Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bak işte sonuç kötü çıktıgı halde aldıramıyo insan kıyamıyor o zavallıya bide bu testleri yaptırmazlamı çok kızıyorum

canım nasılsın?
gyamanda sadece risk çıkmış sonucu kötü değil yani tekrar 26 sında kontrole gittiğinde kesin sonuçla gelecek....
zaten o büyüklükte bir bebek aldırılmazki doğar...Allah korusun bişey çıkmayacak inşallah

Son düzenleme:
kızlar bugun gıdıp saglık ocagına glukofen yazdırcam kullanmayalı baya oldu sıkıntılarım su anda yok b12 eksıklıgınden habıre sorun cıkartıyordu ama yanında bırde b12 tablet yazdırcam ıkısını beraber kullancam kılo vermemde faydası olur kılo veremıyorum yaa akupunktrda bır ıse yaramadı bende ayyyy ne yapayım artık seker ılacına doneyım onun faydası olmustu sankımmm bırde spora baslıcam stepper aletını salona getırdım tv karsısında yapacagım karar verdım baska turlu olmayacakk

spor yapmadan bizlerin kilo vermesi mümkün değil zaten canım çünkü insülin direncimiz var...
bence de ilaçlarını iç plates te yap sadece bacak çalışmak yetmez karın,kol sırt da çalış bence
ben hem az yiyiyorum miğde mi küçülttüm bu şekilde disiplin ettim...hem de canım plates yapıyorum evde kendim top, lastik ve met ile
karın bölgesinde simit oluşumunu ancak plates önlüyor her sporu denedim :)

Son düzenleme:
ben çıkıyorum kızlar ütülerim var onları yapar yine gelirim yemek de yapacağım öptüm sizi....

plates topu var evde lakın ben platesten hıc hoslanmadım stepper var yuruyus yapıyor gıbı calıstırıyor benı gunde 40 dk kadar calısıyordum 2000 adım yapıyordum 170 kalorı yaktırıyormus falan met ne onu bılmıyorum kuzum ben :)

ben çıkıyorum kızlar ütülerim var onları yapar yine gelirim yemek de yapacağım öptüm sizi....

benımde ütülerim var 8-9 aydır ütü yapmadım sınava hazırlanıyorum dıye bıraktım herıfıde takım gıymek yerıne spor ceketlere falan alıstırdım ütü lazım olmadı ben ütülkenecek şeyleri zaten giymem :) ütü öylece kaldı birkaç kez lazım oldu adam yapmıstı sağolsun artıkkk bırıken gömleklerı bende ütüleyim hadı kolay gelsın ıkımızede

Allah kolaylık versin canım.Hayırlı cumalar öpüyorum bende

Bayağı olmuş ütü yapmıyalıSanada kolay gelsin o zaman iyi ütülemeler canım

anladım canım iyi olda gerisi önemli değil.....
tatile gittiniz mi? gidecektin?
ben iyiyim şimdilik sorun yok 23 ünde kontrolüm var yazacağım gelişme iyi yönde olursa canım...

Ahhhh tatile gidemedik ( esimin isleri cok yogun.. Babamda kocan gelmiyosa bende gitmem dedi :)) olan bana oldu.. Koca yazi tatilsiz bitirdim.. Bende pazartesi gidicem doktora..
Senin de iyi haberlerini bekliyorum.. Cok ozledim valla arkadasim.. Evime doneyim bol bol buralarda olacagim..

vayyy arkadas annen senı evden ne zaman kovacak kızz:) ankaradada havaların tadı kactı bı yanıyor bı donuyor :) ona göre gel emıı:)

Ahahhaa kovamiyolar canim yaa :)) onlarin canina minnet valla, hatta kocam almaya geliyo dedim aaaaaaa daha gelmesin diyolar :))) ama artik yeter cok ozledim evimi :))) haftaya cuma geliyor esim almaya sonra donuyorum artik yuvama.. Havalar burda da artik tirtladi.. Bi soguk bi sicak.. Ne giyecegimi sasirdim.. Zaten pantolonlariminda en ust dugmeleri kapanmiyor :))) dun pantolon aldim kendime hamile pantolonu saka gibi geldi denerken :)) bi de kasadaki kiz artik herkes giyiyor bunlari, sizz gibi hamile olmayanlar da tercih ediyor dedi.. :)) kiz bana resmen sisko dedi

