arkadaşlar mrb.ben aranıza yeni katıldım.bende bir pkolu olarak tedaviye başladım.kolmen ve menogon kullandım ayın 20.sinde çatlatma iğnesi yapıldı 2 yumurtam oluşmuş.doktor ayın 27 sinde kanda gebelik testi yapalım dedi.ama ben gitmedim.pazartesi gidicem.kasıklarımda batma var acaba sizce hamile olabilimiyim.....
arkadaşlar mrb.ben aranıza yeni katıldım.bende bir pkolu olarak tedaviye başladım.kolmen ve menogon kullandım ayın 20.sinde çatlatma iğnesi yapıldı 2 yumurtam oluşmuş.doktor ayın 27 sinde kanda gebelik testi yapalım dedi.ama ben gitmedim.pazartesi gidicem.kasıklarımda batma var acaba sizce hamile olabilimiyim.....
amin cnaım amin sgaol evet spora devam valla en güzeli spor dediğin doğru diyetteyim deyince daha çok yemek istiyorr insan neyse hadı hayrılısı olsun hepimiz için sen neler yapıyorsun boyun kaçç ben 1,66 boyum 64 kıloyum ideal kılom kaç acaba
Tamam canım yazarım inşllh bekleriz
Canım yaaa hepsine gitmişsin bak birşey yok demişler.Doktor prof bilmeyecekmi?Çok takıntı yapma bence.Ara ver kafanı topla.Eşinde seni düşünüyor canın sıkılmasınİnşallah yoluna girer herşey.Hayırlısı olsun hakkınızda vardır bundada bir hayır.Kendine iyi bak görüşürüz yine canım öpüyorum
Doktora sorayımmı peki gittiğim zaman çok sağol canım hatırlattığın için
Canım bende bekliyorum adet olmayı şişkinlik yapıyor gerçekten zor durumlar haklısınElbisen yakışmışdır öyle kötü düşünme inşllh daha iyi olursun
Evet canım çok haklısın neleri var sigara kolik resmenYada şişman ama çocukları oluyor işte.Herşey şans kısmet nasip gerçekten.Allah bizede nasip etsin
eşine tahlil yaptırmış mıydınız canım,belki ondan tutmadı. 4 yumurta baya iyiymiş.maşallah süphanallah:)
doktor da ne yapabilir ki kaderde ne varsa o oluyor,inşallah en yakın zamanda olur
of evet adet beklemek kadar gıcık birşey olamaz
tatlım günü gününe gelmesi nerdeeeee kim kaybetmiş ki biz bulalım
birkaç günlük sapma çok normal
adetin gecikseydi daha stresli olacaktın, ne güzel oldu işte
yanına bir ağrı kesici al .karnın şişerse korse giyersin
her şeyin bir çözümü var hiçbirşey moralimizi bozamaz hıh
sorabilirsin tabiki aslında hemen yazarlardı unuttu heralde seninki
sana ideal kilo 58 veriyor internet canım....
58 e düşmen gerekli yani...
benim boyum düz 1.60cm yani 52 den fazlası çok geliyor....
sana sorum var canım...
ben 2 eylülde regl olmuştum 2 ekim tahmini adet tarihim... uyku hali çok fazla var...
kasıkta batmalar falan... hayır olsun birde tatile çıkacağız ben tatilde mi yapacağım testimi???
2 ekimde gidecektik eşim ancak izin alabildi...2 ekim erken olur test yapmak için de mi?
redy canım sana sonra yazacağım uzun kalamıyorum nette kasık ağrım var uzanacağım ....2 ekimden önce gitmeden yazarım....
gyaman canım iyisin de mi?
herşey yolunda mı?
bende değişik belirtiler var...
geçen ayda kendiliğimden regl oldum ama bu kadar belirtim yoktu...
3 gün var adetime yaklaşık olarak ve zor bekliyorum....
yine kimsecikler yok.... :) kaldım mı yalnız
evet canim beklemesi cok gicik, artik test yapacak cesaretim bile yok inanir misin?? ama metformin kullanirken gecikmemesi lazim, hatta metformin sayesinde daha erken adet oluyor kullananlar.. tek kafama takilan bu...
