hayıtı birkaç ay önce kullanmıştım. şu an adetimin 4. günündeyim. 7. gününde soğana başlicam inşallah.. bi dahaki ay klomene başlıyorum.. kızlar dua edin!!
bahar27 sen de mi tiroit ilacı kullanıyorsun. benim de biraz yüksek çıktı.. doktor içinde 50 tane ilaç olan birşey verdi. ona başladım.. ama hamile kalamamanda tiroitin etkisi %10 asıl sorun pko dedi bana.
hayıtı birkaç ay önce kullanmıştım. şu an adetimin 4. günündeyim. 7. gününde soğana başlicam inşallah.. bi dahaki ay klomene başlıyorum.. kızlar dua edin!!
Kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi iyigeceler.Filizciğim inşallh sorunsuz geçecek canım takma kafana rahat uyu gelince yazarsın bize.Allah rahatlık versin kızlar
tamam hayatım yazarım ınsallah kotu sey cıkmaz dua edıyorummm
ıyı uykular kuzummm cok optumm kendıne ıyı bak allaha emanet ol...
bende cıkıyorummmm hepınıze ıyı geceler cok opuyorummm
amin canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerebusmai yazdıkların içime su serpti. Allah senden razı olsun.. ben de senin gibiyim. aylarca ellemesem adet görmüyorum. kendimi tükenmiş gibi hissediyorum. kadın gibi değil sanki.. psikolojim bozuldu bu konuda. pkolular genelde 1-2 ay gecikme yaşarlar ama ben aylarca olmasam olmam yani..
demek benim gibiler var ve bebekleri var!!! Rabbim bebeğini sana bağışlasın, çok hayırlı bir evlat olsun inşallah :))
canım teşekkür ederim cvp için. ultrasonda baktı dr. yumurta yı söylemedi ama rahim duvarı kalın dedi. ama adet olamadığım için kalınmış büyük ihtimalle. ben içeyim bu ilacı ya ..zaten olsa kanda çıkardı dediğin gibi..
Bu arada bebişine kavuşmuşsun sanırım.hayırlı olsun canım..Allah bebeğine ve sana uzun ömürler versin..hayırlı evlat olsun inşallah..
ben 1 ay kullandım ama 2-3 aya kadar etki edenler var canım inşallah vücudunu düzene sokmuştur şimdiCanım ne kadar kullanıştın metformini, benim tam 3 ay oldu yani kutu bitcek yarın... Ne kadar daha kullanmam gerek acaba? Ben duphastonda kullanmıştım ama eşim bu ay kullandırtmadı, 2 gün kaldı bat ıma ama tedirginim ilaçsız nasıl olacak diye(
kızlar benim progesteron değerim 0.64 çıktıya bu ay, yani yumurtlamamışım. dolayısıyla hamile kalma ihtimalim yüzde sıfır değil mi bu ay?
Kızlarr cok yogundum bu ara dolayısıyla pek giremedim buraya bi kac gündür yoktummmm..
Simdi gecmisi okumaya baslicammm ama baslamadan selam vereyim dedim gerci kimsecikler de yokkk
selam kızlar 23 yaşındayım,15 yaşımdan beri pkoyum,1,5 senedir evliyim,1 yıldır korunmadık ve çocuğum olmuyordu,doktorlar tedavisiz bebeğiniz olmaz dedi,soğan içtim bir süre,en son köyden böğürtlen yaprağı toplamıştı nenenm iyi geliyor diye,onu içicektimki bir bulantı içime kurt düştü,çünkü ben zaten hep 2 ayda bir adet oluyordum ve bu zamana kadar 50ye yakın test yapmışımdır hep negatif,koruyordum artık nasılsa negatif,neyse ki yine sıradan bir yaptım,bir de baktım ki çift çizgi sonra kan testi pozitif,yani anlıyacağınız şıan hamileyim,size bunu umudunuzu kırmamanız için yazıyorum..
tek gerçek dua,hayıt içtim,soğan içtim,adaçayı içtim,çörek otu yuttum,olmadı olmadı olmadı,sonra kendimi duaya verdim çünkü tedaviden korkuyordum..ve çok şükür oldu,sizde inancınızı yitirmeyin nolur Allaha güvenin sadece dua edin olur elhamdülillah..
