kızlar merak edenler için
ultrasonda bakıldı bebeğime yüzü için göstermemişti biliyorsunuz ki çok şükür herşeyi düzgün çıktı gözleri burun kemiği dudakları çok şükür sadece onu besleyen iki damarın birinde biraz daha az kan gidiyor önemli birşey değil dedi sonuçta gelişiminde bir sorun yok ama yinede her ihtimale karşı kontrol altında tutalım on gün sonra tekrar gel dedi ayın onu gibi ordayım şekerimde yüksek çıktı 167 tekrar şeker testi yaptırıcam tatlı yemediğim halde böyle oldu çok yemekte yemiyorum belkide stresten olmuştur bilmiyorum rejim yapmam gerekiyor sanırım
A.s canım bugün eşimin ultrasonu vardı çekildi sonucuda verdiler ama sonucu göstereceğimiz doktor yerinde yoktu gitmiştiAma sonuçta okuduğum kadarıyla varikosel var ve sol tarafında küçük kist var yazıyordu Zaten ameliyat olmadanda benim içim rahat etmezdi.Herşeyde bir hayır var bakalım hayırlısı Sendede umarım bir sorun çıkmaz önemli birşey değildir inşllh.Bu durumunu kadın doğumcuya söylemedinmi:44:
evet ben hamileliğimden 3 ay önce kullandım zaten hep kullanıyodum ne zaman hamile kalacağımı bilmediğim için doktor hep yazdı gebeliğin 3. ayına kadar devam ettim sonra kestim
gunaydııııngünaydin hanimlaaaarrrr
çok güzel bende devam edicem dr bana folbiol vermişti önce onu bitireyim dedim bende demir eksikliği var sonra da hamileyken almıştım folic plus var ona devam edeyim bu folbiol da folicasit içeriyo aynıdır dimi ?
cevap için sagol canım benim doktora gitcem salı günü inş. o zaman yazdırırım çok öptüm seni nasılsın nasıl gidiyorr
canım ingilizce için ben site bilmiyorum ama çok kitap,müzik çevirilerine bakardım öyle geliştirdim kendimislm kızlar napıyosunuz bakalım...?
hamile kalan arkadaşlar tebrik ediyorum nasıl hamile kaldınız yaptınız bi kür tedavi yöntemi varmıysı palaşırsanız sevinirim...
kızlar bende arada girmeye çalışıyorum canım çok sıkkın evde bu yıl çok sıkılacağa benziyorum ne yapcamı bilmiyorum ingilizcemi geliştirmek istiyorum bana yardımcı olabilecek site biliyomusunuz ingilizce konusunda hepinizi öpüyorummmmmmm
çokk çokk teşekkür ederim değer verip yazdığın için..
sende benimle aynı mücadele etmişsin birsürü doktora gitmişsin. ben emin olamıyorum acaba bu doğru değil başkasına mı gitsem diye her doktor çıkışında düşnüyorum.
şimdi kurban bayramında samsuna gittiğimde ordada değerlerime baktırcam. doğru tedaviyi bulmalarını istiyorum:. ilaç kullanmasam adette kesiliyor gelmiyor.
aslında bir çok kadın adet dönemi çektiği sancıdan şikatçi ama ben değilim yeterki gelsin diyorum çok zor bi durum .. adetin gelmesinden falan sakıncam yok yeterki sağlıklı çocuğum olsun.aslında ben şuan hiç istemiyorum erken diye çalışmak istediğim için ama bu hastalık bu korku beni nerdeyse hemen çocuk yapmak istemeye itiyor.
soğan kürü sarımsak hayatta yiyemediğim yiyecekler malesef((
Ayyy öylemi belkide o güzel habere işarettir bu bellimi olur canım ya?Hadi inşllh hayırlısıylayaşasın canım dönüyorsun demek....
alsın :)) alacak tabi teyzesi değilmi ona cicilerde alacak cinsiyeti belli olsunda...canım benimde ablam var biliyorum kardeşlik başka bişey benimde bebeğim gelecek olursa o da almadan duramaz ablalar böyle tatlı oluyorlar maşallah :))
tabi canım gelişmem var aslında göğüs hassasiyetim devam ediyor yani sonucum kötü olsa devam etmezdi de mi?
yakın zamanda ya regl olurum ya da belki sevindiririm sizleriinşallah Yarabbim.... inan regl olursamda sevineceğim çünkü düzene girdiğini görmüş olacağım....
eşin ameliyatını olsun elbette canım....
eczacı tanıdığım bir kız var eşi varikoselden ameliyat olmuş... şimdi umutla her ay test yapıp bekliyor kız bebeği gelecek mi diye? nasıl iyi anlıyorum onu
o da benim gibi 3 er 5 er test alıp yapıyormuş...
tabiki o zaman kendiliğinden hamile kalma şansın olacak canım aşılamada bile sperm farkedeceğinden şansın artacak....
yani senin bence bu sebepten çocuğun olamadı pkodan değil canım...biliyorsun tek başına pko engel değil....
