Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bngl33..canım bebeğin hayırlı olsun.Güle güle büyüt.
İlk haftalar emzirme sıkıntısı,uykusuzluk çok zor oluyor gerçekten.Zamanla herşey yoluna girecektir.
Bebeğinin sarılık olmaması için sık sık beslemeye çalış.Memede uyuma sıkıntısını ben de dibine kadar yaşadım diyebilirim.Verirdim memeyi uyurdu,yatağa bırakırdım ingaaaaa (açııım ) diye başlardı ağlamaya..
Sarılık dönemini geçirene kadar kaşıkla,şırıngayla veya damlalıkla besleyebilirsin bebeğini...

saolun kızlar ya böyle olumlu şeyler okuyunca içime biraz su serpiliyor ikiliyi yaptırdıktan sonra yaptırmaya gerek duymamıştım ama yaşım geç diye hadi yaptırayım dedim yaptırmaz olaydım dünya başıma yıkıldı doktorda çok korktum eşim doktordan çıkana kadar suratı asıktı onada çok üzüldüm şok oldu çünkü oda bir anda ama sonra benim oğlum sağlıklı hiç kafanı yorma dedi ve hiç takmıyor kaç gün ağlamaktan helak oldum ama sonra dedim ki bu sadece istatistik birşey ayrıntılı ultrasonda temiz çok şükür ense kalınlığıda iyi Allahın izniyle bir sorun çıkmayacak inşallah
turuncu canım seninde oldukça yüksekmiş sonucun bana yakın neredeyse ama çok şükür sağlıklı bir bebeğin var inşallah benimkide sağlıklı olacak teyzesi

evet bızım teyzeyede torunun mu dıyorlardı utanıyordu kadıın kaza kursunu dıyordu hahah :)) masallah ne dıyelım
senınkıde saglıklı kotu dusunup şeri çağırma canım tütütütü maşallah iyisinşizdr

canım ben ankaradayım benım dr um cag hastanesınde ben 10 aydır falan kendısıne gıtmedım ama once dr um ızıne ayrıldı bayan dogum yaptı sonra o dondu ben dr a ara vermeye karar verdım kılo vermeye calısıyorum bende dr um ÇAĞ HASTANESİNDE KIZILAYDA BI HASTANE MUAYENESI 32 TL IDI DEGISIKLIK OLMADIYSA DR UMUN ADI GÜLER ŞAHİN BEN SEVERIM KENDISINI ILGILI BI DR GEREKENI YAPIYOR IYI DR DIYEBILIRIM insülin direnci için bana şeker ilacı vermıstı lakın benım bazı saglık sorunlarımı tetıkledı bırakmak zorunda kaldım ama şeker ılacı konusundada desteklıyor bı dene ıstersen.

ben yokken yine çok yazılmış kızlar hepsini okuyamadım
filiz canım nasıl çıktı sonucun?
tuncss nasılsın canım?

canım doğumun iyi geçmiş önemli olan bu bebeğin alışacaktır, içecektir, içtikçe de sütün artacaktır....
çok sevindim canım....

anladım uzun zaman gitmemesi şaşırtıcı progestan denedin mi? adet söktürücü olarak o da kistleri yok etmede yardımcı çünkü kanamayı arttırmıştı bende...
bence bebek tedavisi düşünme şimdilik hele bi eşine bakılsın rahim filmine de bakılsın.... ondan sonra devam edersin belkide bunlardan birinde sorun vardır ve sen o hormon haplarını boş yere almışsındır bende içtim biliyorum nasıl olduklarını....
16mm yumurta ilede hamile kalınabilir... kısmet canım beni dinle önce hsg ve spermiogram baktırın... yoksa sana eziyet olur sonradan...
bende eşimi zor ikna ettim ama ikna oldu başının etini yemiştim :) ben eziyet çekiyorum rahim filmi çok zordu benim için onu 2 kere çektirdim düşün artık o da eziyet çeksin karşılıklı herşey sen tek başına yapmıyorsunki bu bebeği o da istiyorsa o da katlanacak bazı sıkıntılarına....

sağol canım benim inşallah bu ay da öyle gider de kontrollerim var anlaşılacak yazacağım sonucumu.....
bence varikoseli kesin olmalı eşin.... pko hamile kalmaya engel değil bunu hamile kalan pek çok arkadaşımızda gördük evet biraz sabır gerekli ama engel değil demekki eşinden kaynaklandı canım...
tüp bebektede şansın artar hem eşin ameliyat olursa tüp bebeğe de bence gerek kalmayacak... eşin ne düşünüyo?

