Bngl canim sana yazmaya fırsatım olmadi kusura bakma
Allah anali babali büyütsün canim ne guzel bı duygu demi.
Kısa yazacağım cunku durmuyor sürekli kucak istiyor
Benim oğlumda emmedi ilk günler neler çektim bende pompa al canim
Cunku kasıkla zor olur biberona alışırsa diye korkma benimki simdi beni hic bırakmıyor sürekli emmek istiyor
2 saat aralikla beslemek yeterli ama bazen daha erkende acıkıyorlar
Eğer sutun azsa mama ver ac kalması bence daha kotu
İlk günler cok zor biliyorum hele emmiyorsa ama zamanla duzene giriyor
Bugun tam bir aylık oldu oğlum bı haftadır acikinca kendisi uyanıyor gece bile...
Benim icin bı mucize cunku saat kuruyordum geceleri
Sutun icin humana tavsiye ederim bitkisel doktorum önerdi
Canim çıkmam gerekli gorusuruz sonra
Yazmayı unutmuşum canim doktor 20 dakika yeterli dedi
Ama her cocuk farklı.. Sen emzirmeye basla dakika tut ve asıl önemlisi
Yutkunma sesi eğer o ses yoksa emmiyor yada sut yok demektir
Mesela doruk gunduz 15 -20 dakika emıyor bazen yarim saat
Geceleri 10 dakika emıyor ama 1,5 saat sonra tekrar acıkıyor
Uyandırmak cok zor oluyor en basta ama uzun süre ac kalması şekerini düşürüyor
Uyanmazsa altını ac burnunu sık ya da topuğuna sertce vur ( kiyamiyorum ama mecbur )
Birde ilk göğsünü ver 15 dakika sonra gazını cikar 5 dakikada diger göğüsünü ver
Bı sonra ki emzirmede en son verdigin göğüsten basla demişti doktor...
hımmm doğrudur canım benım dr oyle dımısttıı:)
geçmişolsun canım atlatmışşsın kapalı alan fobisi ablamda var bazen banada gelıyor :) cokkk zor bısıyy Allah kolaylık versin. iyi çıkar inşallah yanı bısıycıkler yoktur.
2.5 cm kıstın var dıye pko lu olunmaz canım pko gelısmeyen yumurtaların duzensız adetle bırlıkte atılamamasından yumurtalıkda ıncı seklınde dızılır bu dızılımın usg de gorundugu ve tahlıllerındede hormonlarında sorun olan tsh lh oranında sorun olan kısılere genelde bu teshıs konulur bununla bırlıkte kıllanma kılo gobek bolgesınde yaglanma pko yu ısaret eder yanı sadece mevzun yazdıgın kadarsa bunlarla pko oldugun soylenemez. serephone de klomen gıbı en basıt yumurta gelıstırıcı ılactır ılk olarak yapılan en basıt duzeyde tedavıdır herkesde etkılı olmaz bazılarındada fazlasıyla etkılı olur ben etkısı olmayanlardanım.
hosgeldın regen sohbet etmıslıgımız var mı hatırlamıyorum canım ama ben uzun amandır yoktum lakın nıck ını hatırlıyorumyenıden hosssgeldınn
Canım kırılma lütfenbende kaç gündür yoktum benimde kulağım çınlatılmamış. Bazen sayfalar yoğun olunca atlıyoruz unutuyoruz canım unutuluyor.Yoksa bu birbirimizi unuttuğumuz anlamına gelmesin yinede kusura bakma hoşgeldin canım nasılsın?
