filizcim takmanın bıze faydası yok basına getırdıklerını goruyorsun ders almayı bılmek lazım bende cook takıyordum arastırıyordum falan amaannnn dıyorum sımdı oyle hıkayeler duydukkı vaktı degıl demekkı Rabbım vaktı geldıgınde verecekse her turlu verecek korunan ınsanların hamıle kalmasından anlasılabılır bu kısmet ıse vaktını bekle ve dsunme hayatın tadını cıkar kııı surprız olsun sevıncı emınım cok daha buyuk olacaktır. benımde mıgrenım var dusundukce mıgrenım azardı benımde rahatladım bıraktım cok sukur agrımda kalmadı yanıııı hayatı kendımıze zehır etmeyelım tadını cıkar sevısmenınve gerısını bosver
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.
Dün bir ilaç öğrendim inofolic diye. pko nun etkilerinin azalmasına yardımcı oluyormus. kullanan varmı aranızda
tam dediğin gibi canım. başla ve 15 gün yap bırak
öbür ay da adete 10 gün kala başla 10 gün yap bırak
2 ya da 3 ay üst üste yap ki etkisi güçlü olsun.
herkeslere merhabalar,
buraya bir çok arkadaşımız kafamı rahat bıraktığımda hamile kaldım diye yazmış. kesinlikle katılıyorum. ben de pkoyum ve 2 ay daha doğrusu 2 defa klomen kullandım ama yumoşum olmadı. daha sonra iğne tedavisine geçelim dedim ama tatile çıktığım için 1 ay pas geçtim. iğne tedavisi için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. iş stresinden ve çocuk fikrinden uzaklaşmak iyi geldi sanırım.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah kimsenin kucağını boş koymasın. çok güzel bir duygu dilerim en kısa zamanda sizler de yaşarsınız.
canım 3 yokikiye düştü:) bır daha kı hafta tek olursa sasırmam.:) bebek normalinden ıkı hafta daha buyük gözukuyormuş upuzun bebğin olacak dedi:)
İnşallah canım başlıcaktımda boğazlarım ağrıyor eşimden grip geçti şuan bu haldeyken yapamam atlatimde özledim koşu bandımıcanım sende başla spora hadı bakalım hep beraber zayıflayalım :)
Bende adet oldum sağlık olsun canım.Evet canım hiç sorma bende yoktum bir kaç gündür bendemi trip yapsam ne yapsam.valla bilemicem canım dk hapıyla bı zararı olmaz bence ama dıgerlerıne bırsey dıyemem.
evet az once bı topıcde yazdım dr ları savunmus bırı ınsanı cıleden cıkarın sonra dr ları savunun laf ıste. soğan kuru bende denedım bende pek bı etkı yapmadı ama ben uzun sure devam edemedım bır bucuk ay kadar ancak yaptım.
:) adet oldum bıttı canım hamıle degılım yanı :) sende hoşgeldın. benı arayan soran olmamıs ben coookkk daha uzun gıttım trıp yapcam amaaaaa haa:))
bırkac kısı daha duydum sen gıbı olmamıs yumurta gıtt dıyorlar :) sonra bı bakmıssın hamıle hahha :) tavuk yumurtası yıyınce bırden o yumurtalar asagı ınıp yerlesıyorlar
bende ıcıyorum 12 gundur basladıktan 5 gun sonra 29. gunumde adet oldum kasık sancısı bendede vardı sıyahlı ıdı kanamada ıncılerımız dokuluyor heralde:) adet oncesı ıse bunada yorabılırız gebelıge de bakıp gorecegız yanıı bende goguste sıslık falan olmadı kasık sancısı oldu o kadar.
Allah bağışlasın canım inşallah bebeğiniherkeslere merhabalar,
buraya bir çok arkadaşımız kafamı rahat bıraktığımda hamile kaldım diye yazmış. kesinlikle katılıyorum. ben de pkoyum ve 2 ay daha doğrusu 2 defa klomen kullandım ama yumoşum olmadı. daha sonra iğne tedavisine geçelim dedim ama tatile çıktığım için 1 ay pas geçtim. iğne tedavisi için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. iş stresinden ve çocuk fikrinden uzaklaşmak iyi geldi sanırım.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah kimsenin kucağını boş koymasın. çok güzel bir duygu dilerim en kısa zamanda sizler de yaşarsınız.