Bicim ben kiloyu yavaş veren biriyim mesela nasıl bir spor yapmam lazım direnci kırmak için.canım kilo vermek zor ancak aklından diyet rejim yemek vs düşüncelerini at gitsin... bunları düşünürsen aklına ister istemez bişeyler yemek gelir... sporunu da yap olacak kilo vereceksin gör bak....
boyumu yazınca bana ideal kilo 52 veriyor nette.... bu sebeple en az 4 kilom var verilecek....
inşallah yumurtlamayı sağladığında bu kilo verme olayı bebeğinde hemen gelecek canım...
Bugün çok güzel geçti yeni arkadaşlıklar edindim.Benim gibi pkolu olan arkadaşlarda var Bicimciğim.Canım keşke sende olsaydınoooohh maşallah ne güzel piknik ya kıskandım :))
afiyet olsun yüzyüze sohbet edeceksiniz ne güzel :) iyi fikirmiş...
dedigin gibi canim kismet meselesi.. insallah sira bize geliyor yavas yavas.. e tabi pkolu olunca yavas oluyobak mesela halen bekliyorum kirmizilarin gelmesini.. ammaaaannnnn baharcim ben ek vitamin bile aliyorum.. burda bi kadin hamile kaldi allah bagislasin, ama bi görsen cocuk gibi, yüzünü görme cocuk bu dersin, hatta dru da cok kizmis, hic yemek yemezdi, sigara icerdi bol bol.. dogurdu bebegini masallah tas gibi.. bi saglik sorunu yok.. hem de d.k. hapini birakir birakmaz.. daha bi sürü örnek var bunun gibi.. insallah olacak inaniyorum ben
evet canim beklemesi cok gicik, artik test yapacak cesaretim bile yok inanir misin?? ama metformin kullanirken gecikmemesi lazim, hatta metformin sayesinde daha erken adet oluyor kullananlar.. tek kafama takilan bu...
amin cnaım amin sgaol evet spora devam valla en güzeli spor dediğin doğru diyetteyim deyince daha çok yemek istiyorr insan neyse hadı hayrılısı olsun hepimiz için sen neler yapıyorsun boyun kaçç ben 1,66 boyum 64 kıloyum ideal kılom kaç acaba
Mrb tatlım nasılsın??? :)
Metformin evet çok faydalı ama tamamen bel bağlama. Ben de 5.aydan sonra bir yumurtlama yaşadım ama ondan sonra pek bir düzene girmedi.. sadece yumurtalarım da hareketlenmeye neden oldu, kesinlikle faydası oldu ama adetlerimi düzene sokmadı..
ocaktan beri günde 2 tane kullanıorum. Hala da devam ediyorum, bırakmadım yani.
O yüzden üzülme, dkh veya adet söktürücüler olsa neyse ama metforminin adet getirme garantisi yok, sadece hormonların düzenlenmesine yardımcı oluyorlar.
İnşallah ya kırmızıları ya da güzel haberi alırsın :)))
Bicim ben kiloyu yavaş veren biriyim mesela nasıl bir spor yapmam lazım direnci kırmak için.
Bugün çok güzel geçti yeni arkadaşlıklar edindim.Benim gibi pkolu olan arkadaşlarda var Bicimciğim.Canım keşke sende olsaydınYakın olsaydık iyi olurdu Gönüller bir olsun napalım Bugün dukan diyetimin 6.günümdeydim ama çok az tadına baktım mamaların bozdum diyetimi Ama sürekli midem bulanıyordu saf proteinle beslendim 6 gün boyunca afedersin birde kabız yaptı eczanaden ilaç aldım.Bu diyet uzaktan hoş görünüyorda yapınc zor bir diyetmiş dukan diyeti Spor olarak nekadar zaman neler yapmamı önerirsin bendeki kilo takıldı kaldı ya:18:
Kısmet nasip işte canım.Üzerine birşeyin titredikçe aksilik oluyor olmuyor Allah nezman nasip etmişse ozamn olur inşallah
Bicim ben kiloyu yavaş veren biriyim mesela nasıl bir spor yapmam lazım direnci kırmak için.
