2 gün önce doğum kontrol hapı ve hormon ilaçlarıma başladım avuç avuç dökülen saçlarm artk dökülmüyoooobende günlük 4 hap içiyorum
alabildigine iciyourz ama böbrekler karaciger ne almede acaba hic haberimiz de yok.. insallah yan etki göstermez ya da bir yerimize zarar vermez...
oyy maşallah canım çok şaşırdım ben seni az çok tanıyorum okumuştum geçmişi , sende adet göremeyip bir mucize ile hamile kalanlardandın. şimdi bu ikinciye çok şaşırdım daha çok küçüktür bebeğin ,ama buradaki bir çok kişiye çok büyük umut olduğunu düşünüyorum.bende doğumdan sonra bir süre korunmak istiyorum senin ansıl oldu canım süt korur diyemi düşündün.merhaba kızlar yazıp yazmamakta çok tereddütte kaldım ama düşündümki ben böyle bir haber alınca burda seviniyordum evlat sahibi olma yolunda pkoyla savaşanlar o sizi bulacak Allahın izin verdiğii bir zamanda sizi bulacak buna inanın beni belki yeniler tanımaz ama umut olmak istiyorum ben ikinciye hamileyim hemde diğer bebişim çok küçük daha gene adetim düzene girmedi doğumda yaptım diye huysuzlaşırken bayram şekeri gibi buda bize surpriz yaptı güzel Allah hepinize taddırsın.süt korurmuş altı ay olmazmış pkolu olarak bile böyle bir mucize yaşadım hamdolsun mutluyum,,korkuluyum ne olacak başedecebilecekmiyim bu seferki biraz sorunlu altından kalkabilecekmiyim ama umudunuzu hiç yitirmeyin Allah herşeye kadirdir..
canım nasılsın eşin varikosel ameliyatı olacakmış inşallah kolaylıkla atlatırsınız , bu ameliyattan sonra şans çok artıyor.sakın sıkma canını , Allah dermansız dert vermesin. bu adamı yeni yeni görüyorum televizyonlarda ama sana tavsiyem eğer bitkisel denemek istiyorsan , İ.saraçoğlunun sitesinden telefonunu al kendisini ara ve onun sattığı kürlerden al.ben hamile kalmadan önce sayfalarca kullanıcı yorumlarını okumuştum, adam garanti ediyor.hatta bende aramıştım bana da göndericeğim kürleri kullan en az 6 ay veriyorum demişti.kendisine güvendiğim için inan en son ihtimal alacaktım, ama çok şükür gerek kalmadı.Kızlar son günlerde internette ve televizyonda gördüğüm kadarıyla Mustafa Eraslan diye bir doktor bitkisel ürünlerin satışını yapıyor.O kadar memnun kalan hastaları memnun kaldıklarını dile getiriyorlar.Bursa da 15 den fazla şubesi varmış.Bizim çevreden de biri kullanmış ,bayandan dolayı çocukları olmuyormuş.Doktorun verdiği ilaçtan 6 ay kullanmak şartıyla içmiş.Ve 3 ay sonra hamile kalmış.İnternette kötüleyende var bilmiyoruz kafam karıştı.Kayınvaldemin rahatsızlığı var onlarda yeni sipariş verdi.ilaçların kutusu 150 tl.Set halinde olanlarda varmış.Her hastalık için kutular ayrıymış.Sizlerden duyan oldumu ve ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?:44:
oyy maşallah canım çok şaşırdım ben seni az çok tanıyorum okumuştum geçmişi , sende adet göremeyip bir mucize ile hamile kalanlardandın. şimdi bu ikinciye çok şaşırdım daha çok küçüktür bebeğin ,ama buradaki bir çok kişiye çok büyük umut olduğunu düşünüyorum.bende doğumdan sonra bir süre korunmak istiyorum senin ansıl oldu canım süt korur diyemi düşündün.
canım nasılsın eşin varikosel ameliyatı olacakmış inşallah kolaylıkla atlatırsınız , bu ameliyattan sonra şans çok artıyor.sakın sıkma canını , Allah dermansız dert vermesin. bu adamı yeni yeni görüyorum televizyonlarda ama sana tavsiyem eğer bitkisel denemek istiyorsan , İ.saraçoğlunun sitesinden telefonunu al kendisini ara ve onun sattığı kürlerden al.ben hamile kalmadan önce sayfalarca kullanıcı yorumlarını okumuştum, adam garanti ediyor.hatta bende aramıştım bana da göndericeğim kürleri kullan en az 6 ay veriyorum demişti.kendisine güvendiğim için inan en son ihtimal alacaktım, ama çok şükür gerek kalmadı.
tesekkürler canimcim... biz de gittik bugün ama iste hic de güzel ahber getirmedimdr esime sevk yazcakti ama emin degilim yazsammi yoksa gerek kalmaz mi diye, vitamin önerdi o kadar iste... ne diyim ki ya hayirlisi olsun.. basa gelen cekiliyor maalesef...
