Sağol canımmm
koldan kıme vurdurcam kı gece 1'de:44: Eczaneye mı gıtsem? Eşime vur desem, ödü kopar öyle şeyden. inş. güzel haberler verırım Ekimin ortasından sonra bellı olur.
kış gırmeden yap yürüyüşünü de, eger dışarda yapıyorsan soğukta zor olur.
canım bırsey olmaz kendın vurabılırsın benımde esım pımpırıklı dıye gıttım hastanede vurdurdum ama hıcgerek yok kolonya ıle temızle gobegınden kendın vur nette bulurseun seker ıgnesı yapanların vıdeosunu bul seyret aynen yap ama yok ıcınız rahat etmeyecekse eczane olur acıle gıdıp ordada vurdurabılırsın enjeksıyon dersen bekletmeden hemen yapıyorlar.
haftasonları dısarda gezıyoruz esımle hafta ıcı genelde stepper yapıyorum evde amaann yapıyoruz ıste kızz 4 haftada 4 kg verdım gıbı ıdare ederım yanı yavas yavas
O zaman ben en iyi bildiğim yolu; karnımdan yapmayı deneyim.gece vaktı dışarılarda aranmayalım, sağı solu
yavas ama emin adınlarla ılerlıyorsun bakıyorum da
Akşamları yaparsın perdeyi çekince görmezlerKoşu bandının yeri değişmiyormu:44:Kulaklıkla müzik dinle ozman zevkli oluyor bak
yine kırmızı kartı yedim bu akşam
yine kırmızı kartı yedim bu akşam
hayırlısı olsun canım .. şimdi daha güzel bir süreç başlıyor öyle düşün hergün bı adım daha yaklaşıyorsun mucizene bugünden itibaren... her aklıma geldiğinizde dua ediyorum sizlere.. sakin olmaya çalışın stres yapmayın prolaktin yükselir bebiş tutunamaz...
Kızlar size de danışayım:
çarşamba 2.aşılamamı olacağım inş.bir sorun cıkmazsa.
çarşamba evde dınlenırım de perşembe tüm gun okuldayım 8'den 4'e kadar.Acaba o gun de rapor alıp dinlensem yatsam mı yoksa işe gideyım mı?:44:
Karar veremedım, nöbetçıyım o gun bır de.Tüm gun ayakta, nasıl olur kı?
Ne yapayım?
Aynen canım ayne.tavsiyelerine uyucam canım. sen iyisin dimi. İyileşebildin mi? iyi bak bebişe. çok zor buluyoruz zaten onları.
iyiyim canım çok şükür.. çok zor bulmak ne kelime resmen mucize yaşıyoruz.. inşallah bu ilk aşılamanda tutar canım sana da çektirir bebişin :) Allaha o kadar dua ettim kı dedim 9 ay yataktan kalkamasam ağzıma bi yudum su götüremezsem bile bırgün of demicem şimdi hep aklıma geliyor buna şükür diyorum... doktorların her olumsuz sözlerine aldırma sakın... bana dediler bebek olmaz olsa tutunmaz düşer falan flan pkodan dolayı ama 10 haftalık oldum henüz öyle bır tehlike geçirmedim...hiç birseyi kafana takma sadece bebeğine inan.. aşılama yapıldıktan sonra bebeğinin seninle olduğunu düşün...
Aynen arkaşım ya. bari umutlandırmayın gelin zamanındaşimdi aşılama sürecimiz başlıyor bakalım. vatana millete hayırlı olsun.
iyiyim canım çok şükür.. çok zor bulmak ne kelime resmen mucize yaşıyoruz.. inşallah bu ilk aşılamanda tutar canım sana da çektirir bebişin :) Allaha o kadar dua ettim kı dedim 9 ay yataktan kalkamasam ağzıma bi yudum su götüremezsem bile bırgün of demicem şimdi hep aklıma geliyor buna şükür diyorum... doktorların her olumsuz sözlerine aldırma sakın... bana dediler bebek olmaz olsa tutunmaz düşer falan flan pkodan dolayı ama 10 haftalık oldum henüz öyle bır tehlike geçirmedim...hiç birseyi kafana takma sadece bebeğine inan.. aşılama yapıldıktan sonra bebeğinin seninle olduğunu düşün...