Bugün çok güzel geçti yeni arkadaşlıklar edindim.Benim gibi pkolu olan arkadaşlarda var Bicimciğim.Canım keşke sende olsaydınYakın olsaydık iyi olurdu Gönüller bir olsun napalım Bugün dukan diyetimin 6.günümdeydim ama çok az tadına baktım mamaların bozdum diyetimi Ama sürekli midem bulanıyordu saf proteinle beslendim 6 gün boyunca afedersin birde kabız yaptı eczanaden ilaç aldım.Bu diyet uzaktan hoş görünüyorda yapınc zor bir diyetmiş dukan diyeti Spor olarak nekadar zaman neler yapmamı önerirsin bendeki kilo takıldı kaldı ya:18:
Kısmet nasip işte canım.Üzerine birşeyin titredikçe aksilik oluyor olmuyor Allah nezman nasip etmişse ozamn olur inşallah
iyiyim canim iste bildigin gibi durumlar.. sen nasilsin peki??
haklisin tabiki, ben de simdi ona bakiyordum, ama genel olarak bu ilaci kullandigimdan beri adetim gecikmedi ya da 2-3 ayda olurken en gec 35 günde olmaya basladi diyenler cok fazla.. gerci pkolu olarak alistim yani adet gecikmesine, cok sükür son 3 aydir cok düzenliydi, zaten 2-2,5 aydir metformin kullaniyorum esas sinirimi bozan bu ay klomene baslayacak olmam..
ama tabiki temennim, senin de dedigin gibi, güzel haberleri almakya da mümkün oldugunca cabuk kirmizi kart yemek
Canım sen 17.günü yumurtlamıştın di mi? yani yaklaşık ayın 19'u fln??? Bizim progesteronlar genelde 10 gün sonra adet getiriyor aslında ama Pazartesi progest 6 civarıydı, demek ki daha yumurtlamanın haftası dolmadı.. bu pazartesi erken olur.. 2'si de idrar için erken gibi geldi bana canım, ama kanda çıkması lazım??? en azından bir kıpırdanma bile olsa görmen lazım :)))) (0 dışı bir rakam) tatilde bakamiceksen gitmeden baktır nolcak )) meraktan çatlamamış olursun
Normal belirtilerini biliosun, eğer farklı bişiler varsa İNŞALLLAAAAHHH diyoruz sana burdan kocaman :))) bir de nazar boncuku koyalım..bol bol da dua edelim güzel haberlerin için
msjı düşünme, rahatına ve dinlenmene bak!
Öpücük!
selam canım nasılsın uzun zaman oldu konuşamadık , kilo vermen çok iyi şuan 56-57 de çok iyi bence hamile kalmadan önce vermek keisnlikle rahat bir gebelik için çok önemliymiş bunu anladım . ben göbeğimi eritemeden hamile kaldım biraz sanki fazla kilolarım zorladı beni ahh ben ne yapıcam doğumdan sonra bu kiloları bilmiyorum . en sevmediğim şey kilodur.56-57 lere düşmek istiyorum şuan tam 20 kilo aldımecrin canım baya oldu konuşamadık....
iyi misin? tedavi sürecin nasıl geçti sıkıntılı mı?
kilo verebildin mi?
bende veremiyorum ya 56-57 arası gidip geliyorum hala 55 olamadım(
bu direnç beni mahfetti...
bahar canım belirtiler var ama adet belirtileri gerginliği başladı ve çok fazla tatlı isteği yani pek umudum yok canım. bakalım hayırlısı.... inşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için bence de sabır ve umut gerekli sadece....
yine sessiz burası... :)
busmai nasılsın canım. bebiş nasıl büyümüştür iyice .canım sen doğumdan sonra adet gördünmü? gördüysen ne zaman yazarmısın.birde eski kilona geri döndünmü göbek kaldımı :18: şimdide bunları taktım kafayaof evet adet beklemek kadar gıcık birşey olamaz
oh oh maşallah size canım kimlerle buluştun canım nasıl geçti.Günaydın arkadaşlar güzel hafta sonları dilerim.Bugün kk dan arkadaşlarla buluşuyoruz 10 15 kişi arası.Onun heyecanı var şuan üzerimde.Bursa dan arkadaşlar varsa aranızda bize katılabilirsiniz.Piknik tarzı yapıyoruz herkez birşeyler getirecekSedacığım dün özelden sana telefonumu yazdım bakarsın.Gelmek isteyenler saat 11 e kadar özelden mesaj atsın bana.