Zor bir durum canım ya Allah yardımcın olsun.Gerçekten bu doktor işide şans işi kimin nediceği belli değil.Bir tane doktora gitmeyle olmuyor artık.2 3 doktora gitmek gerekiyor sanırım.İnşallah sorunsuz bir hamilelik atlatırsın ve sağlıklı bir bebeğin olur istersen başka bir doktorada görün .Allah yardımcın olsun canım
Cımbız kullanma elinle kopar bir şey olmaz sanırım
Evet canım yeşil öyle dedide yinede merak ediyoruz ve özledikİnşallah canım adetlerin son aylarda düzenliyse yani ilaçsız olduysan yumurtlama olabilir neden olmasınki İnşallah düzelir canım ya temennimiz o zaten.Spor yapmak güzel aksatmadan devam etmek lazım ama bazen aksatıyoruz işte İnşallah yumurtlamışsındır kontrolden sonra gelişmeleri yaz canım
Mrb kızlarr... Benim bugün adetimi geçeli 1 gün oldu, test almaya gidiyorum, yarın evlilik yıldönümümüz inşALLAH güzel haberler veririm eşime.. Dua edin ne olur...
bngl senin oğlancık topacıkmış maşallahgüle güle büyüt canım
gyaman başka bir doktora gıtmeyı de düşünebılırsın canım,için rahat etsın cunku kaç ay daha hamılelıgın devam eddecek ve o düşünceler kemirir insanı. Sağlıkla kucağına al inş.
Ben de okulun ilk gününü atlattım, zor ve karmaşıktı.Kitap yok, sınıflar belli değil.Curcuna tam.
dogum kont.hapımı bugun bıtırıyorum ve sonra bekleme aşamasına gecıyorum artık
artik sohbet etmisligimiz var canimhosbulduk bu arada.. evet ben de biliyorum senin nickini... nickten önce yok-var mesajini
herkeslere iyi akşamlar kızlar
kızlar selam hepınıze ıyı aksamlarrr...
nasılsınız cok ozledım hepınızı ama buraya geldıkcede ınsan daha cok takıyor o yuzden cok sık gelmıyorum artık..
---bngl33 canım allah saglık mutluluk huzur versın aılene bebegınızı sıze bagıslasın
---yasmın16 canımmm senınde bebısın hayırlı olsun saglıkla buyusun ınsallahhh akıllı uslu bır cocuk olurr canlarımmm
---gyaman bence baska bır doktorada gıt ablama doktor cocugunuz sakat dedı onu dedı bunu dedı down sendromu dedı dedıde dedı ablamda ıstanbulda nısantasında
profosor bır doktora gıttii kontrol muayene vs vs hıcbır sorun gormedı kı ablam cocugu aldırıcaktı bıle enıstem engel oldu allah bıze o sekılde verdıyse bakıcaz dıye..
tabı ablam bıraz daha hassasdı bu konuda. 2 doktora gıttı sonra hıcbısey yok aklında soru ısaretı ıle yasıyacagına kesınlıkle gıt derımm hayatım kafanada cok takmaaaaa olurmu
ben prolaktın ıcın gıttım doktora 57 cıkmıstı fılm cekıldım kızlar sonucumu beklıyorum en azından kafama taka taka yasamaktansa cekıldım korkarak salı gunu 5 de cıkıcak 3 4 gundur cok strest yaptım bırsey cıkıcak dıye ne yemek yedım ne konustum cok mutsuzdum huzursuzdum zayıfladımda tabı halıyle..dogum kntrol hapım bıtıyor 8 gun var ıgne tedavısı olucaz bu son tedavım sonrasında rabbıme bırakıcam cok yıprandım zaten..olan kendıme oldu ınanın 1 sene 9 aydır ugrasıyoruz ama bana 5 sene gıbı geldı..
