canım biraz geç kalmışım yazmaya ama sakın takma kafana yaş etkiliyor , bebeğin sağlıkla doğacak inşallah.benim doktorum ikili güzel çıkınca dörtlüye gerek duymamıştı.ne yüksek riskler gördük sağlıkla doğuruyorlar hem biliyorsun testlerin güvenirliliği %60 filan.
Canım hiç kafanı takma böyle testlere...Benim yaşım 27 ve testimde tr21 1:65 çıkmıştı...
Kafama çok taktığım için ayrıntılı ultrason yaptırdım prof'a ama ona bile gerek yokmuş aslında.
Şuan 5 aylık olacak sağlıklı bir bebeğim var..
ya benimde bildiğim insanlar var hatta burda 47 yaşında bir bayan var kocmaan çocukları var hamile kaldı aldırmadı doğurdu herkes torunu sanıyor :) gayet sağlıklı bir bebek
prof gitmeyi düşünüyordum ama şu 26sını bir atlatıyım duruma göre adam gayet sağlıklı falan birşeyi yok derse sanırım gitmem :44::44:
Arkadaslar bilmiyorum burda sormam dogrumu ama sormak zorundayim ankarada kimseyi tanimiyorum. 2 ay once evlendim 4 senedir megerse pko varmis bende ama daha bu sene tam anlasildi.ankarayada yeni tasindik dun etlik zubeydeye gittim bir hastaya sadece 3 dk ayirabiliyorlar doktorlarinda isi zor ama test sonuclarimi resmen yok bisey diye sallamadi.oysa prolaktinim yine yuksek cikti.birde 3cm nomal kist ve 2,5 cm cikolata kisti saptadilar. 3 cmlik 1 yildir vardi ama cikolata 2 ayda cikmis.tekrar hastalaninca gel dedi buyucekmi bakicaz dedi ama bana hic guven vermedi ozel bi hastaneye gitmeyi dusunuyorum ama neresi iyidir ankarada bilmiyorum.birde ilk doktor insulin direncin olabilirdedi ama onun testini istememis.kilo veremiyorum ve 4 yilda 40 kg aldim malesef( ve bir yilda zorla 8 kg verebildim.offf keske daha cok ustunde dursaydim. Ama evlilik telasi okul telasi derken kaldi.biri bana bir akil versin ne yapayim ben ?
canım doğumun iyi geçmiş önemli olan bu bebeğin alışacaktır, içecektir, içtikçe de sütün artacaktır....geçmişi okumaya şuan zamanım olmadığı için okuyamadım inşallah biara okuyabilirim.eminim merak etmişsinizdir merak eden herkese teşekkürler.yarın oğluşum geleli 1hafta olucak.okadar yoğun bi haftaydı.kısaca anlatayım.
salı sabh 7.30da hastanedeydik.hazırlıklarla ameliyata girmem 8.30 oldu.epiduralim yapıldı yatp ameliyata başlamakla bebişimin çıkması bir oldu zaten hiç bişey anlamadım.çıkınca giydirdikleri yerde gördüm onu anestezi uzmanı maşallah bi tosuncuk dedi.ben bebişime bakarken 2dk uyuyacaksın şimdi dediler sonra gözümü açtıımda odamdaydım.yatağa alıp giydirdiler bebişimi kucağıma verdiler misler gibi kokuyordu.ozaman anladım o kokudan asla vageçemiyeceğimi.sadece bir koku o canı bana bu kadar bağlayıcı olabilirmi hayret ettim.Allahım hepinize nasip etsin inşallah.sonrasında kendime gelme emzirme gibi sıkıntılar oldu halada var.çok zor alıyor göğsümü zaten ilk gün çokta süt gelmeyince göğsümü sıkıp kaşıkla veriyodu hemşireler.oda çok acıtıyodu.ayağa kalkmak tuvalete gitmek çok zordu.neyse ertesi gün daha kolay kalktım ve taburcu oldum.buarada bebişim 4400gr doğdu.doktor normal doğurcağın çocuğu gördünmü dedi bana.iyikide normal diye ısrar etmemişim herşeyde vardır bi hayır oysa ultrasonda 4100grmdı.neyse eve geldik benm ve eşimin ailesi 3gün curcuna gibiydi ev.sonra herkes gitti sadece annem kaldı yanmda derken bebişimizi kontrol amaçlı dr.a götürelim derken dr.beslenemeiş susuz kalmış hastaneye yatıp serum vermemiz gerekli dedi.ben ağlıyorum bebişimi besleyemedim diye eşim teselli veriyo.bi gece hastanede kaldık küçücük kolunda serumla Allahtan çok huysuzlanmadı yoksa dayanamazdım.dün çıktık hastaneden şimdi öyle emzirmeye çalışıyorum ememeyip susuz kalır tekrar diye korkuyorum.memeyide öyle zor alıyoki sık emzirmem lazım onun isteğine baksam 5-6saatte bi emecek.uykudan uyandırıp emzirmek hele o daha zor.gece kaç kez uyandım bitürlü uyandırıp emziremedim.işte kızlar bende durumlar böyle.