Son düzenleme:
selam kızlar uzun zamandır yoktum buralarda umreye kutsal topraklara gittim geldim bi ara bilgisayarım bozuktu yapıldı ve artık kavuştum yeni bi döneme başladım bende hala bebiş yok zaten 2 ay doğum kontrol kullandım düşük oluyo diye dr umreye gitmeden önceki ay kullan dedi kullandım sonra ki ay olmadı bakalım işnşh bu ay bu arada sizlerin haberini cvr dan aldım tuncs hamile kalmış allah analı babalı büyütsün sağ salim kucana almak nasip etsin
busmai ve bngll doğum yapmış allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşh...
busmai. bicim bngll. yeşil,filiz,gyaman, sizler neler yaptınız inşh iyisinizdir bu aradabenim 3. günüm adette 3 gündür koca karı yöntemini deniyoz bakalım bahsetmiştim size gelince deniycem diye inşh işe yarar...sınav pek iyi geçmedi kpss hazırlanıyodum 70 aldım ama yetmiyo sallah hayırlısını versin bu arada düşük araştırması yapılıyo 10 tüp kan verdim genetik ve pıhtılaşma araştırmaları yapılıyo bi daha düşük yapmak istemiyorum allah kolaylık versin...
umre çok güzeldi 20 gün mekke 15 gün medine zaman çok çabuk geçti oralara gençken gitmek varmış kızlar kalbinizin bi köşesinde gitmeyi niyetinizi tutun allah isteyen tüm kullarına nasip etsin ben doyamadım inşh tekrarını nasip etsin hepinize dua ettim..

merhaba kızlar yazıp yazmamakta çok tereddütte kaldım ama düşündümki ben böyle bir haber alınca burda seviniyordum evlat sahibi olma yolunda pkoyla savaşanlar o sizi bulacak Allahın izin verdiğii bir zamanda sizi bulacak buna inanın beni belki yeniler tanımaz ama umut olmak istiyorum ben ikinciye hamileyim hemde diğer bebişim çok küçük daha gene adetim düzene girmedi doğumda yaptım diye huysuzlaşırken bayram şekeri gibi buda bize surpriz yaptı güzel Allah hepinize taddırsın.süt korurmuş altı ay olmazmış pkolu olarak bile böyle bir mucize yaşadım hamdolsun mutluyum,,korkuluyum ne olacak başedecebilecekmiyim bu seferki biraz sorunlu altından kalkabilecekmiyim ama umudunuzu hiç yitirmeyin Allah herşeye kadirdir..

hoşgeldin Allah kabul etsın canım bende cok ıstıyorum ınsallah ısteyen herkese nasıp etsin inşallah.

Allah bağışlasın canım :) benım hep aklıma gelen bı soruydu bu pkoluyuz ya olsun yınede3 korunurum dıyordum kendımce dogurmadım ama :) sana kısmet oldu demek olabılıyormus yıne dusundum korunmalıyım :) canım zorlanacaksın muhakkak ama bıraz bıuyuduklerındede ıslerın kolaylasacak bırbırlerıne arkadas olacaklar ablamla benım aramda 14,5 ay var 9 ay hamılelıgı cıkarırsak 5.5 ay sonra hamıle kalmıs annem :) hataen olmusuz tabı ama kardes guzel bırsey bız 5 kardesız yetmıyor bazen :)