26 yasındayım ama beyın yasımı sorarsanız bır 35 varımdır taka taka bır hal oldum en ıyısı tedavıyı bırakmak oluruna sonrasında zaten tüp yaptırırız..rabbım aratmadan verır ınsallah
hepınızı cok optumm kendınıze ıyı bakınn
hadi güzel haber bekliyoruz senden.
evet ilk günün bitti hadi gözünaydın crimsoncum. dk hapından sonra hamöıle kalanlardan olmanı beklıyoruz
:) ağlamak yok-gülmek var eveettt:)) sohbetceğizliğim nasılsın iyi misin hemşireee:))
iyi akşamlar sedacan
hepimiz aynı durumları yaşıyoruz yalnız degılısn yıpratma kendını fılız sakınnnnn vaktı geldıgınde tesrıf edecekler kucuk hanımlar kucuk beyler
iyi haftalar şekeriimm
takma kafana anım evet yaptıran herkese sorun var dıyorlar bende boyle duydum 2 lı den sonra en ıyısı yaptırmamak ablam ıkıncıyı doğurdu ılkınde onada sorun var dıye bısıy olmaz dedı ne gelırse allahtan dıye sağlam yeğenım masallah ıkıncısınde yaptırmadı o yuzden gerek yok can sıkıyorlar ancak dıyordu. Oda dogdu 6 aylık masallahı var kumral mavı gozlu bı boncuk :)
merhaba cnm
sıkılma bence hiç
detaylı ultrasonda sorun yoksa olmaz inşallah düşünme bile , sorun var diyorlar çoğu kişiye sağlıklı doğuyor bebekler.
Sorun yok deniliyor , bilemezsin , bozma moralini hiç ve dua et ...
canım benimm... Sen içini ferah tut, benim halamın kızına %95 down sendromlu demişlerdi, maşşallah oğlu hiperaktif bi çocuk, çokda zekii... Zehir etme hamileliğini güzel düşün güzel olsun inşallah... Dualarımız seninle...
bngl senin oğlancık topacıkmış maşallahGüle güle büyüt canım
Gyaman başka bir doktora gıtmeyı de düşünebılırsın canım,için rahat etsın cunku kaç ay daha hamılelıgın devam eddecek ve o düşünceler kemirir insanı. Sağlıkla kucağına al inş.
Ben de okulun ilk gününü atlattım, zor ve karmaşıktı.kitap yok, sınıflar belli değil.curcuna tam.
Dogum kont.hapımı bugun bıtırıyorum ve sonra bekleme aşamasına gecıyorum artık
gyaman benimde ikili tarama guzel çıkmıştı ama detaylı ultrasonda kalpte ekonjenik odak görüldü
bu da dawn sendromlu cocuklarda daha cok olurmuş benimde hamileliğim zehir olmuştu
ama bebeğimi kucağıma aldım sağlıklı...
Seni cok iyi anliyorum ama o testler sadece risk belirliyor kesin sonuc vermiyor
bebegin seni hissediyor üzüldüğünü anlıyor lutfen uzme bebeğini
Nasılsınız cok ozledım hepınızı ama buraya geldıkcede ınsan daha cok takıyor o yuzden cok sık gelmıyorum artık..
---bngl33 canım allah saglık mutluluk huzur versın aılene bebegınızı sıze bagıslasın
---yasmın16 canımmm senınde bebısın hayırlı olsun saglıkla buyusun ınsallahhh akıllı uslu bır cocuk olurr canlarımmm
---gyaman bence baska bır doktorada gıt ablama doktor cocugunuz sakat dedı onu dedı bunu dedı down sendromu dedı dedıde dedı ablamda ıstanbulda nısantasında
profosor bır doktora gıttii kontrol muayene vs vs hıcbır sorun gormedı kı ablam cocugu aldırıcaktı bıle enıstem engel oldu allah bıze o sekılde verdıyse bakıcaz dıye..
Tabı ablam bıraz daha hassasdı bu konuda. 2 doktora gıttı sonra hıcbısey yok aklında soru ısaretı ıle yasıyacagına kesınlıkle gıt derımm hayatım kafanada cok takmaaaaa olurmu
Gyaman benimde ikili tarama guzel çıkmıştı ama detaylı ultrasonda kalpte ekonjenik odak görüldü
Bu da dawn sendromlu cocuklarda daha cok olurmuş benimde hamileliğim zehir olmuştu
Ama bebeğimi kucağıma aldım sağlıklı...