emziren arkadaşlar sizde de böyle sorunlar varmı nekadar zamanda bir ve ne kadar süreyle emziriyosunuz.
anladım uzun zaman gitmemesi şaşırtıcı progestan denedin mi? adet söktürücü olarak o da kistleri yok etmede yardımcı çünkü kanamayı arttırmıştı bende...evet yumurtalık kisti fakat hap kullandıktan sonra oluşmadı çok önceden vardı hala da duruyo
geçen ayda yumurtamın gelişmediğini söylemişti doktor ve seropen verdi.hap kullanmama rağmen sadece bir tane yumurtalık vardı ve 16ml olmuştu ama tutmadı.bebek için yeni karar aldık sayılır 3ay oluyo korunmuyorm 3.ayımda serophen ilk defa kullandım oda olmadı.biraz daha deniycez olmazsa eşiminde değerlerine baktırırız aslında doktorum işimizi sağlama alalım eşindede bi sorun varmı yokmu baktıralım dedi fakat henüz eşimi ikna edemedim.yok kistm yaklaşık 1yıldır var 5 ay kadar doğum kotrol kullandım kistm geçmedi sıkıldım bıraktım üç ay önce çocuk istediğimiz için.aslında basit bi yumurta kisti diyorlar fakat bayadır var ve geçmedi
işte böyle bukadar.......:)
Çok iyi canım kendiliğinden çatlaması inşallh hep böyle olumlu yönde ilerler.Biz bugün doktordaydık eşimle.Ürolojiye gittik.Eşimde varikosel çıktı canımAmeliyat olması gerekiyormuş.Biz önce direk tüp bebeğe gidelim boşuna zaman kaybı olmasın dedik.Sonra eşimin tanıdık doktor yakını vardı gittik ondan fikir almaya.Prof. doktor kendisi .Dediki bize önce fizyolojik tedavinizi olmadan neden hemen tüp bebek yapıcaksınız dedi.Önce ameliyat ol belki eşin hemen hamile kalıcak dedi.Bizde bende pko olduğunu söyledik.Orasını bilemem ama önce fizyolojik tedavi olmadan tüp bebek yapmayın dedi.Bizde mantıklı bulduk.Bende pko var ama eşimdeki varikoselden dolayıda gebe kalmamış olabilirim şimdiye kadar.Şimdi randevu alıp ameliyat için gün alıcağız canım bizde durumlar böyle.Allah sınıyor hepimizi zorluk olmadan kolaylık olmuyor.Bu varikosel den sonra olumlu gelişme olurmu acaba?Sence napalım canım?
selam kızlar uzun zamandır yoktum buralarda umreye kutsal topraklara gittim geldim bi ara bilgisayarım bozuktu yapıldı ve artık kavuştum yeni bi döneme başladım bende hala bebiş yok zaten 2 ay doğum kontrol kullandım düşük oluyo diye dr umreye gitmeden önceki ay kullan dedi kullandım sonra ki ay olmadı bakalım işnşh bu ay bu arada sizlerin haberini cvr dan aldım tuncs hamile kalmış allah analı babalı büyütsün sağ salim kucana almak nasip etsin
busmai ve bngll doğum yapmış allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşh...
busmai. bicim bngll. yeşil,filiz,gyaman, sizler neler yaptınız inşh iyisinizdir bu aradabenim 3. günüm adette 3 gündür koca karı yöntemini deniyoz bakalım bahsetmiştim size gelince deniycem diye inşh işe yarar...sınav pek iyi geçmedi kpss hazırlanıyodum 70 aldım ama yetmiyosallah hayırlısını versin bu arada düşük araştırması yapılıyo 10 tüp kan verdim genetik ve pıhtılaşma araştırmaları yapılıyo bi daha düşük yapmak istemiyorum allah kolaylık versin...
