Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Evet canım bendede biraz yüksek çıkmıştı ama ilaç kullanınca düştü hemen.Şuan dengede olması için kullanıyorum, doktor öyle dedi.Pko yükseltiyor prolaktin ve tiroiti bencedeİnşallah tedavin olumlu geçer gelişmeleri yazarsın buraya iyigeceler

hayıtı birkaç ay önce kullanmıştım. şu an adetimin 4. günündeyim. 7. gününde soğana başlicam inşallah.. bi dahaki ay klomene başlıyorum.. kızlar dua edin!!

hep dua ediyoruz zatenn hayırlısı..

Kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler.Filizciğim inşallh sorunsuz geçecek canım takma kafana rahat uyu gelince yazarsın bize.Allah rahatlık versin kızlar

sende canım iyi gecelerr :)))

tamam hayatım yazarım ınsallah kotu sey cıkmaz dua edıyorummm
ıyı uykular kuzummm cok optumm kendıne ıyı bak allaha emanet ol...
bende cıkıyorummmm hepınıze ıyı geceler cok opuyorummm

filizcimmm stres yapma güzel haberlerle gelceksin biliyorummm canımmmm iyi gecelerrrr

kızlar bendde cıkıyorummm kendinize iyi bakınn görüsürüzz insallah yine öpüyorumm

amin canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere
evet ben de kendimi eksik hissediyordum eksik bir kadın gibi.. ama eksiğimiz yok çok şükür rahimimiz yumurtalıklarımız tam ve sağlıklı. sadece hormonlarda sorun var onlar da ilaçlarla düzene giriyor elhamdülillah

evet canım çok sağol duan için darısı başına olsun fazlasıyla
rahim duvarın kalınsa ya hamilesindir ya da adetin yakındır canım.gebelik çıkmadığına göre adetin yakın, ilaç içmeden bile gelir ama kaç güne kadar bilemiyorum

ben 1 ay kullandım ama 2-3 aya kadar etki edenler var canım inşallah vücudunu düzene sokmuştur şimdi

anacım ne yazmıssınız okumakla bıtmedı bende ustunkoru okuyuverdım :)

kızlar benim progesteron değerim 0.64 çıktıya bu ay, yani yumurtlamamışım. dolayısıyla hamile kalma ihtimalim yüzde sıfır değil mi bu ay?

allahtan umıt kesılmez pkoluların ne zaman yumurtlayacaı bellı olmaz :) senden cacık olmaz dedıklerı dr ların bebek doguruyor gorduk burda bellı olmaz sen kafanı ferah tut ısını gor )

Kızlarr cok yogundum bu ara dolayısıyla pek giremedim buraya bi kac gündür yoktummmm..

Simdi gecmisi okumaya baslicammm ama baslamadan selam vereyim dedim gerci kimsecikler de yokkk

hoşgeldinn

tütüttütüü maşallah :)

kız ne dicektım hatırlayamadım :) hahahhaa yaslandım mı neeee haahhh hatırladım vazgecelım mevzu ok vazgectık ))

ha bı bekleyelermısss bız bı yapaydık sonra yapsın 1 senelık evlı cıkcıkcık ben ahaaada 3 sene olacak nerdeysee beeee:)

bence kurlerı karıstırmamalıyız seker sonra kotu sonuclar dogurabılıyor meselaaaaaa ben bu ay basında hayıta basladım arada aslanpencesı cıvanpercemı yesılcay aralara bazen bır tane atıyorum ama baktım garıp hallerım basgosterdı karıstırmıcam dıye bıraktım aynı donemde bırde akupunktur yaptırıyorum hepsı beraber basladı kafamda anı zonklamalar var eden oluor anlamıyorum hepsı bırbırıne tersde tepmıs olabılır napsam bılemedım pazartesıye kadar devam ederse norolojıye gıdıcemm bence krıstırma seker.

Kutuyu tam bitirmemiştin yani öylemi... Canım kutuda 100 tane var hergün 1 tane içtim işte, 3 ayı geçti.. Bir zararı olurmu acaba, peki bunu hamileyken kullanmışsan bebeğe bi zararı olurmu ki :S Amiiinnn canım inşALLAH... Ayın 16 sını bekliyorum dört gözle

Son düzenleme:

teşekkür ederim cevabın içiin.ben pko için kullanıyorum.yazz kullanıyorum doktor yan etkileri en az olan bu dedi vücudun ilaca alıştıkça bunlar geçecek fln dedi bakalım bu gün daha iyi gibiyim inşallah geçiyordur yan etkiler beni baya çok etkiledi çünkü..

selam kızlar.
dün akşam platesimi yaptım. vücudum yavaştan alışıyor herhalde daha az zorlandım çok şükür
kafama takılan bişey var. bu ay benim akıntım anca yürüyüş yaptığımda geldi. yani adet bittikten belki 1 hafta sonra başladım yürüyüşe ve o vakte kadar kuruluk vardı. bu kadar uzun süre kuruluk ya üşüttüysem olur ya da pko sebebiyle yumurtlama yoksa.
üşütmedim ve yumurtlama olmuştur çünkü adet dönemimde kasık ağrısı yaşadım. vücudumu tanıyorum kasık ağrım olmamışsa yumurtlamamışım demek oluyor genelde.
sonradan yürüyüşle gelen akıntı baya koyu kıvamdaydı. kokulu veya kötü renkli değildi ya şeffaf ya da beyazdı. sanki başta o kadar kuru kalmamın sebebi bo yoğun akıntıymış gibi geldi. yani sanki koyu olduğu için dışarı çıkmıyormuş gibi de yürüdükçe çıkıyormuş gibiydi.
akıntı istenilen şekilde olmazsa gebelik elde etmek biraz zor. açıkçası bu kadar çabalarken ilaç kullanırken bu tür bi olay kafamı karıştırıyor ve ilk defa başıma gelliyor. aslında 2-3 aydır ara sıra koyu kıvamda akıntı görüyordum ama bu ay iyice fazlalaştı galiba. bi fikir verin bilginiz varsa

Günaydın herkeseeeeeeeee
sadece birgüncük gelemedim, okuyamadım ne yazdıklarınızı. Dünyayı yazmışsınız Herkes iyidir umarım..

