Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tabıykıde yok canım ama elımde degıl ıste cok hassas yapıdayım ben takıyorum hemen ıste
canım cocugu takmıyorum okadar yaa benım kendı daglıgım daha onemlı suan ıcın cunku adetım cok az prolaktın yuksek ne bılyıım yaa adetın az olmasıda hep strestden dıyorlar... menapoza grsen fsh tsh yuksek cıkar dedı doktorlar. keşke canım keske rahat olabılsemm ben (

amin canım amin ne güzel hamıle kalmıssın darısı başımıza inş. :)

canım ara ara gel özletme kendını eşim başka hastane istemşyor canım onun için bekliycem bakalım kısmet kendine iyi bak

canım sende başla spora hadı bakalım hep beraber zayıflayalım :)
İnşallah canım başlıcaktımda boğazlarım ağrıyor eşimden grip geçti şuan bu haldeyken yapamam atlatimde özledim koşu bandımı
Bende adet oldum sağlık olsun canım.Evet canım hiç sorma bende yoktum bir kaç gündür bendemi trip yapsam ne yapsam.
Allah bağışlasın canım inşallah bebeğiniTakınca ele bişey geçmiyor dediğin gibi.Allah nasip etmişse olur bu yönden düşünmek lazım
meraba arkadaşlar...bende pkoluyum 3 sene dirde evliyim eşim hala çocuk istemiyor bnde daha sonra olmıyacağndan çok korkuyorum...ama burdakkilrn hamile kaldıklarını duyunca içime su serpldi açıkcası...:)
Hoşgeldin aramıza benimde kasımda 3 yıl olucak.Yaşın kaç bilmiyorum ama çokta beklemeyin 3 yılda normal yani yaşınızda varda tedaviye geçin bence
canım 3 yok ikiye düştü:) bır daha kı hafta tek olursa sasırmam.:) bebek normalinden ıkı hafta daha buyük gözukuyormuş upuzun bebğin olacak dedi:)
Negüzel ikiz olmasıUmarım gönlüne göre olur.Sağlıklı hayırlı olsunda önemli olan oDarısıda bizlere inşallah

Canım çok kafana takıyosun sanırım sen.Prolaktinin olduğu için psikolojik olarak beyninde birşey var sanıyorsun bende yüksek çıkınca öyle takmıştım kafayaTakmamak gerekiyor.Sen zaten ilaç kullanıyorsun o çıkmasını engeller.Ama doktorunda dediği gibi bırakma hemen ilacı istersen ben dostinexin yerine doktorun vermiş olduğu hafif dozdaki ilacın adını vereyim.Çünkü gebe kalırsan dostinex kullanman iyi değilKendini boşuna strese sokma yeniden başlarsın aşılama için gerekirse.İnşallah bizimde olur bebeklerimiz canım yine kaybolma ortadan ona göre

Evet canım giremedim bikaç gündür teşekkür ederim merak ettiğin içinBende durumlar biraz zaman kaybı oldu.Eşimin sgkya olan ödemesini yapınca onayı bekledik devlet işleri biraz ağır yürüyor biliyorsun.Geçen 30 unda adet olduğumda normalde ikimiznde gitmesi lazımdı doktora .Ama eşim muayene olacağı için önce gitme işi bidahaki adetime kaldıBende durumlar böyle canım

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 aydır pko tedavisi görüyorum.diane 35 ile başladım daha sonra kadın hastalıkları doktoru yazz ve glukofen verdi.benim aşırı gerginlik ve huzursuzluk şikayetlerim var sanırım doğum kontrol hapından kaynaklı.sormak istediğim şu bu şikayetlerim bu ilaçları kullandığım süre boyunca devam edecek mi yani belki 1 yıl kullanacağım bu ilaçları 1 yılım böyle mi geçecek?aranızda böyle şikayetleri olan var mı? yardımınızı bekliyorum.

Hoşgeldin aramıza evlimisin?Ben doğum kontrol haplarını kullanma taraftarı değilim.Onun yerine adet olamıyorsam söktürücü kullanıyordum.Bende eskiden bir ara diane 35 kullandığımda sinirlilik yapmıştı bendede .Yan etkisinden biride depresyon.k Oyüzden ilacı kesmiştim.Evli ve çocuk düşünüyorsan ilacı kes yerine söktürücü kullanabilirsin.Yinede karar senin tabiki.

hoşbulduk :) hayır evli değilim bu yüzden henüz çocuk düşüncem yok.ben sadece tedavi amaçlı kullanıyorum.haklısın bende hiç kullanmak istemiyorum.evet bende de sinirlilik tahhammülsüzlük ve anksiyete yaptı doktora bunu söylediğimde bunlar geçici vücudun alışacak dedi ama çok zor oluyor bu kadarı normal mi bilemiyorum

Selam kızlar, arada gırıyorum vaktım varsa yazayım dıyorum, ayy o kadar meşgulum kı. Yemek zor yapar oldum. Hergun okuldayım, eşim bile ser sefil oldu adam evde ben işte, yemek desen yok. Geçmişi bile okuyamıyorum, yoruluyorum cok.
Ben de durumlar aynı, dogum kont hapına devam.
öpuyorum herkesı

Bende adet oldum sağlık olsun canım.Evet canım hiç sorma bende yoktum bir kaç gündür bendemi trip yapsam ne yapsam.

