Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlarr cok yogundum bu ara dolayısıyla pek giremedim buraya bi kac gündür yoktummmm..

Simdi gecmisi okumaya baslicammm ama baslamadan selam vereyim dedim gerci kimsecikler de yokkk

rahat ol canım benim sende biliyorsun her seyin bası saglık ve stres basta saglık olmak üzere bütün hayatımızı etkiliyor, her hastalık da mtulaka parmagı var yani bu stresinn
anlayabiliyorum canım benim de adet olamadıgım aylarda hamile gibi oluyordum resmen onun dısında sinir stres sosyal hayatı da etkiliyor..
canımmm keske elimdenn birsey gelebilse burdan böyle konusuyorum ediyorum ama keske yapabilsem cok isterim
kistin de ericekk bundan emin olll

filizcimm cokk veriyorsun ya.. Orası İstanbul ayrı tabii ben Ordu' da yasıyorum ama ben muayene icin 35 tl veriyorum, kan testi hormon, emar felan 35 tutuyor.. 70 tl yani..
bir de özel hastane yani cok da iyi.. doktorum özellikle gercekten süper..
cok fazla canım benim cokk yaa Allah yardımcınız olsun valla

sağ olasın canım, teşekkür ederim.evet 1 hafta oldu öğreneli. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

hayırlı olsun canım saglıcakla kucagına alırsın insallah

biraz gec kaldım cevap vermekle ama hosgeldinn canımmm.. iyi yapmıssın valla.. Ama acılı olacak derkennn anlayamadımmm :44::44:

selammmmm

benide alın aranızaaa ben de pko hastasıyım 2 aydır korunmuorum ama yok
ovu testı aldım ama sılıkte olsa 2. çizgiyi goruorum 3 gundur anlamadım ıns. çok bekletmez bebişim beni

selam canımmm hosgeldinn.. ovu testlerini pkolular icin pek güvenilir degil diye biliyorum ben ama yanlıs biliyor da olabilirim..
insallah bekletmez annesi

Son düzenleme:
selam kızlar 23 yaşındayım,15 yaşımdan beri pkoyum,1,5 senedir evliyim,1 yıldır korunmadık ve çocuğum olmuyordu,doktorlar tedavisiz bebeğiniz olmaz dedi,soğan içtim bir süre,en son köyden böğürtlen yaprağı toplamıştı nenenm iyi geliyor diye,onu içicektimki bir bulantı içime kurt düştü,çünkü ben zaten hep 2 ayda bir adet oluyordum ve bu zamana kadar 50ye yakın test yapmışımdır hep negatif,koruyordum artık nasılsa negatif,neyse ki yine sıradan bir yaptım,bir de baktım ki çift çizgi sonra kan testi pozitif,yani anlıyacağınız şıan hamileyim,size bunu umudunuzu kırmamanız için yazıyorum..
tek gerçek dua,hayıt içtim,soğan içtim,adaçayı içtim,çörek otu yuttum,olmadı olmadı olmadı,sonra kendimi duaya verdim çünkü tedaviden korkuyordum..ve çok şükür oldu,sizde inancınızı yitirmeyin nolur Allaha güvenin sadece dua edin olur elhamdülillah..

hahhaaa ecrincimmmm kimm tutarr seniiii arkandayımmm bende 5 kilo verdim vallaaa 52 oldumm

merhaba canımmm öncelikle hosgeldin deee kiloyla boyu okuyuncaa masallah demeden gecmeyeyim dedimmm

merhabalarrr.. ben onu da ictimmm ama hicbir faydasını göremedimmm. simdi kendileriii cöpteee

