Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ahh canım hepiniz aynıyız bende çocuk için uğraşıyorm hep adet az oluyorum o yüzden olmuyor diyordum ama doktorum bununla ilgisi olmadığını söyledi bende pkos var ayrıca 3,5 yıl önce kemoterepi gördüm o etkılemiş ne bilim işte çocuk ıstıyoruz ama sorun bıtmıyor ve sabır cok cabuk bitiyor...inşallah çok beklemeden kavuşuruz bebeklerımıze

gerçekten mi rizelileri çok severimm ben bir arkadaşım da rizeli benimm çok sıcakkanlılar onlar da
canım ertlemek gibi değil de işte mutlaka başka bir yöntemi vardır diyorum ne bileyimm ama kaçış yok tabiki maleseff..
evet canım pkoluyum ya ağzından bal damlıyor resmen inşallahhhh buraya o güzel haberleri yazarım

hastanede çektiriyorum canım.. bilmiyorum ya yarını bi atlatayımm.. başka yöntemleri yok mu canım ya rahmin içini görmek için film olarak varsa onu desem doktoraa :26::26:

yok canım baska yolu maaleseff agrı kesıcı falan ıcme ben ıcıcektım ayrıca yorumları vıdeolarıda karıstırma ben cok korkmstum ve 1 ay erteledım bosu bosuna
cok korkulcak bırsey degıl adet agrısından biraz yogun dedıgım gıbı
ıns guzel sonuclarla gel geldıgınde yaz cnaım

ayy bian kendimi görür gibi oldum valla :)) sende benim gibi kuruntusun valla hemen en kötü senaryo geliyo aklına bak ne güzel doktorun demiş açıklamış korkacak bişi yok yani.. ee klomenle zaten 4 yumoşu görmüşsün emin ol ilacı kullandıkça ay ay daha fazla yumoş olucak ... yanlız hep bu stresin iyi olmadığını söylüyolar bu bebek olmam konusunda sende sanırım biraz stres yapıyorsun önce kafayı boşalt benim gibi ben nezaman reset attımsa kendime ozamn oldu ... ben aşılama öncesi dedimki eşime amnn olmuyosa olmasın ne bu uğraşıp duruyorum zaten bi oğlum var çok şükür bide zaten düşükte yapmıştım bunuda denemedim demiyim dedim... düşük yaptığım gebeliğimdede olmazsa olmasın dedim yine test mest yapmadım onda bide ağır iş falan yaptım düştü gitti benim hatamdan . düşük yapıyormuşum farkında değilmişim kasığıma karmp giriyo diyorum dra oda baktı dedi bi sorun yok öyle kramp olcak diyorumki adet olcam sökemiyorum 2 gün geçti ondanmı yok diyo git gebelik testini yaptır gel dedi sonuç pozitif düşün yani hamile olabileceğim aklıma gelmiyor :)) .. progestan başladım yattım ettim nafile 15 gün sonra düştü zaten ... aşılamayı oldumda dedimki bi 14 gün prenses moduna alayım kendimi olursa olsun olmazsa aman salla gitsin dedim :))

çok teşekkürler moralim biraz olsun düzeldi. pco sonradan oluşmaz değil mi çnkü hep düzenliydi. umarım siz de iyileşrsinz br an önce

ay canım cok uzuldumm ıns saglıgına kavusmussundur neden gordun peki ? allah yardımcın olsun vallahı
ınsallah hepımıze bırtane verır bebıs rabbım
cok az olldum kac aydır 3 4 aydır az gelıo klomen kullandım bırde gonal f ıgne oldum
doktor hormon haplarıla alakalı dedı ama nebılım ıcım ıcımı yedı resmen
adet azlıgı ıcın ekdokrıne gıdıcem zaten bana sıkıntı yapıo cok

canım bende diyorumm kii bekarlar nasıl çektiriyor o zaman bu filmiii :44::44:
neyse yarınn çektircezzz inşallah güzel haberlerle gelirim canımm