Seni cok iyi anliyorum ama o testler sadece risk belirliyor kesin sonuc vermiyor
Bebegin seni hissediyor üzüldüğünü anlıyor lutfen uZme bebeğini
Bngl
Yazını okurken kendimi görür gibi oldum bende ayniydim
Zamanla kendi düzenini belirliyor bebekler sadece biraz sabır...
Bana kalırsa biberonla besle cunku ne yapsan uyanmıyor biliyorum
Yanlis anlama canim beni ama emzirme süren cok uzun geldi bana
Bana da sık emzir iuyandir mutlaka diyorlardı bende kızıyordum
Uyanmıyor cunku... Cok ağladım uyanmıyor diye...
Hatta bende uyanmadan memeyi ağzına veriyordun belki sut tadı ve kokusundan kalkar diye ama nafile
İlk gün benim oğlumda ac kaldi sariligi arttı bı gece hastanede kaldık fototerapi aldı gözleri bağlı 25 tane
Florasan lambanın altında yandı yavrum... Emmeyen cocuk o gece doymadı cunku o sıcaktan alıp besliyordum
O ağladı ben ağladım sabaha kadar... Neler çektim tahmin edersin
Simdi bı aylık annelik deneyimimden sana tavsiyem 3 saati geçirme gerekirse biberon ver cunku uyusa da onu aldı
Bı hafta daha sıkıntı çekersin sonra alışacak
nasılsınız cok ozledım hepınızı ama buraya geldıkcede ınsan daha cok takıyor o yuzden cok sık gelmıyorum artık..
tabı ablam bıraz daha hassasdı bu konuda. 2 doktora gıttı sonra hıcbısey yok aklında soru ısaretı ıle yasıyacagına kesınlıkle gıt derımm hayatım kafanada cok takmaaaaa olurmu
ben prolaktın ıcın gıttım doktora 57 cıkmıstı fılm cekıldım kızlar sonucumu beklıyorum en azından kafama taka taka yasamaktansa cekıldım korkarak salı gunu 5 de cıkıcak 3 4 gundur cok strest yaptım bırsey cıkıcak dıye ne yemek yedım ne konustum cok mutsuzdum huzursuzdum zayıfladımda tabı halıyle..dogum kntrol hapım bıtıyor 8 gun var ıgne tedavısı olucaz bu son tedavım sonrasında rabbıme bırakıcam cok yıprandım zaten..olan kendıme oldu ınanın 1 sene 9 aydır ugrasıyoruz ama bana 5 sene gıbı geldı..
26 yasındayım ama beyın yasımı sorarsanız bır 35 varımdır taka taka bır hal oldum en ıyısı tedavıyı bırakmak oluruna sonrasında zaten tüp yaptırırız..rabbım aratmadan verır ınsallah
Çok iyi canım kendiliğinden çatlaması inşallh hep böyle olumlu yönde ilerler.Biz bugün doktordaydık eşimle.Ürolojiye gittik.Eşimde varikosel çıktı canım2 ay ilaçla getirttim sonraki ay kendiliğinden oldu artık sadece gliforla gelsin istiyorum progestanla getirtmek istemiyorum canım....
bakalım hayırlısı... gerçi ben artık kendiliğinden çatladığında anlıyorum belirtilerinden.... bu ay da olacak inşallah :)
pozitif düşünmek gerekli de mi?
inşallah hep iyi devam eder hepimiz için... ben en son 3 gün önce plates yaptım bu gün tekrarlamam lazım çünkü kaslarım ağrıyor ara verince...