saolun kızlar ya böyle olumlu şeyler okuyunca içime biraz su serpiliyor ikiliyi yaptırdıktan sonra yaptırmaya gerek duymamıştım ama yaşım geç diye hadi yaptırayım dedim yaptırmaz olaydım dünya başıma yıkıldı doktorda çok korktum eşim doktordan çıkana kadar suratı asıktı onada çok üzüldüm şok oldu çünkü oda bir anda ama sonra benim oğlum sağlıklı hiç kafanı yorma dedi ve hiç takmıyor kaç gün ağlamaktan helak oldum ama sonra dedim ki bu sadece istatistik birşey ayrıntılı ultrasonda temiz çok şükür ense kalınlığıda iyi Allahın izniyle bir sorun çıkmayacak inşallah
turuncu canım seninde oldukça yüksekmiş sonucun bana yakın neredeyse ama çok şükür sağlıklı bir bebeğin var inşallah benimkide sağlıklı olacak teyzesi
merhaba kızlar yazıp yazmamakta çok tereddütte kaldım ama düşündümki ben böyle bir haber alınca burda seviniyordum evlat sahibi olma yolunda pkoyla savaşanlar o sizi bulacak Allahın izin verdiğii bir zamanda sizi bulacak buna inanın beni belki yeniler tanımaz ama umut olmak istiyorum ben ikinciye hamileyim hemde diğer bebişim çok küçük daha gene adetim düzene girmedi doğumda yaptım diye huysuzlaşırken bayram şekeri gibi buda bize surpriz yaptı güzel Allah hepinize taddırsın.süt korurmuş altı ay olmazmış pkolu olarak bile böyle bir mucize yaşadım hamdolsun mutluyum,,korkuluyum ne olacak başedecebilecekmiyim bu seferki biraz sorunlu altından kalkabilecekmiyim ama umudunuzu hiç yitirmeyin Allah herşeye kadirdir..
evet bızım teyzeyede torunun mu dıyorlardı utanıyordu kadıın kaza kursunu dıyordu hahah :)) masallah ne dıyelım
senınkıde saglıklı kotu dusunup şeri çağırma canım tütütütü maşallah iyisinşizdr
selam kızlar uzun zamandır yoktum buralarda umreye kutsal topraklara gittim geldim bi ara bilgisayarım bozuktu yapıldı ve artık kavuştum yeni bi döneme başladım bende hala bebiş yok zaten 2 ay doğum kontrol kullandım düşük oluyo diye dr umreye gitmeden önceki ay kullan dedi kullandım sonra ki ay olmadı bakalım işnşh bu ay bu arada sizlerin haberini cvr dan aldım tuncs hamile kalmış allah analı babalı büyütsün sağ salim kucana almak nasip etsin
busmai ve bngll doğum yapmış allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşh...
busmai. bicim bngll. yeşil,filiz,gyaman, sizler neler yaptınız inşh iyisinizdir bu aradabenim 3. günüm adette 3 gündür koca karı yöntemini deniyoz bakalım bahsetmiştim size gelince deniycem diye inşh işe yarar...sınav pek iyi geçmedi kpss hazırlanıyodum 70 aldım ama yetmiyosallah hayırlısını versin bu arada düşük araştırması yapılıyo 10 tüp kan verdim genetik ve pıhtılaşma araştırmaları yapılıyo bi daha düşük yapmak istemiyorum allah kolaylık versin...
umre çok güzeldi 20 gün mekke 15 gün medine zaman çok çabuk geçti oralara gençken gitmek varmış kızlar kalbinizin bi köşesinde gitmeyi niyetinizi tutun allah isteyen tüm kullarına nasip etsin ben doyamadım inşh tekrarını nasip etsin hepinize dua ettim..
merhaba kızlar yazıp yazmamakta çok tereddütte kaldım ama düşündümki ben böyle bir haber alınca burda seviniyordum evlat sahibi olma yolunda pkoyla savaşanlar o sizi bulacak Allahın izin verdiğii bir zamanda sizi bulacak buna inanın beni belki yeniler tanımaz ama umut olmak istiyorum ben ikinciye hamileyim hemde diğer bebişim çok küçük daha gene adetim düzene girmedi doğumda yaptım diye huysuzlaşırken bayram şekeri gibi buda bize surpriz yaptı güzel Allah hepinize taddırsın.süt korurmuş altı ay olmazmış pkolu olarak bile böyle bir mucize yaşadım hamdolsun mutluyum,,korkuluyum ne olacak başedecebilecekmiyim bu seferki biraz sorunlu altından kalkabilecekmiyim ama umudunuzu hiç yitirmeyin Allah herşeye kadirdir..