Bicim ve utuleri.. Sinema filmi cekcem sana :))) kolay gelsin arkadasimm.. Ben de eve gidice bi dunya is beni bekliyor..ufff

tatlım ben sana faceden upuzun bir yazı yazdım doktordan geldikten sonra ama senden cevap gelmeyince bişi demedim ilk başta evet çok üzüldüm ama şimdi iyiyim çok araştırdım 30 yaş üstü kadınların çoğunda çıkıyor yakın tanıdıklarımda var öyle bakalım tekrar 26sında gidicem ozaman iyice emin olmuş olurum ultrasona bakan doktorun haberi yok kötü çıktığından sonucumun herşeyi iyi demişti çünkü bakalım yüzünü göstermemişti onada baktırıp fikrini alıcam doktorun
bu arada ikili testini yaptır sonra detaylı ultrasona gir başkada bir test yaptırma hayatım yalnız detaylı ultrasona iyi bir uzmana baktır ense kalınlığı falanda çok önemli biliyorsun bunlar dışında birşey yaptırma benim fikrime göre

evet cnm ya ikilide sorun çıkmadı çok iyiydi ama dörtlüde sorun çıktı 1/50 oda yüksek bir oran tandığım var 1/20 ile bile çocuğu sapasağlam sağlıklı bebeği zaten şimdi tabiki aldırmam ama hamileliğin ilk dönemlerinde kesin sorunlu çıksaydı düşünebilirdim ama artık asla.

sağlıklıdır bebişin kızlar 35 yas falan hıkaye doguda kadınlar menopoza gırene kadar doguruyor oyle engellıde pek yoktur o tarafta demekkı neymıs bu bız batılı kadınların evhamıymış:)))

valla öyle hayatım gerçi çıkan yokmu tabiki var ama çok düşük bir ihtimal eğer her sorunlu olan öyle olsaydı etrafta sakat çocuk dolu olurdu her mahallede bir kaç tane :)

Canim yaaa telden cok inceleyemiyom.. Face de pek girmiyorum.. Bi suru mesaj vardi hic bakmadiydim reklam toplu mesaj filandir diye.. Hemen gidip okuyayim canim.. Valla bi an kotu oldum bende.. Son gunlerde ikili yaptirmamak gibi bi fikir hakim bana.. Doktor ensesini olctu gecen gun 1mm dedi.. İkili yaptirmak icin devlrtte bi tanidik bulmustuk.. Ama yok bana gore degil saatlerce kaprisli insanlarla ugrasmak.. Vazgecip ciktim geldim.. Pazartesi ozeldeeki doktoruma gidicem.. 86 kilo ile hamile kaldim.. 87yim suan.. Bu hafta 1 kilo aldim maalesef devlet hastanesinin tartisinda 93 kilo tarttilar dusun yani.. O halde tecrubelere uyuyorum sadece ikiliyi yaptirayim.. Sonrada detayli ultrasona girerim..
Sende sakin canini sikma.. Gecen sene kuzenim dogum yapmisti 40 yasinda taramasinda risk cok yuksekti amniyosentez dedi doktor kesinlikle.. Yok dedi.. Rabbimden ne gelirse kabulum.. Cok sukur sapasaglam oglusumuz.. İnsallah sende nur topuna kavusacaksin saglikla.. İyi dusun iyi olsun.. Sakin canini sikma.. Bebeginide strese sokma..

Merhaba kızlar, ben de yarın doktora gidiyorum. Şişlikler kaybolduysa iğnelere başlarız, geçmemişse aşılama bu ay da hayal...

canım önemli değil zaten görsen cevap yazardın belki dedim eşi falan girmiştir söylemeyi unutmuştur benim eşim gibi :) bence ikilini yaptır tatlım erkenden geç kalmadan sonra detaylı ultrason gerisini boşver çıkıyor illaki detaylı ultrasonda Allah korusun bebekte bir sorun varsa çıkıyor en önemliside detaylı ultrason iyi bir doktor bulmalısın bu konuda uzman
devlet hastahanelerini boşver ben onlara hiç güvenmiyorum sende imkanın varsa özelde yaptır herşeyini canım
kilona fazla takılma ilk üç ay ben hiç kilo almadım sonra çifter çifter gidiyor :) 60 kilo ile hamile kaldım şu anda 65 kiloyum altı ayda normalmiş ama herkes kilo almamışsın diyor sadece göbek var oram buram fırtlamadı daha o yüzden anlamıyor insanlar ama tartılar yalan söylemez :))) sağlıklı olsunda bebiş verirsin kiloyu merak etme zaten doğurur doğurmaz çoğu gidiyor sonrası önemli çok tatlı kilo aldırcak şeylerden uzak durursan kısa zamanda verirsin bol bol su iç çünkü en güzel sütü bol su yaparmış tv de bir uzman söylemişti süt yapcak diye paso tatlı şeylere yönelme

