Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

oyy oğlun çok tosunmuş maşallah. canım onlar yoruluyorlar çabucak .ben de uyandırmaya uğraşırdım saatlerce. 2 saatte bir emzirmen mümkün değil. 3-4 saat de yeter. ama ona bile uyanmıyorlarmemeyi emerken de çok yoruluyorlar.sütünü sağıp biberonla ver.benimkine şekerli su serumunu biberonla vermişlerdi biberonu daha kolay emiyorlar uyanmasa bile
inatla ilgisi yok çocuk gözünü açacak halde değil uykusu var. sanırım aldığımız narkoz da uyutuyor onları. ben de çok ağladım uyanmıyor ne yapıcam diye.
ishal değildir, onlar sulu kaka yaparlar korkma benimki hala sulu yapıyor normalmiş sarı renk olduğu sürece

canım senin sonucun yaşından dolayı öyle çıktı
senin yaş grubundaki kadınlarda hep yüksek değerler çıkıyor
benimki de riskli çıkmıştı biliyorsun yaşım 27 olduğu halde. su aldırmadım yine de
çünkü az da olsa düşük riski var
bebeğim gayet sağlıklı allaha şükür ya düşseydi amniyosentez sırasında?
ultrason sonuçların iyi çıkmış ,diğerlerine aldırma
ah şu aptal testler!
ben hiç yaptırmayacaktım doktor bana anlatmadan kanımı aldı anlamadım neden kan aldı meğer test içinmiş. tabi sonucu alınca çok etkilendim takmayacam desen de aklından gitmiyor
dile getirme bu sonucu unut gitsin,kimseye bahsetme, dua et.

olsun canım daha nice yıldönümleriniz olacak çocuklarınızla inşallah

buna sükür diyeyim sohbetcegizligim isten geldim yemekleri yaptim esimi bekliyorum, o bu hafta gec geliyor.. bana da biraz zaman kaliyor iste... sen nasilsin peki??

ellerıne sağlık sohbetcegızlıgım:) bızde herıflen tv seyredıyoruz bos bos oturuyoruz ıste napalım :)

canım daha cok yıldonumlerı dogumgunlerı gorursunuz kısmet baska bır gune sıkma canını

35 yası gozunde cok buyutme canım komsumuz 55 yasından sonra dogurdu tosun hıcbırseyı yokda tesstmestte yok yaptırıp can sıkmaya gerk yok. ıyı dr larda bılıyomussunuz cok canın sıkılırsa ona gıt lakın agız bu ıyı dr dıye kotu sey soylemez degıl ben olsam gıtmezdım heralde(ama evlı olmayana karı koca bosamak kolay olurmus belkıde o mısaldır)

Sağoll canım.. Yalnız acaba testin bozuk olma ihtimali varmı :S İçinden sadece kaset çıktı pompası bile yoktu, bi kaç kere almıştım o testten pompasızını hiç görmemiştim ... Hayırlısı artık, çok üzüldüm şu saate kadar uyumadım, ama napalım RABBİM bilir...

kızlar dün akşam başım felakte döndü. ikindin 4 te başladı gece 12 ye kadar sürdü. geçen hafta olmuştu yürüyüşe gittim geçti. bu hafta yürüyüş yapamayıp pilates yaptım ama sanki yürüyüş kadar etkili olmadı. bu baş dönmesi prospektüste olmasa da kullandığım şeker ilacının (glucobay 50 mg) yan etkisi olabilir mi? bi de soğuk memlekette yaşıyorum acaba koşu bandı alsam faydasını görürmüyüm. tv nin karşısına koyarım sıkılmam herhalde

ilacın böyle bir yan etkisi var mı bilmiyorum. koşu bandının etkisini görürüsün eğer düzenli kullanırsan. evde yerim olsa ben de hemen alacağım ama yerim yok maalesef. kişisel bi merakla soruyorum soğuk bir memleket demişsn nerede yaşıyorsun.?( cevaplamak istersen tabi)

Ağrı'da yaşıyorum canım.
ilacın prospektüsünde böyle bir yan etkiden bahsedilmemiş ama daha önceden neden olmuyordu. muhtemelen haptan diye düşünüyorum. gerçi spor artı yediklerime dikkat ediyorum. belki de ondan da dönüyordur

yediklerinden de olabilir belki devam ederse bi doktora görünürsün. ağrı bu mevsim de de mi soğuk :S

yediklerinden de olabilir belki devam ederse bi doktora görünürsün. ağrı bu mevsim de de mi soğuk :S

uyuyup uyandığımda geçmişti başdönmem. geçen hafta 2 gün yağmur yağdı zaten bi yağmur yağsın aman Allah ım hemen hırka kazak giyiliyor. soğuk olmasa da akşamları 5.30 da evde oluyorum. eve gelip koşa koşa dışarı çıksam da akşam ezanı 6.25 gibi okunuyor. gitgide hem günler kısalıyor hem de havalar soğuyor. akşamları yürüyen arkadaşlarım vardı artık akşamları yürüyemiyoruz baya soğuk oluyor diyorlar :18:

