slm kızlar naıslsınız nasıl gidiyor hepinize hayırlı cumalarr
merhaba canım ben iyiyim Allah' a binlerce kez şükürler olsun valla sen nasılsınn bakalımm
merhaba arkadaşlar;
pkolu olarak hamile kalmayı başardım çok şürür.İnşalllah bundan sonraki süreçte iyi gider.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ,çoğumuzun bildiği şeyler ama işe yaradığına inanıyorum çok umutsuzdum artık çünkü.Soğan kürü,bal-tarçın-çörekotu karışımı birde hayır-civanperçemi bitkisel çaydan kullandım bu çayı çok uzun süre değil1-2 hafta gibi kullandım bende ayaklarımda karıncalanma yaptı.incir kürü uygulayamadım ama yedim.ilaç tedevisi olarakta klomen kullandım sadece.fakat klomeni daha önce adetin 3.günü kullanmıştım yumurtam 30 mm kadar çok büyümüştü ve çatlamamıştı.bu tedavimde 5.günü başladım çok şükür işe yaradı.Psikoloji çok çok önemli arkadaşlar birde kesinlile hep pozitif düşünün.sürecin en önemli yanı pozitif düşünmekmiş.
selam kızçeler bu koyu akıntı ısı yumurta mevzudur ıyıdır dıye bılıyorum dertlenmeyın guzel dusunun
selam kızçeler bu koyu akıntı ısı yumurta mevzudur ıyıdır dıye bılıyorum dertlenmeyın guzel dusunun
bende iyiym sgaol cnaım 64 kılo oldum diyet yapıyorum bir süre tedavı olmayaccam zayıfladıgım zaman gitcem tedavıyee biraz ara verdim netede fazla gelmıyorum artık biraz kafa rahatlasın
merhaba arkadaşlar;
pkolu olarak hamile kalmayı başardım çok şürür.İnşalllah bundan sonraki süreçte iyi gider.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ,çoğumuzun bildiği şeyler ama işe yaradığına inanıyorum çok umutsuzdum artık çünkü.Soğan kürü,bal-tarçın-çörekotu karışımı birde hayır-civanperçemi bitkisel çaydan kullandım bu çayı çok uzun süre değil1-2 hafta gibi kullandım bende ayaklarımda karıncalanma yaptı.incir kürü uygulayamadım ama yedim.ilaç tedevisi olarakta klomen kullandım sadece.fakat klomeni daha önce adetin 3.günü kullanmıştım yumurtam 30 mm kadar çok büyümüştü ve çatlamamıştı.bu tedavimde 5.günü başladım çok şükür işe yaradı.Psikoloji çok çok önemli arkadaşlar birde kesinlile hep pozitif düşünün.sürecin en önemli yanı pozitif düşünmekmiş.
slm kızlar
ben geldıgımde kımse olmuyo hep
öperım hepinizi :)
Kutuyu tam bitirmemiştin yani öylemi... Canım kutuda 100 tane var hergün 1 tane içtim işte, 3 ayı geçti.. Bir zararı olurmu acaba, peki bunu hamileyken kullanmışsan bebeğe bi zararı olurmu ki :S Amiiinnn canım inşALLAH... Ayın 16 sını bekliyorum dört gözle
Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğinimerhaba arkadaşlar;
Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir..Duanın vaktinin geldiğini gösterir..
Süzülüyorsa gözünden yaşlar hüzünlüyse güzel yüzün..Rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir...
(Mevlana)
İyi akşamlar...
ben cokk gevezelik yaptımm valla ondann
hosbulduk canım ya ben yeniyimm ya da sen yenisinn hatırlayamadım cünki :44::44:
evett canımm valla dün iyi kaynattık kızlarla.. ben iyiyim canım Allah' a şükür sen nasılsınn ??
kızlar ya bir sey sorcam sizlere bilen vardır heralde.. :26::26:
su yumurtlama ve akıntı olayı var ya hani simdi..
bundan 2 gün önce ( ayıptır söylemesi ) wc de böyle yogun kıvamda yumurta akı seffaf beyaz uzayan bir akıntı gördüm 2 kere felan geldi o gün ama ondan sonra tıkk yokk.. bu yumurtlama mı degil mi yani simdi ne zaman adet olurum kii benn bilen var mıı ??? :44::44::44:
merhaba arkadaşlar;
o ne demek ki? :26:
ısı yumurta mevzusu ne demek canım ?
defalarca mesaj atmışım pardon
evet kutu tam bitmemişti
bebeğe zararı olmaz zaten hamile kaldığımda 8.haftaya kadar devam et dedi bana doktor,kalp atışını duyduktan sonra kestik metformini
Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir..Duanın vaktinin geldiğini gösterir..
Süzülüyorsa gözünden yaşlar hüzünlüyse güzel yüzün..Rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir...
(Mevlana)
İyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?