Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

2 gün önce doğum kontrol hapı ve hormon ilaçlarıma başladım avuç avuç dökülen saçlarm artk dökülmüyoooo bende günlük 4 hap içiyorum

alabildigine iciyourz ama böbrekler karaciger ne almede acaba hic haberimiz de yok.. insallah yan etki göstermez ya da bir yerimize zarar vermez...

ilaca başlmdn önce sdece ilk günüm çk ağrılı geçiyodu ama şimdi hep adet sancs çekiyorum bu durumu yaşayn varmı.. tam tersi daa sancısız geçmesi gerkmez mydi:18:

alabildigine iciyourz ama böbrekler karaciger ne almede acaba hic haberimiz de yok.. insallah yan etki göstermez ya da bir yerimize zarar vermez...

ben başlayalı daha 2 gün oldu en az 1 sene kullancam.çk doğru bu kadar ilacın yan etksi mutlaka vardr:/

oyy maşallah canım çok şaşırdım ben seni az çok tanıyorum okumuştum geçmişi , sende adet göremeyip bir mucize ile hamile kalanlardandın. şimdi bu ikinciye çok şaşırdım daha çok küçüktür bebeğin ,ama buradaki bir çok kişiye çok büyük umut olduğunu düşünüyorum.bende doğumdan sonra bir süre korunmak istiyorum senin ansıl oldu canım süt korur diyemi düşündün.

canım nasılsın eşin varikosel ameliyatı olacakmış inşallah kolaylıkla atlatırsınız , bu ameliyattan sonra şans çok artıyor.sakın sıkma canını , Allah dermansız dert vermesin. bu adamı yeni yeni görüyorum televizyonlarda ama sana tavsiyem eğer bitkisel denemek istiyorsan , İ.saraçoğlunun sitesinden telefonunu al kendisini ara ve onun sattığı kürlerden al.ben hamile kalmadan önce sayfalarca kullanıcı yorumlarını okumuştum, adam garanti ediyor.hatta bende aramıştım bana da göndericeğim kürleri kullan en az 6 ay veriyorum demişti.kendisine güvendiğim için inan en son ihtimal alacaktım, ama çok şükür gerek kalmadı.

Canım iyi olmaya çalışıyorum.Bu aralar eşim için hastane araştırıyoruz.Mikro cerrahi yöntemiyle sonucun daha başarılı olduğunu öğrendik.Fakültede normal yapılıyormuş ameliyat oyüzden ordan vazgeçtik.Yarın devlet hastanesine gidip soracağız randevu aldık.Ordada normal yöntem varsa özelde olucak ameliyatını ve bayramdan sonra olmak istiyor işi ağır olduğu için işler birikmesin diye bayram sonuna karar verdik.Aminnn canım aminn.Ameliyatını bir olsunda bakalım bitki işinide ozman düşünürüz artıkSen nasılsın canım bebeğin nasıl çok az zamanın kaldı seninde bebeğine kavuşmana Allah sağlıkla sorunsuz kavuştursun bebeğine inşallah.Kendine iyi bak öpüyorum

Geçmiş olsun canımİnşallah bir an önce herşey yoluna girerde güzel haberler alırsınız.Bazen boşuna zaman kaybı olmuyor değil.Gerek doktordan gerek kendimizdenHerşey nasip kısmet işte.Zamanı gelince herşey yolunda gidiyor.Bizde öyle şimdi hastane araştırıyoruz eşim için ameliyat olucak.Eşim bayramdan sonra olayım diyor işlerden dolayıAmeliyattan sonra iyileşme dönemi yine geçicek bu senede böyleSağlık olsun Allah hayırlısını versin hepimiz için

aaaaa nediyim merhaba nasılsın canım güzel oğlun nasıl? büyümüştür biz yazışmayalı ya özlemişim....ne çok oldu....
ben rahimden ameliyat oldum şekli bozuktu düzelttiler... şimdi düzgün artık :) yumurtlama düzene girsin diye gayret gösteriyorum.... ama sadece gliforla....yani aynı savaşmaya devam... eskisi kadar da umursamıyorum kafam rahat....
zaten sen dahil diğer arkadaşlarımın bebekleri de umursamadıkları zamanlarda geldi...[/QUOTE]

