Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Haklısın kilo olunca canı sıkmamak mümkün değil:18:Özellikle siyah kapatıyorAma hep siyahta giyilmezki inşllh istediğin kiloya gelirsin çokta takma
çok takmıyorum ama taksam iyi olacak galiba çünkü iyice saldım kendimi anne olunca:)
psikolojik olarak da etkileniyor insan dışarı çıkmak gelmiyor içimden
 
Son düzenleme:
çok takmıyorum ama taksam iyi olacak galiba çünkü iyice saldım kendimi anne olunca:)
psikolojik olarak da etkileniyor insan dışarı çıkmak gelmiyor içimden

Yani orta yolunu bulmak gerekiyor işteÖnce can sağlığı, biraz anneliğin tadını çıkar bebeğin büyüdükçe zaten kilonda kalmaz bence
 
Aminn canım vakit yaklaştıkça heyecan basıyor, artık 15 günde bir çağırmaya başladı doktorum.bebek ters sanırım sezeryan olucam.


seni iyi anlıyorum cnm benim üç ay olmasına rağmen şimdiden tırsmaya başladım zaten artık normal doğum yapan pek yok mutlaka bir sorun çıkıyor yada doktorlar bir sorun buluyorlur sezeryan olması için hayırlısı ne ise öyle olsun cnm
 
ah canım ne güzel yazmışsın öye böyle 20 kilo alıpda verenleri duyunca çok umutlanıyorum.ama şimdiden azimliyim veriem Allahın izniyle.şeker ve tatlı şeyleri hiç sevmem , çayı kahveyi hep şekersiz içerim . tek sorunum karbonhidrat , karbnhidratlı şeylere bayılıyorum, ama onuda kesicez ne yapalım,en güzeli tam doymadan yemekten kalkmak ,bunu uygulasak olacak zaten ben birde doğumdan 3 ay sonra işe başlıycam kıyafetlerimin olması lazım .zaten hamilelik döneminde hep aynı şeyleri giymekten çok sıkılıyor insan .sen neler yapıyorsun tedavin nasıl ?

evet canım haklısın hamileyken hep aynı şeyleri giyiyoruz insan istiyorki eski kıyafetlerine artık girebilsin. inan 8 aydır kıyafetlerimi unutmuşum şöyle bir dolabıma baktım sanki hepsi yeni gibi geldiler , içine girebilsek uzun süre bir şey almam herhalde yeni bir şey giymiş kadar mutlu olurum.emzirirken uzun süre adet olamayabilirmişsin e bizde birde sağolsun PKO var zaten biraz zor düzene girer.inşallah sende çabuk toparlarsın, rezene çayını bol tüket süt için çok iyi.birde zindelik ve ödem atmak için maydonoz suyu iç.

iyiyim canım çok şükür hazırlıklarımız bitti sayılır sadece evimin temizliği kaldı onada haftaya kadın alıcam.zaten izne çıkıyorum.çok az kaldı inşallah bebeğimiz sağlıkla gelir.sen nasılsın eşin ne zaman ameliyat olacak.bu arada sen bir tedavi uyguluyormusun kendine.

Aminn gyamancım.çok takmıyorum artık doğum şeklimi alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıycaz sezeryan hayırlıysa zaten ondan kaçış yok.evet dediğin gibi doktorlar sezeryanı nedense pek seviyorlar.şimdi hafifsindir.hamileliğin tadını çıkar son ayda çok ağırlaşıyormuş insan inan .göbek büyüdükçe hareketlerim çok zorlaştı artık.gece uykusuzluklar başladı.
 