Sende sağol canım.Sonuçlarını yazarsın sende inşllh hayırlısı olur yaEşim ameliyat olmayı kabul etti zaten.Ama mikro cerrahi yöntemiyle yapılmasını tavsiye ediyorlar.Biz önce özele gittik sgkyla anlaşmalı.Doktor kaliteli iyi bir doktordu.Ameliyat fiatını sorduk 1750 2000 arası dediler.Bizde pahalı bulunca fakülteye gidelim orda mikrocerrahi varsa orda ameliyat olur diye düşündük.Dün fakültedeydik ve normal yapılıyormuş orda mikro yokmuş bizde fakülteden vazgeçtik ameliyat için.Yarında devletten randevu aldk orda mikro varsa orda olacak boşuna para vermiyelim diyoruz özele.Ordada yoksa mecbur özelde olucak.Çünkü Allah korusun normalle olunan bir ameliyat daha kötü sonuçlara neden olabilirmiş.Bu arada Mustafa Eraslan diye bi doktor var.Birinden duydum bayan dan kaynaklanan sorundan çocukları olmamış.Bu doktorun bitkisel ilaç üretiyor ondan sipariş vermişler.6 ay kullanmış 6 ay kullanmak mecburmuş ve 3 ay sonra hamile kaldığını duyduk.Benim kafam karıştı acaba bizdemi bundan alsak diyoruz az parada değil.Ynalış bişey yapmak istemiyoruz:44:Sen duydunmu hiç bursada 15 den fazla şube açmışlar kötü olsaydı heryere şube açarlarmıydı sence:44:
A.s hoşgeldin beni unutmuşsunAllah kabul etsin negüzel.Bizlerede gitmek nasip olur inşallah.Hayırlısı olsun inşllh bebeğine kavuşursun.Bu arada bendede eşimde varikosel çıktı ben sadece bende pkodan dolayı olmuyor sanıyordum.Ameliyat olucak Allah hayırlısını versin inşallah hepimiz için.
Canım negüzel süpriz olmuşAllah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Korkma Allah'a dua et.İnşallah bizlerde nasip olur

Kızlar son günlerde internette ve televizyonda gördüğüm kadarıyla Mustafa Eraslan diye bir doktor bitkisel ürünlerin satışını yapıyor.O kadar memnun kalan hastaları memnun kaldıklarını dile getiriyorlar.Bursa da 15 den fazla şubesi varmış.Bizim çevreden de biri kullanmış ,bayandan dolayı çocukları olmuyormuş.Doktorun verdiği ilaçtan 6 ay kullanmak şartıyla içmiş.Ve 3 ay sonra hamile kalmış.İnternette kötüleyende var bilmiyoruz kafam karıştı.Kayınvaldemin rahatsızlığı var onlarda yeni sipariş verdi.ilaçların kutusu 150 tl.Set halinde olanlarda varmış.Her hastalık için kutular ayrıymış.Sizlerden duyan oldumu ve ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?:44:

canım bu adam hakkında kotu bırsey duymadım ama bıtkısel tedavı bıraz rısklı bır ıss yanı bazen kotu sonuclarda dogurabılıyor aynı ılaclar gıbı bır tarafı duzeltırken baska bır taraı bozuyorlar. ankaarada gormedım bır ofısı var mı bılmıyorum ama tarsusda gormustum kucuk sehırlerı mı tercıh edıyorlar anlamadım. yakınlarınızda deneyen guvendıgın bırı tavsıye edıyorsa deneyebılırsın ama nette okuduklarına kanma bazıları kendılerı yazdırıyorlar ıyı yorumları.