merhaba... seni burda bulmak hem güzel,hem kötü. oğlum iyi. çok zor bi bebeklik geçirdik. gazlı ve felaket ağlayan bi bebekti. şimdi 1 yaşını geçti. eskiye göre daha iyi ama hala ağlamaları devam ediyo. uzun süre hayattan koptum. bunalıma girdim. bu kadar uğraşmanın sonunda bu mu oldu dedim =)))) ama tabiki o günler geride kaldı. çok zordu gerçekten. yemek bile yiyemiyodum. sürekli kucakta. pışpışlamadaydık. o günler unutuluyo zamanla. allah sağlık versin. gerisi geçici ve boş. umarım sende kısa bi süre sonra hamile kalırsın. umarım o günler geride kaldı artık dersin. ama gerçekten doğru. bu umursamama işi. çok fazla kişiden duydum. tedavi yi olucaksın ama kafanı yorup üzilmiceksin. ya ben kaç ay uğraştım. ilaçlar içtim. yumurtalarımda 1mm kımıldama olmadı. ama ben gliforu yaklaşık 1 sene kullandım. klomeni 3 ay. klomende işe yaramadı diye bıraktım bütün ilaçları. ama bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. gerçekten hala inanılması zor geliyo. sonra oğlumu kucağıma alınca hepsini unutuyorum. gönülden diliyorum. allah bebiş isteyen herkese versin...

merhaba gyaman. benimde 2li testimden şüphelenmişti doktorum. sonra 3lü test yaptırdı. onda da 1/147 ydi. 50 değildi ama 147 bile benim için büyük bi şok oldu. zaten okadar uğraşıp hamile kalmıştım. bi bu sonuç rüyalarıma kadar girdi. bi benim ki dawn sendromu değildi. trosmy mi neydi işte öyle bişey. yani özürlü. beni etkilemek istemedi ama göbeğimden sıvı aldırıp baktırmak istermisin dedi. ondada düşük riski 1/200 müş. benim ihtimalimden daha fazla olduğu için o sıvıyı aldırdım. çünkü böyle bi hamilelik geçiremezdim. sonuç 1 ay sonra verilicekti. zaten 4 aylık hamileydim. stresten kusmaya başladım. midem hiç bişey almıyodu. doktor bebek için endişelenmeye başladı. ama o 1 ay nasıl bitti bana sormalısın. sonucu aldığımda çığlık çığlığa ağladım. bebeğim sağlıklıydı. ve ben o sürede çok araştırdım. okadar az kişinin sorunlu çıkıyoki. üzülme. tabi üzülme demesi kolay diceksin. hep iyi düşün ve iyi şeyleri çağır kendine. sonuçta 2li testin normal. eğer iyi bi yerde renkli ultrason yapıldıysa ve sorun çıkmadıysa sakın üzülme. ama renkli ultrasonda bişey görürlerse ve hamileliğini böyle geçirmek istemediğini düşünüyosan ozaman o sıvıyı aldır. ama renkli ultrasonda %90 görünüyo. sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

reyyan sana inanmıyorum =)))))))))) hayırlı olsun. sen benden sonra hamile kalmıştın. bebeğin daha 1 yaşında bile olmaması lazım. bide 2. he..... tebrik ederim. umarım uslu olurlar. ben 1 taneyle okadar zor başa çıkıyorum ki anlatamam. 2. yi aklımdan bile geçirmiyorum. allah kolaylık versin. ve gerçektende sen pkolulara umut olmalısın. bu arada biricikten haber varmı. hamilemi???