canım bunlar istatistik hesabı ve 50de 1 risk var demek: senin kan değerlerine sahip 50 kişiden 49 u sağlıklı doğum yapmış demek.
neden kendini o 50 kişiden sağlıksız 1 i arasında göresin ki? unutma değer 1000 de 1 olsaydı bile, o 1 kişi gene sen olabilirdin.
bunları düşün ve hiç takma. nasılsa diğer testlerin risksiz çıkmış ben kesinlikle ikinci bebeğime (olursa inşallah) yaptırmayacağım test mest
Allah sağlıksız evlatla sınamasın kimseyi
merhaba gyaman. benimde 2li testimden şüphelenmişti doktorum. sonra 3lü test yaptırdı. onda da 1/147 ydi. 50 değildi ama 147 bile benim için büyük bi şok oldu. zaten okadar uğraşıp hamile kalmıştım. bi bu sonuç rüyalarıma kadar girdi. bi benim ki dawn sendromu değildi. trosmy mi neydi işte öyle bişey. yani özürlü. beni etkilemek istemedi ama göbeğimden sıvı aldırıp baktırmak istermisin dedi. ondada düşük riski 1/200 müş. benim ihtimalimden daha fazla olduğu için o sıvıyı aldırdım. çünkü böyle bi hamilelik geçiremezdim. sonuç 1 ay sonra verilicekti. zaten 4 aylık hamileydim. stresten kusmaya başladım. midem hiç bişey almıyodu. doktor bebek için endişelenmeye başladı. ama o 1 ay nasıl bitti bana sormalısın. sonucu aldığımda çığlık çığlığa ağladım. bebeğim sağlıklıydı. ve ben o sürede çok araştırdım. okadar az kişinin sorunlu çıkıyoki. üzülme. tabi üzülme demesi kolay diceksin. hep iyi düşün ve iyi şeyleri çağır kendine. sonuçta 2li testin normal. eğer iyi bi yerde renkli ultrason yapıldıysa ve sorun çıkmadıysa sakın üzülme. ama renkli ultrasonda bişey görürlerse ve hamileliğini böyle geçirmek istemediğini düşünüyosan ozaman o sıvıyı aldır. ama renkli ultrasonda %90 görünüyo. sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
neden hala tahlil yaptırmıyorsun elfocum ya. bizim sebepsiz yere adetimiz gecikir biliyorsun bu stresle yaşanmaz kii canım. yap bi kan testi kurtul canımm hayırlı haberlerini bekliyorumm
bayadır yoktun canım arasıra gelde gelişmelerinden haberdar etselam kızlar uzun zamandır yoktum buralarda umreye kutsal topraklara gittim geldim bi ara bilgisayarım bozuktu yapıldı ve artık kavuştum yeni bi döneme başladım bende hala bebiş yok zaten 2 ay doğum kontrol kullandım düşük oluyo diye dr umreye gitmeden önceki ay kullan dedi kullandım sonra ki ay olmadı bakalım işnşh bu ay bu arada sizlerin haberini cvr dan aldım tuncs hamile kalmış allah analı babalı büyütsün sağ salim kucana almak nasip etsin
busmai ve bngll doğum yapmış allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşh...
busmai. bicim bngll. yeşil,filiz,gyaman, sizler neler yaptınız inşh iyisinizdir bu aradabenim 3. günüm adette 3 gündür koca karı yöntemini deniyoz bakalım bahsetmiştim size gelince deniycem diye inşh işe yarar...sınav pek iyi geçmedi kpss hazırlanıyodum 70 aldım ama yetmiyosallah hayırlısını versin bu arada düşük araştırması yapılıyo 10 tüp kan verdim genetik ve pıhtılaşma araştırmaları yapılıyo bi daha düşük yapmak istemiyorum allah kolaylık versin...
umre çok güzeldi 20 gün mekke 15 gün medine zaman çok çabuk geçti oralara gençken gitmek varmış kızlar kalbinizin bi köşesinde gitmeyi niyetinizi tutun allah isteyen tüm kullarına nasip etsin ben doyamadım inşh tekrarını nasip etsin hepinize dua ettim..
tuncss canım küseceğim bak ama :))
yaz arada bişeylerde iyi olduğunu bileyim :)
Canimm iyiyim.. Annemlerdeyim.. Pc kardesimde.. O da tatilde :)
Ben telefonla giriyorum. Bununla da yazmak eziyet :)
Sen nasilsin canim?
