Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayy ozaman se
sana kim dediki menapoz vs sen böle delelndin durdun ... aman sevindim öylede olmasın tabi... bak dediğim gibi 3 veya 4 yumurtanda oluyomuş zaten sana gonal f le en fazla 3 yumurta geliştirip aşılama yapıcaklar eğer fazla yumurtan olursa aşılamada iptal ediliyor ... sen ozamn bu klomenle aşılama olayını seç bence illaki aşılama için gonalf vurunmaya gerek yokki amaç zaten o 3 yumurtayı geliştirmek ... gerek yok okadar para dökme bana bakma benimki enayilik drum dedi klomenle yapalım diye yok yok dedim bu iğneleri deneyeceğim oda ne desin peki dedi :)))

Canımm hemşerimm diim Bende karadenizliyim
Aynen bende hiç adet sancısı çekmemiştim hsg de gördüm nasıl oluyormuş
Peki ağrı eşiğin nasıl dayanıklı mısın normalde? Çünkü kişiye göre değişiyor..
Nerde çektircen sen?

canım benım okadar cok kurdum kı kafamda aglamaktan bır hal oldum arastırdım baya bır menepoz olabılmem ıcın fsh yuksek olması lazımmıs
cok sukur o dusuk :2:
adetımın az olması benı bu hallere dusuruyor sıkıntı strest yaptı hep
asılama degılde tüp bebek hemen olsun dıye esımede dedm sımdı
oda kızdı soylendı yavas yavas ılerlemek ıstıyor oda
ben ıstemıyorum var benım param dedım senden para ıstemıyorum gıdıp yaptırırım dedım küstümm

çok sağol valla bakalım bir atlatayım yarını da inşallah kötü birşeyde çıkmaz
Allah' ım hepimize şifa versin ya nasıl uğraşıyoruz

aminn amin inşallh atlatırsın kolayca .. bende çok uğraşanlardanım malesef ben bu yollardan 2. kez geçtim bide yani düşün sadece sabır isteyen bi süreç ... sen korkma dua ette tüplerin açık çıksın ...

arkadaşlar 9 ay önce progynova draje ile adet oldum sonra tarlusal kullandım fyda etmedi bugün yasmin verdi doktorum bu olmayan adetini getirir ve düzenler dedi..kist flan da yok.. geçen yıl agustosa kdar hep gnü gnüne hastalanrdm ne oldysa kesldi ve gecen yıl kasımda progynova draje ile adet oldum snra gne kesildi bu ilaç düzene sokar umarım değil mi
bir de kilo yapmaz değil mi? sonuçta kilo iştah açılması sonucu yemeye bağlı değil mi..yemem o kadar hormonlarım ve ultrasonum da normal arkadaşlar niçin adet olamıyorum ben.? pco başlangıcı olabilir mi ama yıllardr hep düzenlydi sdce ağrılı olurdu.. moralim çok bozuk 20 yaşındayım bekarım bu arada

Filiz kız yap bi test mübarek gecede Rabbim senin için en hayırlısını versin inşallah..

hormanların usg normal dediyse korkacak bi durum yok..bazen stresten bıle gecikebilir adetin.. ama yasmin düzenler adetini sonuçta doğum kontrol haplarının hepsinin bu özelliği var.. kilo konusuna gelince herkesde aynı etkıyı yapmıyor ama iştah açıyor ve mıden kazandıgı ıcın kendını tutamayıp yiyorsun :) :) az az ve sık sık yemeğe çalış bırsey olmaz o zman

çok sordum ama çok üzülüyorum korkuyorum ben. iki sne önce babamı kaybettim bunun etkisi olabilirmi şuanki drumumda. adetim kesidi rsmen ( gecen yaz bi 3 ,4 kilo da vermiştim ramazanda fakat bu sebeb olsaydı hormonlarımda belli olrdu oysa şuan normal :SSS

hormanların usg normal dediyse korkacak bi durum yok..bazen stresten bıle gecikebilir adetin.. ama yasmin düzenler adetini sonuçta doğum kontrol haplarının hepsinin bu özelliği var.. kilo konusuna gelince herkesde aynı etkıyı yapmıyor ama iştah açıyor ve mıden kazandıgı ıcın kendını tutamayıp yiyorsun :) :) az az ve sık sık yemeğe çalış bırsey olmaz o zman

