Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ay canim ne yumurtasi yaaaa... birak yumurtayi kirmizilar bile gelmedi yine :95::95::95::95::95::95: 9 gün gecti yaa... gelseydi klomene baslicaktim, sonra da yumurta kovalayacaktim.. hanüz tesrif etmediler...

sagol tatlim....

kuzum varya kiloymus sigaraymis bilmem neymis hepsi bahane dedigin gibi nice kilolularin cocuklari oluyor.. nice sigara icen erkeklerin hic bi sorunu yok... burda bi komsu var, kadin hamile kaldi su an 5 aylik oldu, hamile kaldigi kilodan daha zarif görünüyo bes aylik göbekle... sen düsün artik.. kismet meselesi yaa ne diyim...

oy oy oy... bilgisayari da bulmus bize yazabilmek icin... merak ettirme kendini canim yeter, insallah her sey yolunda gider...

Arkadaşlar kandan test yaptırdık negatif çıktı. Yaa 4 tane yumurtadan biri tutmaz mı? Çook umutluydum halbuki. Doktorumda büyük olasılıkla biri tutar dedi. Ama sonuç hüsran. Bu doktorlar gerçekten %20 tedavi, %80 umut satıyolar. Ama ben ümidimi yitirmedim yinede umutluyum. İnşallah bu ay tutar. Yİne gidicez bakalım. Allahım artık bir armağan bizim evlerimize de nasip etsin. Bebişlerimizi kucağımıza alalım hayırlısıyla. O yüce duyguyu rabbim bizlerede tattırsın.

baharcım bana özelden numaranı yazarmısın ? yarın gelirsem seni ararım.
Tamam canım yazarım inşllh bekleriz
Canım yaaa hepsine gitmişsin bak birşey yok demişler.Doktor prof bilmeyecekmi?Çok takıntı yapma bence.Ara ver kafanı topla.Eşinde seni düşünüyor canın sıkılmasın İnşallah yoluna girer herşey.Hayırlısı olsun hakkınızda vardır bundada bir hayır.Kendine iyi bak görüşürüz yine canım öpüyorum
canım sen folik aside başla çünkü folik asit eksikliğinden bebekte çok kötü hastalıklar olabiliyor Allah korusun
Doktora sorayımmı peki gittiğim zaman çok sağol canım hatırlattığın için
Canım bende bekliyorum adet olmayı şişkinlik yapıyor gerçekten zor durumlar haklısın Elbisen yakışmışdır öyle kötü düşünme inşllh daha iyi olursun

cok sukur bırsey yokmus canım haydı gozun aydın rahatla artık

hiçbirşeyin garantisi yok tatlım tabiki ama çok şükür herşeyi iyi ufak bir sorun dışında oda kontrol altında

Gyaman caniiimmmmmm.. Facedende yazdim sana.. Cok sukur Allah'ima.. Saglicakla gelsin oglus..

gördüm tatlım cevap yazdım sana çok saolasınnnn canımmmcımmmmmmmm

saolasın canım evet hayatım ben biraz karpuzu çok kaçırdım birazda ekmek spor yapıyorum halen yüzmeye devam yürüyüşlerim yine başlıycak havalar bozunca biraz daha dikkat etmek lazım sanırım 5 kilo aldım altı ayda çok iyi dedi doktor ama yinede böyle oldu napalım dikkatli olcaz artık

canım gözünaydın bişi çıkmamış inşh herşey daha da yoluna girer öptüm

tşk ederim canım Allah razı olsun bende öptüm

çok geçmiş olsun canımmm ne güzel herşey temiz çıkmış içini ferah tut stres yapmaaa

evet hayatım çok şükür Allahıma şimdilik iyi sorunumuz yok Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda

selam canım nasılsın ? yazını okuyunca kendimi tutamadım , umarım regl olmazsın , benim adet dönemime daha 10 gün varken çok sık idrara çıkma başlamıştı, bende günde 2 litreye yakın su içiyordum aynen senin gibi düşünmüştüm idarr yolu enfeksiyon filanmı acaba , çok sıkışmışım gibi geliyordu gidiyordum 1-2 damla geliyordu , çok sık aralıklarla oluyordu .
bundan önceki bebeğimdede aynı olmuştu sık idrara çıkmak gebeliğin ilk belirtilerindendir.( yanma veya acı yoksa) okadar çok sevinirim ki arkadaşım belki umutlandırdım seni şimdi ama yazmadan edemedim işte affet .ama ben ilk bu belirti ile anladım gebeliğimi düşün daha adet günüm gelmemişti bile.

filiz , emarmı çektirdin canım sen nerden anladılar ? ağer adenom varsa sakın takma kafana bende çok araştırmıştım zararsız bir şey hem bak sivilce kadar küçükmüş, ilaç tedavisi ile geçiyor.

tuncs bicim sizlerle bir türlü denk gelemedık yaaa nasılsınız özledim sizlerle yazışmayı

ecrin canım baya oldu konuşamadık....
iyi misin? tedavi sürecin nasıl geçti sıkıntılı mı?
kilo verebildin mi?
bende veremiyorum ya 56-57 arası gidip geliyorum hala 55 olamadım (
bu direnç beni mahfetti...

bahar canım belirtiler var ama adet belirtileri gerginliği başladı ve çok fazla tatlı isteği yani pek umudum yok canım. bakalım hayırlısı.... inşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için bence de sabır ve umut gerekli sadece....