canm nasılsın.buraya gelmeye nasıl vakit buluyosun benm hiç vaktim olmuyo bebişten çokmu beceriksizim acaba bide yanmda annem var.bebeğin uslu bi bebek heralde bizimkinn gaz sorunu var akşamları hiç susmadan ağlıyo.neyapsam bilemedim sizin gaz sorununuz varmı sen neyapıyosun.dr.kimyonlu su,rezene,humanann çayından ver dedi ilaç önermedi.kimyonlu su veriyorum yinede hergün gaz sancımız oluyo.hergün akşamları 3-4saat ağlayıp duruyodu dün akşam rahattı gece huysuzlandı artk emzirmekten belim ağrıdı gözümden uyku akıyo memeyi ağzından çekince başlıyo ağlamaya huzurlu emmiyo sancıdan.yada sen gaz yapan yiyeceklerden sakınıyomusun ben herşeyi yiyodum artk dikkat etcem heralde.çok zormuş çocuk bakmak öncesinde rahatada alışınca baya zor geldi bana deliksiz uyumayı çok özledim.tabi bunada şükür diyorum çok şükür emiyo sağlıklı gece uykusu iyi bi dün huysuzlandı okadar ama alışamadım hala.annemde ben gideyim artk kaynanan gelsin diyo beni iyce strese sokuyo.sen tek başına bakıyosun heralde nasıl yapıyosun ev işlerini.annem gitse ben yemek yemeye bile vakit bulamıcam heralde.annem gidince yapamıcam ve kaynanam gelcek diye korkuyorum.eşimde istiyo zaten annesinn gelmesini tabi yoksa bütün işler ona kalcak.işten gelip dinlenemeden ev işlerine bakcak yorgun argın.
 

gaz sorunu çok kötü birşey canım ya insanın içi parçalanıyor benimkinde birkaç gün olmuştu ordan biliyorum
neyse ki şimdi olmuyor. benim doktor da ilaç önermemişti ama gaz damlalarından fayda gören çok var denemeni öneririm. gazı devam etseydi ben de kullanacaktım.yazık çocuğa da ,anneye de.
emzirirken sırtını ve yanlarını yastıkla destekle emzirmek çok yorucu oluyor çünkü yavaş emiyorlar benimki de başlarda hiç memeden ayrılmak istemiyordu benim de her tarafım ağrıyordu şimdi düzene girdi canım
ben temizliğe kadın alıyorumi yemek de her zaman yapamıyorum bazen annem kayınvalidem yemek verdi bazen de hazır yiyoruz.ben de beceriksizim yani:) ama arkadaşım var her işini kendi yapıyor ,yapabilen var yani. gece uykusu iyiyse süper. yorgunluğun olması normal zamanla alışıyor bünye.
benim kimse yanımda yoktu kimseye gerek yok dedim. kendin bakmak gibisi yok. annen de gitsin boşver. biraz zor oluyor ama kafan rahat oluyor. "ben yaparım" diye düşün. herkes yapıyor biz niye yapamayalım?
annem bana çok gaz verdi "yaparsın yaparsın" diyerek yoksa ben de cesaret edemeyecektim.
ve mutlaka gaz damlalarını dene bize başka bir prof dr. sab simplex yazmıştı. nurse harvey's de meşhur. bunlar bitkisel damlalar herkes kullanıyor neyden şifa bulacağını bilemezsin ama denemek lazım. bir de ağrı kesici fitil vermişti eczacı yengem var. çok ağrısı olunca kullanmak için. bebeğin ayaklarını belini sıcak tut. sallamak da sakinleştiriyor
bebekleri banyo yaptırınca mışıl mışıl uyuyorlar. benimki çok ilgi istiyor, uyurken girebiliyorum ben ancak. bir de açık havada çok rahatlıyorlar bebek arabasında gezdir akşam rahat uyuduğunu görürsün
 
rezene çayı hep aklımda bir türlü alamadım niyeyse.
ödemlerim geçti zaten.vucudumdakiler yağ. maydonozun sütü azalttığını duymuştum o yüzden hiç yemiyorum.zaten sütüm az.
evet ben de adet olacağımı sanmıyorum kolay kolay o da şişkinlik yapar tabi. hamileyken hep aynı şeyleri giydim. şimdi de öyle.halbuki önceden bir gün giydiğimi ertesi gün giymezdim büyük beden almak istemiyorum zaten alışveriş yapacak vaktim de yok bebekle kıyafet deneyemem kimseye de bırakmak istemiyorum mecbur kalmadıkça. annem kayınvalidem burda ama kimseden yardım istememeye çalışıyorum mümkün olduğunca. gururuma yediremiyorum nedense:)