Merhaba kızlar, ben de yarın doktora gidiyorum. Şişlikler kaybolduysa iğnelere başlarız, geçmemişse aşılama bu ay da hayal...
Merhaba hadi bakalım hayırlısı güzel haberle gel inşallah
Maşallah canım darısıda doğumuna olsunBenimde içimde bir korkuydu biliyormusun kilolu hamile kalırmıyım acaba diye?zayıflayınca daha iyi tabiki ama Allah nasip ettimi oluyor.Çok dert etme kilo almanı çok hamur işi tüketme ödem yaprmış.Doğumdan sonra bebeğine koşturmaktan verirsin zaten

Sizinde çok vaktiniz kalmadı artık Normal kilodasın canımDoğumdan sonra gider zaten onlar.Ama kilon iyi.Evet bende duydum su süt yaparmış

herkese teşekkürler süt korur diye düşünmedim çünkü öyle kalan çok duymuştum zaten ben istiyordum ama diyodumki aman olmaz hemen istiyorum ya dedim zaten aralarında çok az fark olsun istiyordum ölede oldu bu dahada bambaşka bi sürpriz oldu o kadar kanama o kadar sancı şu bu hala yerinde maşallahı var düşük riski var bicimcim sürekli yatıyorum annemdeyim bibuçuk aydır ayağa kalkıp bir çorba bile yapsam hemen kasıklarım sen napıyosun der gibi yatırıyo beni hatırlarsınız belki diğerinde hiçççç bişi yaşamadım bu bana hendek atlattı yani korkusu bi gittim dış gebelik dediler bi gittim aaaa kese çıkmış ama boş gebelik büyük ihtimal dediler sonunda öyle böyle kalbini duyduk hayırlısı olsun Rabbim hepinize yaşatsın acısıyla tatlısıyla.anne olmayı ben daha yeni anlıyorum sıkıntı çekince anlaşılıyormuş.ikiz isterdimde hep ayrı ayrı değil yaherşeyde vardır bir hayır dualarım gerçekten sizinle evlat isteyen herkesle o istek bir tane ama olduktan sonraki dert bin tane

Hayırlı Cumalar dualarımız kabul olur inşallah

amin inşallahhhhh

Allah kolaylık versin canım.Hayırlı cumalar öpüyorum bende

Bayağı olmuş ütü yapmıyalıSanada kolay gelsin o zaman iyi ütülemeler canım

kız gece gunduz ders calısıyordum nerden yapcam utuyu utu benı yapsın durumundaydım :))

:)) gell gelll herıfınıde dusun adam bebegını sımdıden sevmek ıstıyordur belkım gobeccegızını sevecektır :))
kızz gecen bende aldım oyle bır esortman altı ama hamıle reyonunda falan degıldı delı rahat bısııyy :)) defacto daydı ıstersen katlıyorsun belını renklı bısıyler yapmıslar kıvrılan yere ıstersen uzat hamıle esortmanı superrr :) deseydın sende hamıleyım zaten dıye hayret onaneyse uyuz olurum boyle satııya haddı olmayana karısır bıde sorarlşar kendınıze bmı bakıyorsunuz orda sızın bedenınızde urun yok yada dukkana gırersın bızde buyuk beden yok s.ttırgıt dıyesın gelıyor :)) gırmem o dukkanlara bı dahaaa.

valla öyle hayatım gerçi çıkan yokmu tabiki var ama çok düşük bir ihtimal eğer her sorunlu olan öyle olsaydı etrafta sakat çocuk dolu olurdu her mahallede bir kaç tane :)

evet olmazdı cok test cok dert oluyor en ıyısı makul olanları yaptırmak kafayıda takmamaaaaaaakkk

86 kilo ile hamile kaldim.. 87yim suan.. Bu hafta 1 kilo aldim maalesef devlet hastanesinin tartisinda 93 kilo tarttilar dusun yani..