umre çok güzeldi 20 gün mekke 15 gün medine zaman çok çabuk geçti oralara gençken gitmek varmış kızlar kalbinizin bi köşesinde gitmeyi niyetinizi tutun allah isteyen tüm kullarına nasip etsin ben doyamadım inşh tekrarını nasip etsin hepinize dua ettim..
merhaba kızlar yazıp yazmamakta çok tereddütte kaldım ama düşündümki ben böyle bir haber alınca burda seviniyordum evlat sahibi olma yolunda pkoyla savaşanlar o sizi bulacak Allahın izin verdiğii bir zamanda sizi bulacak buna inanın beni belki yeniler tanımaz ama umut olmak istiyorum ben ikinciye hamileyim hemde diğer bebişim çok küçük daha gene adetim düzene girmedi doğumda yaptım diye huysuzlaşırken bayram şekeri gibi buda bize surpriz yaptı güzel Allah hepinize taddırsın.süt korurmuş altı ay olmazmış pkolu olarak bile böyle bir mucize yaşadım hamdolsun mutluyum,,korkuluyum ne olacak başedecebilecekmiyim bu seferki biraz sorunlu altından kalkabilecekmiyim ama umudunuzu hiç yitirmeyin Allah herşeye kadirdir..
Sende sağol canım.Sonuçlarını yazarsın sende inşllh hayırlısı olur yaben yokken yine çok yazılmış kızlar hepsini okuyamadım
filiz canım nasıl çıktı sonucun?
tuncss nasılsın canım?
canım doğumun iyi geçmiş önemli olan bu bebeğin alışacaktır, içecektir, içtikçe de sütün artacaktır....
çok sevindim canım....
anladım uzun zaman gitmemesi şaşırtıcı progestan denedin mi? adet söktürücü olarak o da kistleri yok etmede yardımcı çünkü kanamayı arttırmıştı bende...
bence bebek tedavisi düşünme şimdilik hele bi eşine bakılsın rahim filmine de bakılsın.... ondan sonra devam edersin belkide bunlardan birinde sorun vardır ve sen o hormon haplarını boş yere almışsındır bende içtim biliyorum nasıl olduklarını....
16mm yumurta ilede hamile kalınabilir... kısmet canım beni dinle önce hsg ve spermiogram baktırın... yoksa sana eziyet olur sonradan...
bende eşimi zor ikna ettim ama ikna oldu başının etini yemiştim :) ben eziyet çekiyorum rahim filmi çok zordu benim için onu 2 kere çektirdim düşün artık o da eziyet çeksin karşılıklı herşey sen tek başına yapmıyorsunki bu bebeği o da istiyorsa o da katlanacak bazı sıkıntılarına....
sağol canım benim inşallah bu ay da öyle gider de kontrollerim var anlaşılacak yazacağım sonucumu.....
bence varikoseli kesin olmalı eşin.... pko hamile kalmaya engel değil bunu hamile kalan pek çok arkadaşımızda gördük evet biraz sabır gerekli ama engel değil demekki eşinden kaynaklandı canım...
tüp bebektede şansın artar hem eşin ameliyat olursa tüp bebeğe de bence gerek kalmayacak... eşin ne düşünüyo?
A.s hoşgeldin beni unutmuşsunselam kızlar uzun zamandır yoktum buralarda umreye kutsal topraklara gittim geldim bi ara bilgisayarım bozuktu yapıldı ve artık kavuştum yeni bi döneme başladım bende hala bebiş yok zaten 2 ay doğum kontrol kullandım düşük oluyo diye dr umreye gitmeden önceki ay kullan dedi kullandım sonra ki ay olmadı bakalım işnşh bu ay bu arada sizlerin haberini cvr dan aldım tuncs hamile kalmış allah analı babalı büyütsün sağ salim kucana almak nasip etsin
busmai ve bngll doğum yapmış allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşh...
busmai. bicim bngll. yeşil,filiz,gyaman, sizler neler yaptınız inşh iyisinizdir bu aradabenim 3. günüm adette 3 gündür koca karı yöntemini deniyoz bakalım bahsetmiştim size gelince deniycem diye inşh işe yarar...sınav pek iyi geçmedi kpss hazırlanıyodum 70 aldım ama yetmiyosallah hayırlısını versin bu arada düşük araştırması yapılıyo 10 tüp kan verdim genetik ve pıhtılaşma araştırmaları yapılıyo bi daha düşük yapmak istemiyorum allah kolaylık versin...
umre çok güzeldi 20 gün mekke 15 gün medine zaman çok çabuk geçti oralara gençken gitmek varmış kızlar kalbinizin bi köşesinde gitmeyi niyetinizi tutun allah isteyen tüm kullarına nasip etsin ben doyamadım inşh tekrarını nasip etsin hepinize dua ettim..