Yani orta yolunu bulmak gerekiyor işteÖnce can sağlığı, biraz anneliğin tadını çıkar bebeğin büyüdükçe zaten kilonda kalmaz bence

keşke öyle olsa canım ya hepten kalıcı olmasın da kilolar
 

evet düzenli, son 3 siklus güzel gitti, kilo da verdim, hatta dah ada vermek istiyorum gerci kilolu degilim ama pkoda verilen bir kilo bile cok önemli ama bu ay cok sIkI calistim, cok stresli oldu yani ondan gecikmistir muhtemelen, cünkü kirmizilar bu sabah tesrif ettiler..

yumurtlama tarihinin nasil hesaplandigini biliyorum tatlim yaaa iki senedir ugrasinca insan ister istemez her seyi ögreniyor yani siklus süresinden on dört gün geriye sayiyorsun mantikta, her kadinda foliküler faz siklus uzunluguna göre degisir ama luteal faz 14 günle sabittir vs vs vs.... hos, pkolu olunca bilinen bir cok kural alt üst oluyor ya o ayri... pko durumunda aslinda cok da hesaplamaya gerek yok ki, en iyisi gün asiri iliski, cünkü dedigin gibi yumurtanin ne zaman olacagi da belli olmuyor.. iste benim de son zamanlarda 28 günde bir oldugu icin, 14. gün diye bahsettim ama bu ay bozuldu düzenim. muhtemelen de yumurtlama olmamistir, cünkü drum 32 günü gecen sikluslarda genelde yumurtlama olmuyor demisti.. belirti de olurdu ama iste tatilden geldigimizden beri farkli bi hal aldi adet belirtilerim vs.. bakalim önümüzdeki ay nasil olcaklar

senin durumun nasil? adetlerinin düzeni, kilo alip vermen, tüylenme vs...


canim ben almanyadayim ya.. buranin kisi hic bitmez, daha dogrusu sonbahari, ha bire yagmur yagar.. gökyüzünü acik gördü mü cama yapisiyorum resmen hava soguk mesela bugün ama acik, bulutlar az... geldim yatak odasinda oturuyorum cünkü bu taraf daha cok görüyor gökyüzünü, camlar daha büyük, dolayisiyka daha aydinlik.. bi-iki haftaya göremeyiz bu havalari esimin kardeis trde su an, az önce konustuk hava atiyo bize, burasi cok günesli diye.. salak sanki geri gelmeyecek buraya o geldiginde havalar tam bozulmus olcak, birden hava degisimine ugrucak onu hic düsünmüyor

tatlim sen spor mu yapiyorsun evde?? benim de var aletlerim ama yapmiyorum, kiz banaaaa spor salonuna gitmeyi düsünüyorum, ama kilo verdim ,cok yürüyüs yaptigim icin.. he bir de bu metformin var ya o cok ise yariyo kilo vermede baharcim inan bak... arkadasim yeme düzenini hic degistirmeden 5-6 kilo verdi, ben 4 kilo verdim.. 4-5 kilo daha vermeliyim yeni evlendigimdeki gibi olmak icin.. dedigim gibi, arkadas yeme düzenini degistirmedi pek, ama benimle birlikte cok yürüdü, boyuna göre kilosu da sInIrIn accik üstündeydi ondan benden daha cok kilo verdi.. bildigim kadariyla sen de metformin kullaniyordun, ise yaramadi mi sende???