Hoşgeldin aramıza benimde kasımda 3 yıl olucak.Yaşın kaç bilmiyorum ama çokta beklemeyin 3 yılda normal yani yaşınızda varda tedaviye geçin bencemeraba arkadaşlar...bende pkoluyum 3 sene dirde evliyim eşim hala çocuk istemiyor bnde daha sonra olmıyacağndan çok korkuyorum...ama burdakkilrn hamile kaldıklarını duyunca içime su serpldi açıkcası...:)
Negüzel ikiz olmasıcanım 3 yokikiye düştü:) bır daha kı hafta tek olursa sasırmam.:) bebek normalinden ıkı hafta daha buyük gözukuyormuş upuzun bebğin olacak dedi:)
valla kızılcahamamda bır oteldı kızılcahamam otelımı neydı kı fuar ıcın gelmıstım ben 5 yıldızlı bır oteldı kaplıca vs hersey vardı süperdii..ooyy ne cabukkk gectı yahu 2 aylık oldu bıle melek melek yaaaminnn canımm ya yazıyı okuyunca bıle duygulanıyorummm cokkk maşallahh size..
benımde var asırı hemdemaaleseff zaten az sacım var bakalım doktora gıdıcem zatenn
hayırlısı olsun canım vardır bundada bır hayırr uzulme persembe gıt bakalım belkı durum degısır..
ayy kıyamam canımm benım yaaa daha uygun yapan yerler var bır arastırsana canımm?
evet canım sende gelmedınn ama merak ettım bırara yazmıstımmmm sende benm gıbı habersız gıttınnasılsın durumlar nasıl canımm ????
bırara geldıgını hatırlıyorum canım senın sevındım senın adına ne guzell rabbım melegını korusun saglıkla dogsun ınsallahh..
canm bence korunma bırak oluruna 3 sene olmus baksana evlenelı bızım 2 sene 4 ay oldu nerdeyse 2 senedır denıyoruz olmuyorrr ınsallah senın hemen olur...
selamm kızlar bende artık cok gelmıyorum oyle karar aldım cunku buraya geldıkce kafama cok daha fazla takıyorum 1 ay netım yoktu cok rahattıkk eşimle..
prolaktınım 57 ıken 0.4 dusmustu ensemın arkası cookk agrıyor sımdıde onu takmaya basladım beynımde bırseymı var dıye korkmaya basladım buraya gelıp arastırıp okuyunca dahada takıyorum babamın arkadası genel cerrah ozel hastanede ona gıdıcez muayene ıcın.
buarada nexsıum dıye bır ılac ıcıyordum mıdem ıcın ben endoskopı yapıldıgı zaman doktor vermıstı bana onu ıctım oda prolaktını cogaltıyormus gogsumden sut gelmıstı onun ıcın doktora gıttıgımde ılk prolaktın olcumu yapıldı 57 cıktı jınekologumda nexsıumu bız annelere verıyoruz sutu gelmıyorsa getırtıyor demıstı cocukta ıstıyorum dedıgımde bana test yaptrdı ozaman prolaktınım ılk olcmemde 57 cıkmıstı
belkıde o yukseltıı bılmıyorumm ama korkuyorum suan 0.4 dusmus strest yaptıkca basım agrıyor çok uzuluyorum aglıyorum ıycene kendımden gectım.. o yuzden buraya her dakka gelmıycemm hıc cıkmıyordum onceden :)) sımdı gelıp okuyum cıkarım ınsallah hepınızııı opuyorummm
valla kızılcahamamda bır oteldı kızılcahamam otelımı neydı kı fuar ıcın gelmıstım ben 5 yıldızlı bır oteldı kaplıca vs hersey vardı süperdii..ooyy ne cabukkk gectı yahu 2 aylık oldu bıle melek melek yaaaminnn canımm ya yazıyı okuyunca bıle duygulanıyorummm cokkk maşallahh size..
benımde var asırı hemdemaaleseff zaten az sacım var bakalım doktora gıdıcem zatenn
hayırlısı olsun canım vardır bundada bır hayırr uzulme persembe gıt bakalım belkı durum degısır..