günaydın bayanlar
bikaç gündür giremedim. bugün itibariyle adetim 6 gün geçti. aslında genelde üşüttüysem gecikir ama üşüttüğümü hatırlamıyorum. sadece buraya yazmıştım akıntım bu ay farklı geldi diye. belki de geç yumurtlamışımdır. gerçi yaklaşık 2 hafta önce cumartesi ve pazar günü göğüs ağrım oldu. normalde göğüs ağrım oldu mu bir hafta en geç 10 güne adet oluyordum. bu hesaba göre en geç çarşamba günü adet olmam gerekirdi ama yine de kendimi kaptırmamaya gayret ediyorum. bu 15. ayım. 14 aydır ne belirtiler yaşadım, artık daha tecrübeliyim. bu adetin şak diye gelebileceğini biliyorum ama Allah'tan ümidimi kesmiyorum.
Bu ay ne gün takibi yaptık ne yumurtlama takibi. zaten ilk defa şeker ilacına başlamıştım. hatta yumurtlamanın sonlarına doğru başlamıştım. o sebeple aklımda hep şeker ilacı, spor ve glisemik indeksi düşük yiyecekler vardı. ha bi de soğan kürü yaptım 10 gün. belki de tüm bunlar geciktirmiştir adetimi.

karnım şiş bi de salı ve çarşamba günü kısa sürekli kasık ağrılarım oldu hatta şiddetliydi. dün de oldu ama hafif oldu. bugün şimdilik bişey yok.
adet olsam da hamile olduğumu öğrensem de size haber verecem inş.

neden hala tahlil yaptırmıyorsun elfocum ya. bizim sebepsiz yere adetimiz gecikir biliyorsun bu stresle yaşanmaz kii canım. yap bi kan testi kurtul canımm hayırlı haberlerini bekliyorumm

Allahım o kaza kurşunlarından olmayanlara da nasip et :) Maşallah diyelim tabiki o yaşta sağlıklı olması da ayrı bir güzellik. Biz daha 35 yaşındayken riskli çıkması da ayrı bir muamma. Ama ikinci bebeğim olursa Rabbim kısmet ederse akıllandım valla içimde sağlıklı diyor bebeğim ama Allah bilir herşeyin en doğrusunu...!

selam cnm eşimde çok istiyor umreye gitmek bu yaşta gidersek güzel diyor çok yaşlanınca zorlanırız en güzeli borçlarımız biter bitmez gidelim diyor bakalım hayırlısı inşalllah bu güzel ziyaretinin hatrına Rabbim sana en kısa zamanda meleğini yollar canım hiç üzülme bende çok kullandım bitkisel şeyler önemli olan senin vücudundaki sorunun ne olduğunu bilmek ona göre tedavini ol ben sonuç alamadım bitkisel şeylerden belkide yararı oldu bilemiyorum ama bana en iyi gelen metrformin oldu Allah yardımcın olsun cnm

maşallah sana cnm Allah sağlıklı doğurmayı ve bakmayı nasip etsin işin zor ama değer bence

haklısın hayatım ama insanın ilk önce o tek kişi ben olabilirmiyim korkusu sarıyor ilk duyduğumdaki şok inanılmazdı kaskatı kesildim yarım saat doktorda kaldım ama ne dedi ne söyledi hatırlamıyroum bile zor attım kendimi dışarı sonra koyvermişim ilk duyduğunda eşimde şok oldu ama doktordan çıkınca kendine geldi bana çok destek oldu hiçbirşey yok merak etme bizim oğlumuz sağlıklı diye ne zaman ağlasam hemen yanımda bitiyor rahatlatıyor beni saolsun Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ihtimali bile kötüyken yaşayanlara Allah sabır versin

bende canım çığlık atarak ağladım ama şimdi iyiyim çok şükür çevremde çok var böyle sorunlu çıkan oyüzden biraz rahatım hepsinin bebekleri sağlıklı doğdu neden benimkide sağlıklı doğmasın dimi kötü şeyler düşünmek istemiyorum artık sakinleştim ultrasona girdim cnm bütün organları tek tek incelendi bir tek yüzünü göstermemişti onada baktırıcam 26sında inşallah onda da sorun çıkmaz Allah büyüktür