bir de canim nacizane tavsiyem, öyle dukan felan bir sey diyemem ise yarayan diyetler olabilir, cogu moda diyeti ben de denemisimdir ama redy nin de dedigi gibi ben de cok saglikli bulmyuorum.. hele de asiri protein böreklere zarar.. bir de ilac kullanyiorsan, allah korusun böbreklere cok ama cok yüklenmis olursun.. bence baska bi yol dene canim benim, mesela ben ögle yemegi zamani is yerinde olyuorum, bi tabak sebze hazirliyorum, bir de meyve pesine ya da meyveli yogurt felan.. bazen cocuklarla paylasiyorum cok bile geliyor hani bi ögününü özellikle aksam yemegini, böyle yaparsan bir de 6-7den sonra yemezsen daha hizli sonuc alinir
 
iyi pazarlar hanımlar

çok sık gelemiyorum yoğunluktan.yıllık izindeydim ama tatilde nete girmedim.

12 eylülde regl oldum.sonraki çalışmalarımızda pek takvime uyamadık.ekimden de ümitsizim yani.ama içimdeki çocuk isteği artmaya başladı:)sadece duphaston,folik asit ve glukofen içiyorum.

inşallah çok bekletmeden gelir bebeklerimiz.
 
slm kızlar fırsat buldum hemen yazıyorum sizee ben dün akşam adet oldum bu aydan da umnudum yoktu zatne neyse yenı dongüm hayırlı olsun umutlar ekimeeeeee
 

Aslında oldukça iyi canım 1 saate yakın yürüyüş yapmak.. faydası olması lazım? dukanda spor da yaparsan bayılır kalırsın heralde zaten enerjisiz bırakıyor.. aman dikkat et canım! Bizim bünyemiz zaten hassas, Allah korusun!
6 günde kilo vermen lazımdı sanki canım yaa? ilk zamanlar bi abartma kilosu verilio çünkü neden olmadı acaba? aynen uyguluosun di mi? hem de yürüyüşle? kilon çok fazla değil mi acaba ondan mı oluyor? vermen gereken kiilo azaldıkça vermen zorlaşıyor ya? heralde ondandır?

Ay keşke! Çok istiyorum bu muhabbetleri yüzyüze yapmayı :)) inşallah canım..



Canım gerçekler bunlar hayal değil :) hele bir de sen takıntılıysan kilo olayına kesinlikle verirsin.. şimdiden canını sıkma sakın! hele bir arkadaşım "ben 28 kilo aldım" dedi de "rakamdan emin misin bir yanlışın olmasın" dedim kız bildiğin zayıf artık ama çok almış hamilelikte Hamilelik çok farklı bir süreç çünkü.. içinde bir canlı daha var, bütün sistemin değişiyor, vücut doğuma hazırlanıyor.. olcak o kadar! doğum sezeryanla olursa göbüş kalabilir ama onun için de göbüş hareketleri yaparsın işte... 3 aya toparlarsın merak etme :))) de 3 ay çok az yaaa (( şu süt iznini artırsalar biraz! 3 aylıkken böcek gibi oluo bebişler.. o kadarcıkken nasıl bırakıp gitcek insan (( bir de normalde 2 ay da, biz öncekinden çalıp sonrakine koyuoruz.. walla üzülüorum yorucu mu işin?

ah o karbonhidratlar!!!!! hiç tatlı yemeyim ama bir tencere pilav yiyim aah o pilav beni benden alır resmen pek severim.. ama onu da azalttım şimdi :)) mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum.. nesfitler güzel oluyor, sütle birlikte olunca da kalsiyum da alıyorsun, miden hem doyuyor hem de kilo almıyorsun.. tavsiye ederim..

