- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
gunaydıııınbol taze yumurtalı gunler herkesee
çatlamış olursa daha iyi olur
evet aynı,folbiol gunde 1 tane alıyorsun onu içmek daha kolay. folic plus gunde 3 tane cunku
iyi tatlım misafir gelecekmiş eşimin arkadaşı şehir dışından eşi ve bebeğiyle. bizden sonra evlendi, hemen hamile kalmıştı SAF(kedi uzanamadığı ete mundar dermiş) adam eşime demiş ki "evliliğimiz eskisi gibi asla olmuyor çok pişman olduk".gerçekten kıymetini bilerek bebek sahibi olmak lazım. işte şimdi evi toparlıyorum ben de.
canım ingilizce için ben site bilmiyorum ama çok kitap,müzik çevirilerine bakardım öyle geliştirdim kendimi
evet sen iki arada kalmışsın, hem çalışmak istiyorsun hem de çocuğum ilerde olmazsa diye korkuyorsun ama bir karar vermek zorundasın. bu kararından da pişmanlık duymamalısın sonra. bu senin hayatın, en çok hangisini istiyorsan onu seç şimdi. ya akışına bırak bebek olsun (belki de hemen olmaz) ya da bekle,çalışma isteğini uygula sonra bebeğin kendiliğinden; ya da tedaviyle olur yine inşallah.
doğru tedavi istiyorumderken ,ilaçsız adet gelmiyor zaten. belki kilo verirsen ya da metformin kullanırsan vücudun düzene girer adetin de daha düzenli olmaya başlar. onun dışında çocuk istediğinde yumurtlama ilaçları kullanılıyor kendiliğinden olmazsa.
ay canim ne yumurtasi yaaaa... birak yumurtayi kirmizilar bile gelmedi yine :95::95::95::95::95::95: 9 gün gecti yaa... gelseydi klomene baslicaktim, sonra da yumurta kovalayacaktim.. hanüz tesrif etmediler...
Ayyy öylemi belkide o güzel habere işarettir bu bellimi olur canım ya?Hadi inşllh hayırlısıylaAdet olursanda üzülme en azından olmamaktan düzensiz olmaktan iyidir canım Arkadaşınada geçmiş olsun çok zor tabiki kolay değil bu yaşananlar ama sabırdan başkada çare yok.İnşllh canım ya şuan inanki bilmiyorum ikimizden dolayımı eşimden dolayımı bilmiyorum.Bakalım duruma göre hareket edeceğiz.
Genelde hamile kalmadan önce bebek düşündüğünde folic asit veriyorlar.Ama ben şuan tedaviye geçtim sayılır folic asit felan vermediler.Verirlermi ileride acaba:44:
Günaydınn canım
Hayırlı cumalar canımmmÇok teşekkürler.Canım 3 ayrı doktora gittik fakülteye,özele,devlete.Özeldeki varikosel var dedi.Fakültedeki ultrasonla belli olur dedi.Devlettekide ultrason istedi birde biraz kilo ver demiş eşime İyide okdar kilosu yokki zaten nice kiloluların çocukları var.Az göbeği var oda kimde yokki Bana özeldekinin dediği daha mantıklı gibi geldi.Birde sperm tahlili yaptırıcak tekrardan ona göre sonucu doktora gösterip neolucaksa artık karar vericekler.Anlat canım sende durumunu unutma geçmiş olsun kib
sagol tatlim....
kuzum varya kiloymus sigaraymis bilmem neymis hepsi bahane
hayırlı cumALAR KIZLAR
BEN TEKRAR DOKTORA GITTIM BU EMar ıcın PROFOSORUNDEN TUTUNDA GENEL CERRAH BEYIN CERRAHI DAHILIYE PROFOSOR PSKOLOGDAN TUT FALAN FILAN YARIM SANTIM ADENOM DEDILER ICTIGIM BEBEK ICIN ILACLARIN YAPTIGI BULGUSUNA VARILDI ZARARSIZ DEDILER SIVILCE GIBI BISEY DEDILER HICBIR ZARARI OLMAYAN BIRSEY DEDILER HAPLARA ARA VERINCE GECICEK BISEY DEDILER AMA GELDE BUNU BENIM KAFAMA ANLATIN ISTE KAFAMDAN ATAMADIM 15 GUNDUR NERDEYSE NEYSE NET BANA YASAK CANLARIM KOCAM SAKLIYOR BILGISAYARI AMA BEN BULDUM GIRIP SIZLERE SOYLEMEK ISTEDIM GENE MERAK EDERSNIZ DIYE COK OPTUM HEPINIZI BEBEK ICIN ARA VERDIK BIZDE SENE BASINDA TÜP BEBEK YAPILICAK DIREK ALLAH NASIP EDERSE TABİ ÇOK OPTUMMM
oy oy oy... bilgisayari da bulmus bize yazabilmek icin... merak ettirme kendini canim yeter, insallah her sey yolunda gider...