evet canım esımde kızdı test yap bır dıye belkı bısey varsa kanama oluodur dıyor ben devlette yaptırdım testlerı kendı doktorum ozel muayene oldgu ıcın tlf actım kan testını ona gıdıp yaparsam 120 bayılcam muayene olcam o yuzden gıdemem canım
tamam canım yapıcam test ama bılıyorum negatıf adım kadar emınım yaniii
menepozla ılgılı degılmıs canım e2 yuksek olup fsh de yuksek olursa eger menepoz olurms benım fsh normal 5.63
valla canım keske gıtmese senı doktor ben gıderdım ona suan canım ama ozelede veremem suan 350 asılama kımbılır nekadardır
ya aslında klomenle benımde 3 4 yumurta oluodu ıgneyle 1 tane yumurtam oldu ayrıca menegolmuydı neydı o ıgnedende oldum ben..
yokk yaa doğru düzgün adet olmadığım için ağrım da olmazdı ama olduğum zamanlar da hiç ağrımm olmadı..
ne bilim bir şey sokuyolar öyle internetten araştırdım biraz kötü kötü şeylerde okudum çektirsem kurtulsam bende yaaa
ben ordudayım canım ya ist. değilim.. doktorum hastane çok iyi ama dediğim gibi internette çok kötü şeyler okudum video felanda izledim sokuyolar öyle birseyii valla daha çok korktum
fburakcım filizin menopozluk bir durumu yokki
bence artık menopozsa falan diye dillendirmeyelim
kız zaten içinde sürekli kuruyor ki
değerleri menopoz göstergesi değil bence tamemn gördüğü tedavinin etkileri olarak ortaya çıkmış
bu şekilde daha da kuracak
oyüzden bence tüpbebek yumurta toplatma falan şuan konuşması düşünmesi gerkeen şeyler değil
Allahın izniyle o değerin normal hale gelecek filizcim
sen sakin ol stres yapma yeter eskiden nasıl nrmalmiş tekrar öyle olacak sen soktoruna git onu dinle
çok sağol valla bakalım bir atlatayım yarını da inşallah kötü birşeyde çıkmaz
Allah' ım hepimize şifa versin ya nasıl uğraşıyoruz
arkadaşlar 9 ay önce progynova draje ile adet oldum sonra tarlusal kullandım fyda etmedi bugün yasmin verdi doktorum bu olmayan adetini getirir ve düzenler dedi..kist flan da yok.. geçen yıl agustosa kdar hep gnü gnüne hastalanrdm ne oldysa kesldi ve gecen yıl kasımda progynova draje ile adet oldum snra gne kesildibu ilaç düzene sokar umarım değil mi
bir de kilo yapmaz değil mi? sonuçta kilo iştah açılması sonucu yemeye bağlı değil mi..yemem o kadarhormonlarım ve ultrasonum da normal arkadaşlar niçin adet olamıyorum ben.? pco başlangıcı olabilir mi ama yıllardr hep düzenlydi sdce ağrılı olurdu.. moralim çok bozuk 20 yaşındayım bekarım bu arada
Canımm hemşerimm diimBende karadenizliyim
Aynen bende hiç adet sancısı çekmemiştim hsg de gördüm nasıl oluyormuş
Peki ağrı eşiğin nasıl dayanıklı mısın normalde? Çünkü kişiye göre değişiyor..
Nerde çektircen sen?
