Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok geçmiş olsun canımmm ne güzel herşey temiz çıkmış içini ferah tut stres yapmaaa

canım çok geçmiş olsun eşim başka doktorada gitsin bence tek doktorla kalamyın sakınnn kendı durumumu söylemnedim doktora hiç aklıma gelemdi söylemek ama salı kontrole gıtcem adet olcam yaa o zaman anlatcam durumumu sagol canım sizin içinde hayırlısı neyse o olsunn

tuncs bicim sizlerle bir türlü denk gelemedık yaaa nasılsınız özledim sizlerle yazışmayı

günaydin hanimlaaaarrrr
gunaydıııın bol taze yumurtalı gunler herkesee
çatlamış olursa daha iyi olur

çok güzel bende devam edicem dr bana folbiol vermişti önce onu bitireyim dedim bende demir eksikliği var sonra da hamileyken almıştım folic plus var ona devam edeyim bu folbiol da folicasit içeriyo aynıdır dimi ?

evet aynı,folbiol gunde 1 tane alıyorsun onu içmek daha kolay. folic plus gunde 3 tane cunku

cevap için sagol canım benim doktora gitcem salı günü inş. o zaman yazdırırım çok öptüm seni nasılsın nasıl gidiyorr

iyi tatlım misafir gelecekmiş eşimin arkadaşı şehir dışından eşi ve bebeğiyle. bizden sonra evlendi, hemen hamile kalmıştı SAF (kedi uzanamadığı ete mundar dermiş) adam eşime demiş ki "evliliğimiz eskisi gibi asla olmuyor çok pişman olduk".gerçekten kıymetini bilerek bebek sahibi olmak lazım. işte şimdi evi toparlıyorum ben de.

canım ingilizce için ben site bilmiyorum ama çok kitap,müzik çevirilerine bakardım öyle geliştirdim kendimi

evet sen iki arada kalmışsın, hem çalışmak istiyorsun hem de çocuğum ilerde olmazsa diye korkuyorsun ama bir karar vermek zorundasın. bu kararından da pişmanlık duymamalısın sonra. bu senin hayatın, en çok hangisini istiyorsan onu seç şimdi. ya akışına bırak bebek olsun (belki de hemen olmaz) ya da bekle,çalışma isteğini uygula sonra bebeğin kendiliğinden; ya da tedaviyle olur yine inşallah.
doğru tedavi istiyorumderken ,ilaçsız adet gelmiyor zaten. belki kilo verirsen ya da metformin kullanırsan vücudun düzene girer adetin de daha düzenli olmaya başlar. onun dışında çocuk istediğinde yumurtlama ilaçları kullanılıyor kendiliğinden olmazsa.

Ayyy öylemi belkide o güzel habere işarettir bu bellimi olur canım ya?Hadi inşllh hayırlısıylaAdet olursanda üzülme en azından olmamaktan düzensiz olmaktan iyidir canımArkadaşınada geçmiş olsun çok zor tabiki kolay değil bu yaşananlar ama sabırdan başkada çare yok.İnşllh canım ya şuan inanki bilmiyorum ikimizden dolayımı eşimden dolayımı bilmiyorum.Bakalım duruma göre hareket edeceğiz.
evet ben hamileliğimden 3 ay önce kullandım zaten hep kullanıyodum ne zaman hamile kalacağımı bilmediğim için doktor hep yazdı gebeliğin 3. ayına kadar devam ettim sonra kestim
Genelde hamile kalmadan önce bebek düşündüğünde folic asit veriyorlar.Ama ben şuan tedaviye geçtim sayılır folic asit felan vermediler.Verirlermi ileride acaba:44:
günaydin hanimlaaaarrrr
Günaydınn canım
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar :)

Hayırlı cumalar canımmmÇok teşekkürler.Canım 3 ayrı doktora gittik fakülteye,özele,devlete.Özeldeki varikosel var dedi.Fakültedeki ultrasonla belli olur dedi.Devlettekide ultrason istedi birde biraz kilo ver demiş eşimeİyide okdar kilosu yokki zaten nice kiloluların çocukları var.Az göbeği var oda kimde yokkiBana özeldekinin dediği daha mantıklı gibi geldi.Birde sperm tahlili yaptırıcak tekrardan ona göre sonucu doktora gösterip neolucaksa artık karar vericekler.Anlat canım sende durumunu unutma geçmiş olsun kib

hayırlı cumALAR KIZLAR
BEN TEKRAR DOKTORA GITTIM BU EMar ıcın PROFOSORUNDEN TUTUNDA GENEL CERRAH BEYIN CERRAHI DAHILIYE PROFOSOR PSKOLOGDAN TUT FALAN FILAN YARIM SANTIM ADENOM DEDILER ICTIGIM BEBEK ICIN ILACLARIN YAPTIGI BULGUSUNA VARILDI ZARARSIZ DEDILER SIVILCE GIBI BISEY DEDILER HICBIR ZARARI OLMAYAN BIRSEY DEDILER HAPLARA ARA VERINCE GECICEK BISEY DEDILER AMA GELDE BUNU BENIM KAFAMA ANLATIN ISTE KAFAMDAN ATAMADIM 15 GUNDUR NERDEYSE NEYSE NET BANA YASAK CANLARIM KOCAM SAKLIYOR BILGISAYARI AMA BEN BULDUM GIRIP SIZLERE SOYLEMEK ISTEDIM GENE MERAK EDERSNIZ DIYE COK OPTUM HEPINIZI BEBEK ICIN ARA VERDIK BIZDE SENE BASINDA TÜP BEBEK YAPILICAK DIREK ALLAH NASIP EDERSE TABİ ÇOK OPTUMMM