inşallah sperm testi iyi çıkar canım sperm güçlendirici şeyler tüketiyormu beslenmeye dikkat edin.dukan diyeti çok zor bir diyet canım Allah kolaylık verisn çok da zorlama kendini haırlıyormusun bir arkadaş 100 kiloyla filan hamile kalmıştı.tabiki kilo hiç hoş bir şey değil en önemlisi kendimizi iyi hissetmemiz için önemli.sen çok dikkat eden bir insansın zaten umarım bebişin seni hiç bekletmez tüp bebeğe filan gerek kalmaz.en ummadığın anda gelir bebişin.İyi olmana sevindim canım.Çogu gitmiş azı kalmış hayırlısıyla bebeğine kavuşacağın günde gelir inşallah.Eşim yeniden sperm testi yaptırıcak onuda gösterecek doktora.Artık ameliyat derse bayramdan sonra düşünüyor olmayı. Bende metformin prolaktin için ilaç kullanıyorum.Onun dışında dukan diyetine başladım ama ilk 7 gün saf protein tüketecektim ve son günlerde midemde bulantı oldu sürekli saf protein dokundu sanırım bana.Oyüzden normal diyet yapıcam ve spor yapıyorum.Onun dışında eşim ameliyat olsaydı hayırlısıyla artık aşılamamı olur tüp bebekmi olur bilemicem
merhaba canım çok iyi yapmışsın buraya yazmakla bende buraya üye olduktan sonra yalnız olmadığımı hissettim her yazılanda her konuşmada bir şeyler buldum , bizi aynı şeyleri yaşayan birbirimizden başka kimse iyi anlamıyor.bak burda birçoğumuz hamile kaldık takvimleirmizden anlarsın. hemde hi umut etmediğimiz zamanda kimi arkadaş tüp bebek düşünürken geldi bebekleri.umut her zaman var canım psikoloji çok önemli.inşallah Allah gönlüne göre versin.bizler sana umut olalım.selamun aleyküm herkese.... bu siteye yeni üye oldum arkadaşlar bende pkoluluyum 1.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var nolur yardımcı olun. pko hakkında daha yeni bilgi sahibi olmaya başladım.bu sitedeki arkadaşların yorumlarını okuyorum birçoğu almış bebesini eline rabbim tüm olmayanlara da bize de nasip etsin inş.
hayırlı olsun canım inşallah bekletmez seni bebişin. aşılamadan sonra gerek duymuyorlar yatışa. en fazla yarım saat sonra doktor kaldırıyor.doktoruna sor istersen.Kızlar size de danışayım:
çarşamba 2.aşılamamı olacağım inş.bir sorun cıkmazsa.
çarşamba evde dınlenırım de perşembe tüm gun okuldayım 8'den 4'e kadar.Acaba o gun de rapor alıp dinlensem yatsam mı yoksa işe gideyım mı?:44:
Karar veremedım, nöbetçıyım o gun bır de.Tüm gun ayakta, nasıl olur kı?
Ne yapayım?
cok dogru dedin sedacan, ben de bekledim bekledim 12 gün gecti anca geldiamaaannn neyse, geldiler ya daha fazla gecmeden..
hayirli olsun canim, insallah hemencik tutar asilaman.. daha fazla ugrasmana gerek kalmaz.. ben de klomene basliyorum bu dönem.. insallah insallah insallah bu ay umudumuz olur, ekim ayinda ekim yapmis oluruz
Ewt canım. Ne doğru dedin. İşallah bebişlerimiz ekim ayında göbişlerimize ekilirler.ben geçen ay klomen kullandım canım günde 100 mg yeterli gelmedi bana. bu ay günde 150 mg la deniycez.seninde bu ay aşılaman dimi canım.
eeee canim asilama degil de klomen iste, ben elliyle basliyorum, insallah ise yarararkadasimda 50 ise yaramadi cok korkuyorum zaten 2 senedir bekliyorum diyecek sözüm kalmadi... benim bu ay ilk, insallah gerek kalmaz daha fazla kullanmaya, bu ay son olsun diyorum, bebegim gelsin diyorum... her ay dedigim gibi.. bu ay son olsun....
evet aynıdır ben 3 ay içtim sonrada demir ilacına başladım doğuma kadar iç dedi doktorum..benimde demir eksikliğim çok var yani canım öyle bi toprak çekiyoki ama yiyemiyorum kokuu falan çok değişik bir şey şu an bile düşününce bi değişik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?