Canım negüzel süpriz olmuşmerhaba kızlar yazıp yazmamakta çok tereddütte kaldım ama düşündümki ben böyle bir haber alınca burda seviniyordum evlat sahibi olma yolunda pkoyla savaşanlar o sizi bulacak Allahın izin verdiğii bir zamanda sizi bulacak buna inanın beni belki yeniler tanımaz ama umut olmak istiyorum ben ikinciye hamileyim hemde diğer bebişim çok küçük daha gene adetim düzene girmedi doğumda yaptım diye huysuzlaşırken bayram şekeri gibi buda bize surpriz yaptı güzel Allah hepinize taddırsın.süt korurmuş altı ay olmazmış pkolu olarak bile böyle bir mucize yaşadım hamdolsun mutluyum,,korkuluyum ne olacak başedecebilecekmiyim bu seferki biraz sorunlu altından kalkabilecekmiyim ama umudunuzu hiç yitirmeyin Allah herşeye kadirdir..
Kızlar son günlerde internette ve televizyonda gördüğüm kadarıyla Mustafa Eraslan diye bir doktor bitkisel ürünlerin satışını yapıyor.O kadar memnun kalan hastaları memnun kaldıklarını dile getiriyorlar.Bursa da 15 den fazla şubesi varmış.Bizim çevreden de biri kullanmış ,bayandan dolayı çocukları olmuyormuş.Doktorun verdiği ilaçtan 6 ay kullanmak şartıyla içmiş.Ve 3 ay sonra hamile kalmış.İnternette kötüleyende var bilmiyoruz kafam karıştı.Kayınvaldemin rahatsızlığı var onlarda yeni sipariş verdi.ilaçların kutusu 150 tl.Set halinde olanlarda varmış.Her hastalık için kutular ayrıymış.Sizlerden duyan oldumu ve ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?:44:
canım bu adam hakkında kotu bırsey duymadım ama bıtkısel tedavı bıraz rısklı bır ıss yanı bazen kotu sonuclarda dogurabılıyor aynı ılaclar gıbı bır tarafı duzeltırken baska bır taraı bozuyorlar. ankaarada gormedım bır ofısı var mı bılmıyorum ama tarsusda gormustum kucuk sehırlerı mı tercıh edıyorlar anlamadım. yakınlarınızda deneyen guvendıgın bırı tavsıye edıyorsa deneyebılırsın ama nette okuduklarına kanma bazıları kendılerı yazdırıyorlar ıyı yorumları.
saolun kızlar ya böyle olumlu şeyler okuyunca içime biraz su serpiliyor ikiliyi yaptırdıktan sonra yaptırmaya gerek duymamıştım ama yaşım geç diye hadi yaptırayım dedim yaptırmaz olaydım dünya başıma yıkıldı doktorda çok korktum eşim doktordan çıkana kadar suratı asıktı onada çok üzüldüm şok oldu çünkü oda bir anda ama sonra benim oğlum sağlıklı hiç kafanı yorma dedi ve hiç takmıyor kaç gün ağlamaktan helak oldum ama sonra dedim ki bu sadece istatistik birşey ayrıntılı ultrasonda temiz çok şükür ense kalınlığıda iyi Allahın izniyle bir sorun çıkmayacak inşallah
turuncu canım seninde oldukça yüksekmiş sonucun bana yakın neredeyse ama çok şükür sağlıklı bir bebeğin var inşallah benimkide sağlıklı olacak teyzesi
metformin kullandın mı hiç insülin direncine karşıArkadaslar bilmiyorum burda sormam dogrumu ama sormak zorundayim ankarada kimseyi tanimiyorum. 2 ay once evlendim 4 senedir megerse pko varmis bende ama daha bu sene tam anlasildi.ankarayada yeni tasindik dun etlik zubeydeye gittim bir hastaya sadece 3 dk ayirabiliyorlar doktorlarinda isi zor ama test sonuclarimi resmen yok bisey diye sallamadi.oysa prolaktinim yine yuksek cikti.birde 3cm nomal kist ve 2,5 cm cikolata kisti saptadilar. 3 cmlik 1 yildir vardi ama cikolata 2 ayda cikmis.tekrar hastalaninca gel dedi buyucekmi bakicaz dedi ama bana hic guven vermedi ozel bi hastaneye gitmeyi dusunuyorum ama neresi iyidir ankarada bilmiyorum.birde ilk doktor insulin direncin olabilirdedi ama onun testini istememis.kilo veremiyorum ve 4 yilda 40 kg aldim malesef( ve bir yilda zorla 8 kg verebildim.offf keske daha cok ustunde dursaydim. Ama evlilik telasi okul telasi derken kaldi.biri bana bir akil versin ne yapayim ben ?