öptüm canım... ben gelişmeleri yazarım sen de gelişmelerinden haberdar et....
aaaaa nediyim merhaba nasılsın canım güzel oğlun nasıl? büyümüştür biz yazışmayalı ya özlemişim....ne çok oldu....
ben rahimden ameliyat oldum şekli bozuktu düzelttiler... şimdi düzgün artık :) yumurtlama düzene girsin diye gayret gösteriyorum.... ama sadece gliforla....yani aynı savaşmaya devam... eskisi kadar da umursamıyorum kafam rahat....
zaten sen dahil diğer arkadaşlarımın bebekleri de umursamadıkları zamanlarda geldi...
Canım hoşgeldin Allah bağışlasın tekrardan.Canını sıkma bilen arkadaşlar fikir verir sana.Ne güzel bebeğine kavuştun tadını çıkargeçmişi okumaya şuan zamanım olmadığı için okuyamadım inşallah biara okuyabilirim.eminim merak etmişsinizdir merak eden herkese teşekkürler.yarın oğluşum geleli 1hafta olucak.okadar yoğun bi haftaydı.kısaca anlatayım.
salı sabh 7.30da hastanedeydik.hazırlıklarla ameliyata girmem 8.30 oldu.epiduralim yapıldı yatp ameliyata başlamakla bebişimin çıkması bir oldu zaten hiç bişey anlamadım.çıkınca giydirdikleri yerde gördüm onu anestezi uzmanı maşallah bi tosuncuk dedi.ben bebişime bakarken 2dk uyuyacaksın şimdi dediler sonra gözümü açtıımda odamdaydım.yatağa alıp giydirdiler bebişimi kucağıma verdiler misler gibi kokuyordu.ozaman anladım o kokudan asla vageçemiyeceğimi.sadece bir koku o canı bana bu kadar bağlayıcı olabilirmi hayret ettim.Allahım hepinize nasip etsin inşallah.sonrasında kendime gelme emzirme gibi sıkıntılar oldu halada var.çok zor alıyor göğsümü zaten ilk gün çokta süt gelmeyince göğsümü sıkıp kaşıkla veriyodu hemşireler.oda çok acıtıyodu.ayağa kalkmak tuvalete gitmek çok zordu.neyse ertesi gün daha kolay kalktım ve taburcu oldum.buarada bebişim 4400gr doğdu.doktor normal doğurcağın çocuğu gördünmü dedi bana.iyikide normal diye ısrar etmemişim herşeyde vardır bi hayır oysa ultrasonda 4100grmdı.neyse eve geldik benm ve eşimin ailesi 3gün curcuna gibiydi ev.sonra herkes gitti sadece annem kaldı yanmda derken bebişimizi kontrol amaçlı dr.a götürelim derken dr.beslenemeiş susuz kalmış hastaneye yatıp serum vermemiz gerekli dedi.ben ağlıyorum bebişimi besleyemedim diye eşim teselli veriyo.bi gece hastanede kaldık küçücük kolunda serumla Allahtan çok huysuzlanmadı yoksa dayanamazdım.dün çıktık hastaneden şimdi öyle emzirmeye çalışıyorum ememeyip susuz kalır tekrar diye korkuyorum.memeyide öyle zor alıyoki sık emzirmem lazım onun isteğine baksam 5-6saatte bi emecek.uykudan uyandırıp emzirmek hele o daha zor.gece kaç kez uyandım bitürlü uyandırıp emziremedim.işte kızlar bende durumlar böyle.
emziren arkadaşlar sizde de böyle sorunlar varmı nekadar zamanda bir ve ne kadar süreyle emziriyosunuz.
