Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Akşamları yaparsın perdeyi çekince görmezlerKoşu bandının yeri değişmiyormu:44:Kulaklıkla müzik dinle ozman zevkli oluyor bak

iyi haftalar kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim bunaad şükür süzenli adet oıluyorum :)

bicim sana yazmıstım dün ama net gitti yazılar gitti tatıle çıkıyormussun galıba ne güzeel :) bol bol eglen canım 2 ekimde adet olmazsan 3 ekimde test yap bence canım inş bebeişin senınledır :)

Selam millet.
Ben yoldayim suan.. Evime donuyorum sonunda..
Bol bol gorusebilecez artik.. Opuyorum hepiniiziii.. Mutlu haftalar olsun bol hamis haberli insallah
.

Allahallah niye hastalansın durup dururken
korkma birşey olmaz
emmeler bebek güçlendikçe düzene girecek şu an küçük olduğu için yavaş emer
benimki de tam düzene girmedi ama en azından ne sebeple ağladığını anlayabiliyorum artık

kızlar slm karabatak gıbıyım dımı bı gorunup kayboluyorum soyle bı sayfalara baktımda cogu arkadas hamıle kalmıs bebegını kucagına bıle almıslar herkezın hayırlı olsun bebeklerı.bızım 2 dısımız cıktı ustlerde yolda gercekten zormus bu donem coksukur ates olmadı ama ıshalden poposu pısık oldu bebısımın ne gecırırkı acaba?

valla bir hafta tatıl yaptım 4kılo ladım malesef canım ama vercem azımlıyım :) adet oldum cnaım malesef :) sıraya benı koy kızz nolurr :) ben eskilerdenim burda :)

Sanada iyi haftalar canım tabiki düzenli adet olmanda çok önemli adetlerin düzene girdiğinde hormonlarında normale dönüyor demektir ve kolay hamile kalabilmene işarettir inşallah.

Selam millet.
Bol bol gorusebilecez artik.. Opuyorum hepiniiziii.. Mutlu haftalar olsun bol hamis haberli insallah
.
A.s hadi bakalım evine kavuşmana az kalmış görüşürüz inşallah.Aminnnnn

selamun aleyküm herkese.... bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar bende pkoluluyum 1.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var nolur yardımcı olun. pko hakkında daha yeni bilgi sahibi olmaya başladım.bu sitedeki arkadaşların yorumlarını okuyorum birçoğu almış bebesini eline rabbim tüm olmayanlara da bize de nasip etsin inş.

sagol canım inş.dediğin gibidir :) sen naılsın

sagol canım inş.dediğin gibidir :) sen naılsın

Öyle canım düzenli adet gören bayanların çoğu hamile kalıyor bence sende yaklaşıyorsun Bende iyiyim neolsun işte.Çarşamba eşim ikinci spermiyogram testi yaptırıcak, onun sonucunu, röntgeni doktora göstermesi lazım.Ameliyat olursada bayramdan sonra olayım diyor bakalım hayırlısı olsun.Adetde olmadım test yapıcam hamile olduğumu sanmıyorum kontrol amaçlı yapayımOna göre tarlusal içicem.Bende durumlar böyle

analdım cnaım inş. adetin gelmezde bebişin sana bayram hediyesi gelir :)

çok güzel bende devam edicem dr bana folbiol vermişti önce onu bitireyim dedim bende demir eksikliği var sonra da hamileyken almıştım folic plus var ona devam edeyim bu folbiol da folicasit içeriyo aynıdır dimi ?

evet aynıdır ben 3 ay içtim sonrada demir ilacına başladım doğuma kadar iç dedi doktorum..benimde demir eksikliğim çok var yani canım öyle bi toprak çekiyoki ama yiyemiyorum kokuu falan çok değişik bir şey şu an bile düşününce bi değişik oluyorum

canımm benim ya herşeyde bir hayır vardır üzülme Allahın izni ile herşey düzelecek Rabbim sana sabır versin

Genelde hamile kalmadan önce bebek düşündüğünde folic asit veriyorlar.Ama ben şuan tedaviye geçtim sayılır folic asit felan vermediler.Verirlermi ileride acaba:44:

tedaviye başladıysan doktorun verecektir vermese sen bi söyle folik asit istiyorum diye hem hiçbi zararı yok aksine..bana hemen vermişti

canım olabilir tutmayabilir moralini bozma ben 6 defa klomen kullandım hiçbirinde tutmdı
hepsindede 2 yumurtm oluşuyordu hatta çatlıyodu bile olmayınca olmuyo işte
klomeni kestiğim ay gebe kaldım buda kısmet diyelimmi :)
sende kafana takma taktıkça olmaz sitres yapma sakın rahat ol

Bugun kontrolum vardı, herşey yolunda cok sükür 2 tane yumurtam var. Biri 19mm diğeri 20mm. kan tahlili de oldum e2 ye baktılar.Doktorum değerlerin iyi dedi.
Bu gece 12 -1 gibi çatlatma iğnemi yapacağım. Çarşamba günü de öğlen saat 1 gibi 2.aşılamam oluyor inş.hayırlısıyla
Bir de sorum var, ovitrelle var çatlatma iğnesi olarak. Karnımdan mı vurayım,kolumdan mı?:44:

evet cnm takmamak lazım o an geldiği zaman ne olacağı belli olmuyor normal diye gidiyorsun sezeryan oluyor yada tam tersi önemli olan sağlıkla doğurman inşallah. ben valla şimdiden uyku düzenim bozuldu kaç kez kalıyorum wc ye sonunda da uykum kaçıyor ama göbek olayı tabi daha zor haraketler zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.

Selam millet.
.

Hayırlı yolculuklar hayatım.

Çok geçmiş olsun cnm. Eğer pkoluysan bence tek ilacın metformin yani şeker hapı onu araştır hatta doktoruna sorabilirsin ben onun sayesinde hamile kaldım. Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah cnm...

:) maşallah tütütütü hadi bakalım canım hayırlı olsun ınsallah bende ovıtrelle kullandım ben koldan vurduyordum farketmıyormus ısını gormustu yanıo catlamıstı garıbım yumurta catlaK YUMURTAMI ATTIM AMA DOLLENMEDI UHUUUU (( :) guzel haberler beklıyoruz ınsallah senden.

bayadırda yazmıyordum kızlar ama takıpteyım ben adet oldum 22. gunde bıtmesı yakın kılo vermeye calısıyorum hala yenıden metformın kullanmaya basladım bıraz spor yapıyorum yuruyus falan ıdare edıyorum kılo vereyım sonra yapcam sıpayı

Sağol canımmm
koldan kıme vurdurcam kı gece 1'de:44: Eczaneye mı gıtsem? Eşime vur desem, ödü kopar öyle şeyden. inş. güzel haberler verırım Ekimin ortasından sonra bellı olur.
kış gırmeden yap yürüyüşünü de, eger dışarda yapıyorsan soğukta zor olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…