Doğru canım haklısın.Bitkisel deyip geçmemek lazım.Nette yazılanlara değilde nebilim sitesine vs baktım.Birde o tanıdık öyle söyleyince kafam karıştı acaba diye aklımdan geçti

canım bunlar istatistik hesabı ve 50de 1 risk var demek: senin kan değerlerine sahip 50 kişiden 49 u sağlıklı doğum yapmış demek.
neden kendini o 50 kişiden sağlıksız 1 i arasında göresin ki? unutma değer 1000 de 1 olsaydı bile, o 1 kişi gene sen olabilirdin.
bunları düşün ve hiç takma. nasılsa diğer testlerin risksiz çıkmış ben kesinlikle ikinci bebeğime (olursa inşallah) yaptırmayacağım test mest
Allah sağlıksız evlatla sınamasın kimseyi

metformin kullandın mı hiç insülin direncine karşı

nerelerdeydin canım sen yaaaaa çok merak ettim seni hiç uğramadın buralara inşallah testten güzel sonuç çıkar
Allah kabul etsin umreni çok iyi yapmışsınız şimdi gitmekle
ben çok şükür sağlıkla doğurdum zor bir doğum süreci oldu 2 gün suni sancı verdi günüm geçti diye sonra da sezaryene aldı vücudum yorgun düştü sonra da sütümün azlığı falan..pek atadını çıkaramadım.ama baya alıştım şimdi oğluma yoruluyorum hiçbirşeye vakit ayıramıyorum ama Allah sabrını veriyormuş

ayyy seni unutmuşum yelkenlim sağol canım allah sana da nasip etsin tüm isteyenlerede inşallah...
ayyy evet seni de unutmuşum tatlım nasıl unuttuysam seni neyse canım kusuruma bakma.ay canım öyle olan bi arkadaşım vardı eşinde senin gibi ameliyat oldu çocukları oldu korkma olur canım allah daha büyük dert vermesin.

geldim geldim... :) artıkın buralardayım canım biraz zahmet çekmişin ama bak oğluşuna kavuştun mutlusundur rabbim sağ sağlim hayırlısıyla büyütmek nasip etsin cnm benim.umre çok güzeldi tavaflar namazlar oruçlar kabe de mescidi nebevide oruç açmak ne kadar güzel miş teravihi teeccüdü hep cüzlerle kıldık allah kabul etsin sana ve çocuğunla birlikte tekrarını nasip etsin inşallah bu arada senin dediğin tur la gittik muhteşemdi...

Tamam gönlümü aldın şimdiOlsun canım bazen o dalgınlık hepimizde oluyor gönüller bir olsunİnşallah canım ya dediğin gibi olur.Allah sanada nasip eder inşallah

aa sevindim canım memnun kalmana:) amin sağol canım aynısını ben de sana diliyorum ama çocuk olmadan gitmek lazımmış cidden, şimdi evde eşimle birbirimizin yanından selamlaşıp geçiyoruz :) yanyana gelince çocuk sanki hissediyor basıyor yaygarayı

aaaaaaaaaaaa bak sen şu yaramaza ne şirindir o şimdi cnm benim benim yerime kocaman kokla kocaman öp tam boynundan bebeklerin boynundan öpmeye bayılırım ben

tesekkürler canimcim... biz de gittik bugün ama iste hic de güzel ahber getirmedim dr esime sevk yazcakti ama emin degilim yazsammi yoksa gerek kalmaz mi diye, vitamin önerdi o kadar iste... ne diyim ki ya hayirlisi olsun.. basa gelen cekiliyor maalesef...

kizlar ben bugün gittim dra ama hic bi gelisme yok.. ayni tas ayni hamam... hastalanmam gerekiyordu, o da gecikti iste.. dr da bi ton ilac yazdi, hastalaninca baslicam bakalim.. sizlerde ne var ne yok???

Son düzenleme:
kizlar ben bugün gittim dra ama hic bi gelisme yok.. ayni tas ayni hamam... hastalanmam gerekiyordu, o da gecikti iste.. dr da bi ton ilac yazdi, hastalaninca baslicam bakalim.. sizlerde ne var ne yok???

2 gün önce doğum kontrol hapı ve hormon ilaçlarıma başladım avuç avuç dökülen saçlarm artk dökülmüyoooo

2 gün önce doğum kontrol hapı ve hormon ilaçlarıma başladım avuç avuç dökülen saçlarm artk dökülmüyoooo bende günlük 4 hap içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…