Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Posta kutun dolu canım silmen gerekiyormuş.3 defa denedim msj atmayı olmadı.Mesajımı buraya kopyalayım bari

İlacın adı gynodel ben hergün 1 tane kullanıyorum.bu dostinexin daha düşük dozda olanı.Doktoruna söle bunu yazsın gebelik düşünüyorsan dostinex kullanman sakıncalıymış.Oyüzden bu ilacı hergün kullan 1 tane yinede doktoruna sor Allah şifa versin öpüyorum canım seni ben inanıyorumki zamanı gelince bizimde olucak

hicbirseycigin yokk canımm görürsün bakarsınnn canan da dedi dersinn

inşallah kuşum ya ınsallah en azından rahatlıcam
adetımın az gelme sebebı ıcın ugrascam az gelmesı cok kotu ates basıyor terlıyorum usuyorum sınırlılık yasıyorum olamıyorum gbı hıssedıyorum cunku nar suyuna basladım bu ay cogalır belkı adetımm zaten dk hapı alıyoruz bakalım

Posta kutun dolu canım silmen gerekiyormuş.3 defa denedim msj atmayı olmadı.Mesajımı buraya kopyalayım bari

İlacın adı gynodel ben hergün 1 tane kullanıyorum.bu dostinexin daha düşük dozda olanı.Doktoruna söle bunu yazsın gebelik düşünüyorsan dostinex kullanman sakıncalıymış.Oyüzden bu ilacı hergün kullan 1 tane yinede doktoruna sor Allah şifa versin öpüyorum canım seni ben inanıyorumki zamanı gelince bizimde olucak

İyi canım annende senin kadar iyi bakar eminimOlsun alışır zmanla zor olur ama napıcan Çocuk tedavisi canım pko var ya bendeEşimdede sperm azlığı çıktı onu bekliyorum

tabiki canımm bende eminimm o konuda cok sükür

hadi bakalım canımmm güzel sonuclar alırsın insallah ya topik hamislerle dolup tassa

İlacın adı gynodel ben hergün 1 tane kullanıyorum.bu dostinexin daha düşük dozda olanı.Doktoruna söle bunu yazsın gebelik düşünüyorsan dostinex kullanman sakıncalıymış.Oyüzden bu ilacı hergün kullan 1 tane, yinede doktoruna sor. Allah şifa versin öpüyorum canım seni, ben inanıyorumki zamanı gelince bizimde olucak

insallah canım benim güzel haberlerle bekliyoruz seni
doktorlara srsan normal diyor tabi canım ama gel de anlat dimi.. acaba adet kanama miktarı az olup yükselten varmı canım konu acsan cevapa yazan olur mu kii :26::26:

Olsun canım onların nasibi öyleymiş, bizimkide böyle yapacak bişey yok Allah'ın yazgısı zamanı gelince bizlerinde olur inşallah.Hayırlısını ve sağlıklı versin inşallah

Maşallah kuluçka makinası gibiymiş bizimde kuluçka makinası şuan biraz bozuk tamire girip çıksada çalışmaya başlasa artık

kızzz kulucka makinesi bile dogurmaz o kadarr fabrika resmenn töbee

tamam canım sıldım cok dolmus tanımadıgım hamıle arkadaslar bıle mesaj atıyor bana bılıyormusunuz dua ettıklerını falan yazıyorlar yaa cok mutlu edıyor benii bzım burda verdıgımız savasları cabalarımızı okuyup hepımıze dua edenler varmıs

ben de hızla yumurtlayan bir tavuk olmak istiyorum kızlar...

burda biri hayıt tohumunu sormuş. ben resmen regl olamam aylarca. onu içtiğim ay lekelenmem geldi. harika birşey!!!

acaba hayıtla soğan kürünü bir arada yapsam zararı olur muuu

Ne güzel bak destek olan arkadaşlardan Allah razı olsun dayanışma diye buna denir

dıyorum valla canımmm .oha dıyorummm cok pardonda 25 yasında ve 3 bebek allah yardımcısı olsun ya nasıl sabırla bakabılıyormu ablam 2 cocuga zor bakıyor valla.. karsı komsuda cok mutlu 3 cocuguyla ard arda ya hep gluooo edıoo falann mutluyum dıoooo suan baglattı kordonlarını sadece tüp bebek yapabılır artık...

insallah canım benim güzel haberlerle bekliyoruz seni
doktorlara srsan normal diyor tabi canım ama gel de anlat dimi.. acaba adet kanama miktarı az olup yükselten varmı canım konu acsan cevapa yazan olur mu kii :26::26:

nrde be canım acıyorsun konu hıcte yardımcı olan yokkkk
ıns yarın guzel haber getırırım en azından kafamdan atıcam cekılıyım ıns ceker doktorda..
arastırdım bıraz nar suyuda kanamayı cogaltıyormus hemde rahım duvarını kalınlastırıyomus denıyorum nar suyunu

İnşallah oluruz canım ogünlerde gelir umarımEvet hayıt tohumunun faydası gerçekten var.Ben prolaktin tiroid ilacı kullandığım için hayıtı bıraktım.Ama hem hayıt hem soğanı ikisini aynı anda tavsiye etmem .Hayıta başladıysan nekadar kullanıcaksan devam et baktınki faydası olmadı soğan kürü yap

hepimiz istiyoruz sanırımm

bu hayıt bir bana fayda etmedi demek kiii :44::44:

son olarak daa birlikte kullanma derim benn vücuduna yazık yaa olan saglık da gitmesinn Allah korusunnn :26::26:

hayıtı birkaç ay önce kullanmıştım. şu an adetimin 4. günündeyim. 7. gününde soğana başlicam inşallah.. bi dahaki ay klomene başlıyorum.. kızlar dua edin!!

bahar27 sen de mi tiroit ilacı kullanıyorsun. benim de biraz yüksek çıktı.. doktor içinde 50 tane ilaç olan birşey verdi. ona başladım.. ama hamile kalamamanda tiroitin etkisi %10 asıl sorun pko dedi bana.

Kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler.Filizciğim inşallh sorunsuz geçecek canım takma kafana rahat uyu gelince yazarsın bize.Allah rahatlık versin kızlar

Kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler.Filizciğim inşallh sorunsuz geçecek canım takma kafana rahat uyu gelince yazarsın bize.Allah rahatlık versin kızlar

tamam hayatım yazarım ınsallah kotu sey cıkmaz dua edıyorummm
ıyı uykular kuzummm cok optumm kendıne ıyı bak allaha emanet ol...
bende cıkıyorummmm hepınıze ıyı geceler cok opuyorummm

uzun zamandır görmedimm canım hic haberim yokk annem bir ara 3.ye hamile demisti 19 yasında evlendi zatenn.. var Allah' ın bir bildigi demek ki ama insaallah bu kadar ugraslarınızın sonucunu alcaksınız hayatımmm gelicek bebisleriniz inanıyorum buna..

evet canım kafandan atmıs olursun rahat rahat stressiz, hicbir yere girme okuma da hicbir seyi cok etkileniyorsun cünkü sen..
nar binbir derde deva zatenn insallah ise yarar canımm

belki basaran vardır fikir verir sunu yaptım der diye düsündüm canım ama gercekten yeni konulara pek cevap gelmiyor :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…