsın hepımıze senın basın agrıoo ben suan kendımı kaybettım
aglamaktann
arkadaslar sımdı tahlıllerım cıkmıs bıldıgım kadarıyla bazı arkadaslarıma yardımcı olsum lh fsh proalktın tsh bılıyorum fakat e2 hormonu estradiol hormnu ne demek?
bana yardımcı olacak bırı varmıdır?
bicim canım sen bılıyorsun sanırımmm hormonları yada yesıl
estradıol 86 cıkmıs
cok kotuyum yaaa erken menepoz ıcın sanırım buu aglamaktan bıktımmm yardım et allahımmm((((((((((
ahh ben de anlamadım,eşim de anlmadı ne yapacagımızı sasırdık.
Tedavı sonlanacak demedı dr.Sadece hormonlar olması gerekenden 2 kat fazla,istedıgım sevıyede degıl.Böyle olursa aşılama yapamam dedı.Ilaç verıcem onu kullan yıne gorecegım cuma dedı.Açıklama yapmadı.Bugun yarım ıctım, cuma da yarım ıcecekmışım.Ben tahlıle gıderken elımdekı kagıtta estradıol gordum,o işaretlıydı:44:
filizcimmmmm canım lütfen bir sakin ol. estradiol hormonu dediğinin tam tersine menepozlularda düşük çıkıyormuş ve ayrıca hormon tedavisinde alınan ilaçlarla bu hormon yükselebilrimiş. o kadar iğne ve hap kullanıyoruz bunlar hep hormon ilaçları.yani bunların etkisiyle yükselmiştir muhtemelen. lütfen sakin ol canım. inan üzülecek kendini yıpratacak bir şey yok. hadi azıcık gül kendine gel filizcim.Rabbim dermansız dert vermesin inş
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...arkadaslar-bilgilerinizi-istiyoruuuuuuum.html
canım burayı bır oku sımdı bende okudum azıcık ıcım rahatladı
cokkk uzuldum yaaa doktor bana dedıkı asılama tüp vs estradıolu bız yukseltıyoruz ılacla dedı bırsey olmaz dedı korkma falan dedı ıste ama cok korkuyorumm
canım ahh keske senın gıbı sakın bır yapım olabılse ama ben cok evhamlıyım hemen en kotu durumu kendımı yakıstırıyorum 7 aydır bu tedavıler benı cok yıprattı
doktor aglama sakın ol dıyor elımde degıl ıste agladım hep anlatamadım derdımıde bız bunu asılamada yukseltıyoruz dedı ılacla bır gebelık testı yaptır dedı dedım
ne gebelıgı adet oldum dedım olsn dedı ustune gormus olabılırsın dedi bu yuzdende yuksek cıkabılır dedı
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...arkadaslar-bilgilerinizi-istiyoruuuuuuum.html
canım burayı bır oku sımdı bende okudum azıcık ıcım rahatladı
cokkk uzuldum yaaa doktor bana dedıkı asılama tüp vs estradıolu bız yukseltıyoruz ılacla dedı bırsey olmaz dedı korkma falan dedı ıste ama cok korkuyorumm
gösterdiğin konuyu okudum yeni bişi daha öğrendim:)
700 falan diolar iyi diolar yahu
merak ettim şimdi yumrutamız gelşince bizim kaç çıkıo ki:)
sen boşa evham yapma bak kötü bişi dğilmiş düşürülebilio da
belki de sen gebeliğini böyle öğrencen
ay çıkıp bi test alsana ya son 10 dk eczanelerin kapanmasına.
canım ahh keske senın gıbı sakın bır yapım olabılse ama ben cok evhamlıyım hemen en kotu durumu kendımı yakıstırıyorum 7 aydır bu tedavıler benı cok yıprattı
doktor aglama sakın ol dıyor elımde degıl ıste agladım hep anlatamadım derdımıde bız bunu asılamada yukseltıyoruz dedı ılacla bır gebelık testı yaptır dedı dedım
ne gebelıgı adet oldum dedım olsn dedı ustune gormus olabılırsın dedi bu yuzdende yuksek cıkabılır dedı
Başımın agrısından okuyorum ama hıc bırsey anlayamıyorum ya
azıcık cıkıcam, yemekle ugrasayım.sonra okurum canım sagol
eşim de demez mı yumurtalarının kullanma tarıhı gecmıyor mu dıyehay Allam.buyuklugu ıyı, boşa gıtmesın demek ıstıyormuş
canım hakkında hayırlısı olsun. belkide bebiş vardır gerçekten. bir test yapsana?? yoksa da hiç üzülme çok şükür de canım, Allah dermansız dert vermesin inş. çok geçmiş olsun ama lütfen stres yapma kendi kendine , hormonların iyice etkilenmesin
lepı senı valla cok sevıyorum ya hemen arastırmaya gırıyorsun bızler ıcın gecen ecrınede cok yardım etmıstın saoll canım yaa allahımm ınsallah sanada tez vakıtte bebek verır bızlerede verır ınsallahhh
gercekten burda yardımın cok oluyor hepımızee
saol canım benımm bende her hormonu bılıyorum ama e2 ne ıse yarar ne ıcın bılmıyorum cok taktım kafama arastırmakta ıstemıyorum
napiyim canım ya
boş keseden ay canım geçer demek gelmio içimden
vaktim var girip bakıyorum
yardımım dokunuosa ne mutlu
istiyorum ki hepinizin istekleri dualrı kabul olsun.