Bende spor yaparken koşu bandı var evde onda tempolu yürüyüş yapıyordum geciken adetim spor yapınca daha erken geliyordu ben bunu spor yapmaya bağlıyorum.Kaslar vücut çalıştığı için bizim bu pkoya bile faydası olduğunu düşünüyorum.Spordan zarar gelmezkiBence seninkide spor yaptığın için yumurtlaman olabilir
Günaydın herkeseeeeeeeee
sadece birgüncük gelemedim, okuyamadım ne yazdıklarınızı. Dünyayı yazmışsınız Herkes iyidir umarım..
Tünaydın:)Evet canım birgün bile giremediğimiz zaman sayfaları oku oku bitmiyor
Birgün gelmedin bak sayfalar neolmuş demek bir müddet gelmesek vay halimizeVazgeçtik canım vazgeçsekte vazgeçmesekte farketmiyor

baharcım spor yaparken akıntım güzel geldi ama yapsamamış olsaydım bu ay hiç gelmeyecek gibi bi hali vardı. ömrümde hiç bu tür koyu akıntı görmedim genelde krem kıvamı ya da şeffaf olur benim bildiğim. afedersin bu yumurta akından daha da koyu kıvamda inş. bi sıkıntı olduğu manasına gelmiyordur. daha ramazanın başında gittim doktora hem ultrasona girdim hem hormonlarıma bakıldı. pko dan başka bi sıkıntı görülmedi çok şükür. inş. sağlıksız bi akıntı değildir

Canım bence normal akıntıysa yani kötü kokulu rengi değişik değilse yumurtlamışsındır büyük ihtimalle.Spor yaparken yumurtalıklarda harekete geçiyor ben bunu hissettim.Ben sanmıyorum sağlıksız bir akıntı olduğunu yinede doktoruna sor tabiki

zaten 1-2 güne adet olmam lazım. adet olurum biter bakarım yine kuruluk veya katı kıvamda akıntı oluyorsa giderim doktora

selam canım.bende de genelde adetten sonraki hafta bir kuruluk olur ve ondan sonra bahsettiğine benzer akıntılar olur ben bunların yumurtlama sıvısı olduğunu bilmiyordum o zaman ve garibime gidiyordu.bence bu durum normal kullandığın ilaçların da etkisi vardır.kafana takma ve stres yapma çünkü stres vücudunda normal gelişecek olayların aksamasına sebep oluyor ve normal yumurtlama olacaksa da senin kafanda yarattığın tedirginlik bunu tersine çevirebiliyor sonuçta tüm vücudumuzu yöneten beyin ve biz stres yaparak onu farklı yönlendirmiş oluyoruz.kendini rahat bırak biraz akışında gerçekleşsin olaylar eminim ki hamile kalacaksın ve çok güzel bir bebeişin olacak..

selam kızçeler bu koyu akıntı ısı yumurta mevzudur ıyıdır dıye bılıyorum dertlenmeyın guzel dusunun
ben sımdı var temızlık yapmak evi çöp ev dıye basmadan beledıye ben temızlık yapayım hahahah :)) yaaa nefret edıyorum ama temızlıkten nerde bıze bı yardımcıııııı (( neyse memır olursam artıkın uhuuuuüüüüü(
saygılar ıcınde eser mıktarda sevgıyle beraber

Günaydın herkeseeeeeeeee

aynı dertten bende yakındım hemde bır gun gırmedım degıl bırkac saat gırmedım dıye hahaha :)

girçekten öle olmuş şaşırdımmm bende :)) hemde bır gun gelmedım degıll bacım bırkac saaat yanı hepitopuuu

canım Allah razı olsun inş. Rabbim hepimize çok güzel çok sağlıklı bebişler versin.
şimdiye kadar hiç böyle koyu akıntım görmemiştim ondan tedirgin oldum. belki de sağlıklı bir durumdur sonuçta kokulu değil. beyaz veya şeffaf renkli.

anacım ne yazmıssınız okumakla bıtmedı bende ustunkoru okuyuverdım :)
hoşgeldinn

ben cokk gevezelik yaptımm valla ondann
hosbulduk canım ya ben yeniyimm ya da sen yenisinn hatırlayamadım cünki :44::44:

Günaydın herkeseeeeeeeee

evett canımm valla dün iyi kaynattık kızlarla.. ben iyiyim canım Allah' a şükür sen nasılsınn ??

kızlar ya bir sey sorcam sizlere bilen vardır heralde.. :26::26:

su yumurtlama ve akıntı olayı var ya hani simdi..

bundan 2 gün önce ( ayıptır söylemesi ) wc de böyle yogun kıvamda yumurta akı seffaf beyaz uzayan bir akıntı gördüm 2 kere felan geldi o gün ama ondan sonra tıkk yokk.. bu yumurtlama mı degil mi yani simdi ne zaman adet olurum kii benn bilen var mıı ??? :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…