Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Sağol canım iyi dileklerin için aminnn inşallah

Evet canım geçmiş bayağı bir yoğundu oyüzden anca okuyup yazıyoruzDikkat ediyorumda canım bana eşimden geçti neyseki dünden beri ıhlamur vs içtimde bugün biraz daha iyiyim.Bu arada uyguladığımız bişeyi paylaşayım size öksürüğe çam yaprağı birebir eşim duymuştu bu bilgyi tvden izlemişti sanırım.Bildiğimiz çam yaprağından tel tel ayırıp kaynamış sıcak suyun içine atıp demlemeye bırakıyorsunuz ılık olarak içiyorsunuz içinede az bal koyup karıştırın etkisi gerçekten olduBu arada yeni eğitim yılın hayırlı olsun canım negüzel bende hep heves etmişimdir öğretmen olmayı kreş öğrtemnliğini istedim hepAma başka bölüme gittiğim için nasip olmadı.Öğrencilerinle hasret giderirsin artık biraz çocukluktan çıkmışlar gerçi

kızlar selam herkeze
ben yarın doktora gıdıyorum babamın bır arkadası var genel cerrah bu prolaktıne baktırıcaz film falan cekılcemm
ama ınanın oyle korkuyorum kı sızlere anlatamam
dun cok kotu idim aglamaktan kendımı alamadım dogum kntrol hapındanmıdır bılmıyorum ama pskolojım oyle bozuldukı
devamlı aglıyorum son 2 3 gundur bırde baska doktor buldum buda ozel muayene gene 120 :2: adetımın az gelmesının sebebı ıcın gıdıcem ama ona ne zaman gıderım daha karar veremedım yarın bır bu fılm ısını halledıyım de.. kafama takmaktan kurtuluyum en azından boyle devamlı beynımde bıseymı var dıye takmaktan bıktım.......

---- baharcım bu prolaktın ıcın film ne kadar suruyor bırde makıne nasıl ben kapalı alanda kalamamda
komple durmuyoruz dmı sadece beyın filmi cekılıyor sanırım oylemı ??? yoksa tomografimi?????
tomografıde komple makıneye sokuolarmısda
filmde sadece 20 dk kafan grıyormus ? nasıl cekılıo ay tırsıyorum cok bu gece uyuyamam da

filizcimm canım yapma lütfen böyle.. cok stres yapma canım hastanede bir kadınla tanıstım kasımda dogurcakmıs o da.. bana dedi ki stres yapma sakın dedi.. evlenmedene 1 ay önce doktor gelmistim ben prolaktinim 100ün üzerindeydi beyin kanaması gecirecektim az kalsın dedi ve hep stresten oldu dedi.. sagolsun doktorum tedaviyle halletti suna normal seviyelerde dedi o düstü stres gitti ve bebegime kavustum hamile oldugumu ögrendim dedi ve 2 sene ugrasmıslar onlar da..

ne desem suan bos belki.. üzüntünü gideremicem ama yapma canım nolur imkansız degil sende biliyorsun 100lerce binlerce örnek var.. stres insanı mahvediyor resmen

:) :) :) valla benden cok ıyı kaynana olmaz bılıyorum :)))

canımm benim saka bi yana önce saglık tabii

canım bılıyorum strest uzak durmak lasım ama elımde deıl ben cok duygusal yapıya sahıbım ya karsımda bırı aglasa uzulse oturur onla aglarımmm cok takıyorum herseyı bunyem cok zayıf ınan cocuk olayını suan ıcın kapattık zaten ama kist nerden cıktı ıste onu takıyorum prolaktınım bır yukselıo bır dusuyor onu takıyorum ya bır sorun varsa beynmde dıye takıyorumm kafayı yemek uzereyım yani ınan kendı saglgıım daha onemlı suan ıcın kafama takmamak ıstıyırum ama takıyorummm elımde olmadan