selam kızlar uzun zamandır yoktum buralarda umreye kutsal topraklara gittim geldim bi ara bilgisayarım bozuktu yapıldı ve artık kavuştum yeni bi döneme başladım bende hala bebiş yok zaten 2 ay doğum kontrol kullandım düşük oluyo diye dr umreye gitmeden önceki ay kullan dedi kullandım sonra ki ay olmadı bakalım işnşh bu ay bu arada sizlerin haberini cvr dan aldım tuncs hamile kalmış allah analı babalı büyütsün sağ salim kucana almak nasip etsin
ayyy seni unutmuşum yelkenlim sağol canım allah sana da nasip etsin tüm isteyenlerede inşallah...hoşgeldin Allah kabul etsın canım bende cok ıstıyorum ınsallah ısteyen herkese nasıp etsin inşallah.
Allah bağışlasın canım :) benım hep aklıma gelen bı soruydu bu pkoluyuz ya olsun yınede3 korunurum dıyordum kendımce dogurmadım ama :) sana kısmet oldu demek olabılıyormus yıne dusundum korunmalıyım :) canım zorlanacaksın muhakkak ama bıraz bıuyuduklerındede ıslerın kolaylasacak bırbırlerıne arkadas olacaklar ablamla benım aramda 14,5 ay var 9 ay hamılelıgı cıkarırsak 5.5 ay sonra hamıle kalmıs annem :) hataen olmusuz tabı ama kardes guzel bırsey bız 5 kardesız yetmıyor bazen :)
ayyy evet seni de unutmuşum tatlım nasıl unuttuysam seni neyse canım kusuruma bakma.ay canım öyle olan bi arkadaşım vardı eşinde senin gibi ameliyat oldu çocukları oldu korkma olur canım allah daha büyük dert vermesin.Sende sağol canım.Sonuçlarını yazarsın sende inşllh hayırlısı olur yaEşim ameliyat olmayı kabul etti zaten.Ama mikro cerrahi yöntemiyle yapılmasını tavsiye ediyorlar.Biz önce özele gittik sgkyla anlaşmalı.Doktor kaliteli iyi bir doktordu.Ameliyat fiatını sorduk 1750 2000 arası dediler.Bizde pahalı bulunca fakülteye gidelim orda mikrocerrahi varsa orda ameliyat olur diye düşündük.Dün fakültedeydik ve normal yapılıyormuş orda mikro yokmuş bizde fakülteden vazgeçtik ameliyat için.Yarında devletten randevu aldk orda mikro varsa orda olacak boşuna para vermiyelim diyoruz özele.Ordada yoksa mecbur özelde olucak.Çünkü Allah korusun normalle olunan bir ameliyat daha kötü sonuçlara neden olabilirmiş.Bu arada Mustafa Eraslan diye bi doktor var.Birinden duydum bayan dan kaynaklanan sorundan çocukları olmamış.Bu doktorun bitkisel ilaç üretiyor ondan sipariş vermişler.6 ay kullanmış 6 ay kullanmak mecburmuş ve 3 ay sonra hamile kaldığını duyduk.Benim kafam karıştı acaba bizdemi bundan alsak diyoruz az parada değil.Ynalış bişey yapmak istemiyoruz:44:Sen duydunmu hiç bursada 15 den fazla şube açmışlar kötü olsaydı heryere şube açarlarmıydı sence:44:
A.s hoşgeldin beni unutmuşsunAllah kabul etsin negüzel.Bizlerede gitmek nasip olur inşallah.Hayırlısı olsun inşllh bebeğine kavuşursun.Bu arada bendede eşimde varikosel çıktı ben sadece bende pkodan dolayı olmuyor sanıyordum.Ameliyat olucak Allah hayırlısını versin inşallah hepimiz için.