slm kızlar hepinize iyi haftalrr
A.s canım üzme kendini içine sinmiyorsa başka bir doktorada görün ona göre kararını ver.İnşallah sorunsuz geçer bişey çıkmaz canımselam kızlar
topigi okuyamadım zaten okuycak halimde yok çok moralim bozuk
dörtlü testimde sorun çıktı gerçi çoğu yüksek yaş gurubundakilerde sorun çkıyor ama insan yinede korkmadan edemiyor
bir kaç tanıdığınmda da çıkmıştı ama hiçbir sorun yaşamadılar yaştan dolayı yanlış sonuçlar veribiliyormuş
ikili testim çok iyiydi ayrıntılı ultrasonda süper ense kalınlığı çok normal yinede insanı çok korkutuyor
ikili güzel çıkınca dörtlüyü yaptırmıycaktım çok pişman oldum yaptırdığıma şimdi aklımda soru işareti zehir oldu hamilelik bana
Hadi hayırlı güzel haber alman dileğiyle canımbngl senin oğlancık topacıkmış maşallahgüle güle büyüt canım
gyaman başka bir doktora gıtmeyı de düşünebılırsın canım,için rahat etsın cunku kaç ay daha hamılelıgın devam eddecek ve o düşünceler kemirir insanı. Sağlıkla kucağına al inş.
Ben de okulun ilk gününü atlattım, zor ve karmaşıktı.Kitap yok, sınıflar belli değil.Curcuna tam.
dogum kont.hapımı bugun bıtırıyorum ve sonra bekleme aşamasına gecıyorum artık
İnşallah metforminle hamile kalırsın canım.Bende durumlar yukardada yazdığım gibi bugün ürolaga gittik eşimde varikosel varmış.Ameliyat olması gerekiyormuş.Onun için gün alıp ameliyat olacakartik sohbet etmisligimiz var canimhosbulduk bu arada.. evet ben de biliyorum senin nickini... nickten önce yok-var mesajini
latife yapiyorum canim ben.. herkesin isi gücü oluyor, basimizdaki dert de cabasi zaten...
ben iyiyim iste idare ediyorum.. ilaclara devam, bu ay klomen vermedi dr banapersembe günü de batim ve icim icimi yiyor.. biliyorum muhtemelen bi hamilelik yok ama iste metformin kullandigim icin ümitleniyor insan yine de simdilik agrim sizim yok bakalim, metformin kullaninca adetler de erken geliyor, insallah gelecekse de 28 günü gecmez bu sayede..
sen nasilsin peki?? neler yapiyosun???
İyiakşamlar canımherkeslere iyi akşamlar kızlar
A.s canım hoşgeldin kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde hareket et.Moralini düzgün tut.Sonucun iyi çıkacak inşalalh.Biz bugün üroloğa gittik eşimde varikosel varmış.Ameliyat olması gerekiyormuş.İnşalalh ameliyattan sonra tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım.Buda engelliyormuş yani gebeliği.kızlar selam hepınıze ıyı aksamlarrr...
Nice mutlu yıllar dilerim eşinle birlikteSonuç negatif(( Yarın evlilik yıldönümümüz ve en büyük hediyem bu olurdu diye düşünüyordum, hayalini bile kuruyordum ama olmadı kızlar.. Sonuç negatif çıktı... KAsıklarımda ağrım var ama gelen gidende yok, bari gelsede kırmızılar stresinden kurtulsam
Çok iyi canım kendiliğinden çatlaması inşallh hep böyle olumlu yönde ilerler.Biz bugün doktordaydık eşimle.Ürolojiye gittik.Eşimde varikosel çıktı canımAmeliyat olması gerekiyormuş.Biz önce direk tüp bebeğe gidelim boşuna zaman kaybı olmasın dedik.Sonra eşimin tanıdık doktor yakını vardı gittik ondan fikir almaya.Prof. doktor kendisi .Dediki bize önce fizyolojik tedavinizi olmadan neden hemen tüp bebek yapıcaksınız dedi.Önce ameliyat ol belki eşin hemen hamile kalıcak dedi.Bizde bende pko olduğunu söyledik.Orasını bilemem ama önce fizyolojik tedavi olmadan tüp bebek yapmayın dedi.Bizde mantıklı bulduk.Bende pko var ama eşimdeki varikoselden dolayıda gebe kalmamış olabilirim şimdiye kadar.Şimdi randevu alıp ameliyat için gün alıcağız canım bizde durumlar böyle.Allah sınıyor hepimizi zorluk olmadan kolaylık olmuyor.Bu varikosel den sonra olumlu gelişme olurmu acaba?Sence napalım canım?