neden hala tahlil yaptırmıyorsun elfocum ya. bizim sebepsiz yere adetimiz gecikir biliyorsun bu stresle yaşanmaz kii canım. yap bi kan testi kurtul canımm hayırlı haberlerini bekliyorumm

dilekcim eğer test yaparsam da o negatifi görürsem daha çok moralim bozulur. bi de aylardır eşim hep acele ettiğimi söyledi. sonra böyle üzülüyorsun dedi ama ben her defasında onu dinlemedim. bu defa dinlemeyi düşünüyorum. dün sordu kaç gün geçti diye 5 dedim. o zaman bi 5 daha bekleyecez dedi. sen bilirsin bu defa seni dinlemek istiyorum dedim. bugün karnım davul gibi şiş. sanki patlayacak. belki adet olacam

bayadır yoktun canım arasıra gelde gelişmelerinden haberdar et
ben iyiyim şükürler olsun şimdilik sorun yok.... önemli bir gelişme yok ama olursa paylaşacağım elbet....

aaaaaaaaaaaaaa
tebrikler tekrar ya canım inanılmaz bişey gerçekten
olacağın önüne geçilmezki.... olacağı varmış... aslında çok boş yere üzüldüğümüzün açık bir örneği şu senin yaşadıkların...
kutlarım canım zor mu geçiyor 2. hamilelik... daha rahim bile kendini toplayamamıştırki?

tuncss canım küseceğim bak ama :))
yaz arada bişeylerde iyi olduğunu bileyim :)

Canimm iyiyim.. Annemlerdeyim.. Pc kardesimde.. O da tatilde :)
Ben telefonla giriyorum. Bununla da yazmak eziyet :)
Sen nasilsin canim?

Gyaman ne oldu kuzum sana yaa.. Okumaya gideyim gecmise.. Test sonucun riskli cikmis sanirim
Sakin aldanma o sonuclara,sonucta trama testi.. Rabbim saglikli evlat eylesin.. İyi dusun iyi olsun.. Allah'im yardimcin olsun.. Bunlari duyup okudukca ikili uclu hic yaptirmak istemiyorum yaa.. Kafam.cok karisik..

anladım canım iyi olda gerisi önemli değil.....
tatile gittiniz mi? gidecektin?
ben iyiyim şimdilik sorun yok 23 ünde kontrolüm var yazacağım gelişme iyi yönde olursa canım...

canım ne oldu zeka testinde sorunmu çıktı ben yapmadım gerek bile duymadım hem böyle sorunlar çok oluyo sonra bebek sapasağlam doğuyor yani olan anneye babaya oluyor o yüzden ben çok karşıyım eğer bebeği aldırmayı düşünmüyorsan asla o testleri yaptırmican

bak işte sonuç kötü çıktıgı halde aldıramıyo insan kıyamıyor o zavallıya bide bu testleri yaptırmazlamı çok kızıyorum

BUBENİMİŞTEcanım benıde unutmadın yanı teskur ederım :) coktan gırmedıgımden unutulmus olabılırdımdeee:))

sağlıklıdır bebişin kızlar 35 yas falan hıkaye doguda kadınlar menopoza gırene kadar doguruyor oyle engellıde pek yoktur o tarafta demekkı neymıs bu bız batılı kadınların evhamıymış:)))

vayyy arkadas annen senı evden ne zaman kovacak kızz:) ankaradada havaların tadı kactı bı yanıyor bı donuyor :) ona göre gel emıı:)

gidin cnm valla gençken allah nasip eder inşallah gidersiniz çuvalla parası olup ta gidemeyen aynı zamandada temizliklik yaptığı evlerden topladığı paralarla gelenler varmış
canım ben metformin kullanıyodum 8 ay kadar kullandım en son interfilite üzerine ihtisas yapan bi dr gittim bıraktırdı bana zayıf olduğum için kullanma hiç bi işe yaramöaz sende dedi bakalım bu ay kocakarı ilacı deniyom inşh işe yarar

evet cnm inşh girmeye çalışcm bundan sonra iyi olmana sevindim rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…