Anladım canım.Genelde bekarlara doğum kontrol hapı veriyorlar.Mesela bende kilo stres yapmıştı bende sonra bıraktım o ilaçları.Söktürücü kullanıyorum adetim gelmediği zamanlarda.Eğer kendini çok kötü hissediyorsan bırak.Ve olmadığın zaman söktürücü kullan.Tarlusal var söktürücü olarak genelde onu veriyor doktorlarİnşallah iyi olursun canım
Allah kolaylık versin canım biz hanımların işi bitmezKolay gelsin
Bilmem canım vazgeçmekten başka çaremiz yok sanırım
Merhaba canım güle güle oturun yeni evinizde.Sağlık olsun inşallh yeni tedavi sürecin olumlu geçer
Ahhh canım keşke hamile olsaydımSağlık olsun napalım herşeyin bir zamanı vardır diyorum İnşallah canım eşim doktora gidecek haftaya ben vakit kaybetmeden direk aşılamamı olsa diyorum ama yinede bilemiyorum bakalım neolucak:44:Nazar değmesin bebişine Allah muhabbetinizi artırsın annesi Söylememen iyi olmuş genelde çocuklarda gaz sorunu oluyor geceleri bu sefer söyleseydin nazarları değerdi belkide İnşallah önemli birşeyi yoktur canım çok geçmiş olsun
Canım benimki bir ara 90 lardaydı prolaktinimAma dostinex çok etkili bir ilaç olduğu için düşürüyor hemen tamam o ilacın ismini yazarım şimdi özelden sana.Dediğim gibi takma hiçbirşey çıkmıcak inşllh.Prolaktin pkodan oluyor canım takılıcak bişey yok.Ben kendimden biliyorum Tamam canım kaybolmamaya çalışırım.Burdaki dostluğumuz daim olsun inşallah.Sevgide özlemde karşılıklı canım bende çok öptüm kendine iyi bak
Canım benim sağol unutmadığınızı biliyorum biraz naz yapayım dedim insan sevdiklerine naz yaparmışTabiki canım burdaki dostluklar dediğim gibi çok başka yani çıkarsız menfatsiz görmeden ama duygularımızı burda tercüman ediyoruz hepimizin ortak noktası var çünkü. Evet canım malesef beklemek zorunda kaldım dediğin gibi vardır bir hayır eşim haftaya hastaneye gidecek sanırım.Sonra nasıl bir tedavi olacağımızı doktor belirtir artık.Daha başka çok değişiklik yok gezdik biraz kayınvaldemlerde kaldık öyle yani.İnşallah sende yumurtlama olmuştur canım güzel haberler alırsın inşallah.Kib öpüyorum seni. Bu arada yeşilide özledim ya çok uzun zaman oldu napıyor acaba:44:
A.s canım ben burdayım nasılsın ne var neyok
kızlar bır arkadasım vardı gecen eylulde evlendı aha bır sene yenı doldu kız 3 aylık hamılee sımdı gordum faceye koymus resımlerii bır arkadasım daha var benım gıbı dıyor ıyı calısıyor bunların seylerı anammm
ben de hızla yumurtlayan bir tavuk olmak istiyorum kızlar...
burda biri hayıt tohumunu sormuş. ben resmen regl olamam aylarca. onu içtiğim ay lekelenmem geldi. harika birşey!!!
acaba hayıtla soğan kürünü bir arada yapsam zararı olur muuu
amin canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere
evet ben de kendimi eksik hissediyordum eksik bir kadın gibi.. ama eksiğimiz yok çok şükür rahimimiz yumurtalıklarımız tam ve sağlıklı. sadece hormonlarda sorun var onlar da ilaçlarla düzene giriyor elhamdülillah
evet canım çok sağol duan için darısı başına olsun fazlasıyla
rahim duvarın kalınsa ya hamilesindir ya da adetin yakındır canım.gebelik çıkmadığına göre adetin yakın, ilaç içmeden bile gelir ama kaç güne kadar bilemiyorum
ben 1 ay kullandım ama 2-3 aya kadar etki edenler var canım inşallah vücudunu düzene sokmuştur şimdi
canım geçmiş olsun aman deyim dikkat et kendine hasta olma :)
onun dışında nasılsın?
tedaviniz daha başlayamamış olsun herşeyde vardır bir hayır canım....