Canım hoşgeldin Allah bağışlasın tekrardan.Canını sıkma bilen arkadaşlar fikir verir sana.Ne güzel bebeğine kavuştun tadını çıkar.Benim eşimde varikosel ameliyatı olucak canım bugün ürologtan geliyoruz
A.s canım üzme kendini içine sinmiyorsa başka bir doktorada görün ona göre kararını ver.İnşallah sorunsuz geçer bişey çıkmaz canım
Hadi hayırlı güzel haber alman dileğiyle canım
İnşallah metforminle hamile kalırsın canım.Bende durumlar yukardada yazdığım gibi bugün ürolaga gittik eşimde varikosel varmış.Ameliyat olması gerekiyormuş.Onun için gün alıp ameliyat olacak
İyiakşamlar canım
A.s canım hoşgeldin kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde hareket et.Moralini düzgün tut.Sonucun iyi çıkacak inşalalh.Biz bugün üroloğa gittik eşimde varikosel varmış.Ameliyat olması gerekiyormuş.İnşalalh ameliyattan sonra tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım.Buda engelliyormuş yani gebeliği.İnşallah şu sıkıntıları atlatırızda herşey yoluna girer canım
Nice mutlu yıllar dilerim eşinle birlikteSağlık olsun canım üzülme inşallh bundan sonra güzel haberler verirsin
İKİLİ TESTİM
biochem risk 1:3824
double test 1:1385
age risk 1:242
trisomy 13/18 1:10000 çıkmışken
DÖRTLÜ TESTİM
tr 21 risk 1:50
age risk 1:347 çıktı
aradaki farka bakarmısın cnm ya 1/50 birde çok yüksek bir rakam nasıl üzülmiyim tatlım ya
kızlar yaa az önce soğan kürüme başladım.. ilkini içtim.. çok fena bu yaa.. ağzımın tadı gitti. sabah nasıl içicez kokmaz mıyız yaaa işe giderkenn
nasıl yapcam 15 gün offf[/QUOT
cnm benimde 3.günüm ilk içtiğimde berbattı ama burnumu kapatıp öle içiyorum alıştım
ağzını hemen suyla çalkala fırçala yada birkaç tutam nane maydanoz yiyebilrsn hiç koku olmuyo ozaman
kızlar yaa az önce soğan kürüme başladım.. ilkini içtim.. çok fena bu yaa.. ağzımın tadı gitti. sabah nasıl içicez kokmaz mıyız yaaa işe giderkenn
nasıl yapcam 15 gün offf[/QUOT
cnm benimde 3.günüm ilk içtiğimde berbattı ama burnumu kapatıp öle içiyorum alıştım
ağzını hemen suyla çalkala fırçala yada birkaç tutam nane maydanoz yiyebilrsn hiç koku olmuyo ozaman
evet canım en iyisi ardından bişeyler yemek.. sakız çiğniyorum, karanfil atcam birazdan :) kocamın yanına yaklaşmaya çekiniyorum böyle :))
umarım bu tada alışırım.. yarın da hsg filmim var..
simdiden gecmis olsunc anim benim.. o ameliyattan sonra iyi olan cok tanidigim var tatlim, insallah esin de onlardan biri olur.. benim esime de dr sevk kagidi yazcak, cünkü hareketli sperm sayisi alt sInIrda ciktigi icin, dra gitmesi lazim.. bakalim vitamin destegi felan mi derler yoksa baska bir sey mi derler... insallah güzel sonuclar aliriz canim benim
Çok teşekkürler ,İnşallah canım ya.Varikosel olduğu için sperm sayısında düşüklük şekil bozukluğu varmış.Üroloğ öyle söyledi bugün.İnşallah ameliyattan sonra düzelir.Senin eşinede acil şifalar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?