Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

test yapmadan bunu asla bilemezsin hamilelik belirtileri yaşayıp hamile olmayabilirsin de hiçbirşey hissetmezsin ama hamilesindir acabalarla olcak şey değil arkadaşım bence pazartesiye kadar sabretmen gerekiyor inşallah hamilesindir Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

test yapmadan bunu asla bilemezsin hamilelik belirtileri yaşayıp hamile olmayabilirsin de hiçbirşey hissetmezsin ama hamilesindir acabalarla olcak şey değil arkadaşım bence pazartesiye kadar sabretmen gerekiyor inşallah hamilesindir Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

sana ideal kilo 58 veriyor internet canım....
58 e düşmen gerekli yani...
benim boyum düz 1.60cm yani 52 den fazlası çok geliyor....
sana sorum var canım...
ben 2 eylülde regl olmuştum 2 ekim tahmini adet tarihim... uyku hali çok fazla var...
kasıkta batmalar falan... hayır olsun birde tatile çıkacağız ben tatilde mi yapacağım testimi???
2 ekimde gidecektik eşim ancak izin alabildi...2 ekim erken olur test yapmak için de mi?

redy canım sana sonra yazacağım uzun kalamıyorum nette kasık ağrım var uzanacağım ....2 ekimden önce gitmeden yazarım....

Son düzenleme:
gyaman canım iyisin de mi?
herşey yolunda mı?
bende değişik belirtiler var...
geçen ayda kendiliğimden regl oldum ama bu kadar belirtim yoktu...
3 gün var adetime yaklaşık olarak ve zor bekliyorum....
yine kimsecikler yok.... :) kaldım mı yalnız

Son düzenleme:

dedigin gibi canim kismet meselesi.. insallah sira bize geliyor yavas yavas.. e tabi pkolu olunca yavas oluyo bak mesela halen bekliyorum kirmizilarin gelmesini.. ammaaaannnnn baharcim ben ek vitamin bile aliyorum.. burda bi kadin hamile kaldi allah bagislasin, ama bi görsen cocuk gibi, yüzünü görme cocuk bu dersin, hatta dru da cok kizmis, hic yemek yemezdi, sigara icerdi bol bol.. dogurdu bebegini masallah tas gibi.. bi saglik sorunu yok.. hem de d.k. hapini birakir birakmaz.. daha bi sürü örnek var bunun gibi.. insallah olacak inaniyorum ben

evet canim beklemesi cok gicik, artik test yapacak cesaretim bile yok inanir misin?? ama metformin kullanirken gecikmemesi lazim, hatta metformin sayesinde daha erken adet oluyor kullananlar.. tek kafama takilan bu...

Canım sen 17.günü yumurtlamıştın di mi? yani yaklaşık ayın 19'u fln??? Bizim progesteronlar genelde 10 gün sonra adet getiriyor aslında ama Pazartesi progest 6 civarıydı, demek ki daha yumurtlamanın haftası dolmadı.. bu pazartesi erken olur.. 2'si de idrar için erken gibi geldi bana canım, ama kanda çıkması lazım??? en azından bir kıpırdanma bile olsa görmen lazım :)))) (0 dışı bir rakam ) tatilde bakamiceksen gitmeden baktır nolcak )) meraktan çatlamamış olursun

Normal belirtilerini biliosun, eğer farklı bişiler varsa İNŞALLLAAAAHHH diyoruz sana burdan kocaman :))) bir de nazar boncuku koyalım..
bol bol da dua edelim güzel haberlerin için

msjı düşünme, rahatına ve dinlenmene bak!

Öpücük!

evet canim beklemesi cok gicik, artik test yapacak cesaretim bile yok inanir misin?? ama metformin kullanirken gecikmemesi lazim, hatta metformin sayesinde daha erken adet oluyor kullananlar.. tek kafama takilan bu...

Mrb tatlım nasılsın??? :)

Metformin
evet çok faydalı ama tamamen bel bağlama. Ben de 5.aydan sonra bir yumurtlama yaşadım ama ondan sonra pek bir düzene girmedi.. sadece yumurtalarım da hareketlenmeye neden oldu, kesinlikle faydası oldu ama adetlerimi düzene sokmadı..
ocaktan beri günde 2 tane kullanıorum. Hala da devam ediyorum, bırakmadım yani.
O yüzden üzülme, dkh veya adet söktürücüler olsa neyse ama metforminin adet getirme garantisi yok, sadece hormonların düzenlenmesine yardımcı oluyorlar.

