hicbirseycigin yokk canımm görürsün bakarsınnn canan da dedi dersinn
İyi canım annende senin kadar iyi bakar eminimOlsun alışır zmanla zor olur ama napıcan Çocuk tedavisi canım pko var ya bende Eşimdede sperm azlığı çıktı onu bekliyorum
inşallah kuşum ya ınsallah en azından rahatlıcam
adetımın az gelme sebebı ıcın ugrascam az gelmesı cok kotu ates basıyor terlıyorum usuyorum sınırlılık yasıyorum olamıyorum gbı hıssedıyorum cunku nar suyuna basladım bu ay cogalır belkı adetımm zaten dk hapı alıyoruz bakalım
Olsun canım onların nasibi öyleymiş, bizimkide böyle yapacak bişey yok Allah'ın yazgısı zamanı gelince bizlerinde olur inşallah.Hayırlısını ve sağlıklı versin inşallahkarsı komsumdakı kadın bıde dıyorkı kocam ceket atsa hamıle kalıyorum
uyuz oldum 3 tane kızı var ard ardına hemidee korunurken oldu bıde sans ıste yaa
rabbım hayırlısını versın hayatımda bekleyelım
nazlıyımm ben deseydinn de daha kocisimee doyamadımm ilk ona doycam felan deee
o zamanlar ben evli degildim canım üni.deydim.. annemin arkadası oglunu evlendirmisti.. kız bir ay sonra hamile kalmıstı sonra onu düsürdü doktor 6 ay korunun demisti kadın 2 ay sonra bir daha hamile kalmıstı onu dogurdu.. kızı oldu.. sonra kızını dogurduktan 3 ay sonra gene hamile kaldı.. onu da dogurdu.. annemin arkadası kaynanası oluyor suzan teyze.. geline gitmis demis ki kızım sakın beni yanlıs anlama sizin özeliniz tabi siz ne istersiniz öyle yaparsınız ama azcık kendine dikkat et saglıgında önemli demis gelin de biraz tepki göstermis nasıl dikkat edim felan diye düsün yaniiii hic unutmuyorum3.ye hamileydi heralde yasıda 25 felann
Olsun canım onların nasibi öyleymiş, bizimkide böyle yapacak bişey yok Allah'ın yazgısı zamanı gelince bizlerinde olur inşallah.Hayırlısını ve sağlıklı versin inşallah
Maşallah kuluçka makinası gibiymişbizimde kuluçka makinası şuan biraz bozuk tamire girip çıksada çalışmaya başlasa artık
Posta kutun dolu canım silmen gerekiyormuş.3 defa denedim msj atmayı olmadı.Mesajımı buraya kopyalayım bari
İlacın adı gynodel ben hergün 1 tane kullanıyorum.bu dostinexin daha düşük dozda olanı.Doktoruna söle bunu yazsın gebelik düşünüyorsan dostinex kullanman sakıncalıymış.Oyüzden bu ilacı hergün kullan 1 tane, yinede doktoruna sor. Allah şifa versin öpüyorum canım seni, ben inanıyorumki zamanı gelince bizimde olucak
tamam canım sıldım cok dolmus tanımadıgım hamıle arkadaslar bıle mesaj atıyor bana bılıyormusunuz dua ettıklerını falan yazıyorlar yaa cok mutlu edıyor benii bzım burda verdıgımız savasları cabalarımızı okuyup hepımıze dua edenler varmıs
dıyorum valla canımmm .oha dıyorummm cok pardonda 25 yasında ve 3 bebek allah yardımcısı olsun ya nasıl sabırla bakabılıyormu ablam 2 cocuga zor bakıyor valla.. karsı komsuda cok mutlu 3 cocuguyla ard arda ya hep gluooo edıoo falann mutluyum dıoooo suan baglattı kordonlarını sadece tüp bebek yapabılır artık...
nazlıyımm ben deseydinn de daha kocisimee doyamadımm ilk ona doycam felan deee
o zamanlar ben evli degildim canım üni.deydim.. annemin arkadası oglunu evlendirmisti.. kız bir ay sonra hamile kalmıstı sonra onu düsürdü doktor 6 ay korunun demisti kadın 2 ay sonra bir daha hamile kalmıstı onu dogurdu.. kızı oldu.. sonra kızını dogurduktan 3 ay sonra gene hamile kaldı.. onu da dogurdu.. annemin arkadası kaynanası oluyor suzan teyze.. geline gitmis demis ki kızım sakın beni yanlıs anlama sizin özeliniz tabi siz ne istersiniz öyle yaparsınız ama azcık kendine dikkat et saglıgında önemli demis gelin de biraz tepki göstermis nasıl dikkat edim felan diye düsün yaniiii hic unutmuyorum3.ye hamileydi heralde yasıda 25 felann
insallah canım benim güzel haberlerle bekliyoruz seni
doktorlara srsan normal diyor tabi canım ama gel de anlat dimi.. acaba adet kanama miktarı az olup yükselten varmı canım konu acsan cevapa yazan olur mu kii :26::26:
ben de hızla yumurtlayan bir tavuk olmak istiyorum kızlar...
burda biri hayıt tohumunu sormuş. ben resmen regl olamam aylarca. onu içtiğim ay lekelenmem geldi. harika birşey!!!
acaba hayıtla soğan kürünü bir arada yapsam zararı olur muuu
ben de hızla yumurtlayan bir tavuk olmak istiyorum kızlar...
burda biri hayıt tohumunu sormuş. ben resmen regl olamam aylarca. onu içtiğim ay lekelenmem geldi. harika birşey!!!
acaba hayıtla soğan kürünü bir arada yapsam zararı olur muuu
Ne güzel bak destek olan arkadaşlardan Allah razı olsun dayanışma diye buna denir
Kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler.Filizciğim inşallh sorunsuz geçecek canım takma kafana rahat uyu gelince yazarsın bize.Allah rahatlık versin kızlar
Kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler.Filizciğim inşallh sorunsuz geçecek canım takma kafana rahat uyu gelince yazarsın bize.Allah rahatlık versin kızlar
dıyorum valla canımmm .oha dıyorummm cok pardonda 25 yasında ve 3 bebek allah yardımcısı olsun ya nasıl sabırla bakabılıyormu ablam 2 cocuga zor bakıyor valla.. karsı komsuda cok mutlu 3 cocuguyla ard arda ya hep gluooo edıoo falann mutluyum dıoooo suan baglattı kordonlarını sadece tüp bebek yapabılır artık...
nrde be canım acıyorsun konu hıcte yardımcı olan yokkkk
ıns yarın guzel haber getırırım en azından kafamdan atıcam cekılıyım ıns ceker doktorda..
arastırdım bıraz nar suyuda kanamayı cogaltıyormus hemde rahım duvarını kalınlastırıyomus denıyorum nar suyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?