Canım negüzel süpriz olmuşAllah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Korkma Allah'a dua et.İnşallah bizlerde nasip olur
canım bunlar istatistik hesabı ve 50de 1 risk var demek: senin kan değerlerine sahip 50 kişiden 49 u sağlıklı doğum yapmış demek.
neden kendini o 50 kişiden sağlıksız 1 i arasında göresin ki? unutma değer 1000 de 1 olsaydı bile, o 1 kişi gene sen olabilirdin.
bunları düşün ve hiç takma. nasılsa diğer testlerin risksiz çıkmış ben kesinlikle ikinci bebeğime (olursa inşallah) yaptırmayacağım test mest
Allah sağlıksız evlatla sınamasın kimseyi
metformin kullandın mı hiç insülin direncine karşı
nerelerdeydin canım sen yaaaaa çok merak ettim seni hiç uğramadın buralara inşallah testten güzel sonuç çıkar
Allah kabul etsin umreni çok iyi yapmışsınız şimdi gitmekle
ben çok şükür sağlıkla doğurdum zor bir doğum süreci oldu 2 gün suni sancı verdi günüm geçti diye sonra da sezaryene aldı vücudum yorgun düştü sonra da sütümün azlığı falan..pek atadını çıkaramadım.ama baya alıştım şimdi oğluma yoruluyorum hiçbirşeye vakit ayıramıyorum ama Allah sabrını veriyormuş
ayyy seni unutmuşum yelkenlim sağol canım allah sana da nasip etsin tüm isteyenlerede inşallah...
ayyy evet seni de unutmuşum tatlım nasıl unuttuysam seni neyse canım kusuruma bakma.ay canım öyle olan bi arkadaşım vardı eşinde senin gibi ameliyat oldu çocukları oldu korkma olur canım allah daha büyük dert vermesin.
geldim geldim... :) artıkın buralardayım canım biraz zahmet çekmişin ama bak oğluşuna kavuştun mutlusundur rabbim sağ sağlim hayırlısıyla büyütmek nasip etsin cnm benim.umre çok güzeldi tavaflar namazlar oruçlar kabe de mescidi nebevide oruç açmak ne kadar güzel miş teravihi teeccüdü hep cüzlerle kıldık allah kabul etsin sana ve çocuğunla birlikte tekrarını nasip etsin inşallah bu arada senin dediğin tur la gittik muhteşemdi...
geldim geldim... :) artıkın buralardayım canım biraz zahmet çekmişin ama bak oğluşuna kavuştun mutlusundur rabbim sağ sağlim hayırlısıyla büyütmek nasip etsin cnm benim.umre çok güzeldi tavaflar namazlar oruçlar kabe de mescidi nebevide oruç açmak ne kadar güzel miş teravihi teeccüdü hep cüzlerle kıldık allah kabul etsin sana ve çocuğunla birlikte tekrarını nasip etsin inşallah bu arada senin dediğin tur la gittik muhteşemdi...
aa sevindim canım memnun kalmana:) amin sağol canım aynısını ben de sana diliyorum ama çocuk olmadan gitmek lazımmış cidden, şimdi evde eşimle birbirimizin yanından selamlaşıp geçiyoruz :) yanyana gelince çocuk sanki hissediyor basıyor yaygarayı
Çok teşekkürler ,İnşallah canım ya.Varikosel olduğu için sperm sayısında düşüklük şekil bozukluğu varmış.Üroloğ öyle söyledi bugün.İnşallah ameliyattan sonra düzelir.Senin eşinede acil şifalar geçmiş olsun
kizlar ben bugün gittim dra ama hic bi gelisme yok.. ayni tas ayni hamam... hastalanmam gerekiyordu, o da gecikti iste.. dr da bi ton ilac yazdi, hastalaninca baslicam bakalim.. sizlerde ne var ne yok???
kizlar ben bugün gittim dra ama hic bi gelisme yok.. ayni tas ayni hamam... hastalanmam gerekiyordu, o da gecikti iste.. dr da bi ton ilac yazdi, hastalaninca baslicam bakalim.. sizlerde ne var ne yok???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?