İnşallah ya kırmızıları ya da güzel haberi alırsın :)))

Bicim ben kiloyu yavaş veren biriyim mesela nasıl bir spor yapmam lazım direnci kırmak için.
oooohh maşallah ne güzel piknik ya kıskandım :))
afiyet olsun yüzyüze sohbet edeceksiniz ne güzel :) iyi fikirmiş...
Bugün çok güzel geçti yeni arkadaşlıklar edindim.Benim gibi pkolu olan arkadaşlarda var Bicimciğim.Canım keşke sende olsaydın Yakın olsaydık iyi olurduGönüller bir olsun napalımBugün dukan diyetimin 6.günümdeydim ama çok az tadına baktım mamaların bozdum diyetimiAma sürekli midem bulanıyordu saf proteinle beslendim 6 gün boyunca afedersin birde kabız yaptı eczanaden ilaç aldım.Bu diyet uzaktan hoş görünüyorda yapınc zor bir diyetmiş dukan diyetiSpor olarak nekadar zaman neler yapmamı önerirsin bendeki kilo takıldı kaldı ya:18:

Kısmet nasip işte canım.Üzerine birşeyin titredikçe aksilik oluyor olmuyor Allah nezman nasip etmişse ozamn olur inşallah

Ecrin, kız iyiymiş senin kilon yaf :))) ben de bu kadar kilo sorunu edince daha kilolusun die düşünüodum. boyun uzun maşallah, 64 iyi gibi geldi bana.. gerçi benim de şu an iyi ama kilolu ol olma vermek her zaman faydalı! devam et yani...

hangi ara çıktın sen 59'dan 64'e yaaa naptın kız

idrar sorunun da inşallah güzel bir nedendendir )) sıraya seni koymak üzereyim :)))

iyiyim canim iste bildigin gibi durumlar.. sen nasilsin peki??

haklisin tabiki, ben de simdi ona bakiyordum, ama genel olarak bu ilaci kullandigimdan beri adetim gecikmedi ya da 2-3 ayda olurken en gec 35 günde olmaya basladi diyenler cok fazla.. gerci pkolu olarak alistim yani adet gecikmesine, cok sükür son 3 aydir cok düzenliydi, zaten 2-2,5 aydir metformin kullaniyorum esas sinirimi bozan bu ay klomene baslayacak olmam..

ama tabiki temennim, senin de dedigin gibi, güzel haberleri almak ya da mümkün oldugunca cabuk kirmizi kart yemek

aman be baharcim, dedigin gibi, istedikce kiymete biniyor essek sipasi naza cekiyor kendini zaten bu ay dlei gibi calistim, sadece de 13.-14. günleri degerlendirdik, e pko oldugu icin yumurtlama ne zaman olacak belli de degil, yani tutmus olma ihtimali düsük anlican...

sen nasilsin?? havalar naisl orda?? biz üsüyoruz yaaa, petekleri yakmaya basladik bile...

Mrb canım,
Kilon sadece bölgesel değilse yürüyüş, bisiklet gibi her yeri çalıştıran aktivitelerden yap bence. Sadece göbek çevresiyse yürüyüşe ek olarak bol mekik ve yatıp bacakları birleşik olarak yukarı kaldırıp tam yere indirmeden tekrar kaldırma hareketine çalış, direkt göbeği çalıştırır o..

Dukanı tavsiye etmiyorum ben canım, hiçbir besin grubunu atlamamak lazım nolursa olsun, sağlıksız bence... kendini iyi takip et, kötü olursan ısrarcı olma Allah korusun..

Uzun süre kilo vermeyince ilk veriş biraz uzuyor.. ama bir kez verdimi gerisi daha rahat gelio :))) akşamları belli bir saatten sonra sadece meyve, yoğurt vs ye canım! akşam yenen şeyler en önemlisi! ben sırf akşamı azaltarak kilo veriorum mesela :)))

Pikniğinize bayıldım!!! bir an ist.da mı dedim ama Bursa'ymış! darısı ist.un başına :)) ben beceremedim toplamayı :))

3 aydır düzenli olması ne güzel.. darısı başıma :))) ama 2-2,5 aydır kullanıosun ve 3 aydır düzenli? metforminin faydası mı kilo fln mı verdin veya başka bişi mi yaptın???

