Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Gyaman benimde ikili tarama guzel çıkmıştı ama detaylı ultrasonda kalpte ekonjenik odak görüldü
Bu da dawn sendromlu cocuklarda daha cok olurmuş benimde hamileliğim zehir olmuştu
Ama bebeğimi kucağıma aldım sağlıklı...
Seni cok iyi anliyorum ama o testler sadece risk belirliyor kesin sonuc vermiyor
Bebegin seni hissediyor üzüldüğünü anlıyor lutfen uZme bebeğini

saol tatlım.canm ilk 3gün sütüm az olduğu için susuz kalmış sonrasında geldi hatta şimdi nasıl akıyo üstüm başım batıyo ama beyefendiyi uyandıramıyorum emmek için.bazen çok güzel emiyo sonra bıraksam kaç saat uyuycak bilmem artk.2saatte bi emzirmem mümkün deil benm.uyanması için neler yapmıyorum ama şöyle bi ağzını açıyo memeyi koyuyorum ağzına emmiyo.dün gece 12de emmişti gece kaç kez kalktım uyanmadı sabah 5ten sonra az az emdi süresini bilmiyorum biraz emiyo biraz ağlıyo derken.5ile 7arası öyle zaman geçti 7de uyudu sabah 10da tekrar başladım uyandırmaya 1e kadar yine uğraştım az az emdi ama sürekli deil.1de uyudu 3ten beri uyandırmaya çalışıyom yok.artk kaşıkla verdim biraz napim korkuyom yine susuz kalcak diye kilosuda baya düşmüş zaten.dr.sen bunu sık sık emzir dedi kilolu bebk olduğu için şekeri düşer dedi ama gelde emzir.oturup ağlıcam ya.psikolojim bozuldu besleyemicem diye.çok inatçı bişey benm oğlan.

Bngl
Yazını okurken kendimi görür gibi oldum bende ayniydim
Zamanla kendi düzenini belirliyor bebekler sadece biraz sabır...
Bana kalırsa biberonla besle cunku ne yapsan uyanmıyor biliyorum
Yanlis anlama canim beni ama emzirme süren cok uzun geldi bana
Bana da sık emzir iuyandir mutlaka diyorlardı bende kızıyordum
Uyanmıyor cunku... Cok ağladım uyanmıyor diye...
Hatta bende uyanmadan memeyi ağzına veriyordun belki sut tadı ve kokusundan kalkar diye ama nafile
İlk gün benim oğlumda ac kaldi sariligi arttı bı gece hastanede kaldık fototerapi aldı gözleri bağlı 25 tane
Florasan lambanın altında yandı yavrum... Emmeyen cocuk o gece doymadı cunku o sıcaktan alıp besliyordum
O ağladı ben ağladım sabaha kadar... Neler çektim tahmin edersin
Simdi bı aylık annelik deneyimimden sana tavsiyem 3 saati geçirme gerekirse biberon ver cunku uyusa da onu aldı
Bı hafta daha sıkıntı çekersin sonra alışacak

artik sohbet etmisligimiz var canim hosbulduk bu arada.. evet ben de biliyorum senin nickini... nickten önce yok-var mesajini

latife yapiyorum canim ben.. herkesin isi gücü oluyor, basimizdaki dert de cabasi zaten...

ben iyiyim iste idare ediyorum.. ilaclara devam, bu ay klomen vermedi dr bana persembe günü de batim ve icim icimi yiyor.. biliyorum muhtemelen bi hamilelik yok ama iste metformin kullandigim icin ümitleniyor insan yine de simdilik agrim sizim yok bakalim, metformin kullaninca adetler de erken geliyor, insallah gelecekse de 28 günü gecmez bu sayede..

sen nasilsin peki?? neler yapiyosun???

kızlar selam hepınıze ıyı aksamlarrr...
nasılsınız cok ozledım hepınızı ama buraya geldıkcede ınsan daha cok takıyor o yuzden cok sık gelmıyorum artık..

---bngl33 canım allah saglık mutluluk huzur versın aılene bebegınızı sıze bagıslasın
---yasmın16 canımmm senınde bebısın hayırlı olsun saglıkla buyusun ınsallahhh akıllı uslu bır cocuk olurr canlarımmm
---gyaman bence baska bır doktorada gıt ablama doktor cocugunuz sakat dedı onu dedı bunu dedı down sendromu dedı dedıde dedı ablamda ıstanbulda nısantasında
profosor bır doktora gıttii kontrol muayene vs vs hıcbır sorun gormedı kı ablam cocugu aldırıcaktı bıle enıstem engel oldu allah bıze o sekılde verdıyse bakıcaz dıye..
tabı ablam bıraz daha hassasdı bu konuda. 2 doktora gıttı sonra hıcbısey yok aklında soru ısaretı ıle yasıyacagına kesınlıkle gıt derımm hayatım kafanada cok takmaaaaa olurmu