Benim tedavi yalan gibi bişi oldu canım :) yumurtlamadan eser yok, bu ay klomen başlicem bir terslik çıkmazsa.. bayramda yolcuyuz çünkü, kontroller o zamana denk gelcekse sonraki aya atcak (( işte geçmeyen kasık ağrım da korkutuyor ne olduğunu bulamıolar fln.. :))) walla hayal gelio artık bebek olayı :)) Allah hayırlısını versin..



pardon canım, 28 günde olduğunu düşünmedim, ne mutlu sana :))) ah ben 28'i görsem dünya yerinden oynar heralde aslında herhangi bir şekilde doğal adet gördüğümde de oynamasa bile sallanır yani o derece.. 28 bana çok uzak :)) yine de bizim luteal fazımız 10 gün sürebiliyor.. o da aklında olsun yani :)) gözün aydın bu arada, yeni dönemin hayırlı olsun :)

adet düzenimden bahsettim, şimdiki durumu da üstte yazdım işte sonraki adeti bekliorum klomen için (( bir de bu ağrımın nedenini bulmalarını istiyorum artık çok sıkıldım (( klomen geçen sene işe yaramamıştı bakalım bu sefer ne olacak :)))
tüylenmem aşırı değil, kilom da öyle.. yani zayıf değilim de zayıftan balık ete geçiş diyelim ama benim yediğim gibi başka biri yese hayatında kiloyla tanışmayabilir yani ya da ben onlar gibi yesem obezite halt etmiş
çok yemiyorum ben, ne şeker, ne hazır şeyler, ne ekmek.. ama bünye malum :))) benim en büyük sıkıntım yumurtlayamama (dolayısıyla adet görememe) (( ve -çıktığında abartan- sivilceler :)

dukan konusunda da katılıyorum, her şeyden yenmeli gerçekten bünyeyi zorlamamalı.. yani karbonhidrat yemeden durulabiliosa zaten kilo verilir, meyve eklenebilir bence o diyete.. :) ne biliiimm.. yapıp da fenalaşan çok arkadaşım var.. (Allah korusun).

son cümlen benim de fiks diyetimdir: "
aksam yemegini, böyle yaparsan bir de 6-7den sonra yemezsen daha hizli sonuc alinir". Ben hep bu şekilde veriyorum, ilave bir şey yapmıyorum.
 



evet canmya sorma Allahtan günün her saatinde olmuyo böyle giderse veririm artk ilaç.ağlıyo elinden bişey gelmiyo çok zor gerçekten.bazen emmesi 2saat sürüyo dün gese 2de başladık 4e kadar emdi tabi arda altını felan değiştirdim ama yine öldüm ya.uyuyo yatağına yatırıyorum ağlamaya başlıyo artk ensonnda annem emzikle beşiğinde sallayıp uyutmuş ben uyuyakalmışım.nezamn düzene gircek canm bu emmeler.ya ben çocuğu hastalandırmaktan korkuyorum eşimde nasıl yapcaz diyo bana cesaret veren olmayınca korkuyorum.şimdiden onun stresini yaşıyorum.
 

canım emzirme döneminde yağ yakımı fazla olurmuş o dönemde yediklerine dikkat edersen kilo verirsin emzirme döneminde fazladan 700 kalori yakılırmış az yer bol su içersen o dönemde eskisinden de zayıf olabilirsin
arkadaşımdan örneğini gördüm ben bunun....
hiç korkma doğumdan sonra....

Burdayım canım bak yalnız değilsin bazende ben yalnız kalıyorum amaBizim sende merak ettiğim arkadaşlardan birisin senide görmek isterdim
canım ya bende sizleri öyle merak ediyorum ki... burdan yazışırken hepinizi aklımda canlandırmaya çalışıyorum

slm kızlar fırsat buldum hemen yazıyorum sizee ben dün akşam adet oldum bu aydan da umnudum yoktu zatne neyse yenı dongüm hayırlı olsun umutlar ekimeeeeee
yeni döngün hayırlı olsun uğur getirsin bu ay canım
 


Allah kolaylık versin canım bol bol su iç emziren annenin günde en az 2.5 lt su içmesi şartmış...anne sütünün çoğunluğu sudan sağlanırmış ve oluşurmuş yani asıl kaynağı suymuş....... tüm emzirenler dikkat etmeliymiş geçen tvde izledim...baklagilleri de tüketmelisin...
 