Kızlar merhaba bende pkoluyıum 1 cocgum var ama 2. ıstıyorum oğlumdan sonra pko olustu bugun dr gıttım yumurtalarımın durumunu ıyı buldu cok sukur klomen verıcektı fakat once bı rahım fılmı cekelım ılk cocugumu sezerye-anla dogum yaptım sezeryandan sonra yumurta kanallarında yapısma olabılır emın olalım dedi tabı ben korktum aranızda rahım fılmı cektıren varmı cok can yakıyormu

Canım iyi diyelimde öyle olsun.Ama işte sorunlar bitmiyor.Allah dermansız dert vermesin.Canım iyide varikoselde spermde şekil bozukluğu çıktığı için aşılama ve tüp bebek olsa bile sağlıksız döllenme olabilirmiş.oyüzden ameliyat olunca yeni kaliteli sperm olurmuş.Bizde yoksa vakit kaybetmeden tüp bebeğemi geçsek dedik ama tandık doktorda böyle söyleyince aklımız karıştı.Oyüzden şimdi eşim önce ameliyat olsun sonrada yinede olmazsa tüp bebeğe geçeriz diyoruz.Bu arada sperm sayısı normalde 20 milyonmuş eşimin 18

İçine sinmiyorsa tekrardan yap.Doğruysada üzülme herşeyin bir zamanı var zamanı gelmeyen şey nasip olmuyor

Kızlar merhaba.. bu sabah hsg çekildim.. tüplerimden biri tıkalı çıktı. Bir de rahimde 2 tane et beni çıktı..polip diyorlar. Moralim çok bozuldu.
Her tahlilde ayrı bir sorunla karşılaşıyorum. Sabahtan beri ağlıyorum. Sanırım biraz da sinirlerim bozuldu.
Doktorum doğal yolla hala şansım olduğunu ve 6 ay, tüp bebekten önce denememiz gerektiğini söyledi. Klomen kullanacam..
Ondan önce bu Perşembe kürtajla polipleri alacaklar..
Kızlar.. biliyorum, moralimi bozmamam ve ümitvar olmam lazım. Ama her adımda başka bir engel çıkıyor sanki..

bir tüpün var hala.Tek tüple de hamile kalan bir sürü insan var.Yeter ki yumurtan açık tüpün olduğu tarafta oluşsun.Üzülme arkadaşım
Benimde bi kez cekildi, tüpüm kapalı göründü. doktorum cok tecrübeli Allahtan ve bana kendini kastığın için de görünmuyor olabılır bir daha çekecegız dedı. 2. filmimde anladık ki gerçekten kapalı değilmiş. Eger başka bir dr. olsaydı kapalı deyip 2.si için ısrar etmezdi

Sagol arkadasim. Haklisin tek tup hala cepte :) klomenin dozunu ayarlayip acik olan tupumden her ay yumurtlamami saglamaya calisacak doktorum. Tup neden tikanir bilen var mi?

canım benim üzülme benim 2 arkadasımda polipleriyle hamıle kaldı.biri tüp bebekle biride normal olarak Allahın takdiri hiç ümidin kaybetme

canım benim üzülme benim 2 arkadasımda polipleriyle hamıle kaldı.biri tüp bebekle biride normal olarak Allahın takdiri hiç ümidin kaybetme

canım çok teşekkür ederim. böyle haberler duyunca içim rahatlıyor :) tek tüple de hamile kalma şansım yüksekmiş.. Allah isterse herşey olur.. O "Ol" diyecek, meleğim bana gelecek.. inanıyorum. sabırla ve duayla bekleyeceğim...

canım bende pkoluyum.benimde bebeğim son adet tarihime göre 6 haftalık ama 4,5 dedi doktor.geç döllenme olmuş olabilir dedi senin gibi.betahcg artışlarını kontrol ettin mi? 48 saatte bir betahcg testi yaptırdım.değerlerin %66 artması gerekiyormuş en az.beta hcg nin düzensiz artması düşük riskini tetikliyormuş.düşük riskine karşı birde jel verdi bana doktorum.

ya gerçekten doktorlar bazen saçmalıyor tatlım.. bana da bebek yok yolk kesesi su kesesi düzensiz dediler kürtaj olacaktım ama bu bebeği çok bekledım hem pkoluyum hemde hipo troidim var ımkansız dediler bebğin olması ama oldu ve sonra bana bunları deyip alacaklardı başka doktora gittim ve inanırmısın kalbi atıyordu 4 boyutlu usg girdim bebeğimin herşeyi o kadar normaldi ki ve nerdeyse kaybedıyordum.. o yüzden takma kafana.. anneler hisseder bı anormallık varsa diyorlar ..için rahat tut

canım pkolu olduğun halde nasıl gebe kaldın bize anlatabilir misin? ben pkoyum ve tek tüpüm tıkalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…