canım sen folik aside başla çünkü folik asit eksikliğinden bebekte çok kötü hastalıklar olabiliyor Allah korusun

canım misafirin gelecekmiş allah yardımcın olsun :)) evet bizim bebişler değerli :))

hıı analdım cnaım hadı hayırlısı benım doktorumda bana zayıfla dedi :))) ama ben kılo aldım sagol sorcam cnaım hayırlısı artık :)

canım çok geçmiş olsunn fazla kafana takma yaa hasta etcen kendini heeeee net yasaksa gelme buraalara biraz dınle kafanı öptüm seni

canıııııım hoşgeldinnnnn bak önemli birşey değilmiş lütfen artık kafana takma bütün doktorlara görünmüşsün..belki bizde de neler var ama haberimiz yok..
kocanın bilgisayarı saklaması çok komik ve hoş seni düşünüyor 41 kere maşallah ara vermeniz çok iyi olmuş biraz nefes almış olursunuz sonrasında inşallah güzel haberlerini bekliyor olacağız canım benim

adet neden erken geli,r arkadaşlar ya
bugün 29. gün ama yumurta çatlamasının 10 ya da 11. günü
geçen ayda 11. gğnde gelmişti adetim bu ayda...
ben pazartesi bekliyordum bugün olmuşum
vallahi bıktım ya
adet mutsuzluğu ayrı bişi bir de beklediklerinin olması üstüne ekleniyor
şuan kendimi çirkin beceriksiz mutsuz ve huysuz olarak nitlendiriyorum
yarın düğün var
severek aldığım elbisemi bile yakıştıramıyorum kendime
tam gününü buldu karnım şişer artık ağrır her yanım
bi huzur yok ya
gelcen bari gününde gel

Son düzenleme:
öylemi folik asit hamile kalınca 3 alınır öncesinde demi alınırmış.neyse ben folbiol devam edeyim ozaman dr bana önce 3 ay kullan demişti tedaviye başlamadan önce ben kullanmadım şimdi kullanayım bari:)sağol canım
ingilizce şarkılar çeviriyorum bende kitap başlamadım bakalım web tasarım kursu açıldı bizim ilçede ona gitcem pazartesi salı çarşamba
geçmiş olsun tatlım bence de dinlen bi kafanı topla iyi geliyo tavsiye ederim ben kendime geldim biraz ara verince düşükten sonra

29. gün normal değil mi sence zaten 28.günle 35. gün arası normal zaman kabul ediliyo tatlım üzme kendini

O hissetiklerinin hepsi şuan hormonların yüzünden benden daha iyi biliyorsun di mi canım.
Hiç gelmemesinden daha iyi, olsun dert etme. Ne güzel geldi de geç arkadaşım.

ö

29. gün normal değil mi sence zaten 28.günle 35. gün arası normal zaman kabul ediliyo tatlım üzme kendini

29 normal canım ama neden yumurtaldıktan sonra 10. günde oldum ki
hiç umutlanmaya fırsatım bile olmuo(

sen de ümreye gidip gelmiştin
ne güzel nasip olmuş Allah hacca gitmeyi de nasip etsin canım

O hissetiklerinin hepsi şuan hormonların yüzünden benden daha iyi biliyorsun di mi canım.
Hiç gelmemesinden daha iyi, olsun dert etme. Ne güzel geldi de geç arkadaşım.

başlicam hormonlarıma ya

senin durumlar ne alemde başladınız heralde tekrar aşılamaya
inşallah seninki tutar bu ay

Filiz koca yasğındasın demek
sağlık olsun da netin varsın olmasın
bukadar takma herşeyi

başlicam hormonlarıma ya

senin durumlar ne alemde başladınız heralde tekrar aşılamaya
inşallah seninki tutar bu ay

başladık evet canım, iğnelerimi vuruyorum işte.Pazartesi günü kontrolüm var yumurta var mı diye bakılacak. Bu da tutmazsa artık bırakacağım aşılama işini, para olursa tüpe gecebiliriz

başladık evet canım, iğnelerimi vuruyorum işte.Pazartesi günü kontrolüm var yumurta var mı diye bakılacak. Bu da tutmazsa artık bırakacağım aşılama işini, para olursa tüpe gecebiliriz

hadi bakalım hayırlısı emeklerinin karşılığını alabilirsin umarım
Allah hepimize yardım etsin bu konuda sabretmek çok zor

sağol canım allah razı olsun allah sana da nasip etsin olsun inşallah herşey istediğin gibi olur takma kafana taktıkça daha kötü oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…