Anladım canım.Genelde bekarlara doğum kontrol hapı veriyorlar.Mesela bende kilo stres yapmıştı bende sonra bıraktım o ilaçları.Söktürücü kullanıyorum adetim gelmediği zamanlarda.Eğer kendini çok kötü hissediyorsan bırak.Ve olmadığın zaman söktürücü kullan.Tarlusal var söktürücü olarak genelde onu veriyor doktorlarİnşallah iyi olursun canım
Allah kolaylık versin canım biz hanımların işi bitmezKolay gelsin
Bilmem canım vazgeçmekten başka çaremiz yok sanırım
Merhaba canım güle güle oturun yeni evinizde.Sağlık olsun inşallh yeni tedavi sürecin olumlu geçer
Ahhh canım keşke hamile olsaydımSağlık olsun napalım herşeyin bir zamanı vardır diyorumİnşallah canım eşim doktora gidecek haftaya ben vakit kaybetmeden direk aşılamamı olsa diyorum ama yinede bilemiyorum bakalım neolucak:44:Nazar değmesin bebişineAllah muhabbetinizi artırsın annesiSöylememen iyi olmuş genelde çocuklarda gaz sorunu oluyor geceleri bu sefer söyleseydin nazarları değerdi belkideİnşallah önemli birşeyi yoktur canım çok geçmiş olsun
Canım benimki bir ara 90 lardaydı prolaktinimAma dostinex çok etkili bir ilaç olduğu için düşürüyor hemen tamam o ilacın ismini yazarım şimdi özelden sana.Dediğim gibi takma hiçbirşey çıkmıcak inşllh.Prolaktin pkodan oluyor canım takılıcak bişey yok.Ben kendimden biliyorumTamam canım kaybolmamaya çalışırım.Burdaki dostluğumuz daim olsun inşallah.Sevgide özlemde karşılıklı canım bende çok öptüm kendine iyi bak
Canım benim sağol unutmadığınızı biliyorum biraz naz yapayım dedim insan sevdiklerine naz yaparmışTabiki canım burdaki dostluklar dediğim gibi çok başka yani çıkarsız menfatsiz görmeden ama duygularımızı burda tercüman ediyoruz hepimizin ortak noktası var çünkü.Evet canım malesef beklemek zorunda kaldım dediğin gibi vardır bir hayır eşim haftaya hastaneye gidecek sanırım.Sonra nasıl bir tedavi olacağımızı doktor belirtir artık.Daha başka çok değişiklik yok gezdik biraz kayınvaldemlerde kaldık öyle yani.İnşallah sende yumurtlama olmuştur canım güzel haberler alırsın inşallah.Kib öpüyorum seni.Bu arada yeşilide özledim ya çok uzun zaman oldu napıyor acaba:44:
Kızlarr cok yogundum bu ara dolayısıyla pek giremedim buraya bi kac gündür yoktummmm..

Simdi gecmisi okumaya baslicammm ama baslamadan selam vereyim dedim gerci kimsecikler de yokkk

A.s canım ben burdayım nasılsın ne var neyok

gözünaydın canımm yaa Allah bagıslasın saglıcakla kucagına alırsın insallah darısı isteyen bütün arkadaslarımızın tanıdıklarımızın tanımadıklarmızın basına

Amin canım okadar anlıyorum ki sizi okdar candan hissediyorum ki hissettiklerinizi yemin ederim dua eicem sizleri,tanımıyorum hiçbirinizi ama aynı şeyleri bende yaşadım,bir çözüm yolu arıyor insan ama olmuyor korkuyorsun,inşaallah olucak sizlernde inşaallah ben buna yürekten inanıyorum.

Amin canım okadar anlıyorum ki sizi okdar candan hissediyorum ki hissettiklerinizi yemin ederim dua eicem sizleri,tanımıyorum hiçbirinizi ama aynı şeyleri bende yaşadım,bir çözüm yolu arıyor insan ama olmuyor korkuyorsun,inşaallah olucak sizlernde inşaallah ben buna yürekten inanıyorum.

hangisi tatlım :) hamıle oldugum dogru 7+1 boyu 1,5 cm mıs teyzesi ama net sayı kac tane oldugu bellı degıl kesemiz bıraz fazla buyuk her an bır tane daha cıkabılırmıs:)

canımmmmm ne kadar sevindim anlatamam yaa.... Ooo cokk uzunnn bebegimizzz

olsun canımm benmm olsunn sıkma canını stresss yapma sakınn
saglıcakla kucagına alırsın insallahh hayatımmm inann ne kadar mutlu oldugumu anlatamam ya Allah analı babalı büyütsün.. kaderi güzel olsun insallahh saglıklı uzun mutlu ömür gecirin hep beraberrr bu uzun boylu - beyefendiyle diyesim geldi bak canım icimden -