öyle mi canımm ondan unutamıyoruz birbirimizi desene nerelisin sen bakiim
yok valla hiç dayanamam ağrıya acıya kesinlikle hiç dayanamam yani çok acizim canım çok kıymetli o yüzden çok korkuyorum ya..
ben hastanede çektiriyorum canım bugün hormon ve usg vardı işte.. hormonlar normal çıktı.. usg de kistler çıktı işte.. birde hsg alalım dedi daha detaylı konuşalım dedi.. yarın saat 16:30da randevum var.. bu rahim filmi normal olarak çekilmiyo mu canım yaa ne bileyimm mesela bekarların çektirmesi gerekirse nasıl çektircekelr acaba başka film yöntemi yok mu

canım bana erken menepoz e2 degerler yuksekse bır kız topık acmıs orda okumustum menapoz oldum dıyordu 21 yasında
ordan duymustum sonra doktoru aradım ıste e2 nıe yuksek dıye menapoza gırdım dıye basladım aglamaya
doktor fsh yuksekse e2 yukselıomus
menapozluk ole oluomus
klomenlı tedavıyı mecbur secıcem zaten baska carem yok

olabilir tabi kı stres etkılıyor dıe yazmıstım

teşekkür ederim inşallah düzelir ama 9, 10 ay olmadım ( sadece bu ilaçla düzelir mi diye endişeleniyorum umarım sürekli bu tarz ilaçlar kullanmak zorunda kalmam. herkese acil şifalar diliyorum.

amin canımm inşallah.. Amacına ulaşmışsın canım Rabbim sana evlatlarını vermiş inşallah hepinize uzun sağlıklı ömürler de verir.. buraya güzel haberleri yazarım inşallah

Canım başın sağolsun Baba adını duyunca dayanamadım. .. benimde Babam vefat edeli uzun yıllar oldu..

Bence kesinliklee üzüntünün etkisi var kendimden örnek vereyim,,
Geçen ocak ayında adet olmam gerekirken olmadım doktora gittim söktürücü içtim anca 56.günümde adet oldum
LH hormonum yükselmiş doktorum sordu,neye üzüldünde bu kadar yüksek çıktı diye
Ama çok şükür şimdi 3 aydır gayet düzenli adetim geliyor çook çok şükürler olsun sanada nasip olsun

ben cektırdım canım radyolojı merkezlerınde cektır en acısız yer orası ben ıstanbul radyomarda cekıldım 450 tl makıne olarak en ıyı makıne ve acı olarak az acılıymıs o yuzden tercıh ettım oylede oldu adet agrısı gıbı ondan bıraz daha yogun agrı oldu toplamında 5 dk surdu

benımde oyle oldu canımcım yaaa maaleseff 1 gun oldum ama okadar azkı yarım ped anca battı denecek kadar benım adetım duzenlı 28 gunde bır oluyorum ama az
evlıyım canım bebek ıcın ugrasıyoruz hap kullanmadım ama ıgne tedavısı oldum bebek ıcn

teşekkür ederim inşallah düzelir ama 9, 10 ay olmadım ( sadece bu ilaçla düzelir mi diye endişeleniyorum umarım sürekli bu tarz ilaçlar kullanmak zorunda kalmam. herkese acil şifalar diliyorum.

:) adetini düzenlemek için başka ilaç yok için rahat olsun.. hatta yaminde daha etkili bi ilaç var gynelle diye bu doğum kontrol haplarının en iyisiymiş benden ondan kullanmıştım he kullandıgım sürece 28.günü hiç şaşmadı ama bıraktıgım gb bozuluyordu çünkü bende pkos var ama sende hiç birsey yok düzenler muhtemelen 6 ay kadar kullanacaksın

hastanede çektiriyorum canım.. bilmiyorum ya yarını bi atlatayımm.. başka yöntemleri yok mu canım ya rahmin içini görmek için film olarak varsa onu desem doktoraa :26::26:

Eveettt Ben Rize doğu karadeniz tam laz yanii
Aynen bende senin gibiyim 2 yıl erteledim hsg i ama sonunda mecbur gittim çektirdim ve kurtuldum..
Ben anestezili çektircektim sonra vazgeçtim onun için anestezi almak basit geldi. Gitmeden ağrı kesici içtim ben gerçi bana pek etkisi olmadı..
Sende pko lusun dimi ben sana şimdiden sonucunu söyleyeyim Allahın izniyle tüplerin açık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…