canım benım dr um seker ılacını hamıle kalana kadar kulan sonra bırak demıstı ben bırakalı cok oldu ama mecburen bıraktım kafamda karıncalanma baslamıstı b12 eksıklıgım cıkıyor hep kendını gostermesede norolojık eksıklıgı hıssedılıyormus bırakmak zorunda kaldım. ama dr oyle demıstı hamıle kalana kadar kullan sonra bırak dıyee
kızlar bidiğiniz üzere bende pkoluyum artı hipotrodim var düşün artık benım kılo vermem ne kadar zor yada kılomuu sabıt tutmam.. boyum 170 ve 65 kılo ıle hamıle kaldım.. hamılelık öncesi72 kıloydum.. spor falan yapmadım 7 kıloyu verırken.. sadece şekerli herseyı bıraktım meyve suyunu bıle ıcmedım.. naneli şeker bıle almadım ağzıma gunde bır taneden baska meyve yemedım seker var dıye ve normalde ilaçla kırılması greken insulin direncimi bu sayede kırdım artı seker ılacı kullanmadım bu arada bırde doğum kontrol hapı kullanıyordum.. ıkı ayda 7 kılo verdım yıllardır veremedıgım kıloyu verdım.. aksam 5ten sonra hıc bırsey yemedım.. sabah bır dılım ekmek yedım ama domates falan bolca yedım gunluk 3dılım ekmegı gecmedım.. yemegımı bolca yedım bu arada pılavı makaranyı da bıraktım... ve RABBİM İN MUCİZESİ GERÇEKLEŞTI O ARADA BEBEĞİM DE OLDU... SİZLERDE BEBEKLERİNİZ ERTELEMEYIN DIYET İÇİN AZCIK DIKKAT EDİN BU YETERLİ...
canımm gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bir şey sorucam doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldın?
ben de doğ.kont.hapı kullanıyorum. pkoluyum..
bıraktıgım ay kaldım.. gynelle olanı kullanıyordum 14 temmuzda son hapımı içtim 17 temmuzda adet oldum o da son adet görüşümdü... yalnız ben klomen kullandım ama 27 yumurtam olustu ama büyümedi adet dönemıne gırdıgım söylendı ama hamıle kalmısım :) doktorların tıpta pek karşılaşmadıkları bı durum olmuş.. vucudum adet olması gerekirken adeti iptal edip tekrar yumurta olusturup çatlatmış :) milyonda bır olan durummuş :) çünkü kafam çok raahattı olmayacak dıye:)
kızlar bidiğiniz üzere bende pkoluyum artı hipotrodim var düşün artık benım kılo vermem ne kadar zor yada kılomuu sabıt tutmam.. boyum 170 ve 65 kılo ıle hamıle kaldım.. hamılelık öncesi72 kıloydum.. spor falan yapmadım 7 kıloyu verırken.. sadece şekerli herseyı bıraktım meyve suyunu bıle ıcmedım.. naneli şeker bıle almadım ağzıma gunde bır taneden baska meyve yemedım seker var dıye ve normalde ilaçla kırılması greken insulin direncimi bu sayede kırdım artı seker ılacı kullanmadım bu arada bırde doğum kontrol hapı kullanıyordum.. ıkı ayda 7 kılo verdım yıllardır veremedıgım kıloyu verdım.. aksam 5ten sonra hıc bırsey yemedım.. sabah bır dılım ekmek yedım ama domates falan bolca yedım gunluk 3dılım ekmegı gecmedım.. yemegımı bolca yedım bu arada pılavı makaranyı da bıraktım... ve RABBİM İN MUCİZESİ GERÇEKLEŞTI O ARADA BEBEĞİM DE OLDU... SİZLERDE BEBEKLERİNİZ ERTELEMEYIN DIYET İÇİN AZCIK DIKKAT EDİN BU YETERLİ...
Canım nihayet kurtuldun çok geçmiş olsun gör kötü birşey çıkmayacak inşallah.Moralini yüksek tut.Allah şifa versinkızlar selam hepınıze..