Diğer soru da bu ay düzeni bozcak bişi yaptın mı kilo alma, stres vs gibi :)))

Eğer bu sorulara mantıklı cevap vermiosan test sonucunu beklioruz ))))

Bu arada 13-14.günler 28 günde adet olanlar için canım.. bir de luteal fazın eşit olmalı.. bizim yumurtlama sonrası 10 günde de adet olabiliyor.. Adetlerin kaç günde bir oluyorsa yumurtlama süreni ona göre hesapliceksin.. 35'se yaklaşık 15-20 gün önceden başla ama 25.güne kadar devam belirtin olmuyor mu hiç?

aynen öyle yapacağım da gidipte kandan baktırmam canım :) sinirimi bozmam.... evet daha erken zaten salgılanmaya devam ediyor alev alev yanıyorum evin içinde :) menapozlu kadınlar gibi :)
dayanayım ben zaten az kaldı 3 güncük....özelden yazdım canım sana...

bende çok zor kilo veriyorum canım aynen...
pikniğin iyi geçmesine sevindim...

spor olarak yarım mekik hareketi sırt kasları için platesteki hareketler ve düz sırtüstü yatıp bacakları kaldırma iki bacak birden alt karın için bunlar direnci kırıyor...
haftada 2-3 kere bunları yaparsan 3 ayda 3-4 kilo verebilirsin diğer türlü ancak 1 yada 2 kilo gider....

ben çıkıyorum kızlar biriken ütüleri yapayım hazır kasık ağrım geçmişken :)) bu arada ütümüde kendim tamir ettim temazsızlık olmuş ayar düğmesinde ondan bozulmuş...

Son düzenleme:
selam canım nasılsın uzun zaman oldu konuşamadık , kilo vermen çok iyi şuan 56-57 de çok iyi bence hamile kalmadan önce vermek keisnlikle rahat bir gebelik için çok önemliymiş bunu anladım . ben göbeğimi eritemeden hamile kaldım biraz sanki fazla kilolarım zorladı beni ahh ben ne yapıcam doğumdan sonra bu kiloları bilmiyorum . en sevmediğim şey kilodur.56-57 lere düşmek istiyorum şuan tam 20 kilo aldım ama azimliyim eski formuma dönmek istiyorum , eşimde hiç sevmez kiloyu :44: . umut her ay var tatlım her şey çok güzel olacak dediğin doğru sadece sabır.

of evet adet beklemek kadar gıcık birşey olamaz
busmai nasılsın canım. bebiş nasıl büyümüştür iyice .canım sen doğumdan sonra adet gördünmü? gördüysen ne zaman yazarmısın.birde eski kilona geri döndünmü göbek kaldımı :18: şimdide bunları taktım kafaya

oh oh maşallah size canım kimlerle buluştun canım nasıl geçti.

çok saol tatlım seninde az kaldı doğumuna Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay bir doğum olur inşallah.
Aminn canım vakit yaklaştıkça heyecan basıyor, artık 15 günde bir çağırmaya başladı doktorum.bebek ters sanırım sezeryan olucam.

hiç belli olmaz canım ben kaybettiğim bebeğime 1 gecelik ilişki ile hamile kalmıştım.umut her zaman var ,adetlerin düzene girmesine çok seviniyorum.en azından her ay onun stresini yaşamıyorsun artık. çok iyi olmuş bu kafaya takmaman hadi hayırlısı olsun canım ben senden sevindirici bir haber bekliycem.

test yaptırmadan anlayamazsın gebelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen aynı bence testini yap kafan rahatlar. hayırlısı olsun hakkında inşallah.

canım merhaba, bu dediğin hareket göbek bölgesi için inanılmaz bir şey bende doğumdan sonra mutlaka yapmayı düşünüyorum . zaten gebelikten öncede göbek fazlam vardı , pko göbekte yağlanma yapıyor. bende herhangi bir diuete bağlı olmaya karşıyım az yiyerek un, şeker, bunlardan uzak durarark ve hareketle kiloların gideceğini düşünüyorum. ama bazı bünyeler bayağa dirençli olduğu için zor diyetler gerekebiliyor.

Mrb canım! şimdiden yeni konular bulmuşsun kendine dertlenecek hehe..