ben prolaktın ıcın gıttım doktora 57 cıkmıstı fılm cekıldım kızlar sonucumu beklıyorum en azından kafama taka taka yasamaktansa cekıldım korkarak salı gunu 5 de cıkıcak 3 4 gundur cok strest yaptım bırsey cıkıcak dıye ne yemek yedım ne konustum cok mutsuzdum huzursuzdum zayıfladımda tabı halıyle..dogum kntrol hapım bıtıyor 8 gun var ıgne tedavısı olucaz bu son tedavım sonrasında rabbıme bırakıcam cok yıprandım zaten..olan kendıme oldu ınanın 1 sene 9 aydır ugrasıyoruz ama bana 5 sene gıbı geldı..
26 yasındayım ama beyın yasımı sorarsanız bır 35 varımdır taka taka bır hal oldum en ıyısı tedavıyı bırakmak oluruna sonrasında zaten tüp yaptırırız..rabbım aratmadan verır ınsallah
hepınızı cok optumm kendınıze ıyı bakınn

Mrb kızlarr... Benim bugün adetimi geçeli 1 gün oldu, test almaya gidiyorum, yarın evlilik yıldönümümüz inşALLAH güzel haberler veririm eşime.. Dua edin ne olur...

hadi güzel haber bekliyoruz senden.

evet ilk günün bitti hadi gözünaydın crimsoncum. dk hapından sonra hamöıle kalanlardan olmanı beklıyoruz

artik sohbet etmisligimiz var canim hosbulduk bu arada.. evet ben de biliyorum senin nickini... nickten önce yok-var mesajini

:) ağlamak yok-gülmek var eveettt:)) sohbetceğizliğim nasılsın iyi misin hemşireee:))

herkeslere iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar sedacan

hepimiz aynı durumları yaşıyoruz yalnız degılısn yıpratma kendını fılız sakınnnnn vaktı geldıgınde tesrıf edecekler kucuk hanımlar kucuk beyler

buna sükür diyeyim sohbetcegizligim isten geldim yemekleri yaptim esimi bekliyorum, o bu hafta gec geliyor.. bana da biraz zaman kaliyor iste... sen nasilsin peki??

Sonuç negatif (( Yarın evlilik yıldönümümüz ve en büyük hediyem bu olurdu diye düşünüyordum, hayalini bile kuruyordum ama olmadı kızlar.. Sonuç negatif çıktı... KAsıklarımda ağrım var ama gelen gidende yok, bari gelsede kırmızılar stresinden kurtulsam

kızlar çok saolun ilginiz için kk daki aynı durumda olan kızların yazılarını da okudum hepsi sorunlu çıkmış arada bir kaç tane hariç hepsi temiz çok yakın tanıdıklarımda da aynısı olmuş hatta birinde kan değerlerinden tutunda ikili üçlü dörtlü hepsi sorunlu çıkmış ama detaylı ultrasona bakan çok iyi bir prof var o hastamı normalmi olduğunu anlayabiliyor filizcim sanırım oda nişantaşı taraflarında muayenisi pahalı ama değer diye düşünüyorum hepsinin sonuçları temiz ayrıntılı ultrasona girmiştim birtek yüzünü göstermemişti oğluşum diğer herşeyi çok iyiydi maşallah zaten ense kalınlığı da çok iyiydi şimdi 26sında yüzü içinde gidicem randevu aldım gözleri ve burnu çok önemliymiş ufacık bir sorun olursa hemen o profa gitmeyi düşünüyorum gerçi rahat duramam ben yinede giderim ama bakalım bir 26sı bir gelsin sonrasında düşünücem doktorda kadın söyleyince dondum kaldım kadın konuşuyorda konuşuyor dişlerimi sıkıyorum ne dediğini anlamadım bile neyse çıktık ordan asansörde hıçkıra hıçkıra ağladım eşim diyor zaten yüzün bembeyaz oldu allahım ne zor şeymiş ne kadar mutlu gitmiştim oysa bu hafta içi şeker yüklememde var
şimdiki aklım olsa ikili testi bile olmaz direk su aldırırdım çünkü yaşım 35 riskli guruptayım rabbim ikinciyi verirse öyle yapıcam bu şüpheyle hamilelik daha da zorlaşıyor rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

İKİLİ TESTİM
biochem risk 1:3824
double test 1:1385
age risk 1:242
trisomy 13/18 1:10000 çıkmışken
DÖRTLÜ TESTİM
tr 21 risk 1:50
age risk 1:347 çıktı

aradaki farka bakarmısın cnm ya 1/50 birde çok yüksek bir rakam nasıl üzülmiyim tatlım ya

haklısın canm banada uzun geliyo akşam dr.u aradım oda öyle dedi.üstünü çıkar soğuk suyla sil dedi.öyle yaptım uyandı 1saat emdi ardından şimdi biraz rahatladım ama bilmiyorum nasıl olcak gece.canm alsa mememi alır biberon farklımı oluyoki onu alıyo.benmkinn sarılığı çok azdı 2saat yattı o fototerapide sonra gerek yok dedi dr. serumluyken benmkide çok düzenli emdi hastnede.aynen akşamdan beri ağlamaktan gözüm şişti.şimdi bide ishal var sanki.nyse canm çok saol 3saati geçirmemye çalişim ben bian önce düzene gireriz inşallah.

canm benm çok saol san bi ara özelden cvp yazıcam canm öptm.

