kızlar bi sorum olucak size benim kulağımın yanında bir tane benim vardı şimdi aynaya bakarken fark ettim. ben çok eskiden beri vardı ama üzerinde tam dört tane baş parmak uzunluğunda kıllar çıkmış sizce keseyim mi??
seviyorm seniii YELKENLİ.
iyi dileklerin için sağol kuzum
kızlar bi sorum olucak size benim kulağımın yanında bir tane benim vardı şimdi aynaya bakarken fark ettim. ben çok eskiden beri vardı ama üzerinde tam dört tane baş parmak uzunluğunda kıllar çıkmış sizce keseyim mi??
parmak kalınlığındamı uzunluğundamı? kopar gitsn:)))))
saol canım benim yorumun için. lazere gideyim yada biraz bekliyim bali ya.ne bileyim karar veremedim.
:) teşekkür ederim canım sevgin için aldım kabul ettim:))
inşallah olsun ne diyelim ben artık ilk zamanlarkı kadar çok ıstemıyorum nerdeyse 3 sene olacak bıktım çocuk ıstemekten ben aynı şeyı çok tekrarlayamıyorum sıkılıyorum ıstemektende sıkıldım :) hayırlısı şimdi memurr olmayı çokkk istiyorum:)))
yelkencim ben çokmu çok sabırsız biriym.
gebelik için 3aylık bi denemem oldu bana 3yıl gibi geliyo.
şimdiki isteğin senn elinde çabalarsan neden olmasın çocukta yaparsn kariyerde :)
Canım benim sağol unutmadığınızı biliyorum biraz naz yapayım dedim insan sevdiklerine naz yaparmışTabiki canım burdaki dostluklar dediğim gibi çok başka yani çıkarsız menfatsiz görmeden ama duygularımızı burda tercüman ediyoruz hepimizin ortak noktası var çünkü. Evet canım malesef beklemek zorunda kaldım dediğin gibi vardır bir hayır eşim haftaya hastaneye gidecek sanırım.Sonra nasıl bir tedavi olacağımızı doktor belirtir artık.Daha başka çok değişiklik yok gezdik biraz kayınvaldemlerde kaldık öyle yani.İnşallah sende yumurtlama olmuştur canım güzel haberler alırsın inşallah.Kib öpüyorum seni. Bu arada yeşilide özledim ya çok uzun zaman oldu napıyor acaba:44:
kesinlikle sporun ve az yemenin pkos üzerinde çok yararlı etkileri var...Bende spor yaparken koşu bandı var evde onda tempolu yürüyüş yapıyordum geciken adetim spor yapınca daha erken geliyordu ben bunu spor yapmaya bağlıyorum.Kaslar vücut çalıştığı için bizim bu pkoya bile faydası olduğunu düşünüyorum.Spordan zarar gelmezkiBence seninkide spor yaptığın için yumurtlaman olabilir
kızlar ben yumurtalarım gelişmiomuş die seropen kullandım geçen ay 16 ml bitane tek yumurtam gelişmişti sağ tarafta.bu arada aynı zamanda gene sağ tarafta 2,5cm kistm var doktor pko var falan demedi bende pkolumuyum sizce?
yelkencim ben çokmu çok sabırsız biriym.
gebelik için 3aylık bi denemem oldu bana 3yıl gibi geliyo.
şimdiki isteğin senn elinde çabalarsan neden olmasın çocukta yaparsn kariyerde :)
canım yeşil baya bir nete gelemeyeceğini demişti ama ben de özledim onu.... ne çok gelirdi...
ayyy inşallah dediğin gibi zamanlı yumurtlamam olur bebeğin zamanını Allah bilir ama ben tıkır tıkır yumurtlamak istiyorum artık.... her sağlıklı kadın gibi :)
inşallah hepimizin şu pko su düzelsin
eşinin değerleri iyi çıksın inşallah canım.... benim eşimin değerleri orta çok iyi değil kötü de değil bakalım hayırlısı.....
bu günlerde yumurtamın çatlaması çok iyi olurdu çünkü 24 ünde kontrol var bakılacak.....
kesinlikle sporun ve az yemenin pkos üzerinde çok yararlı etkileri var...
yumurta geliştirici kullandığına göre ve kendiliğinden çatlamadığına göre kistleştiğine göre pko olabilirsin
arkadaşlar bırsey sorcam ben glifor kullanıyorum 1,5 sene oldu geçenlerde doktoruma gıttım artık benlik bırsey kalmadı kadın dogum bakıcak sana dedı adet oluyorum ama hala gebelık olmadı acaba yumurtlamıyomuyum ben yaaa anlamadım gıttı( bılen arkadaslar varsa beni bilgılendırın lutfen (((
arkadaşlar bırsey sorcam ben glifor kullanıyorum 1,5 sene oldu geçenlerde doktoruma gıttım artık benlik bırsey kalmadı kadın dogum bakıcak sana dedı adet oluyorum ama hala gebelık olmadı acaba yumurtlamıyomuyum ben yaaa anlamadım gıttı( bılen arkadaslar varsa beni bilgılendırın lutfen (((
canım adet oluyorsan yumurtlama oluşuyordur. ben de yumurtlama yok o yüzden adet de olamıyorum.
sende başka bir problem olabilir. bence bi kadın doğum uzmanına gitmende fayda var.
yumurta geliştirici kullandığına göre ve kendiliğinden çatlamadığına göre kistleştiğine göre pko olabilirsin
bencede jinekoloğa git için rahatlasın glifor ne hapı cnm?
o donemlerde oyle oluyor sonra alışıyorsun geçer dıcem ama umarım gecmweden emelıne ulasırsın.
bakalım her ıkısı ıcınde beklemedeyım bennn ıkısını bırden yapacagım herlade:))
ya kızlar bişey sorcam.. bu ay bal-tarçın-çörek otuna başlicaktım ama adetimin 2. günü başlamayı unuttum. bugün 5. günü, böyle geç başlayan oldu mu? sizce yine de başlayayım mı küre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?