Genelde hamile kalmadan önce bebek düşündüğünde folic asit veriyorlar.Ama ben şuan tedaviye geçtim sayılır folic asit felan vermediler.Verirlermi ileride acaba:44:evet ben hamileliğimden 3 ay önce kullandım zaten hep kullanıyodum ne zaman hamile kalacağımı bilmediğim için doktor hep yazdı gebeliğin 3. ayına kadar devam ettim sonra kestim
Günaydınn canımgünaydin hanimlaaaarrrr
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar :)
Hayırlı cumalar canımmmcanım çok geçmiş olsun eşim başka doktorada gitsin bence tek doktorla kalamyın sakınnn kendı durumumu söylemnedim doktora hiç aklıma gelemdi söylemek ama salı kontrole gıtcem adet olcam yaa o zaman anlatcam durumumu sagol canım sizin içinde hayırlısı neyse o olsunn
Ayyy öylemi belkide o güzel habere işarettir bu bellimi olur canım ya?Hadi inşllh hayırlısıylaAdet olursanda üzülme en azından olmamaktan düzensiz olmaktan iyidir canım Arkadaşınada geçmiş olsun çok zor tabiki kolay değil bu yaşananlar ama sabırdan başkada çare yok.İnşllh canım ya şuan inanki bilmiyorum ikimizden dolayımı eşimden dolayımı bilmiyorum.Bakalım duruma göre hareket edeceğiz.
Genelde hamile kalmadan önce bebek düşündüğünde folic asit veriyorlar.Ama ben şuan tedaviye geçtim sayılır folic asit felan vermediler.Verirlermi ileride acaba:44:
Günaydınn canım
Hayırlı cumalar canımmmÇok teşekkürler.Canım 3 ayrı doktora gittik fakülteye,özele,devlete.Özeldeki varikosel var dedi.Fakültedeki ultrasonla belli olur dedi.Devlettekide ultrason istedi birde biraz kilo ver demiş eşime İyide okdar kilosu yokki zaten nice kiloluların çocukları var.Az göbeği var oda kimde yokki Bana özeldekinin dediği daha mantıklı gibi geldi.Birde sperm tahlili yaptırıcak tekrardan ona göre sonucu doktora gösterip neolucaksa artık karar vericekler.Anlat canım sende durumunu unutma geçmiş olsun kib
Hayırlı cumalar canımmmÇok teşekkürler.Canım 3 ayrı doktora gittik fakülteye,özele,devlete.Özeldeki varikosel var dedi.Fakültedeki ultrasonla belli olur dedi.Devlettekide ultrason istedi birde biraz kilo ver demiş eşime İyide okdar kilosu yokki zaten nice kiloluların çocukları var.Az göbeği var oda kimde yokki Bana özeldekinin dediği daha mantıklı gibi geldi.Birde sperm tahlili yaptırıcak tekrardan ona göre sonucu doktora gösterip neolucaksa artık karar vericekler.Anlat canım sende durumunu unutma geçmiş olsun kib
hayırlı cumALAR KIZLAR
BEN TEKRAR DOKTORA GITTIM BU EMar ıcın PROFOSORUNDEN TUTUNDA GENEL CERRAH BEYIN CERRAHI DAHILIYE PROFOSOR PSKOLOGDAN TUT FALAN FILAN YARIM SANTIM ADENOM DEDILER ICTIGIM BEBEK ICIN ILACLARIN YAPTIGI BULGUSUNA VARILDI ZARARSIZ DEDILER SIVILCE GIBI BISEY DEDILER HICBIR ZARARI OLMAYAN BIRSEY DEDILER HAPLARA ARA VERINCE GECICEK BISEY DEDILER AMA GELDE BUNU BENIM KAFAMA ANLATIN ISTE KAFAMDAN ATAMADIM 15 GUNDUR NERDEYSE NEYSE NET BANA YASAK CANLARIM KOCAM SAKLIYOR BILGISAYARI AMA BEN BULDUM GIRIP SIZLERE SOYLEMEK ISTEDIM GENE MERAK EDERSNIZ DIYE COK OPTUM HEPINIZI BEBEK ICIN ARA VERDIK BIZDE SENE BASINDA TÜP BEBEK YAPILICAK DIREK ALLAH NASIP EDERSE TABİ ÇOK OPTUMMM
hayırlı cumALAR KIZLAR
BEN TEKRAR DOKTORA GITTIM BU EMar ıcın PROFOSORUNDEN TUTUNDA GENEL CERRAH BEYIN CERRAHI DAHILIYE PROFOSOR PSKOLOGDAN TUT FALAN FILAN YARIM SANTIM ADENOM DEDILER ICTIGIM BEBEK ICIN ILACLARIN YAPTIGI BULGUSUNA VARILDI ZARARSIZ DEDILER SIVILCE GIBI BISEY DEDILER HICBIR ZARARI OLMAYAN BIRSEY DEDILER HAPLARA ARA VERINCE GECICEK BISEY DEDILER AMA GELDE BUNU BENIM KAFAMA ANLATIN ISTE KAFAMDAN ATAMADIM 15 GUNDUR NERDEYSE NEYSE NET BANA YASAK CANLARIM KOCAM SAKLIYOR BILGISAYARI AMA BEN BULDUM GIRIP SIZLERE SOYLEMEK ISTEDIM GENE MERAK EDERSNIZ DIYE COK OPTUM HEPINIZI BEBEK ICIN ARA VERDIK BIZDE SENE BASINDA TÜP BEBEK YAPILICAK DIREK ALLAH NASIP EDERSE TABİ ÇOK OPTUMMM
öylemi folik asit hamile kalınca 3 alınır öncesinde demi alınırmış.neyse ben folbiol devam edeyim ozaman dr bana önce 3 ay kullan demişti tedaviye başlamadan önce ben kullanmadım şimdi kullanayım bari:)sağol canımgunaydıııınbol taze yumurtalı gunler herkesee
çatlamış olursa daha iyi olur
evet aynı,folbiol gunde 1 tane alıyorsun onu içmek daha kolay. folic plus gunde 3 tane cunku
iyi tatlım misafir gelecekmiş eşimin arkadaşı şehir dışından eşi ve bebeğiyle. bizden sonra evlendi, hemen hamile kalmıştı SAF(kedi uzanamadığı ete mundar dermiş) adam eşime demiş ki "evliliğimiz eskisi gibi asla olmuyor çok pişman olduk".gerçekten kıymetini bilerek bebek sahibi olmak lazım. işte şimdi evi toparlıyorum ben de.