Aminn canım vakit yaklaştıkça heyecan basıyor, artık 15 günde bir çağırmaya başladı doktorum.bebek ters sanırım sezeryan olucam.çok saol tatlım seninde az kaldı doğumuna Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay bir doğum olur inşallah.
hiç belli olmaz canım ben kaybettiğim bebeğime 1 gecelik ilişki ile hamile kalmıştım.umut her zaman var ,adetlerin düzene girmesine çok seviniyorum.en azından her ay onun stresini yaşamıyorsun artık. çok iyi olmuş bu kafaya takmaman hadi hayırlısı olsun canım ben senden sevindirici bir haber bekliycem.canım benim güzel dileklerin için sagol allah razı olsun :) ama sanmıyorum ya bu ay hiç hesap yapmadım hiçbişey yapamdım yanı anlayacagım pek takmadım kafaya spor yaptım mekık çektim ama bu aralar çok sık idrara çıkıyoru neyın nesı anlamadım p.tesi yada salı adet olmam lazım bekliyorum bakalım kısmet artık :) bu ay kafamıza göre ilişki oldu canımız istediği zaman yanı :)hayırlısı artık agnuscastonu hala kullanıyorum sagol allah razı olsun adetlerimde düzene girdi çok şükürr kısmet artık inşsüpriz yapar bebeişşim bana :)
test yaptırmadan anlayamazsın gebelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen aynı bence testini yap kafan rahatlar. hayırlısı olsun hakkında inşallah.arkadaşlar mrb.ben aranıza yeni katıldım.bende bir pkolu olarak tedaviye başladım.kolmen ve menogon kullandım ayın 20.sinde çatlatma iğnesi yapıldı 2 yumurtam oluşmuş.doktor ayın 27 sinde kanda gebelik testi yapalım dedi.ama ben gitmedim.pazartesi gidicem.kasıklarımda batma var acaba sizce hamile olabilimiyim.....
canım merhaba, bu dediğin hareket göbek bölgesi için inanılmaz bir şey bende doğumdan sonra mutlaka yapmayı düşünüyorum . zaten gebelikten öncede göbek fazlam vardı , pko göbekte yağlanma yapıyor. bende herhangi bir diuete bağlı olmaya karşıyım az yiyerek un, şeker, bunlardan uzak durarark ve hareketle kiloların gideceğini düşünüyorum. ama bazı bünyeler bayağa dirençli olduğu için zor diyetler gerekebiliyor.Mrb canım,
Kilon sadece bölgesel değilse yürüyüş, bisiklet gibi her yeri çalıştıran aktivitelerden yap bence. Sadece göbek çevresiyse yürüyüşe ek olarak bol mekik ve yatıp bacakları birleşik olarak yukarı kaldırıp tam yere indirmeden tekrar kaldırma hareketine çalış, direkt göbeği çalıştırır o..
Dukanı tavsiye etmiyorum ben canım, hiçbir besin grubunu atlamamak lazım nolursa olsun, sağlıksız bence... kendini iyi takip et, kötü olursan ısrarcı olma Allah korusun..
Uzun süre kilo vermeyince ilk veriş biraz uzuyor.. ama bir kez verdimi gerisi daha rahat gelio :))) akşamları belli bir saatten sonra sadece meyve, yoğurt vs ye canım! akşam yenen şeyler en önemlisi! ben sırf akşamı azaltarak kilo veriorum mesela :)))
Pikniğinize bayıldım!!! bir an ist.da mı dedim ama Bursa'ymış! darısı ist.un başına :)) ben beceremedim toplamayı :))
selam canım nasılsın uzun zaman oldu konuşamadık , kilo vermen çok iyi şuan 56-57 de çok iyi bence hamile kalmadan önce vermek keisnlikle rahat bir gebelik için çok önemliymiş bunu anladım . ben göbeğimi eritemeden hamile kaldım biraz sanki fazla kilolarım zorladı beni ahh ben ne yapıcam doğumdan sonra bu kiloları bilmiyorum . en sevmediğim şey kilodur.56-57 lere düşmek istiyorum şuan tam 20 kilo aldımama azimliyim eski formuma dönmek istiyorum , eşimde hiç sevmez kiloyu :44: . umut her ay var tatlım her şey çok güzel olacak dediğin doğru sadece sabır.