baharcımmmm merhaba canımm nasılsınnn ??
Canım bende geçmişe bakarak yazıyordum o sırada sen yazmışsın ben biraz rahatsızım boğazım agrıyor onun dışında sabırsızlıkla şu tedavi aşamasını bekliyorum canım.Sen nasılsın ne var ne yok
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımYer gök duayla Allah nasip etmişse olur darısıda bizlere olur inşallah
hangisi tatlım :) hamıle oldugum dogru 7+1 boyu 1,5 cm mıs teyzesi ama net sayı kac tane oldugu bellı degıl kesemiz bıraz fazla buyuk her an bır tane daha cıkabılırmıs:)
Negüzel Allah hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım bebeğini yada bebeklerini

mesajjj tekrarııı

olsun canım önemli degıl... valla herkes beyefendi diyor ama bılemıcem artık :) ne akdar fark eder kı o kadar bekledıkten sonra gelsin artık biri:)) ama tabı kız lar gözume daha cazip gelıyor derken içimde ki ses ben erkeğim hoooopppp diye bağırıyor gibi hissediyorum :)

amin canım benım ... Allah bekleyen herkese nasip etsin...

sorun degill canım benimm ben hala gecemedim gecmise uzun zamandır girmeyince böyle oluyorrr..
gecmis olsun canımm dikkat et kendine sıcaklardan yeni cıktık gündüz sıcak aksam soguk tam üsütme havası
okullar acılıyor iste canımm p.tesi is basıı maluuuumm ögrenciklerimi özledimm valla gerci koskoca adamlar kızlar lise olunca
caganla ugrasıp duruyoruzzz bizde iste canımmm okul acılcak ya aslında biraz tedirginim

cok sagol canımmm Allah razı olsun.. Bende pkolu olmaktan son anda döndüm ama bende cok iyi anlıyorum belkide inanmak zor ama bende kısa bir süreligine olsa yasadım ve burdaki arkadaslarım icin daha dogrusu herkes icin dua ediyorum

valla banada erkekkk gibi geliyorrrrr annesii
canımm tabiki cinsiyet önemli degil saglıgı sıhhati önemli ama bu da bi merak heves iste
bende kız istiyordum canım ya ama ne bilim simdi iyikide oglusum olmus diyorummm yakısıklı benim oglum diyorumm ilerde kızlar asık olur bende hava atarımm diyorumm (gelecegin kötü kaynanasııyımm )

saol canım benım.ınsallah benımde oyle olur takmadıgım zamanda gelır..kesınlıkle strest canım benımde oyle az gelıokı anlatamam(
adet olmasam bılırım pkodan ama benım adetlerım duzenlı az olmasının bır sebebı var ya 2 doktor bısey olmaz dıyor ama ıcım rahat deıl ıste ne bılım strestden dıyorlar offff anlıyacagın pskolojım alt ust suann
doktoruma gelınce bılıyorum cok pahalı ama bulamıyorum uygun ve guleryuzlu bırı bu konuda verdıgım paralar ıcıme batıyor resmen ben sadece hormon testlerıme 300 e yakın verdım :2:

anladım canım baya yuksekmıs senınde benım 57 ıste yarın bakalım gıdıcez doktora babamla ıns kotu bırsey yoktur buaralar gırmek ıstemedım topıge ama sızlerden zaten cok uzun ayrı kaldım aksamları gelıcem boyle ara ara canımmm ınan hepınızı cok sevıyorum ınsallah arkadaslıgımız dostlugumuz kalıcı olur....

hayırlı olsun arkadasımm.. darısı ınsallah bızlerın basına olsun ben artık tukenme noktasına geldım rabbım sabır versın ınan cocuk olayından once kendı saglgıım daha onemlı pskolojım alt ust durumda...1 sene 8 9 ay oldu rabbım sabır sabır sabır versın bızlereee...... evlenınce hemen cocugum olucak zannederdım oysaki...

:) :) :) valla benden cok ıyı kaynana olmaz bılıyorum :)))

Orlic : canımmm nasılsın nasıl gidiyor herhangi bir sey var mı bir süredir yoktum pek haberim yok hersey yolundadır umarım..

bngl33 : saglıcakla kucagına al demekle gec kalmısım canımm kusura bakma ama saglıklı uzun mutlu bir ömür gecirirsiniz insllah Rabbim kaderini güzel eylesin insallahhh..

regen: canımm yoksunnn yaa okursan felan mutlaka yaz yani..

kızlarr unuttuklarım adı aklıma gelmeyenler arkadasım kusura bakmayınn herkes iyidir insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…