canım ingilizce için ben site bilmiyorum ama çok kitap,müzik çevirilerine bakardım öyle geliştirdim kendimi
evet sen iki arada kalmışsın, hem çalışmak istiyorsun hem de çocuğum ilerde olmazsa diye korkuyorsun ama bir karar vermek zorundasın. bu kararından da pişmanlık duymamalısın sonra. bu senin hayatın, en çok hangisini istiyorsan onu seç şimdi. ya akışına bırak bebek olsun (belki de hemen olmaz) ya da bekle,çalışma isteğini uygula sonra bebeğin kendiliğinden; ya da tedaviyle olur yine inşallah.
doğru tedavi istiyorumderken ,ilaçsız adet gelmiyor zaten. belki kilo verirsen ya da metformin kullanırsan vücudun düzene girer adetin de daha düzenli olmaya başlar. onun dışında çocuk istediğinde yumurtlama ilaçları kullanılıyor kendiliğinden olmazsa.
geçmiş olsun tatlım bence de dinlen bi kafanı topla iyi geliyo tavsiye ederim ben kendime geldim biraz ara verince düşükten sonrahayırlı cumALAR KIZLAR
adet neden erken geli,r arkadaşlar ya
bugün 29. gün ama yumurta çatlamasının 10 ya da 11. günü
geçen ayda 11. gğnde gelmişti adetim bu ayda...
ben pazartesi bekliyordum bugün olmuşum
vallahi bıktım ya
adet mutsuzluğu ayrı bişi bir de beklediklerinin olması üstüne ekleniyor
şuan kendimi çirkin beceriksiz mutsuz ve huysuz olarak nitlendiriyorum
yarın düğün var
severek aldığım elbisemi bile yakıştıramıyorum kendime
tam gününü buldu karnım şişer artık ağrır her yanım
bi huzur yok ya
gelcen bari gününde gel
adet neden erken geli,r arkadaşlar ya
bugün 29. gün ama yumurta çatlamasının 10 ya da 11. günü
geçen ayda 11. gğnde gelmişti adetim bu ayda...
ben pazartesi bekliyordum bugün olmuşum
vallahi bıktım ya
adet mutsuzluğu ayrı bişi bir de beklediklerinin olması üstüne ekleniyor
şuan kendimi çirkin beceriksiz mutsuz ve huysuz olarak nitlendiriyorum
yarın düğün var
severek aldığım elbisemi bile yakıştıramıyorum kendime
tam gününü buldu karnım şişer artık ağrır her yanım
bi huzur yok ya
gelcen bari gününde gel
ö
29. gün normal değil mi sence zaten 28.günle 35. gün arası normal zaman kabul ediliyo tatlım üzme kendini
O hissetiklerinin hepsi şuan hormonların yüzünden benden daha iyi biliyorsun di mi canım.
Hiç gelmemesinden daha iyi, olsun dert etme. Ne güzel geldi de geç arkadaşım.
başlicam hormonlarıma ya
senin durumlar ne alemde başladınız heralde tekrar aşılamaya
inşallah seninki tutar bu ay
başladık evet canım, iğnelerimi vuruyorum işte.Pazartesi günü kontrolüm var yumurta var mı diye bakılacak. Bu da tutmazsa artık bırakacağım aşılama işini, para olursa tüpe gecebiliriz
29 normal canım ama neden yumurtaldıktan sonra 10. günde oldum ki
hiç umutlanmaya fırsatım bile olmuo(
sen de ümreye gidip gelmiştin
ne güzel nasip olmuş Allah hacca gitmeyi de nasip etsin canım
başlicam hormonlarıma ya
senin durumlar ne alemde başladınız heralde tekrar aşılamaya
inşallah seninki tutar bu ay
Filiz koca yasğındasın demek
sağlık olsun da netin varsın olmasın
bukadar takma herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?