Brownimm i birde eğer tüpler kapalıysa ya da sorun varsa o zman ağrı oluyor diye duymuştum.. ama ne kadar doğru bilemıyorum bır sorun yoksa ağrı da yokmuş

canım bende diyorumm kii bekarlar nasıl çektiriyor o zaman bu filmiii :44::44:
neyse yarınn çektircezzz inşallah güzel haberlerle gelirim canımm

bılmem cekılmıodur heralde canım :44:
ne cabuk karar verdın kız ben 1 sene anca zor karar verdım fılm ıcın

aplastik anemi vardı bende suan da hem kanımı düzende tutmaya çalışıyoruz hemde bebek yapmaya çalışıyoruz.. ben henüz 1 kere kullandım klomeni 27 foliküll olusmustu ama sadece8 tanesi 10mm onlarda büyüymedi doktorumun dedığıne gore bana inandırıcı gelmedi daha dogru kafamı karıstırdı çok erken yaptı yumurta takıbını ben büyüyeceğine ınanıyorum :=)

bılmem cekılmıodur heralde canım :44:
ne cabuk karar verdın kız ben 1 sene anca zor karar verdım fılm ıcın

bencede çekilmiyodur o zaman canım
bugün doktor öyle diyince bende ne olduğunu bilmiyorum normal akciğer filmi sanıyorum valla
tamam olur dedim eve bir geldim bi araştırdımm kii meğerse neymiş

amin canımm inşallah.. Amacına ulaşmışsın canım Rabbim sana evlatlarını vermiş inşallah hepinize uzun sağlıklı ömürler de verir.. buraya güzel haberleri yazarım inşallah

ahh canım doğru diyosun rabbim nasip etti çok şükür darısı sizlerin başına .. ama bende öyle kolay bulmadım valla .. rahimimden parçamı almadılar hsg lermi çekilmedim ... zaten pko var zor oluyor tedavilerde yumurtalar güzel gelişiyo vs sonuç sıfır bu ikinc tedavimde .. ilk tedavimde 4. ayda kaldım sonra o düşük oldu 5. klomenle ozamn gonapene idi adı onun yerine şimdi klomen aynı ilaçmış onda 5. ayda oğluma kavuştum oda 6 yaşına girdi inan hiç korunmadım yine olmadı doktora gitim oda tedavi sürecinde hep niye olmuyo diye patalojiye parça verdim hsg çekildim 6 . klomene geldik hamileymişim düşük yaptım sonra aşılama istedim buda aşılama bebeği... hsg sonrası bide gebe kalma ihtimali yükseliyormuş.. bende uğraştım sizler gibi sabrettim çok şükür 2. oğlumada kurban bayramından önce kavuşucam inşallah..

Tatlımm hemşeriimm yavriimm Kız bekar ne yapsın hsg i bu sadece evli bayanlar için ve genelliklede bebek için çekiliyor ama tabii rahimde yara fln vs.. onun içinde bakıyolar .. başka film yöntemi olsa ben yaptırırdım
Ama çok korkuyorsan işlemden önce bi ağrı kesici iğne yapsınlar sana işlemden yarım saat önce orda ol sen durumunu belirt tabi devlet hastanesi yaparlar mı bilmiyorum :26:

Aaaa o gynelle hapını bende kullandım evet adetim gününde gelmişti bana onu doktor 3 kutu vermişti o LH hormonu düşsün diye ama ben doktorun beni oyaladığnını düşünerek sadece 1 kutusunu içtim gerisini çöpe attım :26:

amin inşallah düzene girer çok teşekkürler bu ilaca başlayayım o halde. benm lh hormonm da normaldi. tarlusal kullandım adetim olmadı afedrsniz sdce leke oldu bir gün fln o da. inşallah bu ilaçla düzene girer çok üzülyrm ([/QUOTE]

Bende tarlusalla sökülmüştüm umarım bu ilaç işe yarar sende..

yarın yapıyım canım ama negatıf adım kadar emınım yanii :2:

Keşke akşam alsaydın bi test merak ettim hee kız belkide boşa konuşuyoruz belkide

evet ben acayıp kuruntuluyum hemen kendıme en kotusunu yakıstırırım yanı
bakalım canım zaman neyı gsoterıcek adetım azlıgı ıcın endokrolojı doktoruna gıdıcem bakalım ne dıcek o
canım kafama reset atabılsem ah keske ama yok ole bır sans ben emınım burdakı herkezden cok takıyormdur :2:
benımde 1 cocugum olsa okadar takmadım heralde ama nebılım cnm yaa bare 1 tane olsun dıyormmm :44:

ben adetın 3 gunu basladım klomene sonra devam ettı hep 3 yumurta olustu
senın baya fazla canım o yuzden tedavı durdurmustr belkıde
buarada cok cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın canım sana
ınsallah olcak hepımızın ınsallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…