öptüm bu arada seni sormadığımız unuttuğumuz anlamına gelmesin.... bu topicte herkes hatırlar birbirini gibime geliyor...
ben aynıyım değişiklik yok 24 ünde kontrole gideceğim yumurtlama var mı bakacak doktor...
selam tabi bir yan etkiside sinirlilik asabiyettir ama bunu herkeste göstermez... ilaç değişikliğine gidilir bu tarz durumlarda mutlaka doktoruna danışmalısın pasiflora hafiftir gerçi ama yinede ilacı bırakman gerekebilir... başka korunma yolları da var...
hormonların için içiyorsan başka ilaçlarda var...
doğum kontrol hapları direk 2 hormon içeren haplardır ve yumurtlamayaı baskıladığından vücudun doğal dengesini değiştirdiğinden bu tarz yan etkileri yapıyor ne yazıkki... ben 4 yıl kullandım... hafif derecede asabiyet yapmıştı
Bende spor yaparken koşu bandı var evde onda tempolu yürüyüş yapıyordum geciken adetim spor yapınca daha erken geliyordu ben bunu spor yapmaya bağlıyorum.Kaslar vücut çalıştığı için bizim bu pkoya bile faydası olduğunu düşünüyorum.Spordan zarar gelmezkiselam kızlar.
dün akşam platesimi yaptım. vücudum yavaştan alışıyor herhalde daha az zorlandım çok şükür
kafama takılan bişey var. bu ay benim akıntım anca yürüyüş yaptığımda geldi. yani adet bittikten belki 1 hafta sonra başladım yürüyüşe ve o vakte kadar kuruluk vardı. bu kadar uzun süre kuruluk ya üşüttüysem olur ya da pko sebebiyle yumurtlama yoksa.
üşütmedim ve yumurtlama olmuştur çünkü adet dönemimde kasık ağrısı yaşadım. vücudumu tanıyorum kasık ağrım olmamışsa yumurtlamamışım demek oluyor genelde.
sonradan yürüyüşle gelen akıntı baya koyu kıvamdaydı. kokulu veya kötü renkli değildi ya şeffaf ya da beyazdı. sanki başta o kadar kuru kalmamın sebebi bo yoğun akıntıymış gibi geldi. yani sanki koyu olduğu için dışarı çıkmıyormuş gibi de yürüdükçe çıkıyormuş gibiydi.
akıntı istenilen şekilde olmazsa gebelik elde etmek biraz zor. açıkçası bu kadar çabalarken ilaç kullanırken bu tür bi olay kafamı karıştırıyor ve ilk defa başıma gelliyor. aslında 2-3 aydır ara sıra koyu kıvamda akıntı görüyordum ama bu ay iyice fazlalaştı galiba. bi fikir verin bilginiz varsa
Tünaydın:)Evet canım birgün bile giremediğimiz zaman sayfaları oku oku bitmiyorGünaydın herkeseeeeeeeee
sadece birgüncük gelemedim, okuyamadım ne yazdıklarınızı. Dünyayı yazmışsınızHerkes iyidir umarım..
Birgün gelmedin bak sayfalar neolmuş demek bir müddet gelmesek vay halimizeanacım ne yazmıssınız okumakla bıtmedı bende ustunkoru okuyuverdım :)
allahtan umıt kesılmez pkoluların ne zaman yumurtlayacaı bellı olmaz :) senden cacık olmaz dedıklerı dr ların bebek doguruyor gorduk burdabellı olmaz sen kafanı ferah tut ısını gor )
hoşgeldinn
tütüttütüü maşallah :)
kız ne dicektım hatırlayamadım :) hahahhaa yaslandım mı neeee haahhh hatırladım vazgecelım mevzu ok vazgectık))
ha bı bekleyelermısss bız bı yapaydık sonra yapsın 1 senelık evlı cıkcıkcık ben ahaaada 3 sene olacak nerdeysee beeee:)
bence kurlerı karıstırmamalıyız seker sonra kotu sonuclar dogurabılıyor meselaaaaaa ben bu ay basında hayıta basladım arada aslanpencesı cıvanpercemı yesılcay aralara bazen bır tane atıyorum ama baktım garıp hallerım basgosterdı karıstırmıcam dıye bıraktım aynı donemde bırde akupunktur yaptırıyorum hepsı beraber basladı kafamda anı zonklamalar var eden oluor anlamıyorum hepsı bırbırıne tersde tepmıs olabılır napsam bılemedım pazartesıye kadar devam ederse norolojıye gıdıcemmbence krıstırma seker.
