evde yapamyiorum canim ya, simdi sor bi niye diyebu cross trainer var bende, o da camin önünde, onun üstüne cikinca cok komik bi görüntü olusuyor, disardan görenler ne düsünür bilemiyorum bir de tek basima bi is yapamiyorum ben
evet canmya sorma Allahtan günün her saatinde olmuyo böyle giderse veririm artk ilaç.ağlıyo elinden bişey gelmiyo çok zor gerçekten.bazen emmesi 2saat sürüyo dün gese 2de başladık 4e kadar emdi tabi arda altını felan değiştirdim ama yine öldüm ya.uyuyo yatağına yatırıyorum ağlamaya başlıyo artk ensonnda annem emzikle beşiğinde sallayıp uyutmuş ben uyuyakalmışım.nezamn düzene gircek canm bu emmeler.ya ben çocuğu hastalandırmaktan korkuyorum eşimde nasıl yapcaz diyo bana cesaret veren olmayınca korkuyorum.şimdiden onun stresini yaşıyorum.
Selam millet.
Ben yoldayim suan.. Evime donuyorum sonunda..
Bol bol gorusebilecez artik.. Opuyorum hepiniiziii.. Mutlu haftalar olsun bol hamis haberli insallah
.
Ecrin, kız iyiymiş senin kilon yaf :))) ben de bu kadar kilo sorunu edince daha kilolusun die düşünüodum. boyun uzun maşallah, 64 iyi gibi geldi bana.. gerçi benim de şu an iyi ama kilolu ol olma vermek her zaman faydalı! devam et yani...
hangi ara çıktın sen 59'dan 64'e yaaanaptın kız
idrar sorunun da inşallah güzel bir nedendendir)) sıraya seni koymak üzereyim :)))
Sanada iyi haftalar canım tabiki düzenli adet olmanda çok önemli adetlerin düzene girdiğinde hormonlarında normale dönüyor demektir ve kolay hamile kalabilmene işarettir inşallah.iyi haftalar kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim bunaad şükür süzenli adet oıluyorum :)
bicim sana yazmıstım dün ama net gitti yazılar gitti tatıle çıkıyormussun galıba ne güzeel :) bol bol eglen canım 2 ekimde adet olmazsan 3 ekimde test yap bence canım inş bebeişin senınledır :)
A.s hadi bakalım evine kavuşmana az kalmış görüşürüz inşallah.AminnnnnSelam millet.
Bol bol gorusebilecez artik.. Opuyorum hepiniiziii.. Mutlu haftalar olsun bol hamis haberli insallah
.
Sanada iyi haftalar canım tabiki düzenli adet olmanda çok önemli adetlerin düzene girdiğinde hormonlarında normale dönüyor demektir ve kolay hamile kalabilmene işarettir inşallah.
A.s hadi bakalım evine kavuşmana az kalmış görüşürüz inşallah.Aminnnnn
sagol canım inş.dediğin gibidir :) sen naılsın
Öyle canım düzenli adet gören bayanların çoğu hamile kalıyor bence sende yaklaşıyorsunBende iyiyim neolsun işte.Çarşamba eşim ikinci spermiyogram testi yaptırıcak, onun sonucunu, röntgeni doktora göstermesi lazım.Ameliyat olursada bayramdan sonra olayım diyor bakalım hayırlısı olsun.Adetde olmadım test yapıcam hamile olduğumu sanmıyorum kontrol amaçlı yapayım Ona göre tarlusal içicem.Bende durumlar böyle
çok güzel bende devam edicem dr bana folbiol vermişti önce onu bitireyim dedim bende demir eksikliği var sonra da hamileyken almıştım folic plus var ona devam edeyim bu folbiol da folicasit içeriyo aynıdır dimi ?