Gyaman ne oldu kuzum sana yaa.. Okumaya gideyim gecmise.. Test sonucun riskli cikmis sanirim
Sakin aldanma o sonuclara,sonucta trama testi.. Rabbim saglikli evlat eylesin.. İyi dusun iyi olsun.. Allah'im yardimcin olsun.. Bunlari duyup okudukca ikili uclu hic yaptirmak istemiyorum yaa.. Kafam.cok karisik..
bende canım çığlık atarak ağladım ama şimdi iyiyim çok şükür çevremde çok var böyle sorunlu çıkan oyüzden biraz rahatım hepsinin bebekleri sağlıklı doğdu neden benimkide sağlıklı doğmasın dimi kötü şeyler düşünmek istemiyorum artık sakinleştim ultrasona girdim cnm bütün organları tek tek incelendi bir tek yüzünü göstermemişti onada baktırıcam 26sında inşallah onda da sorun çıkmaz Allah büyüktür
Gyaman ne oldu kuzum sana yaa.. Okumaya gideyim gecmise.. Test sonucun riskli cikmis sanirim
Sakin aldanma o sonuclara,sonucta trama testi.. Rabbim saglikli evlat eylesin.. İyi dusun iyi olsun.. Allah'im yardimcin olsun.. Bunlari duyup okudukca ikili uclu hic yaptirmak istemiyorum yaa.. Kafam.cok karisik..
Allahım o kaza kurşunlarından olmayanlara da nasip et :) Maşallah diyelim tabiki o yaşta sağlıklı olması da ayrı bir güzellik. Biz daha 35 yaşındayken riskli çıkması da ayrı bir muamma. Ama ikinci bebeğim olursa Rabbim kısmet ederse akıllandım valla içimde sağlıklı diyor bebeğim ama Allah bilir herşeyin en doğrusunu...!
Canimm iyiyim.. Annemlerdeyim.. Pc kardesimde.. O da tatilde :)
Ben telefonla giriyorum. Bununla da yazmak eziyet :)
Sen nasilsin canim?
gidin cnm valla gençken allah nasip eder inşallah gidersiniz çuvalla parası olup ta gidemeyen aynı zamandada temizliklik yaptığı evlerden topladığı paralarla gelenler varmışAllahım o kaza kurşunlarından olmayanlara da nasip et :) Maşallah diyelim tabiki o yaşta sağlıklı olması da ayrı bir güzellik. Biz daha 35 yaşındayken riskli çıkması da ayrı bir muamma. Ama ikinci bebeğim olursa Rabbim kısmet ederse akıllandım valla içimde sağlıklı diyor bebeğim ama Allah bilir herşeyin en doğrusunu...!
selam cnm eşimde çok istiyor umreye gitmek bu yaşta gidersek güzel diyor çok yaşlanınca zorlanırız en güzeli borçlarımız biter bitmez gidelim diyor bakalım hayırlısı inşalllah bu güzel ziyaretinin hatrına Rabbim sana en kısa zamanda meleğini yollar canım hiç üzülme bende çok kullandım bitkisel şeyler önemli olan senin vücudundaki sorunun ne olduğunu bilmek ona göre tedavini ol ben sonuç alamadım bitkisel şeylerden belkide yararı oldu bilemiyorum ama bana en iyi gelen metrformin oldu Allah yardımcın olsun cnm
maşallah sana cnm Allah sağlıklı doğurmayı ve bakmayı nasip etsin işin zor ama değer bence
haklısın hayatım ama insanın ilk önce o tek kişi ben olabilirmiyim korkusu sarıyor ilk duyduğumdaki şok inanılmazdı kaskatı kesildim yarım saat doktorda kaldım ama ne dedi ne söyledi hatırlamıyroum bile zor attım kendimi dışarı sonra koyvermişim ilk duyduğunda eşimde şok oldu ama doktordan çıkınca kendine geldi bana çok destek oldu hiçbirşey yok merak etme bizim oğlumuz sağlıklı diye ne zaman ağlasam hemen yanımda bitiyor rahatlatıyor beni saolsun Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ihtimali bile kötüyken yaşayanlara Allah sabır versin
bende canım çığlık atarak ağladım ama şimdi iyiyim çok şükür çevremde çok var böyle sorunlu çıkan oyüzden biraz rahatım hepsinin bebekleri sağlıklı doğdu neden benimkide sağlıklı doğmasın dimi kötü şeyler düşünmek istemiyorum artık sakinleştim ultrasona girdim cnm bütün organları tek tek incelendi bir tek yüzünü göstermemişti onada baktırıcam 26sında inşallah onda da sorun çıkmaz Allah büyüktür
bayadır yoktun canım arasıra gelde gelişmelerinden haberdar et
ben iyiyim şükürler olsun şimdilik sorun yok.... önemli bir gelişme yok ama olursa paylaşacağım elbet....
aaaaaaaaaaaaaa
tebrikler tekrar ya canım inanılmaz bişey gerçekten
olacağın önüne geçilmezki.... olacağı varmış... aslında çok boş yere üzüldüğümüzün açık bir örneği şu senin yaşadıkların...
kutlarım canım zor mu geçiyor 2. hamilelik... daha rahim bile kendini toplayamamıştırki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?