ben cektırdım canım radyolojı merkezlerınde cektır en acısız yer orası ben ıstanbul radyomarda cekıldım 450 tl makıne olarak en ıyı makıne ve acı olarak az acılıymıs o yuzden tercıh ettım oylede oldu adet agrısı gıbı ondan bıraz daha yogun agrı oldu toplamında 5 dk surdu
benımde oyle oldu canımcım yaaa maaleseff 1 gun oldum ama okadar azkı yarım ped anca battı denecek kadar benım adetım duzenlı 28 gunde bır oluyorum ama az
evlıyım canım bebek ıcın ugrasıyoruz hap kullanmadım ama ıgne tedavısı oldum bebek ıcn
Canım başın sağolsun Baba adını duyunca dayanamadım. .. benimde Babam vefat edeli uzun yıllar oldu..
Bence kesinliklee üzüntünün etkisi var kendimden örnek vereyim,,
Geçen ocak ayında adet olmam gerekirken olmadım doktora gittim söktürücü içtim anca 56.günümde adet oldum
LH hormonum yükselmiş doktorum sordu,neye üzüldünde bu kadar yüksek çıktı diye
Ama çok şükür şimdi 3 aydır gayet düzenli adetim geliyor çook çok şükürler olsun sanada nasip olsun[/QUOTE
amin inşallah düzene girer çok teşekkürlerbu ilaca başlayayım o halde. benm lh hormonm da normaldi. tarlusal kullandım adetim olmadı afedrsniz sdce leke oldu bir gün fln o da. inşallah bu ilaçla düzene girer çok üzülyrm (
EveetttBen Rize doğu karadeniz tam laz yanii
Aynen bende senin gibiyim 2 yıl erteledim hsg i ama sonunda mecbur gittim çektirdim ve kurtuldum..
Ben anestezili çektircektim sonra vazgeçtim onun için anestezi almak basit geldi. Gitmeden ağrı kesici içtim ben gerçi bana pek etkisi olmadı..
Sende pko lusun dimi ben sana şimdiden sonucunu söyleyeyim Allahın izniyle tüplerin açık bence
hastanede çektiriyorum canım.. bilmiyorum ya yarını bi atlatayımm.. başka yöntemleri yok mu canım ya rahmin içini görmek için film olarak varsa onu desem doktoraa :26::26:
canım bana erken menepoz e2 degerler yuksekse bır kız topık acmıs orda okumustum menapoz oldum dıyordu 21 yasında
ordan duymustum sonra doktoru aradım ıste e2 nıe yuksek dıye menapoza gırdım dıye basladım aglamaya
doktor fsh yuksekse e2 yukselıomus
menapozluk ole oluomus
klomenlı tedavıyı mecbur secıcem zaten baska carem yok
yarın yapıyım canım ama negatıf adım kadar emınım yanii :2:
ahh canım hepiniz aynıyız bende çocuk için uğraşıyorm hep adet az oluyorum o yüzden olmuyor diyordum ama doktorum bununla ilgisi olmadığını söyledi bende pkos var ayrıca 3,5 yıl önce kemoterepi gördüm o etkılemiş ne bilim işte çocuk ıstıyoruz ama sorun bıtmıyor ve sabır cok cabuk bitiyor...inşallah çok beklemeden kavuşuruz bebeklerımıze
yok canım baska yolu maaleseff agrı kesıcı falan ıcme ben ıcıcektım ayrıca yorumları vıdeolarıda karıstırma ben cok korkmstum ve 1 ay erteledım bosu bosuna
cok korkulcak bırsey degıl adet agrısından biraz yogun dedıgım gıbı
ıns guzel sonuclarla gel geldıgınde yaz cnaım
yok canım baska yolu maaleseff agrı kesıcı falan ıcme ben ıcıcektım ayrıca yorumları vıdeolarıda karıstırma ben cok korkmstum ve 1 ay erteledım bosu bosuna
cok korkulcak bırsey degıl adet agrısından biraz yogun dedıgım gıbı
ıns guzel sonuclarla gel geldıgınde yaz cnaım
canım bende diyorumm kii bekarlar nasıl çektiriyor o zaman bu filmiii :44::44:
neyse yarınn çektircezzz inşallah güzel haberlerle gelirim canımm
Brownimm i birde eğer tüpler kapalıysa ya da sorun varsa o zman ağrı oluyor diye duymuştum.. ama ne kadar doğru bilemıyorum bır sorun yoksa ağrı da yokmuş
ay canım cok uzuldumm ıns saglıgına kavusmussundur neden gordun peki ? allah yardımcın olsun vallahı
ınsallah hepımıze bırtane verır bebıs rabbım
cok az olldum kac aydır 3 4 aydır az gelıo klomen kullandım bırde gonal f ıgne oldum
doktor hormon haplarıla alakalı dedı ama nebılım ıcım ıcımı yedı resmen
adet azlıgı ıcın ekdokrıne gıdıcem zaten bana sıkıntı yapıo cok
bılmem cekılmıodur heralde canım :44:
ne cabuk karar verdın kız ben 1 sene anca zor karar verdım fılm ıcın
amin canımm inşallah.. Amacına ulaşmışsın canım Rabbim sana evlatlarını vermiş inşallah hepinize uzun sağlıklı ömürler de verir.. buraya güzel haberleri yazarım inşallah
öyle mi canımm ondan unutamıyoruz birbirimizi desene nerelisin sen bakiim
yok valla hiç dayanamam ağrıya acıya kesinlikle hiç dayanamam yani çok acizim canım çok kıymetli o yüzden çok korkuyorum ya..