ayy kıyamam canımm benım yaaa daha uygun yapan yerler var bır arastırsana canımm?
evet canım sende gelmedınn ama merak ettım bırara yazmıstımmmm sende benm gıbı habersız gıttınnasılsın durumlar nasıl canımm ????
bırara geldıgını hatırlıyorum canım senın sevındım senın adına ne guzell rabbım melegını korusun saglıkla dogsun ınsallahh..
canm bence korunma bırak oluruna 3 sene olmus baksana evlenelı bızım 2 sene 4 ay oldu nerdeyse 2 senedır denıyoruz olmuyorrr ınsallah senın hemen olur...
merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 aydır pko tedavisi görüyorum.diane 35 ile başladım daha sonra kadın hastalıkları doktoru yazz ve glukofen verdi.benim aşırı gerginlik ve huzursuzluk şikayetlerim var sanırım doğum kontrol hapından kaynaklı.sormak istediğim şu bu şikayetlerim bu ilaçları kullandığım süre boyunca devam edecek mi yani belki 1 yıl kullanacağım bu ilaçları 1 yılım böyle mi geçecek?aranızda böyle şikayetleri olan var mı? yardımınızı bekliyorum.
Hoşgeldin aramıza evlimisin?Ben doğum kontrol haplarını kullanma taraftarı değilim.Onun yerine adet olamıyorsam söktürücü kullanıyordum.Bende eskiden bir ara diane 35 kullandığımda sinirlilik yapmıştı bendede .Yan etkisinden biride depresyon.k Oyüzden ilacı kesmiştim.Evli ve çocuk düşünüyorsan ilacı kes yerine söktürücü kullanabilirsin.Yinede karar senin tabiki.
Bende adet oldum sağlık olsun canım.Evet canım hiç sorma bende yoktum bir kaç gündür bendemi trip yapsam ne yapsam.
Selam kızlar, arada gırıyorum vaktım varsa yazayım dıyorum, ayy o kadar meşgulum kı. Yemek zor yapar oldum. Hergun okuldayım, eşim bile ser sefil olduadam evde ben işte, yemek desen yok. Geçmişi bile okuyamıyorum, yoruluyorum cok.
Ben de durumlar aynı, dogum kont hapına devam.
öpuyorum herkesı
inş. beklediğini bulursun. allah kolaylık versn
doktor resmen saçmalamış burdaki herkes sırayla çocuk sahibi oluyordoğum kontrol hapı ve onunla birlikte kullanmam gereken 2 ayrı hap verdi doktr adet günümü bekliyorum başlamak için elfocm.dktra tek başıma gidyordum anneme yumurtalıklarımda kist varmış diyince heycan yaptı benle birlikte geldi randevuma aynen sizin babanızın verdiği tepkiyi verdi daha bekar sakıncası yokmu dedi doktor açtı ağzını yumdu gözünü.zaten bu değerlerle kızınızn çocuk sahbi olması imkaansız dedi.benm kaç senelik tecribm var gbi bişeyler söyledi öyle diyince benim gözlerim doldu annemin ağzı zaten açık kaldı. anneler böyle düşünüp çocuklarına ilaç kullandırtmıyolar daha sonra ancak çok pahalı yöntemlerle tedavi olup çocuk sahibi oluyolar bu ilacı düzenli olarak kullanırsa o zmn daha kolay hamile kalma şansı var ilerde dedi. zaten bu geçici bi hastalık değil ömür boyu süren bi hastalık dedi .