baharcım spor yaparken akıntım güzel geldi ama yapsamamış olsaydım bu ay hiç gelmeyecek gibi bi hali vardı. ömrümde hiç bu tür koyu akıntı görmedim genelde krem kıvamı ya da şeffaf olur benim bildiğim. afedersin bu yumurta akından daha da koyu kıvamda inş. bi sıkıntı olduğu manasına gelmiyordur. daha ramazanın başında gittim doktora hem ultrasona girdim hem hormonlarıma bakıldı. pko dan başka bi sıkıntı görülmedi çok şükür. inş. sağlıksız bi akıntı değildir
selam kızlar.
dün akşam platesimi yaptım. vücudum yavaştan alışıyor herhalde daha az zorlandım çok şükür
kafama takılan bişey var. bu ay benim akıntım anca yürüyüş yaptığımda geldi. yani adet bittikten belki 1 hafta sonra başladım yürüyüşe ve o vakte kadar kuruluk vardı. bu kadar uzun süre kuruluk ya üşüttüysem olur ya da pko sebebiyle yumurtlama yoksa.
üşütmedim ve yumurtlama olmuştur çünkü adet dönemimde kasık ağrısı yaşadım. vücudumu tanıyorum kasık ağrım olmamışsa yumurtlamamışım demek oluyor genelde.
sonradan yürüyüşle gelen akıntı baya koyu kıvamdaydı. kokulu veya kötü renkli değildi ya şeffaf ya da beyazdı. sanki başta o kadar kuru kalmamın sebebi bo yoğun akıntıymış gibi geldi. yani sanki koyu olduğu için dışarı çıkmıyormuş gibi de yürüdükçe çıkıyormuş gibiydi.
akıntı istenilen şekilde olmazsa gebelik elde etmek biraz zor. açıkçası bu kadar çabalarken ilaç kullanırken bu tür bi olay kafamı karıştırıyor ve ilk defa başıma gelliyor. aslında 2-3 aydır ara sıra koyu kıvamda akıntı görüyordum ama bu ay iyice fazlalaştı galiba. bi fikir verin bilginiz varsa
Günaydın herkeseeeeeeeee
sadece birgüncük gelemedim, okuyamadım ne yazdıklarınızı. Dünyayı yazmışsınızHerkes iyidir umarım..
Bende spor yaparken koşu bandı var evde onda tempolu yürüyüş yapıyordum geciken adetim spor yapınca daha erken geliyordu ben bunu spor yapmaya bağlıyorum.Kaslar vücut çalıştığı için bizim bu pkoya bile faydası olduğunu düşünüyorum.Spordan zarar gelmezkiBence seninkide spor yaptığın için yumurtlaman olabilir
Tünaydın:)Evet canım birgün bile giremediğimiz zaman sayfaları oku oku bitmiyor
Birgün gelmedin bak sayfalar neolmuş demek bir müddet gelmesek vay halimizeVazgeçtik canım vazgeçsekte vazgeçmesekte farketmiyor
selam canım.bende de genelde adetten sonraki hafta bir kuruluk olur ve ondan sonra bahsettiğine benzer akıntılar olur ben bunların yumurtlama sıvısı olduğunu bilmiyordum o zaman ve garibime gidiyordu.bence bu durum normal kullandığın ilaçların da etkisi vardır.kafana takma ve stres yapma çünkü stres vücudunda normal gelişecek olayların aksamasına sebep oluyor ve normal yumurtlama olacaksa da senin kafanda yarattığın tedirginlik bunu tersine çevirebiliyor sonuçta tüm vücudumuzu yöneten beyin ve biz stres yaparak onu farklı yönlendirmiş oluyoruz.kendini rahat bırak biraz akışında gerçekleşsin olaylar eminim ki hamile kalacaksın ve çok güzel bir bebeişin olacak..
anacım ne yazmıssınız okumakla bıtmedı bende ustunkoru okuyuverdım :)
hoşgeldinn
Günaydın herkeseeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?