busmai nasılsın canım. bebiş nasıl büyümüştür iyice .canım sen doğumdan sonra adet gördünmü? gördüysen ne zaman yazarmısın.birde eski kilona geri döndünmü göbek kaldımı :18: şimdide bunları taktım kafaya
Aminn canım vakit yaklaştıkça heyecan basıyor, artık 15 günde bir çağırmaya başladı doktorum.bebek ters sanırım sezeryan olucam.
hiç belli olmaz canım ben kaybettiğim bebeğime 1 gecelik ilişki ile hamile kalmıştım.umut her zaman var ,adetlerin düzene girmesine çok seviniyorum.en azından her ay onun stresini yaşamıyorsun artık. çok iyi olmuş bu kafaya takmaman hadi hayırlısı olsun canım ben senden sevindirici bir haber bekliycem.
canım merhaba, bu dediğin hareket göbek bölgesi için inanılmaz bir şey bende doğumdan sonra mutlaka yapmayı düşünüyorum . zaten gebelikten öncede göbek fazlam vardı , pko göbekte yağlanma yapıyor. bende herhangi bir diuete bağlı olmaya karşıyım az yiyerek un, şeker, bunlardan uzak durarark ve hareketle kiloların gideceğini düşünüyorum. ama bazı bünyeler bayağa dirençli olduğu için zor diyetler gerekebiliyor.
Burdayım canım bak yalnız değilsin bazende ben yalnız kalıyorum amagyaman canım iyisin de mi?
herşey yolunda mı?
bende değişik belirtiler var...
geçen ayda kendiliğimden regl oldum ama bu kadar belirtim yoktu...
3 gün var adetime yaklaşık olarak ve zor bekliyorum....
yine kimsecikler yok.... :) kaldım mı yalnız
Evet canım çok nazlı ve kıymetli olacaklar orası kesinaman be baharcim, dedigin gibi, istedikce kiymete biniyoressek sipasi naza cekiyor kendini zaten bu ay dlei gibi calistim, sadece de 13.-14. günleri degerlendirdik, e pko oldugu icin yumurtlama ne zaman olacak belli de degil, yani tutmus olma ihtimali düsük anlican...
sen nasilsin?? havalar naisl orda?? biz üsüyoruz yaaa, petekleri yakmaya basladik bile...
Canım koşu bandı var evde onda tempolu yürüyorum twisterle belimi çalıştıryorum mekik çekiyorum yeterlimi bunlar?:44:Yürüyüşü 1 saate yakın yapıyorum.Dukanda atak döneminde 20 dk yürüyüş yapın yazıordu ben 35 dk yapıyordum.6 gün mideme ekmek sebze meyva girmedi sırf protein yinede yavaş verdim haksızlık buMrb canım,
Kilon sadece bölgesel değilse yürüyüş, bisiklet gibi her yeri çalıştıran aktivitelerden yap bence. Sadece göbek çevresiyse yürüyüşe ek olarak bol mekik ve yatıp bacakları birleşik olarak yukarı kaldırıp tam yere indirmeden tekrar kaldırma hareketine çalış, direkt göbeği çalıştırır o..
Dukanı tavsiye etmiyorum ben canım, hiçbir besin grubunu atlamamak lazım nolursa olsun, sağlıksız bence... kendini iyi takip et, kötü olursan ısrarcı olma Allah korusun..