ben bugun emar cekıldım prolaktınım ıcın 57 yuksek deıl dedıler ama ıcım rahat etmesı ıcın cekılıyor..adetım az gelyor ya belkı buna baglıdır bılmıyorum...cooookkk zor bela cekıldım tabıykı benım kapalı alan fobım var o yuzden coook korkarak cekıldım salı gunu saat 5 de rapor cıkar dedıler..ılaclı cekıldım ozel hastanede
nolur bana dua edın kızlar cok korkuyorum bırsey cıkıcak dıye 2 gundur bırsey yemıyorum cok kafama takmaya basladım
hepınızı coookk optummm umarım hepınız ıyısınızdır... [/B]
kızlar bidiğiniz üzere pkoluyum artı hipotrodim var düşün artık benım kılo vermem ne kadar zor yada kılomuu sabıt tutmam.. boyum 170 ve 65 kılo ıle hamıle kaldım.. hamılelık öncesi72 kıloydum.. spor falan yapmadım 7 kıloyu verırken.. sadece şekerli herseyı bıraktım meyve suyunu bıle ıcmedım.. naneli şeker bıle almadım ağzıma gunde bır taneden baska meyve yemedım seker var dıye ve normalde ilaçla kırılması greken insulin direncimi bu sayede kırdım artı seker ılacı kullanmadım bu arada bırde doğum kontrol hapı kullanıyordum.. ıkı ayda 7 kılo verdım yıllardır veremedıgım kıloyu verdım.. aksam 5ten sonra hıc bırsey yemedım.. sabah bır dılım ekmek yedım ama domates falan bolca yedım gunluk 3dılım ekmegı gecmedım.. yemegımı bolca yedım bu arada pılavı makaranyı da bıraktım... ve RABBİM İN MUCİZESİ GERÇEKLEŞTI O ARADA BEBEĞİM DE OLDU... SİZLERDE BEBEKLERİNİZ ERTELEMEYIN DIYET İÇİN AZCIK DIKKAT EDİN BU YETERLİ...
canımm gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bir şey sorucam doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldın?
ben de doğ.kont.hapı kullanıyorum. pkoluyum..
ii akşamlar sedacan benim sorumu biliyosan cevaplarmısn
kızlar ben yumurtalarım gelişmiomuş die seropen kullandım geçen ay 16 ml bitane tek yumurtam gelişmişti sağ tarafta.bu arada aynı zamanda gene sağ tarafta 2,5cm kistm var doktor pko var falan demedi bende pkolumuyum sizce?
kızlar ben yumurtalarım gelişmiomuş die seropen kullandım geçen ay 16 ml bitane tek yumurtam gelişmişti sağ tarafta.bu arada aynı zamanda gene sağ tarafta 2,5cm kistm var doktor pko var falan demedi bende pkolumuyum sizce?
canım pkomudur değilmidir bilemem ama ben bunu öğrenene kadar 3 doktor değiştirdim hepsi farklı konuşuyor ya olan bişeyi nasıl görmüyolar anlamıyorum ama neyseki benimkisi patlamış çok şükür ama hala şüphedeyim 2 farklı doktora daha kontrol olsamdaAllah büyük herkesin gönlündekini versin rabbim
AYNEN ARKADAŞIM BEN 3 DOKTORA GİTMİŞTİM. BU DOKTORUM ULTRASON YAPMADAN SEN POLİKİSTİK OLABİLİRSİN DEDİ.MUAYANE ÖNCESİ SOHBET EDERKEN.BİDE BEN PKOLUYUM AMA ADETLERİM ŞAŞMAZ YANİ.O YÜZDEN DİĞER DOKTORLAR ANLAMADI GALİBA.
canım pkomudur değilmidir bilemem ama ben bunu öğrenene kadar 3 doktor değiştirdim hepsi farklı konuşuyor ya olan bişeyi nasıl görmüyolar anlamıyorum ama neyseki benimkisi patlamış çok şükür ama hala şüphedeyim 2 farklı doktora daha kontrol olsamdaAllah büyük herkesin gönlündekini versin rabbim
AYNEN ARKADAŞIM BEN 3 DOKTORA GİTMİŞTİM. BU DOKTORUM ULTRASON YAPMADAN SEN POLİKİSTİK OLABİLİRSİN DEDİ.MUAYANE ÖNCESİ SOHBET EDERKEN.BİDE BEN PKOLUYUM AMA ADETLERİM ŞAŞMAZ YANİ.O YÜZDEN DİĞER DOKTORLAR ANLAMADI GALİBA.
olabilir canım benim düzensiz adet günlerim bu ay giiti çok şükür tabii doktor uyardı tekrar başlayabilir dedi bi tane sol tarafımda yumurtam vardı 22mm boyutunda eğer hamile kalmassan fitile başlarız dedi bilmiyorum nolcak 6 aydır hiç bukadar umutlanmamıstım kist var diye .ama şimdi pazartesi yıkılmanın endişesi var kendimi çok kaptırdım galiba sabahtan akşama kadar bişeyler araştırıp duruyorum eşim dalga konusuna getirdi artık doktorları bile solladın yeter artık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?