Benim bu hastalığı farketmemdeki en büyük etken saç dökülmesiydi sabah uyandığımda yastığımda bi avuç saç oluyodu piskoljm bzlmuştu resmn bu yüzden hastnye gtmiştim aslında dahiliye doktrunun beni yönlendirmesiyle pko olduğumu ögrendim bide testestrn hormnu fazlaymışyürüyüş konusuna gelince:)okula gdp geliyorum onun dışında çok hareketsizim ama kilo sorunum yok.ama yürüyş sadce kilo problemi olanlar için değil hepimiz için çok faydalı anladığım kadarıyla.inşallah bende sizin gbi pes etmeden böyle düzenli spor yaparım..çoook teşekür edrim tavsiyeleriniz içinn inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsında bzde bebiş geliyo diye seviniriz:116: bira uzun olmuş kusura bakmayın
valla başladım canım devamı gelir inş. :)
iyiym canım sgaol sen ansılsın yüzmek süperr valla bakalım bende başladım nolcak bilmiyorum önce zayıflayacam sonra çocuk için uğraşacam valla aklıma yerleştirsdim bunu :) senın kılo yine iyi 66 ben 64 kıloyum daha çocuk yok bişey yok bide hamıle kalsam vay benım halıme :))
uzun uzun yazmışsın ben de yoksam hamile misin diye heyecanla okudum hastalanmışsın, olsun. inşallah ekim ayı senin ayın olur arkadaşımNasılsınız arkadaşlar?Ben giremedim kaç gündür.Hepinizi özledim.Benim yokluğum pek farkedilmemiş sanırım :2:Eşimin teyze kızı geldi yurtdışından eşiyle beraber.Yeni evliler Türkiyeye balayına gelmişler .Onları gezdirdik.Dün yolcu ettik.Bu arada kayınvaldemlerde kaldım oyüzden nete giremedim.Ben 30 agustos zafer bayramında adet oldum Eşimin sigortayla ilgili ödemesi vardı onu bekledik onaylanınca eşim kendisi için doktora gidecek.Boşuna zaman kaybı oldu ama napalım vardır bundada bir hayır.Boğazım agrıyor hasta olucam sanırım.
Filizciğim hoşgeldin canım sayfaları oku oku bitiremedim tek tek alıntı yapmak biraz uzun süreceği için böyle yazayım dedi.Filizciğim sen geldin sayfalar şenlendi
Gyaman babana acil şifalar diliyorum canım.İnşallah herşey yolunda gider.
Bicimciğim yeni dönemin hayırlı olsun inşallah hayır ve güzel haber getirsin sana bu dönem
Ecrinciğim spora başlamışsın iyi canım okadar abartı kilon yok bence.Verirsin sıkıntı yapma.Bende sporu ihmal ettim.Şu
oğaz agrım halsizliğim geçsinde bende başlıcam koşu bandına yine
Bngl 33 canım Allah kurtarsın inşallah.Doğumdasındır belkide şimdi dualarım sizinle.Bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle Allah'a emanet ol
Cvr sen nasılsın canım sıra sanada geliyor hayırlısıyla teyze oluyoruz sayenizde
Busmai nasıl gidiyor canım bebişinle uykusuz geceler varmı
Sedacan hayırlısı olsun canım.Benim eşimdede sperm sorunu çıktı.Allah büyüktür gün gelir biizmde olur inşallah üzme kendini.
Dicle sen nasılsın canım.İyisindir bebeğin ve sen umarım
Brownim tekrardan Alllah rahmet eylesin başınız sağolsun.Nasılsın neler yapıyorsun
Tuncss bebeğin için negüzel yazmışsın canım duygulanmamak mümkünmü bizler sizlerin haberini okurken duygulanıyoruz demekki bunları yaşasak hem ağlıcaz hem güleceğizİnşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Adını unuttuğum diğer arkadaşlar inşallh hepiniz iyisinizdir.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizAllah şifa versin yardımcımız olsun inşallah.
gunaydinlar herkese uzun zamandir giremiyodum netim yoktu evi filan tasidik. nasilsiniz kizlar. benim asilamam tutmadi. universite hastanesini biraktim simdi. ozeke gectim yeni bi doktora klomenle devam edelim dedi. pko oldugumu faha muayene etmeden anladi:)aderi bekliyorum simdi 7 gun gecikti. kanda gorunmuyo gebelik. sokturucu verdi ama ben kararsizim . ya gec dollenmeyse diye. ama yeni tedavi icin de bi an once adet olmam lazim ne dersiniz kizlar . içeyimmi hapı?Kod:
ben dün plates yapamadım misafirim vardı. zaten klolumu kaldıracak halde değildim. bu hafta 4 gün egzersiz yaptım, 5 gün yapmış olmam lazımdı :44: pek keyfim yok o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?