yine sessiz burası... :)

Son düzenleme:
eşine tahlil yaptırmış mıydınız canım,belki ondan tutmadı. 4 yumurta baya iyiymiş.maşallah süphanallah:)
doktor da ne yapabilir ki kaderde ne varsa o oluyor,inşallah en yakın zamanda olur

ay canim ne yumurtasi yaaaa... birak yumurtayi kirmizilar bile gelmedi yine :95::95::95::95::95::95: 9 gün gecti yaa... gelseydi klomene baslicaktim, sonra da yumurta kovalayacaktim.. hanüz tesrif etmediler...
of evet adet beklemek kadar gıcık birşey olamaz

tatlım günü gününe gelmesi nerdeeeee kim kaybetmiş ki biz bulalım
birkaç günlük sapma çok normal
adetin gecikseydi daha stresli olacaktın, ne güzel oldu işte
yanına bir ağrı kesici al .karnın şişerse korse giyersin
her şeyin bir çözümü var hiçbirşey moralimizi bozamaz hıh

Doktora sorayımmı peki gittiğim zaman çok sağol canım hatırlattığın için

sorabilirsin tabiki aslında hemen yazarlardı unuttu heralde seninki

herkese iyi akşamlar kızlar. aşılama yaptıracağımız için dört gözle adetimi bekliyorum. ufak tuvaletimi yaptıktan sonra beyaz tortu gibi bişeyler vardı.ilk defa gördüm. nokta nokta şeklinde sümükümsü şeklinde ama yumurtlama akıntısı gibi değilde nokta nokta şeklinde. klomenden dolayı falan mıdır ki ??

İyigeceler canım inşallh aşılaman olumlu geçer.O konuda bir bilgim yok malesef yumurtlama olabilir ama.Klomen hiç kullanmadığım için bilemiyeceğim özelden mesaj attım haberin olsun

Günaydın arkadaşlar güzel hafta sonları dilerim.Bugün kk dan arkadaşlarla buluşuyoruz 10 15 kişi arası.Onun heyecanı var şuan üzerimde.Bursa dan arkadaşlar varsa aranızda bize katılabilirsiniz.Piknik tarzı yapıyoruz herkez birşeyler getirecekSedacığım dün özelden sana telefonumu yazdım bakarsın.Gelmek isteyenler saat 11 e kadar özelden mesaj atsın bana.

canım benim güzel dileklerin için sagol allah razı olsun :) ama sanmıyorum ya bu ay hiç hesap yapmadım hiçbişey yapamdım yanı anlayacagım pek takmadım kafaya spor yaptım mekık çektim ama bu aralar çok sık idrara çıkıyoru neyın nesı anlamadım p.tesi yada salı adet olmam lazım bekliyorum bakalım kısmet artık :) bu ay kafamıza göre ilişki oldu canımız istediği zaman yanı :) hayırlısı artık agnuscastonu hala kullanıyorum sagol allah razı olsun adetlerimde düzene girdi çok şükürr kısmet artık inşsüpriz yapar bebeişşim bana :)

evet cnaım yaa özledim valla ben en son yumurta takıbı yaptırmıstım soonra gitmedim doktora canım 2ay falan oluyorr ama bu ay adet olursam gitcem inş. olmam :) ben hala zayıflayamadım ya 64 takıldım kaldım yine sen yine iyisin canım yaa keşke bende 56-57 olsam karatay diyeti diye diyet varmış onu dnemeyi planlıyorum bakalım bu ay adet olursam yumurta takıbı yaptırcam hayırlısı artık canım yaa evet benıde maffetti bu ditennc metformın sabah akşam 1000mg kullanıyorum ama yinde faydası olmuyor mu ne((( yanı zayıflayamıyozz

artık bi hamış haberleri gelsin eskilerden yaaa çok sessiz bu topik halay çekelim artık yaaaaa

canım kilo vermek zor ancak aklından diyet rejim yemek vs düşüncelerini at gitsin... bunları düşünürsen aklına ister istemez bişeyler yemek gelir... sporunu da yap olacak kilo vereceksin gör bak....
boyumu yazınca bana ideal kilo 52 veriyor nette.... bu sebeple en az 4 kilom var verilecek....
inşallah yumurtlamayı sağladığında bu kilo verme olayı bebeğinde hemen gelecek canım...

oooohh maşallah ne güzel piknik ya kıskandım :))
afiyet olsun yüzyüze sohbet edeceksiniz ne güzel :) iyi fikirmiş...

Son düzenleme:

amin cnaım amin sgaol evet spora devam valla en güzeli spor dediğin doğru diyetteyim deyince daha çok yemek istiyorr insan neyse hadı hayrılısı olsun hepimiz için sen neler yapıyorsun boyun kaçç ben 1,66 boyum 64 kıloyum ideal kılom kaç acaba

arkadaşlar mrb.ben aranıza yeni katıldım.bende bir pkolu olarak tedaviye başladım.kolmen ve menogon kullandım ayın 20.sinde çatlatma iğnesi yapıldı 2 yumurtam oluşmuş.doktor ayın 27 sinde kanda gebelik testi yapalım dedi.ama ben gitmedim.pazartesi gidicem.kasıklarımda batma var acaba sizce hamile olabilimiyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…