Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

valla tedaviye başlarken doktor çok kötü konuştu ... büyük olasılıkla olacaklar şöyle dedi yüzde 90 düşük 9ay hastanede yatmak zorunda kalabılırsın gebelik şekeri tansiyon olabılır dedi falan dedi Allaha şükür hiç biri yok suan hele kanamam hiç olmadı ne yerlesme ne de düşük...pko da bunların olabiliyormuş kabul edıyorsan tedaviye başlayalım dediler bende herşeye razıydım zaten ama dediğim gb önce beyinde bitiyor olay hiç birseyim olmayacağına emindim kendimi öyle inandırdım.. pko da bebiş olması zor olsa da tutunması zor normale göre ama inanç var herşeyin üstesinden geliyor

valla tedaviye başlarken doktor çok kötü konuştu ... büyük olasılıkla olacaklar şöyle dedi yüzde 90 düşük 9ay hastanede yatmak zorunda kalabılırsın gebelik şekeri tansiyon olabılır dedi falan dedi Allaha şükür hiç biri yok suan hele kanamam hiç olmadı ne yerlesme ne de düşük...pko da bunların olabiliyormuş kabul edıyorsan tedaviye başlayalım dediler bende herşeye razıydım zaten ama dediğim gb önce beyinde bitiyor olay hiç birseyim olmayacağına emindim kendimi öyle inandırdım.. pko da bebiş olması zor olsa da tutunması zor normale göre ama inanç var herşeyin üstesinden geliyor

Hayırlısı olsun cnm üzülme Rabbim en hayırlı zamanda versin meleğini.

işallah gyaman işallah.şuan senin hamile kaldığın anı hatırladım. sabah uyanır uyanmaz nete girmiştim sen test yaptın mı diye. İşallah bende sizlere bu haberi veririm bu ay.

işallah gyaman işallah.şuan senin hamile kaldığın anı hatırladım. sabah uyanır uyanmaz nete girmiştim sen test yaptın mı diye. İşallah bende sizlere bu haberi veririm bu ay.

aminnnn cnm inşallahhhhh tez zamandaaa gönülden isterim dualarım sizlerle hamişlerin duaları kabul olurmuş inşallah en hayırlı zamanda versin

canım senin dediğin siteye üye olamıyorum aktivasyon msj mailime gelmiyo çünki gereksizlerde yok ayarları filtre ayarlarınıda değiştirdim yinede gelmiyo eşimin adresini verdim onada gelmiyo allah allah ...:44::44:

bende bu siteye yeni üye oldum bende pko liyim 2.5 yıldır ewliyim ve hiç korunmadığımmız halde hamile kalamadım. bir sürü dr. gittim bir sürü ilaç kullandım olamadı olamadı we bu ay adetim kendiliğinden geldi.bayadırda ilaç kullanmıyorum çok normal bir şekilde geldi şükür bende buay bal+tarçın+çörek otu karışımına başladım bugün itibari ile bakalım yanındada hayıt içiyorum hayırlısı herşey allahtan yüce rabbim ne zman derse o zman ama çok umutluyum bebişimin olcağına inanıyorum allahım herkese sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin inş.

Merhaba canım...ben de hala aynı durumdayım...adet olamadım.en son 8 ağustosta olmuştum
Ben gittim doktora gebelik yok.ama söktürücü de vermedi. Ne yapicam bilmiyorum(

Kizlar ben nezaman anne olacagim?
Rabbim ne olur "Ol" de hayirliyla.
Bi tane dizi baslamis kizlar, foxta galiba. Unlu bir jinekolog ama kendi bebegi olmuyor hikaye bu. Kadin "bu hayatta tek istegim anne olmak, bana mucize lazim" diyor. Gozlerim doldu izlerken, esime de caktirmadim.

Etraf hep hamile dolu. Iste arkadaslar bugun bebegi. Karinlarinda hareketlerini anlatiyorlardi, icim ciz etti o an. Yalvardim icimden, imrendim onlara. Kiskanmak degil ama icim acidi iste.

canım benim koy verme kendini olacak sabretmek lazım.. inancını kaybetme bizler mucizelerin sahipleriyiz.. seninde mucizen gelecek ama dogğru zamanı bekliyor.. şöyle düşün sürekli hamile kalıyorsun ama düşüyor (Allah kımseye göstermesin) sen o nasıl bır acı olurdu.. sakin ol Allaha sığın yabbim en güzel zamanda verecek mucizeni

Insallah canim :) Allah razi olsun. Sana da bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah!

Ne bileyim ben bu surecte hassaslastim sanirim. Arkadas ikinciye hamile. Istedigi ay hamile kaliyor. Ikinci de erkek diye aglamis, kiz istiyormus. Icerledim o an. Bi de benim yanimda anlatiyor. Ne fark eder ki ne oldugu? Istedigi an hamile kaliyor bu nadil bi nimet..

Ama ben cok gonulden inaniyorum. Melegim cenette babasiyla bana kavusacagi gunu bekliyor :)

bende senin yaşadıklarının hepsini yaşadım sabretmekten başka birşey gelmiyor elimizden tedavimizi olmak ve sabretmek çok ağladım bazen isyan bile ettim en yakınlarıma bile imrendim bebekleri oldu diye en son imrendiğim zaman arkadaşımın bebeği olmuştu sabaha kadar onla kaldım çok ağladım meğerse o an hamileymişim haberim yoktu bebeği odaya getirdiklerinde tutamadım kendimi attım dışarı çocuk gibi ağladım meğerse hamileymişim dahada bir duygusal oluyor insan hiç ummadığın anda hamile kalıyorsun o yüzden sakın kendini çok fazla strese sokmayın gerçekten kısır insanlar çok az var o yüzden umutsuzluğa kapılmayalım bu iş sadece zamanlama işi Rabbim biliyor en doğru zamanı ve o zaman gönderiyor Allah yardımcın olsun cnm.