Son düzenleme:
evet canım çok az doğum izni doğumdan sonra 2 ay ama ben çalışabilir raporu yıllık izin filan 3,5 4 ay yapmaya çalışıyorum.şu 6 ay yasası çıkmadı bir türlü her yerde bağırıyorlar 6 ay anne sütü verin diye izne gelince yok.işim çok yorucu değil masa başı allahtan.ama yinede hamileyken insan evde olmayı çok özlüyor.nesfiti deniycem canım inşallah.kasık ağrının sebebei olmayabilir takma kafana sakın her bünye değişik tepki veriyor herşeyinde tıpta açıklaması yok canım.umurtaların rahimin hassas olabilir ağrıya tepki veriyordur. ben klomen tedavisi görürken acayip kasıklarım ağrıyordu normaldede adet zzmanları dışında benimkide çok ağrırdı. klomene bağlamıştım herhalde yumurta büyüyor diye hatta doktorumada söyledim , okadar hisediyormusun dedi.bazı bayanlar bu ağrıyı yaşar dedi.usg den bir baktık yumurtalarım aynı boyutta duruyor hiç büyümediler 2 kere klomen tedavisine yumurtalarım hiç cevap vermedi yani hiç büyümediler.doktorumda sonra bırakalım sen cevap vermiyorsun bu tedaviye dedi.metformin başlattı hemen metforminden sonra yumurtladığımı hissettim her ay yumurtlama akıntı oluyordu.metformin kullanıyorsun değilmi? hayal deme canım hep umutsuzluğa kapıldık bağıra bağıra ağladığımı bilirim ben anne olamyıcakmıyım diye ama bak hiç ummadığım zamanda geliverdi.allahtan ümit kesilmez hepinizin güzel haberini alıcaz bir gün.

sağol arkadaşım inşallah , evet emzirmenin kilo verdiğini duymuştum.nasıl gidiyor canım metformini kullanmaya devam ediyormusun.adetten sonraki ilk 12. güne kadar adaçayı kullanmayı denedinmi hem çok faydalı bir bitki , ben hamile kaldığım ay içmiştim bilmiyorum belkide etkisi olmuştur.sende yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin gibi hissediyorum arkadaşım Allahın izniyle herşey güzel olacak.hep dualrımda hep aklımdaısnız.



canım nasılsın fırsat bulamıyorsun anlıyorum seni.sen böyle anlattıkça gözüm korktu vallahi.neyse çok özlemle bekledik Allahım sağlık versin bebişlerimize de geçecek bu günlerde , ilk aylar sıkıntılı geçer ama sonrası çok tatlı günler oğlunla seni bekliyor.şimdi alışamadığın için nasıl bunca işin üstesinden gelicem diyorsun herşey rayına zamanla oturur canım.bebekle tempoya alışacağız.

A maydonozun sütü azalttığını lk senden duydum canım.rezene çayını istersen inernettende sipariş verebilirisn.kuru baklagileller özellikle de buğday çok süt yapıyor.buğdaydan yoğurt çorbası yapabilirsin.

slm kızlar fırsat buldum hemen yazıyorum sizee ben dün akşam adet oldum bu aydan da umnudum yoktu zatne neyse yenı dongüm hayırlı olsun umutlar ekimeeeeee
hayırlısı olsun canım ben de umutlanmıştım ama neyse.en azından umudumuz var değilmi.hiç umudu olmayanlar ne yapsın , hep bunu düşün ve çok güçlü ol.
 