A.s canım seni burda görmek negüzelÜzme kendini canım bak öyle kötü bir durum olsa derdimki filiz hiç durma hemen koş doktora derdim dimi kendi başımdan geçtiği için biliyorum.Bende beyin emarı çektirdim işte bu prolaktin için.15 20 dk felan sürüyor canım.Başını canım sadece tüm vücudun değil ve kıpırdamadan bekliyorsun biraz sesli korkmana gerek yok.Karşıda hemşireler camlı odadan bakıyolar zaten.Korkma heyecan yapma sakın.Allah şifa versin ve onlar tedbir amaçlı bakıyorlar o ilacın ismini özelden yazıyorum şimdi sana

not ettim canım bunu cokk sagoll
cok tesekkür ederimm canım insallah güzel bir yıl olur benim icin bakalım birde dogum izninede ayrılmıstım uzun zamandır yoktum ya özledim ama aklım hep cagan da kalcak yaa
ne bölümü canımmm ne is yapıyordun sen unuttum heraldee :26::26:
hahaaa evet canımm lise 1-2-3-4 benim ögrencilerim ama yaramaz degiller anadolu lisesi oldugu icin rahatım o yöndenn

tamam canım benım sen yaz ben yarın onu soylıyım bakalım
cok saol canım benım bılgın ıcın ama ıste ıcımde bu korkuyla yasamaktansa ya varsa bısey ?? demektense film cekılıp kurtulmayı ıstıyorum benım 57 ıken 0.4 dustu prolaktn

kızlar bır arkadasım vardı gecen eylulde evlendı aha bır sene yenı doldu kız 3 aylık hamılee sımdı gordum faceye koymus resımlerii bır arkadasım daha var benım gıbı dıyor ıyı calısıyor bunların seylerı anammm

canımm her kadın mutlaka hayatının bir döneminde kistle karsılasıyor bunu sende biliyorsundur zaten doktorum da bana öyle söyledi.. bendede vardı bak gitti.. hatta doktor bana stresten bile kist olusur haberin olsun dedi..

cok duygusal oldugunu biliyorum canım kendine zarar verme ama lütfen bak cok kızarım sana olmaz böyle.. hicbir seyin yokki senin Allah' a sükür.. kafana takarsan kistte gitmez, daha da büyür.. prolaktin hep stresle alakalı bir seymis kadın bana anlattı kafaya taktım taktım prolaktin tavan yaptı dedi.. sadece bunlarla kalmaz psikolojini de bozarsın filizcim yapma böyle..

bi kere hicbir internet sitesine girip arastırma yapma bak ben buraya giriyorum birtek bizim sayfaya bakıyorum birde ikinci bi sayfa var oraya.. daha da ne varmıs, hangi hastalıgın belirtisi neymis hicbir seye bakmıyorum hayatım cünkü öyle olmak gerekiyor.. biz arastırıyoruz doktorlardan daha iyi biliyoruz nerdeyse sonra psikoloji böyle gidiyor[..
kendini böyle üzersenn bozusuruz ona göre

Son düzenleme:
Rica ederim canım sende sağolİnşallah tabiki uzun zaman sonra biraz garip gelebilir önceleri ama alışırsın hemenOğluna kim bakıcak peki biyerde aklının kalması çok doğal annesi olarak ama çalışman gerekiyorsada bazen fedakarlık yapmak gerekiyor işteBen tekstil mezunuyum ve bölümümü hiç sevmedim sevmediğim içinde farklı işlerde çalıştım.Şuan evdeyim çalışmıyorum şu tedavi telaşı sardı beni:18:

Rica ederim canım nedemek yararım oluyorsa ne mutlu banaSenin şimdi 0 lardaymış zaten neden çekiyorlarki ?Kötü bir durum olsaydı Allah korusun düşmezdi okadar hemen bak demişti dersin inşlh çekilde için rahat etsin

aksam aksam gülcegim de yoktu bak sana da kızmıstım sinirim gecti simdiii
hep böyle güllll sekerimm güüülll

gülsem
gülsen
gülse
gülsek
gülsenizz
gülsünlerrr

bılıyorum canım strestden oldugunuda ıste ıcım rahatlaması ıcın fılm cektırıcemm ..
kıstı takmıyorum sadece dogum kntrol hapı kullandıgım ıcın uzuldum cunku adetım az az olmasada kıstı atardım ama atamıyorum kı 2 aydır hemde.... bakmıyorum artık arastırmamak ıcın topıgede gelmıyım dıyorum cok fazla durmamaya calısıyorum artık nete cok gırmıyorum evde durmamaya calısıyorum ıste yarın ıns cekerde kurtulurum...

Hiç güleceğim yoktu Allah'ta seni güldürsün şekerim Onlar yumurtlayan tavuk , bizde nazlı tavuk

ananesi bakcakk canımm bir de babannesii yani emin ellerde ama bana cok düskün 2 dk görmese hemen aglıyor napcaz bilmiyorum yani alıscak mecbur ama alısana kadar baya ugrasırız gibi..

olsun canımm ya kısmetin buymus yanii canım pek girmiyorum ya haberimde yokkk ne tedavisi sormak ayıp olmazsaa ?? :26::26:

aksam aksam gülcegim de yoktu bak sana da kızmıstım sinirim gecti simdiii
hep böyle güllll sekerimm güüülll

gülsem
gülsen
gülse
gülsek
gülsenizz
gülsünlerrr

hehe br arkadasımda boyle olmuyoo kızı gorduk şok olduk ya evlenelı daha yeni ama
hemencecık yaptı yapcagını etrafımda herkez hamıle amcakızı amcaoglunun eşi yan komsu lıseden cogu arkadaslarım kız faceye gırıyorum hep resımler hamıle cekılmısler bıde bana soruyorlar 2 bucuk sene olcek kız yapın dıolar
bende yok dusunmuyorum seneye ıns dedım

hicbirseycigin yokk canımm görürsün bakarsınnn canan da dedi dersinn

nebılıyım kuzum yaaaa kafama cok takıyorum cekılıyımde rahatlıyım yarın gıdıcez konusmaya bakalım hemen cekermı bılmıyorum
cekme taraftarı deıl ama zorlıcam tanıdık olunca kızıyor bana doktor ıste

Hiç güleceğim yoktu Allah'ta seni güldürsün şekerim Onlar yumurtlayan tavuk , bizde nazlı tavuk

karsı komsumdakı kadın bıde dıyorkı kocam ceket atsa hamıle kalıyorum
uyuz oldum 3 tane kızı var ard ardına hemidee korunurken oldu bıde sans ıste yaa

rabbım hayırlısını versın hayatımda bekleyelım

İyi canım annende senin kadar iyi bakar eminimOlsun alışır zmanla zor olur ama napıcan Çocuk tedavisi canım pko var ya bendeEşimdede sperm azlığı çıktı onu bekliyorum

nazlıyımm ben deseydinn de daha kocisimee doyamadımm ilk ona doycam felan deee

o zamanlar ben evli degildim canım üni.deydim.. annemin arkadası oglunu evlendirmisti.. kız bir ay sonra hamile kalmıstı sonra onu düsürdü doktor 6 ay korunun demisti kadın 2 ay sonra bir daha hamile kalmıstı onu dogurdu.. kızı oldu.. sonra kızını dogurduktan 3 ay sonra gene hamile kaldı.. onu da dogurdu.. annemin arkadası kaynanası oluyor suzan teyze.. geline gitmis demis ki kızım sakın beni yanlıs anlama sizin özeliniz tabi siz ne istersiniz öyle yaparsınız ama azcık kendine dikkat et saglıgında önemli demis gelin de biraz tepki göstermis nasıl dikkat edim felan diye düsün yaniiii hic unutmuyorum 3.ye hamileydi heralde yasıda 25 felann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…