normlade de böyleyim kendime bişi olsun aman geçer derim aynı şey eşime kardeşime anneme olsa
ağlar sızlanırım ya bişi varsa diye:)
se bozma moralini
crimsonda bozmasın
herşey olcağına varır
Allah dermansız dert vermesin yeterki
bak ben şimdi 21. gün de e2 kaç çıkıo onu merak ettim
ama bu doktor daha fazla baenim uyfuruk hikayelerimi yemez
en on doktor istio diyip progesteron baktırdım
bukezde aşılama yaptırcam bakın mı desem:)
ay kollarım uyuşturucu bağımlılarınkine benzicek yakında
yazın kapatamıomda mor mor
ayy hem aglıyorum hem guluyorum yaa kullanma tarıhımı gectı dıyor allam yaa
ıns canım gıtmez yaa bende cook korktum
sen gonlunu rahat tut prolaktın ıcın vermıstır onu bende kullandım dostınexı halada kullanıyorum 2 gunde dusurur o merak etme baksana 7 aydır ıcıyorum 57 olan prolaktınım suan yerlerde sımdıde cok dusmus 0.42
Dayanamadım gerı geldım,azıcık acıldım ben de
doktorum yarım ıc dedıgıne gore etkılı bı ılac demek kı, 2 tane yarım düşürecek:44: Vardır bı bıldıgı ya napalım.
Sen de bıraz rahatlamışsınönumuzdekı maçlara bakarız
ayy hem aglıyorum hem guluyorum yaa kullanma tarıhımı gectı dıyor allam yaa
ıns canım gıtmez yaa bende cook korktum
sen gonlunu rahat tut prolaktın ıcın vermıstır onu bende kullandım dostınexı halada kullanıyorum 2 gunde dusurur o merak etme baksana 7 aydır ıcıyorum 57 olan prolaktınım suan yerlerde sımdıde cok dusmus 0.42
canım benım suan gebelık umrmda degıl yemın ederım sadece hormonlarım duzgun cıksın erken menepozdan cok korktum ya
adetım okadar azkı anlatamam
bana cok sıkıntı yapıyor
etkılı bır ılac ıns ıyı sonuclar cıkar senınde
sen dıyorsun ya bır gun suruyor adetım dıye bılıyorum az oldugunubakılması gereken gününde tekrar baktır bakalım, iyi sonuclar al ınş.
ayy canım valla bende anlayamadım bunlar nasıl dr .. bak sende arkadaşında müzdarip olmuşsunuz bende öyle malesef .. şimdi benim dr doçent dedim ya canım zaten muayenesi 350 tl artık doğumu hangi hastanede yaptırır bilemiyorum ... bu gittiğim hastanede belki benimkini yaptırı diye umut ediyorum ama bi çok hastanede malesef sezeryan fiyatları çok uçmuş durumda ...
yani ben anlamıyorum bu nekadar basit hemen bebeği alırız rahimi alırız vs demek bunun kararını vermek .. tabi o ihtimalden sonra şuan ne dr arıyorum ne başka bi hastane bildiğim yoldan şaşmıyorum tabikide başıma bi iş gelicek yoksa ... dün tvde bi kadın izledim fox ana haberde .. kadına bi sezeryan ameliyatı yapmışlar kadın ölümden dönmüş dr hatasıymış ... kadın başka hastaneye gitmişki enfeksiyon kapmış meğerse pankreasını safra kesesini bide bi organıdaha onu şimdi hatırlayamadım almak zorunda kalmışlar kadın ölümden dönmüş yani düşün ...hele bide onu izledim tesadüfen gözüm korktu resmen((
otur dedim oturduğun yerde ..
ayyy allah korusun yaa, olmasin öyle bir sey kimselere... o zaman sen güvendiysen ona git canim, sonra kafana takilmasin.. iyi bi dr bulmak zor, cogu zaman da pahali.. aman iste insan söz konusu saglik olunca gözü hic bir seyi görmüyor.. hayirlisiyla herkes dilegine kavusur insallah, saglicakla alir bebegini kucagina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?