Çok iyi canım kendiliğinden çatlaması inşallh hep böyle olumlu yönde ilerler.Biz bugün doktordaydık eşimle.Ürolojiye gittik.Eşimde varikosel çıktı canımAmeliyat olması gerekiyormuş.Biz önce direk tüp bebeğe gidelim boşuna zaman kaybı olmasın dedik.Sonra eşimin tanıdık doktor yakını vardı gittik ondan fikir almaya.Prof. doktor kendisi .Dediki bize önce fizyolojik tedavinizi olmadan neden hemen tüp bebek yapıcaksınız dedi.Önce ameliyat ol belki eşin hemen hamile kalıcak dedi.Bizde bende pko olduğunu söyledik.Orasını bilemem ama önce fizyolojik tedavi olmadan tüp bebek yapmayın dedi.Bizde mantıklı bulduk.Bende pko var ama eşimdeki varikoselden dolayıda gebe kalmamış olabilirim şimdiye kadar.Şimdi randevu alıp ameliyat için gün alıcağız canım bizde durumlar böyle.Allah sınıyor hepimizi zorluk olmadan kolaylık olmuyor.Bu varikosel den sonra olumlu gelişme olurmu acaba?Sence napalım canım?
Canım hoşgeldin Allah bağışlasın tekrardan.Canını sıkma bilen arkadaşlar fikir verir sana.Ne güzel bebeğine kavuştun tadını çıkar.Benim eşimde varikosel ameliyatı olucak canım bugün ürologtan geliyoruz
slm kızlar hepinize iyi haftalrr

A.s canım üzme kendini içine sinmiyorsa başka bir doktorada görün ona göre kararını ver.İnşallah sorunsuz geçer bişey çıkmaz canım

Hadi hayırlı güzel haber alman dileğiyle canım
İnşallah metforminle hamile kalırsın canım.Bende durumlar yukardada yazdığım gibi bugün ürolaga gittik eşimde varikosel varmış.Ameliyat olması gerekiyormuş.Onun için gün alıp ameliyat olacak
herkeslere iyi akşamlar kızlar
İyiakşamlar canım
A.s canım hoşgeldin kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde hareket et.Moralini düzgün tut.Sonucun iyi çıkacak inşalalh.Biz bugün üroloğa gittik eşimde varikosel varmış.Ameliyat olması gerekiyormuş.İnşalalh ameliyattan sonra tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım.Buda engelliyormuş yani gebeliği.İnşallah şu sıkıntıları atlatırızda herşey yoluna girer canım
Nice mutlu yıllar dilerim eşinle birlikteSağlık olsun canım üzülme inşallh bundan sonra güzel haberler verirsin

simdiden gecmis olsunc anim benim.. o ameliyattan sonra iyi olan cok tanidigim var tatlim, insallah esin de onlardan biri olur.. benim esime de dr sevk kagidi yazcak, cünkü hareketli sperm sayisi alt sInIrda ciktigi icin, dra gitmesi lazim.. bakalim vitamin destegi felan mi derler yoksa baska bir sey mi derler... insallah güzel sonuclar aliriz canim benim

kızlar yaa az önce soğan kürüme başladım.. ilkini içtim.. çok fena bu yaa.. ağzımın tadı gitti. sabah nasıl içicez kokmaz mıyız yaaa işe giderkenn
nasıl yapcam 15 gün offf

tatlım kendini sakın üzme. benim bi arkadaşa kesin down sendromu dediler. mutlaka aldır dedi doktorlar. inançlı biri aldırmadı ama hamileliği boyu ağladı.. şimdi görsen maşallah öyle sağlıklı ki bebeği.. o hiç belli olmuyor inan gönlünü ferahh tutt. nolur.

Çok teşekkürler ,İnşallah canım ya.Varikosel olduğu için sperm sayısında düşüklük şekil bozukluğu varmış.Üroloğ öyle söyledi bugün.İnşallah ameliyattan sonra düzelir.Senin eşinede acil şifalar geçmiş olsun

baharım canım öncelikle nasılsın?? benim eşimde varikoselli ve şekil bozukluğu var dedi doktorumuz. Bir üroloji prof. e gittik. oda kafanız rahatlıyacaksa hemen bu akşam ameliyat yaprım dedi. ama ameliyat olupta düzelmeyede bilir dedi. siz bi aşılmanızı yapın eğer denemeleriniz sonucunda hiç gebelik oluşmazsa o zaman yapalım dedi. sizin sperm sayısı kaç ki hemen ameliyat olcaksınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…