ben hastanede çektiriyorum canım bugün hormon ve usg vardı işte.. hormonlar normal çıktı.. usg de kistler çıktı işte.. birde hsg alalım dedi daha detaylı konuşalım dedi.. yarın saat 16:30da randevum var.. bu rahim filmi normal olarak çekilmiyo mu canım yaa ne bileyimm mesela bekarların çektirmesi gerekirse nasıl çektircekelr acaba başka film yöntemi yok mu
:) adetini düzenlemek için başka ilaç yok için rahat olsun.. hatta yaminde daha etkili bi ilaç var gynelle diye bu doğum kontrol haplarının en iyisiymiş benden ondan kullanmıştım he kullandıgım sürece 28.günü hiç şaşmadı ama bıraktıgım gb bozuluyordu çünkü bende pkos var ama sende hiç birsey yok düzenler muhtemelen 6 ay kadar kullanacaksın
yarın yapıyım canım ama negatıf adım kadar emınım yanii :2:
çok teşekkürler moralim biraz olsun düzeldi. pco sonradan oluşmaz değil mi çnkü hep düzenliydi. umarım siz de iyileşrsinz br an önce
ayy bian kendimi görür gibi oldum valla :)) sende benim gibi kuruntusun valla hemen en kötü senaryo geliyo aklına bak ne güzel doktorun demiş açıklamış korkacak bişi yok yani.. ee klomenle zaten 4 yumoşu görmüşsün emin ol ilacı kullandıkça ay ay daha fazla yumoş olucak ... yanlız hep bu stresin iyi olmadığını söylüyolar bu bebek olmam konusunda sende sanırım biraz stres yapıyorsun önce kafayı boşalt benim gibi ben nezaman reset attımsa kendime ozamn oldu ... ben aşılama öncesi dedimki eşime amnn olmuyosa olmasın ne bu uğraşıp duruyorum zaten bi oğlum var çok şükür bide zaten düşükte yapmıştım bunuda denemedim demiyim dedim... düşük yaptığım gebeliğimdede olmazsa olmasın dedim yine test mest yapmadım onda bide ağır iş falan yaptım düştü gitti benim hatamdan . düşük yapıyormuşum farkında değilmişim kasığıma karmp giriyo diyorum dra oda baktı dedi bi sorun yok öyle kramp olcak diyorumki adet olcam sökemiyorum 2 gün geçti ondanmı yok diyo git gebelik testini yaptır gel dedi sonuç pozitif düşün yani hamile olabileceğim aklıma gelmiyor :)) .. progestan başladım yattım ettim nafile 15 gün sonra düştü zaten ... aşılamayı oldumda dedimki bi 14 gün prenses moduna alayım kendimi olursa olsun olmazsa aman salla gitsin dedim :))
aplastik anemi vardı bende suan da hem kanımı düzende tutmaya çalışıyoruz hemde bebek yapmaya çalışıyoruz.. Ben henüz 1 kere kullandım klomeni 27 foliküll olusmustu ama sadece8 tanesi 10mm onlarda büyüymedi doktorumun dedığıne gore bana inandırıcı gelmedi daha dogru kafamı karıstırdı çok erken yaptı yumurta takıbını ben büyüyeceğine ınanıyorum :=)
doktorlara göre oluşmaz ama benım sonradan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?