Sagol canim Allah razi olsun. Ayni seyleri yasayip sonra hamile kalanlari okuyunca burada nasil umutlaniyorum :) insallah bebegini saglikla kucagina alirsin.
Utaniyorum bazen nasil imreniyorum boyle diye ama elimde degil. Ama gonulden inaniyorum olacak, bebegim gelecek bana. Allah cok buyuk. Sabrediyorum.

tedaviye başladıysan doktorun verecektir vermese sen bi söyle folik asit istiyorum diye hem hiçbi zararı yok aksine..bana hemen vermişti
Tamam canım doktora sorarım.Canımı sıkan bir durum var Ben tsh için sabahları 2 tane hap içiyordum doktor vermişti.Düştü diye 1 tane içdedi. En son tahlilimde çıkmış yine TSH ım buda kilo vermeyi gebe kalmayı engeliyormuş.Ne yapsam ben ya acaba bu hormonumdan dolayımı kiloyu zor veriyorum ben Bu ay fakültede kontrolüm var gidince söyleyeceğim
yine kırmızı kartı yedim bu akşam
Sağlık olsun canım ben daha olmadım.TSH ın kaçlarda Sedacığım benim yükselmiş yine napıcam ben yaİlaç kullnıyordum sabahları 2 tane.Düşmüştü değerim doktor 1 tane iç artık dedi.Eee baktım yine yükselmiş neyapsam bilmiyorum.Benim bu zor kilo vermem sanırım bu Tshdan ne yapayım sence.Fakültede kontrolüm var gidince söyleyim ama hep aynı şeyler ilacı değiştirsin bari

ben de dün aksam yedim ayni karttan canim o kadra da bekledikten sonra.. gecikmeseler bari gelcekleri zaman...

Aynen arkaşım ya. bari umutlandırmayın gelin zamanında şimdi aşılama sürecimiz başlıyor bakalım. vatana millete hayırlı olsun.[/QUOTE]
Olsun spor için değiştir tabiki.Sağlık daha önemli
Eşim keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu.Doktorda varikosel olduğu için bunları kullansada fazla işe yaramaz dedi.Ameliyattan sonra işe yarar demişti.Dukan zor canım evet.Normal diyet yani sebze salata yeşillikte tüketmek istiyorum.Normal diyet yapmak daha mantıklı geliyor banaBana gelince TSH hormonum için ilaç alıyordum ben sabahları 2 tane .Değerim düşünce doktor 1 tane kullan dedi.Ama son hormon tahlilimde TSH ın yükseldiğini gördüm yineNapıcam canım ben ya internetten araştırdım.TSH ın yüksek çıkması tiroitlerin az çalıştığını gösterir buda kilo vermeyi zorlaştırır gebe kalmnızı engeller diyorNapmalıyım sence?Bu ay fakültede kontrolüm var endokrinde söyleyimde ilacı değiştirip dozunumu artırsın Tsh çıkmaması lazımmış benim gebe kalmam için.Belkide büyüzden zor veriyorum ben kiloyu.Bu sorunu nasıl çözebilirim ya bilmiyorum

İnşallah en kısa sürede sende bebeğine kavuşursun.Kolay değil bu yaşadıklarımız.Allah hepimize nasip etsin inşallah

Olsun spor için değiştir tabiki.Sağlık daha önemli

Eşim keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu.Doktorda varikosel olduğu için bunları kullansada fazla işe yaramaz dedi.Ameliyattan sonra işe yarar demişti.Dukan zor canım evet.Normal diyet yani sebze salata yeşillikte tüketmek istiyorum.Normal diyet yapmak daha mantıklı geliyor banaBana gelince TSH hormonum için ilaç alıyordum ben sabahları 2 tane .Değerim düşünce doktor 1 tane kullan dedi.Ama son hormon tahlilimde TSH ın yükseldiğini gördüm yineNapıcam canım ben ya internetten araştırdım.TSH ın yüksek çıkması tiroitlerin az çalıştığını gösterir buda kilo vermeyi zorlaştırır gebe kalmnızı engeller diyorNapmalıyım sence?Bu ay fakültede kontrolüm var endokrinde söyleyimde ilacı değiştirip dozunumu artırsın Tsh çıkmaması lazımmış benim gebe kalmam için.Belkide büyüzden zor veriyorum ben kiloyu.Bu sorunu nasıl çözebilirim ya bilmiyorum

İnşallah en kısa sürede sende bebeğine kavuşursun.Kolay değil bu yaşadıklarımız.Allah hepimize nasip etsin inşallah[/QUOTE]

Canim nasip edecek Rabbin insallah hepimize :) tsh degerin kac cikiyor senin?

Bahar27 nasil becermisim bilmiyorum ama senin yazina cevap verecekken senin yazdiklarini kendi yazim gibi eklemisim. Coook pardon sanirim telefondan yazdigim icin boyle oluyor :)

Çok saol cnm Rabbim sanada nasip etsin hayırlı zamanda. İmrenmek gayet insani bir duygu utanmana gerek yok hepimiz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz sadece sen değilsin. Bu süreçte sabretmekten başka elimizden birşey gelmiyor. Çok gariptir ki ne zaman yeter artık diyip yılma noktasına geliyoruz o zaman bir bakmışız hamileyiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…