- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 698
saol tatlım.canm ilk 3gün sütüm az olduğu için susuz kalmış sonrasında geldi hatta şimdi nasıl akıyo üstüm başım batıyo ama beyefendiyi uyandıramıyorum emmek için.bazen çok güzel emiyo sonra bıraksam kaç saat uyuycak bilmem artk.2saatte bi emzirmem mümkün deil benm.uyanması için neler yapmıyorum ama şöyle bi ağzını açıyo memeyi koyuyorum ağzına emmiyo.dün gece 12de emmişti gece kaç kez kalktım uyanmadı sabah 5ten sonra az az emdi süresini bilmiyorum biraz emiyo biraz ağlıyo derken.5ile 7arası öyle zaman geçti 7de uyudu sabah 10da tekrar başladım uyandırmaya 1e kadar yine uğraştım az az emdi ama sürekli deil.1de uyudu 3ten beri uyandırmaya çalışıyom yok.artk kaşıkla verdim biraz napim korkuyom yine susuz kalcak diye kilosuda baya düşmüş zaten.dr.sen bunu sık sık emzir dedi kilolu bebk olduğu için şekeri düşer dedi ama gelde emzir.oturup ağlıcam ya.psikolojim bozuldu besleyemicem diye.çok inatçı bişey benm oğlan.
oyy oğlun çok tosunmuş maşallah. canım onlar yoruluyorlar çabucak .ben de uyandırmaya uğraşırdım saatlerce. 2 saatte bir emzirmen mümkün değil. 3-4 saat de yeter. ama ona bile uyanmıyorlar
inatla ilgisi yok çocuk gözünü açacak halde değil uykusu var. sanırım aldığımız narkoz da uyutuyor onları. ben de çok ağladım uyanmıyor ne yapıcam diye.
ishal değildir, onlar sulu kaka yaparlar korkma benimki hala sulu yapıyor normalmiş sarı renk olduğu sürece
kızlar çok saolun ilginiz için kk daki aynı durumda olan kızların yazılarını da okudum hepsi sorunlu çıkmış arada bir kaç tane hariç hepsi temiz çok yakın tanıdıklarımda da aynısı olmuş hatta birinde kan değerlerinden tutunda ikili üçlü dörtlü hepsi sorunlu çıkmış ama detaylı ultrasona bakan çok iyi bir prof var o hastamı normalmi olduğunu anlayabiliyor filizcim sanırım oda nişantaşı taraflarında muayenisi pahalı ama değer diye düşünüyorum hepsinin sonuçları temiz ayrıntılı ultrasona girmiştim birtek yüzünü göstermemişti oğluşum diğer herşeyi çok iyiydi maşallah zaten ense kalınlığı da çok iyiydi şimdi 26sında yüzü içinde gidicem randevu aldım gözleri ve burnu çok önemliymiş ufacık bir sorun olursa hemen o profa gitmeyi düşünüyorum gerçi rahat duramam ben yinede giderim ama bakalım bir 26sı bir gelsin sonrasında düşünücem doktorda kadın söyleyince dondum kaldım kadın konuşuyorda konuşuyor dişlerimi sıkıyorum ne dediğini anlamadım bile neyse çıktık ordan asansörde hıçkıra hıçkıra ağladım eşim diyor zaten yüzün bembeyaz oldu allahım ne zor şeymiş ne kadar mutlu gitmiştim oysa bu hafta içi şeker yüklememde var
şimdiki aklım olsa ikili testi bile olmaz direk su aldırırdım çünkü yaşım 35 riskli guruptayım rabbim ikinciyi verirse öyle yapıcam bu şüpheyle hamilelik daha da zorlaşıyor rabbim kimseye yaşatmasın çok zor
canım senin sonucun yaşından dolayı öyle çıktı
senin yaş grubundaki kadınlarda hep yüksek değerler çıkıyor
benimki de riskli çıkmıştı biliyorsun yaşım 27 olduğu halde. su aldırmadım yine de
çünkü az da olsa düşük riski var
bebeğim gayet sağlıklı allaha şükür ya düşseydi amniyosentez sırasında?
ultrason sonuçların iyi çıkmış ,diğerlerine aldırma
ah şu aptal testler!
ben hiç yaptırmayacaktım doktor bana anlatmadan kanımı aldı anlamadım neden kan aldı meğer test içinmiş. tabi sonucu alınca çok etkilendim takmayacam desen de aklından gitmiyor
dile getirme bu sonucu unut gitsin,kimseye bahsetme, dua et.
Sonuç negatif(( Yarın evlilik yıldönümümüz ve en büyük hediyem bu olurdu diye düşünüyordum, hayalini bile kuruyordum ama olmadı kızlar.. Sonuç negatif çıktı... KAsıklarımda ağrım var ama gelen gidende yok, bari gelsede kırmızılar stresinden kurtulsam
olsun canım daha nice yıldönümleriniz olacak çocuklarınızla inşallah