İyi olmana sevindim canım.Çogu gitmiş azı kalmış hayırlısıyla bebeğine kavuşacağın günde gelir inşallah.Eşim yeniden sperm testi yaptırıcak onuda gösterecek doktora.Artık ameliyat derse bayramdan sonra düşünüyor olmayı.Bende metformin prolaktin için ilaç kullanıyorum.Onun dışında dukan diyetine başladım ama ilk 7 gün saf protein tüketecektim ve son günlerde midemde bulantı oldu sürekli saf protein dokundu sanırım bana.Oyüzden normal diyet yapıcam ve spor yapıyorum.Onun dışında eşim ameliyat olsaydı hayırlısıyla artık aşılamamı olur tüp bebekmi olur bilemicem
Taze anne hoşgeldinNasılsın okuduğuma göre yoğunsun Olsun canım ya sağlığı yerinde olsunda bugünlerde gelip geçer.Kimyonlu sudan bizede verirlermiş bebekken gerçekten faydası var.Birde zeytinyağından karnına sürüp masaj yapıyormusun oda iyi gelir.Sıkma canını sen bu gaz sorunu çoğu bebekte var hemen hemen.İnşllh geçer bugünleride rahat edersiniz canım.Allah kolaylık versin.
Evrt canım ya bazı kilolar dirençli oluyor kolay verilmiyor.İnşllh kurtuluruz şu fazlalıklardan


Canım Almanyadasın demek pardon ya ben seni Türkiyede sandımGurbetlik zor olsa gerekOlsun yerinde huzurlu olda her güzellik bir arada olmuyor.Dukan mukan kalmadı bende artık.Dün piknikte arkadaşların yaptığından tadımlık aldım.Gitti bizim dukanBirde normal diyet yapsam diyorum.Yani böyle sırf protein değilde.Yine ekmek olmucak hamur işi şeker un yağ olmucak.Sadece protein yanında sebze meyva yeşillik istiyorum ya midem kaldırmadı ççünkü napimKoşu bandında yürüyorum canım evet.Senin evde varsa napıcan spor salonunu boşuna.Akşama bırakmadınmı yemeği daha iyi oluyor tabiki.Tavsiyene uyacağım ama sende evde yap sporunu

Evet canım hepimiz düşünüyoruzdur kimle dertleşiyoruz nasıl biri acaba diye
 

evet canim 26 gün bile oldu ama iste bu son siklusta bozdu.. insallah senin de benim de hepimizin de düzene girer de kurtuluruz ya biktim artik ben ne acayip bi dertmis bu allah kimsenin basina vermesin..

yaaa ayni durum bende de var, tüylenme ve kilo problemim yok ve yeme düzenimiz de yakin anladigim kadariyla, ben de millet gibi yesem yerimden kalkamam töbe töbe bi sürü kadin taniyorum, kilolu ve epeyce de tüylü, ama cocugu-cocuklari var... soruyorum sende pko var mi diye, o ne diye soranlar bile var.. yaa cok sükür biz de bu sorunlar yok ama cekiyoruz pko derdinden.. agrilarin sebebi kist olabilir mi acaba?? yoksa sana da psikolojik deyip gecistiriyor mu drun?? ya da belki yumurtlayamadigin icin bünye öyle bi tepki mi veriyordur... insallah düzelirsin yaaa ne diyim, eminim sen de benim gibi cok sey denemissindir, sogan suyu vs.. hani desemki iltihaplara felan iyi gelen kürler, bitkiler, caylar dene diye, coktan yapmissindir onlari da... bir tek su romanyadan gelen bitki kaldi, ona da bi sürü yorum yazildi almaya cesaret edemedim, zaten klomen kullancam o da var..

evet di mi?? o aksam 6dan sonra yememe ve aksamlari sebze vs yeme artik herkes tarafindan onaylanmis bi diyet sekli adet gördüm madem, bi dahaki bata kadar bi 4-5 kilo daha vermis olurum insallah, 64 kilodayken siklusum tam tamina 31 gün sürerdi, 32. günün sabahinda gelirdi, saati bile sasmazdi o derece iyiydi... simdi diyorum belki kilomla alakalidir diye, tek ümidim o kaldi sence olabilir mi öyle bi durum???
 

evde yapamyiorum canim ya, simdi sor bi niye diye bu cross trainer var bende, o da camin önünde, onun üstüne cikinca cok komik bi görüntü olusuyor, disardan görenler ne düsünür bilemiyorum bir de tek basima bi is yapamiyorum ben
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…