ayy ozaman se
sana kim dediki menapoz vs sen böle delelndin durdun ... aman sevindim öylede olmasın tabi... bak dediğim gibi 3 veya 4 yumurtanda oluyomuş zaten sana gonal f le en fazla 3 yumurta geliştirip aşılama yapıcaklar eğer fazla yumurtan olursa aşılamada iptal ediliyor ... sen ozamn bu klomenle aşılama olayını seç bence illaki aşılama için gonalf vurunmaya gerek yokki amaç zaten o 3 yumurtayı geliştirmek ... gerek yok okadar para dökme bana bakma benimki enayilik drum dedi klomenle yapalım diye yok yok dedim bu iğneleri deneyeceğim oda ne desin peki dedi :)))
çok sordum ama çok üzülüyorum korkuyorum ben. iki sne önce babamı kaybettim bunun etkisi olabilirmi şuanki drumumda. adetim kesidi rsmen( gecen yaz bi 3 ,4 kilo da vermiştim ramazanda fakat bu sebeb olsaydı hormonlarımda belli olrdu oysa şuan normal :SSS
aminn amin inşallh atlatırsın kolayca .. bende çok uğraşanlardanım malesef ben bu yollardan 2. kez geçtim bide yani düşün sadece sabır isteyen bi süreç ... sen korkma dua ette tüplerin açık çıksın ...
çok sordum ama çok üzülüyorum korkuyorum ben. iki sne önce babamı kaybettim bunun etkisi olabilirmi şuanki drumumda. adetim kesidi rsmen( gecen yaz bi 3 ,4 kilo da vermiştim ramazanda fakat bu sebeb olsaydı hormonlarımda belli olrdu oysa şuan normal :SSS
ben cektırdım canım radyolojı merkezlerınde cektır en acısız yer orası ben ıstanbul radyomarda cekıldım 450 tl makıne olarak en ıyı makıne ve acı olarak az acılıymıs o yuzden tercıh ettım oylede oldu adet agrısı gıbı ondan bıraz daha yogun agrı oldu toplamında 5 dk surduyokk yaa doğru düzgün adet olmadığım için ağrım da olmazdı ama olduğum zamanlar da hiç ağrımm olmadı..
ne bilim bir şey sokuyolar öyle internetten araştırdım biraz kötü kötü şeylerde okudum çektirsem kurtulsam bende yaaa
ben ordudayım canım ya ist. değilim.. doktorum hastane çok iyi ama dediğim gibi internette çok kötü şeyler okudum video felanda izledim sokuyolar öyle birseyii valla daha çok korktum
meneopazla adet kanamasının azalmasının alakası yok:) için rahat olsun.. eğer adet kanamasıyla alakalı olsaudı ben şimdi menopozdaydım.. sadece bır damla oluyorbır gün bile degıl..sabah uyandığımda bır damla gelıyor ve devamı olmuyor üstelik en erken 2 ay da bır oluyorum 6 ay olmadıgımı bılıyorum ama bu menepoz demek degıl ... mesala kullandığın bı ılac varsa etkılıyormus... özellikle doğum kontrol hapı ve ya iğnesi bu cok etkılıyormus...
teşekkür ederim inşallah düzelir ama 9, 10 ay olmadım( sadece bu ilaçla düzelir mi diye endişeleniyorum umarım sürekli bu tarz ilaçlar kullanmak zorunda kalmam. herkese acil şifalar diliyorum.
ben cektırdım canım radyolojı merkezlerınde cektır en acısız yer orası ben ıstanbul radyomarda cekıldım 450 tl makıne olarak en ıyı makıne ve acı olarak az acılıymıs o yuzden tercıh ettım oylede oldu adet agrısı gıbı ondan bıraz daha yogun agrı oldu toplamında 5 dk surdu
öyle mi canımm ondan unutamıyoruz birbirimizi desene nerelisin sen bakiim
yok valla hiç dayanamam ağrıya acıya kesinlikle hiç dayanamam yani çok acizim canım çok kıymetli o yüzden çok korkuyorum ya..
ben hastanede çektiriyorum canım bugün hormon ve usg vardı işte.. hormonlar normal çıktı.. usg de kistler çıktı işte.. birde hsg alalım dedi daha detaylı konuşalım dedi.. yarın saat 16:30da randevum var.. bu rahim filmi normal olarak çekilmiyo mu canım yaa ne bileyimm mesela bekarların çektirmesi gerekirse nasıl çektircekelr acaba başka film yöntemi yok mu
Filiz kız yap bi test mübarek gecede Rabbim senin için en hayırlısını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?