Uzun süre kilo vermeyince ilk veriş biraz uzuyor.. ama bir kez verdimi gerisi daha rahat gelio :))) akşamları belli bir saatten sonra sadece meyve, yoğurt vs ye canım! akşam yenen şeyler en önemlisi! ben sırf akşamı azaltarak kilo veriorum mesela :)))
Pikniğinize bayıldım!!! bir an ist.da mı dedim ama Bursa'ymış! darısı ist.un başına :)) ben beceremedim toplamayı :))
Sağol canım evet güzel geçti darısıda sizeaynen öyle yapacağım da gidipte kandan baktırmam canım :) sinirimi bozmam.... evet daha erken zaten salgılanmaya devam ediyor alev alev yanıyorum evin içinde :) menapozlu kadınlar gibi :)
dayanayım ben zaten az kaldı 3 güncük....özelden yazdım canım sana...
bende çok zor kilo veriyorum canım aynen...
pikniğin iyi geçmesine sevindim...
spor olarak yarım mekik hareketi sırt kasları için platesteki hareketler ve düz sırtüstü yatıp bacakları kaldırma iki bacak birden alt karın için bunlar direnci kırıyor...
haftada 2-3 kere bunları yaparsan 3 ayda 3-4 kilo verebilirsin diğer türlü ancak 1 yada 2 kilo gider....
ben çıkıyorum kızlar biriken ütüleri yapayım hazır kasık ağrım geçmişken :)) bu arada ütümüde kendim tamir ettim temazsızlık olmuş ayar düğmesinde ondan bozulmuş...
Cvr benim lohusalik biteli tam 1 ay oldu henuz adet olmadim.yediklerime dikkat ediyorum ama henuz hic kilo veremedim gobek duruyor sanirim spor yapmadan olmayacak. Eski kiyafetlerim olmuyor hamilelik kiyafetlerim de. Ne giyecegimi sasirdim kilo veririm diye yeni de almak istemyorum.cok can sıkıcı o yonden. Insan guzel seyler gymek istyor surekli ayni siyah kiyafetleri giyiyorum kilo belli olmasin dye
selam canım nasılsın uzun zaman oldu konuşamadık , kilo vermen çok iyi şuan 56-57 de çok iyi bence hamile kalmadan önce vermek keisnlikle rahat bir gebelik için çok önemliymiş bunu anladım . ben göbeğimi eritemeden hamile kaldım biraz sanki fazla kilolarım zorladı beni ahh ben ne yapıcam doğumdan sonra bu kiloları bilmiyorum . en sevmediğim şey kilodur.56-57 lere düşmek istiyorum şuan tam 20 kilo aldımama azimliyim eski formuma dönmek istiyorum , eşimde hiç sevmez kiloyu :44: . umut her ay var tatlım her şey çok güzel olacak dediğin doğru sadece sabır.
busmai nasılsın canım. bebiş nasıl büyümüştür iyice .canım sen doğumdan sonra adet gördünmü? gördüysen ne zaman yazarmısın.birde eski kilona geri döndünmü göbek kaldımı :18: şimdide bunları taktım kafaya
oh oh maşallah size canım kimlerle buluştun canım nasıl geçti.
Aminn canım vakit yaklaştıkça heyecan basıyor, artık 15 günde bir çağırmaya başladı doktorum.bebek ters sanırım sezeryan olucam.
hiç belli olmaz canım ben kaybettiğim bebeğime 1 gecelik ilişki ile hamile kalmıştım.umut her zaman var ,adetlerin düzene girmesine çok seviniyorum.en azından her ay onun stresini yaşamıyorsun artık. çok iyi olmuş bu kafaya takmaman hadi hayırlısı olsun canım ben senden sevindirici bir haber bekliycem.
test yaptırmadan anlayamazsın gebelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen aynı bence testini yap kafan rahatlar. hayırlısı olsun hakkında inşallah.
canım merhaba, bu dediğin hareket göbek bölgesi için inanılmaz bir şey bende doğumdan sonra mutlaka yapmayı düşünüyorum . zaten gebelikten öncede göbek fazlam vardı , pko göbekte yağlanma yapıyor. bende herhangi bir diuete bağlı olmaya karşıyım az yiyerek un, şeker, bunlardan uzak durarark ve hareketle kiloların gideceğini düşünüyorum. ama bazı bünyeler bayağa dirençli olduğu için zor diyetler gerekebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?