hayırlı cumALAR KIZLAR
BEN TEKRAR DOKTORA GITTIM BU EMar ıcın PROFOSORUNDEN TUTUNDA GENEL CERRAH BEYIN CERRAHI DAHILIYE PROFOSOR PSKOLOGDAN TUT FALAN FILAN YARIM SANTIM ADENOM DEDILER ICTIGIM BEBEK ICIN ILACLARIN YAPTIGI BULGUSUNA VARILDI ZARARSIZ DEDILER SIVILCE GIBI BISEY DEDILER HICBIR ZARARI OLMAYAN BIRSEY DEDILER HAPLARA ARA VERINCE GECICEK BISEY DEDILER AMA GELDE BUNU BENIM KAFAMA ANLATIN ISTE KAFAMDAN ATAMADIM 15 GUNDUR NERDEYSE NEYSE NET BANA YASAK CANLARIM KOCAM SAKLIYOR BILGISAYARI AMA BEN BULDUM GIRIP SIZLERE SOYLEMEK ISTEDIM GENE MERAK EDERSNIZ DIYE COK OPTUM HEPINIZI BEBEK ICIN ARA VERDIK BIZDE SENE BASINDA TÜP BEBEK YAPILICAK DIREK ALLAH NASIP EDERSE TABİ ÇOK OPTUMMM
Genelde hamile kalmadan önce bebek düşündüğünde folic asit veriyorlar.Ama ben şuan tedaviye geçtim sayılır folic asit felan vermediler.Verirlermi ileride acaba:44:
Arkadaşlar kandan test yaptırdık negatif çıktı. Yaa 4 tane yumurtadan biri tutmaz mı? Çook umutluydum halbuki. Doktorumda büyük olasılıkla biri tutar dedi. Ama sonuç hüsran. Bu doktorlar gerçekten %20 tedavi, %80 umut satıyolar. Ama ben ümidimi yitirmedim yinede umutluyum. İnşallah bu ay tutar. Yİne gidicez bakalım. Allahım artık bir armağan bizim evlerimize de nasip etsin. Bebişlerimizi kucağımıza alalım hayırlısıyla. O yüce duyguyu rabbim bizlerede tattırsın.
Aminn gyamancım.çok takmıyorum artık doğum şeklimi alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıycaz sezeryan hayırlıysa zaten ondan kaçış yok.evet dediğin gibi doktorlar sezeryanı nedense pek seviyorlar.şimdi hafifsindir.hamileliğin tadını çıkar son ayda çok ağırlaşıyormuş insan inan .göbek büyüdükçe hareketlerim çok zorlaştı artık.gece uykusuzluklar başladı.
Selam millet.
.
selamun aleyküm herkese.... bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar bende pkoluluyum 1.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var nolur yardımcı olun. pko hakkında daha yeni bilgi sahibi olmaya başladım.bu sitedeki arkadaşların yorumlarını okuyorum birçoğu almış bebesini eline rabbim tüm olmayanlara da bize de nasip etsin inş.
Bugun kontrolum vardı, herşey yolunda cok sükür 2 tane yumurtam var. Biri 19mm diğeri 20mm. kan tahlili de oldum e2 ye baktılar.Doktorum değerlerin iyi dedi.
Bu gece 12 -1 gibi çatlatma iğnemi yapacağım. Çarşamba günü de öğlen saat 1 gibi 2.aşılamam oluyor inş.hayırlısıyla
Bir de sorum var, ovitrelle var çatlatma iğnesi olarak. Karnımdan mı vurayım,kolumdan mı?:44:
:) maşallah tütütütü hadi bakalım canım hayırlı olsun ınsallah bende ovıtrelle kullandım ben koldan vurduyordum farketmıyormus ısını gormustu yanıo catlamıstı garıbım yumurta catlaK YUMURTAMI ATTIM AMA DOLLENMEDI UHUUUU(( :) guzel haberler beklıyoruz ınsallah senden.
bayadırda yazmıyordum kızlar ama takıpteyım ben adet oldum 22. gunde bıtmesı yakın kılo vermeye calısıyorum hala yenıden metformın kullanmaya basladım bıraz spor yapıyorum yuruyus falan ıdare edıyorum kılo vereyım sonra yapcam sıpayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?