tuncsscum canbım sende ben gıbı kıloluymussun bacım :) ama boyun vardır senın bende o da yok bırbucukluga cıkmıstı adım 157 kadar boyum kılo 88 kadar cıkmıstım bu sabah 85,5 gordum 78-88 arasında sık gecısler yapıyorum devamı gelmıyorrr neyse bu sefer yapcam akupunktra basladım ama pek fayda etmedı bana seker ılacına basladım bugun yenıden b12 ıle bırlıkte folıkasıt kullanmıcam offf nasıl olsa bısıy olduguu yokkk :))

sana dıyecegım suydu seker ablamın 6 aylık bebegı var ılk cocugu 3 yasında ıkıncısı 6 aylık yanı cok ara vermeden ıkıncıyı yaptı ılk dogumunda cok kılo almamıstı ama sut derdıne bı dustuuu ye ıc tatlı delı gıbıde su nıyetıne meyvesuyu ıcerdı sıstıııı ıycene 87 lerle falan hamıle kaldı 3-4 kg alarak ıkıncı hamılelıgını tamamladı dogumda zaten o kadaruı gıdıyor 87-88 le aynı durumda su anda kılo vermeye calısıyor sımdı ama sutu azalmasın dıyede yemesı gerekıyor duzenlı olarak olmayacak ıs degıl kılo almadan tamamlamak abam b ogazına duskun bırıdır bıraz dıkkat ettı cokda ıstahlı olmadı hamılelıgınde almadı fazla kılo veeeee aynı kıloda dogumdan sonra sımdı yuruyus bandı aldı falan spor la desteklıyor dıyet calısmalarını.

tatlı cekerse canın kuruyemıslerle beraber kuru meyve tercıh ederdı dıyetısyen oyle demıstı ekmek makarna vs cok az ve mumkun mertebe kepeklı zeytınyaglı bol salata corbaaaa cokk onemlı ogunnn et kesınlıkle ızgara fırın vs seklınde yada buglama cokk ıyı bı hamıl3elık gecırmıstı dr da sasırmıstı butun hastalarına ornek verıyormusss bende yanındaydım gurur duyuyrum senınle demıstı yoksa dogumun cok zor olur dıyordu kııııı normal dogum yapttıııı.

hadı sendende guzel bır performans beklıyoruz bende kılo vereyım sonra dogurcam sımmmddııı bebekkkkk ıstemeyorumm:)

kız crımsoncum bı guzel dusun olsada olmasada sekerımm ne demısler CIKMAZ DEMEYIN SANSINIZI DENEYIN mıllı pıyango

Allah razı olsun canım dualarını eksık etme bu garıbanlardan :)
ılk bebegın ne kadar hakkaten merak etıımde :)

kızlar merhaba sürekli takipteyim okuyorum sizleri..

gyman okuduğum kadarıyla gebeliğin riskli çıkmış ama kesinlikle kafaya takma belli bir yaşın üzerinde çıkıyor öyle bir olasılık ve olasılıktada kalıyor yazdığım forumdan bir arkadaşımızdada risk çıkmıştı çok şükür anlaşıldıki sapasağlammış bebek bekliyoruz heycanla doğmasını.

bende yazmıyorum çünkü bende bir gelişme yok adetime son 3 gün ve kasıklarımda,göğüslerimde ağrılarla uğraşıyorum garip geliyor bana çünkü öncesinde ağrı çeken biri değildim, insan ister istemez acaba? lara yoruyor ama ümidimde yok hayal kırıklığı olucak biliyorum ve adet günüme kadar da beklicem test için.

zaten adet olduğum zaman puregon+overtile iğnelerine başlıyorum buzdolabımda hazır beni beklemedeler.

ay canim benim insallah iyi bi dr iyi bi hastane bulursunuz yaa dr konusu cok önemli, kim ne derse desin, isterse dr prof olsun, icine sinmeyince olmuyor.. oooofff of o zaman kayiplarina bakiyorum da yeni basladigimizda olsaydi bebegimiz, simdi dogum günü bile yapmistik... valla hep hayirlisi olsun diyoruz da baharcim nedense gelip gelip bizi buluyor bu sIkIntIlar... biz zaten pkoluyuz, eslerimizde bari bi sorun olmasaydi... ya da madem onlarda var biz normal olsaydik yaaaa.. zaten kulun gücünün yetmedigi yerde söyledigi tek söz: hayirlisi.....

ben başlayalı daha 2 gün oldu en az 1 sene kullancam.çk doğru bu kadar ilacın yan etksi mutlaka vardr:/

ya evet mesela metformin baslarda bana epeyce bi mide bulantisi yapti.. ama gecti sonra cok sükür.. buna raziyim ama öyle ic organlara bi zarari olmaz insallah ya aman allah korusun, sonucta bi ilac vermiyorlarki.. iki üc cesit var benim, e bunlarin hepsi ayni organlardan süzülerek dagiliyo vücuda, dogal bir sey de degil sonucta.. bakalim yaaa allah korur insallah, bebek hikmetinden simdilik mahrum birakiyo, insallah sagligimizi korur, hem beden hem de ruh sagligimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…