:)) kız ben asagı yukarı ocak subattan berı yokum hahahaha :)) neyse kıme yapcaz trıp vazgecelım bu sevdadan:))

canım okulda ısler yogun donemdedır saglık olsun bız burdayız beklerız herzaman adamlar sefıl olmaz merak etme kendı basının caresıne bakmayı ogrensın survıvor yanıı:))

ben dün plates yapamadım misafirim vardı. zaten klolumu kaldıracak halde değildim. bu hafta 4 gün egzersiz yaptım, 5 gün yapmış olmam lazımdı :44: pek keyfim yok o yüzden

Kod:
gunaydinlar herkese uzun zamandir giremiyodum netim yoktu evi filan tasidik. nasilsiniz kizlar. benim asilamam tutmadi. universite hastanesini biraktim simdi. ozeke gectim yeni bi doktora klomenle devam edelim dedi. pko oldugumu faha muayene etmeden anladi:)aderi bekliyorum simdi 7 gun gecikti. kanda gorunmuyo gebelik. sokturucu verdi ama ben kararsizim . ya gec dollenmeyse diye. ama yeni tedavi icin de bi an once adet olmam lazim ne dersiniz kizlar . içeyimmi hapı?

doktor resmen saçmalamış burdaki herkes sırayla çocuk sahibi oluyor
adet aralıklarının uzun olması önemli bir sorun değil. doktorum 3-4 ay adet görmemenden birşey olmaz diyor. zaten doğum kontrol hapını kullandığın sürece adet görürsün, bırakınca eski haline döner o yüzden uzun süre kullanmanı tavsiye etmem. doğum kontrol hapları vücudun düzenini daha da bozuyor. metformin denen şeker haplarından çok fayda gördük biz. ona başlayabilirsin ilerde mesela nişanlıyken. bu hastalık çaresiz değil .üstelik "pko bir hastalık değil bir yaşam tarzı" diye bakmalısın olaya. "ben pko lu bir kadınım yaşam tarzımı buna göre düzenliyorum. spor, dengeli beslenmeyle, stressiz bir yaşam kurdum kendime.çocuk düşündüğüm zaman olmazsa da kullanacağım ilaçlar var.(belki gerek bile kalmayacak ilaca kendiliğinden hamile kalan o kadar çoook ki)" diyeceksin
bu kadar basit. Allah dermansız dert vermesin anneciğine söyle üzülmesine hiç gerek yok

yok canım zaten ilk hamile kalınca mide bulantısından kilo veriyorsun kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyor .hamilelikte ben de çok almadım ama görünüşte baya bi değiştim şişko oldum nerdeyse

uzun uzun yazmışsın ben de yoksam hamile misin diye heyecanla okudum hastalanmışsın, olsun. inşallah ekim ayı senin ayın olur arkadaşım boğaz ağrın için bol bol ıhlamur iç
benim bebek sağolsun geceleri uyuyor. pek uyandırmıyor ben de kimseye söylemiyorum nazar olmasın diye.buna rağmen gündüz sağda solda uyukluyorum niye anlamadım vücudum hep yorgun hep yorgun..
bebiş 2 gündür gülümsemelere başladı çoook tatlı okadar kıskanıyorum ki onu kimse kucağına almasın istiyorum
dün doktora gittik kalbinde üfürüm duyuyorum dedi, çocuk kardiyolojisine göstermemizi söyledi inşallah önemli birşey değildir.

busmai, benim doktorum glucobay adında bi ilaç tavsiye etti o da şeker ilacı ama merak ediyorum metformin midir bu ilaç bilgin var mı?

busmai, sen çok umut verici konuşuyorsun. lütfen kısaca yaşadıklarını bana anlatır mısın? daha yeni girmeye başladım mutlaka önceden yazmışsındır ama ben okumadım.

Son düzenleme:

ultrasonda da baksaydı keşke yumurtan vardır belki onu görürdü
geç döllenme de olsa kanda çıkar diye biliyorum zaten adet söktürücü var olan gebeliği sonlandırmaz.çünkü progesteron hormonu veriyor.bu da bebeğin tutunmasını sağlar.ama yumurtan varsa onu ziyan etmemiş olurdun en azından
gerçi geç yumurtlamadaki yumurtalar pek sağlıklı olmuyor ben geç yumurtladığımda hep düşükle sonlandı 2 kez

ben dün plates yapamadım misafirim vardı. zaten klolumu kaldıracak halde değildim. bu hafta 4 gün egzersiz yaptım, 5 gün yapmış olmam lazımdı :44: pek keyfim yok o yüzden

ohoo 4 gün az mı canım ya bazen olur öyle kaçamaklar bunun için canını sıkmana gerek yok misafir ağırlamak da spor sayılır baya kalori yakmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…