Ama çok içten söylüorum hiç canını sıkma kilo konusunda! hamilelik sonrası zaten çok büyük bölümünü vereceksin! Dikkat de ettiğin sürece eski kilondan bile aşağıya inebilirsin.. Zaten bebekliler bilir, uykusuzluk, emzirme, koşturma derken yemek yemeyi unutcaksın istesen de alamazsın bir süre Benim 1 arkadaşım da 20 kilo aldı, doğumdan 3 ay sonra eski haline döndü bişi de yapmadan üstelik.. bence bu düşünceğin son şey olsun ))
Hele hele doğum sonrası adet zamanını listene ekle, doğumdan sonra boş vakitlerinde düşünürsün bence

Şimdi mümkün olduğu kadar rahatlamaya çalış :) bebiş kasılmasın içerde, az kalmış :))) sağlıkla doğur inşallah!

Bu hareket direkt göbeğe zaten, oldukça faydalı! tabi yanında ısınma, yürüyüş vs de yapmak daha iyi olur.. ben dukan veya karatay tarzı diyetlere çok karşıyım! Yiyecekleri doğada bulunduğu şekliyle yemenin kimseye zararı olmaz! ama abartmadan ve uygun zamanlarda yemek lazım! dediğin gibi en kötüsü ŞEKER! Undan vs çok daha zararlı şeker! En çok kilo aldıran şeydir o! Özellikle çay şekeri! Çayı şekerli içiosanız hemen kesin. Sonrasında karbonhidrat: ekmek, pilav vs.. Ama nefsi köreltmeden kesmek lazım yoksa dayanamadığında çok fazla yiyosun ve her şey tersine dönüo...

Daha da önemlisi -tekrar- akşam geç vakitte bir şey yememek! yatmadan en az 3 saat önce yemeyi kesmek lazım.. en geç 7'den sonra da yemek yememek, sadece meyve, yoğurt vs atıştırmak lazım...

lazım lazım lazım.... :)))) bizim uğraşmamız gereken şeyler normal insanlardan çok çok daha fazla :)) napalım, insan her şeye adapte oluyor işte :)))

canım ben 10 yıllık evliyim benim daha önce 3 tane bebişim oldu ama malesef erken doğum la sonuçlandı bu ay ilk kez tedaviye başladım bu ilaçları ilk kez kullanıyorum sonuç alan varmı acaba

Cvr benim lohusalik biteli tam 1 ay oldu henuz adet olmadim.yediklerime dikkat ediyorum ama henuz hic kilo veremedim gobek duruyor sanirim spor yapmadan olmayacak. Eski kiyafetlerim olmuyor hamilelik kiyafetlerim de. Ne giyecegimi sasirdim kilo veririm diye yeni de almak istemyorum.cok can sıkıcı o yonden. Insan guzel seyler gymek istyor surekli ayni siyah kiyafetleri giyiyorum kilo belli olmasin dye

Burdayım canım bak yalnız değilsin bazende ben yalnız kalıyorum amaBizim sende merak ettiğim arkadaşlardan birisin senide görmek isterdim
Evet canım çok nazlı ve kıymetli olacaklar orası kesinBurda hava iyi petek yakacak kadar serinlemeddi daha sen nerdeydinDoğrudur kimi yerde kış erken başlıyor:18:
Canım koşu bandı var evde onda tempolu yürüyorum twisterle belimi çalıştıryorum mekik çekiyorum yeterlimi bunlar?:44:Yürüyüşü 1 saate yakın yapıyorum.Dukanda atak döneminde 20 dk yürüyüş yapın yazıordu ben 35 dk yapıyordum.6 gün mideme ekmek sebze meyva girmedi sırf protein yinede yavaş verdim haksızlık buDirenci kırmak mesele:18:Keşke sende olsaydın piknikte İstanbul yakın sayılırinşllh sende ordakilerle yaparsınız güzel bir piknikHaklısın dukan bana dokundu sanki yani midem sade proteini almıyor midemi bulandırıyor bide adet olamadım yine onu bekliyorum
Sağol canım evet güzel geçti darısıda sizeDediğin hareketler faydalı gerçekten mekik twister yapıyordumda diğer hareketleri yapmadım bir deneyim bakalım

Haklısın kilo olunca canı sıkmamak mümkün değil:18:Özellikle siyah kapatıyorAma hep siyahta giyilmezki inşllh istediğin kiloya gelirsin çokta takma

Nasılsın Cvr ?Ne var ne yok nasıl gidiyor hazılıklarEvet canım bugün buluştuk arkadaşlarla güzel geçti.Gönül isterdiki sizde olun ama ne yazıkki farklı şehirlerdeyiz gönüller bir olsun canım.Allah sağlık sıhhat versin sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…