Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar;

pkolu olarak hamile kalmayı başardım çok şürür.İnşalllah bundan sonraki süreçte iyi gider.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ,çoğumuzun bildiği şeyler ama işe yaradığına inanıyorum çok umutsuzdum artık çünkü.Soğan kürü,bal-tarçın-çörekotu karışımı birde hayır-civanperçemi bitkisel çaydan kullandım bu çayı çok uzun süre değil1-2 hafta gibi kullandım bende ayaklarımda karıncalanma yaptı.incir kürü uygulayamadım ama yedim.ilaç tedevisi olarakta klomen kullandım sadece.fakat klomeni daha önce adetin 3.günü kullanmıştım yumurtam 30 mm kadar çok büyümüştü ve çatlamamıştı.bu tedavimde 5.günü başladım çok şükür işe yaradı.Psikoloji çok çok önemli arkadaşlar birde kesinlile hep pozitif düşünün.sürecin en önemli yanı pozitif düşünmekmiş.

merhaba arkadaşlar;

pkolu olarak hamile kalmayı başardım çok şürür.İnşalllah bundan sonraki süreçte iyi gider.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ,çoğumuzun bildiği şeyler ama işe yaradığına inanıyorum çok umutsuzdum artık çünkü.Soğan kürü,bal-tarçın-çörekotu karışımı birde hayır-civanperçemi bitkisel çaydan kullandım bu çayı çok uzun süre değil1-2 hafta gibi kullandım bende ayaklarımda karıncalanma yaptı.incir kürü uygulayamadım ama yedim.ilaç tedevisi olarakta klomen kullandım sadece.fakat klomeni daha önce adetin 3.günü kullanmıştım yumurtam 30 mm kadar çok büyümüştü ve çatlamamıştı.bu tedavimde 5.günü başladım çok şükür işe yaradı.Psikoloji çok çok önemli arkadaşlar birde kesinlile hep pozitif düşünün.sürecin en önemli yanı pozitif düşünmekmiş.

merhaba canım ben iyiyim Allah' a binlerce kez şükürler olsun valla sen nasılsınn bakalımm

bende iyiym sgaol cnaım 64 kılo oldum diyet yapıyorum bir süre tedavı olmayaccam zayıfladıgım zaman gitcem tedavıyee biraz ara verdim netede fazla gelmıyorum artık biraz kafa rahatlasın

tabrikler canım rabbim saglıcakla kucağına almayı nasiP etsin canım

tebrik ederim cok kolay bi hamilelik gecir insallah bende pkoluyum su kullandıgın seyleri detaylı yazabilirmisin ne zaman basladın ve ne kadar yedin içtin.
ben bu ay corekotu ve hayıt hapı kullandım baska bişi yapmadım.inciri tazesini yiroyrum illahı kurusumu ise yarar

kızlarrrrrr ya niye bu saatlerde kimse olmuyo önceden dahamı yoğun oluyodu ne :) filiz cvp yazdınmı canım göremedim okadar yazışmalar olmuşki arada kaynadı sanırım :) herkes iyi dimi kızlar güzel haberler verin bize ben civanperçeminin çayını yapıp içmeye devam ediyorum faydasını görüyor gibiyim şuan karnımda erimeler oldu hissettim inş. gider hepsi hepinizi kocaman öpüyorum ben giremiyorum diye unutmayın beni ya :):):)

evet kutu tam bitmemişti
bebeğe zararı olmaz zaten hamile kaldığımda 8.haftaya kadar devam et dedi bana doktor,kalp atışını duyduktan sonra kestik metformini

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir..Duanın vaktinin geldiğini gösterir..
Süzülüyorsa gözünden yaşlar hüzünlüyse güzel yüzün..Rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir...
(Mevlana)
İyi akşamlar...

Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Ne kadar doğruRabbim sevdiği kulunun duasını sesini duymak istermiş.O yüzdenki herkeze ayrı bir sınav veriyor.Sabredip dua ederek sabrımızın karşılığını Allah fazlasıyla verir inşallah

kız canın sağolsun yap tabi arada o da lazım
ben senden eskıyım sekerım:)) ama ben arada gelıp kaybolanlardanım ben buralarda takılırken meselaa busmai daha hamile bile değildi maşallah bebeği buyuyor ben kpss sınavına hazırlanırken kayboldum ortadan sontra gedım kafama takmayayım dıye yıne kayboldum yne geldım neyse eskıler bilirr ayyyy ne hava yatım haahahah

canım bu akıntı işini bazılarrı yumurta gelısmısmı dıye takıp edıyor bıldıgımız yere 2 parmak atıp cıkarıyorlarmıs basparmakla ısaret parmagı arasında uzatııyorlarmıs egerkı ıyıcene uzuyor kopmuyorsa yumurtlamıs oluyorsun yanı musaıt gunler degerlendır dıyorlar. ben oyle okudum bendende arada gelır ama ben yumurtladıgımı sanmıyorum pko malum inci diziyoruz :)

gözünaydın tütüttütü maşallah sağlıkla kucağınada al inşallah.

o ne demek ki? :26:

ısı yumurta mevzusu ne demek canım ?

defalarca mesaj atmışım pardon

:)) evet cokcana yazmışssın şekerim ısı dediğim şey işi :) yumurtluyorsun demek oluyor akıntı koyu kıvamlı ise ama yapışkan olacak yani koyu yapışkan yukarda yazdım sünecek iki parmak arasında dıyorlar alıskanlık ğişçöü harflerını pek kullanmıyorum ondan ısı olmuş işiii :)

evet kutu tam bitmemişti
bebeğe zararı olmaz zaten hamile kaldığımda 8.haftaya kadar devam et dedi bana doktor,kalp atışını duyduktan sonra kestik metformini

canım benım dr um seker ılacını hamıle kalana kadar kulan sonra bırak demıstı ben bırakalı cok oldu ama mecburen bıraktım kafamda karıncalanma baslamıstı b12 eksıklıgım cıkıyor hep kendını gostermesede norolojık eksıklıgı hıssedılıyormus bırakmak zorunda kaldım. ama dr oyle demıstı hamıle kalana kadar kullan sonra bırak dıyee

canım yıne dokturmussun sanada tütütüt maşalllah doğrudur mevlamın yoluna ne az dönüyoruz ne az şükrediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…