yine kırmızı kartı yedim bu akşam
gözünaydin canim, cok sükür sen kurtulmussun, insallah hayirlisiyla kucagina aldiginda da konusuruz seninle.. allah korusun insallah bu saatten sonra da olmaz öyle kötü bir seyama pko da o düsük riski normallere göre daha yüksek dimi???
gözünaydin canim, cok sükür sen kurtulmussun, insallah hayirlisiyla kucagina aldiginda da konusuruz seninle.. allah korusun insallah bu saatten sonra da olmaz öyle kötü bir seyama pko da o düsük riski normallere göre daha yüksek dimi???
Hayırlısı olsun cnm üzülme Rabbim en hayırlı zamanda versin meleğini.
işallah gyaman işallah.şuan senin hamile kaldığın anı hatırladım. sabah uyanır uyanmaz nete girmiştim sen test yaptın mı diye. İşallah bende sizlere bu haberi veririm bu ay.
aminnnn cnm inşallahhhhh tez zamandaaa gönülden isterim dualarım sizlerle hamişlerin duaları kabul olurmuş inşallah en hayırlı zamanda versin
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız
benim adetten hala ses yok :)) gebelik de yok bunun yanı sıra doktora da gidesim yok
ha bir de kocam da yok yurt dışında hepten yalnızım yanii :))
iyi ki sizler ve forum var beni anlayan bir tek sizler varsınız(
Kizlar ben nezaman anne olacagim?
Rabbim ne olur "Ol" de hayirliyla.
Bi tane dizi baslamis kizlar, foxta galiba. Unlu bir jinekolog ama kendi bebegi olmuyor hikaye bu. Kadin "bu hayatta tek istegim anne olmak, bana mucize lazim" diyor. Gozlerim doldu izlerken, esime de caktirmadim.
Etraf hep hamile dolu. Iste arkadaslar bugun bebegi. Karinlarinda hareketlerini anlatiyorlardi, icim ciz etti o an. Yalvardim icimden, imrendim onlara. Kiskanmak degil ama icim acidi iste.
canım benim koy verme kendini olacak sabretmek lazım.. inancını kaybetme bizler mucizelerin sahipleriyiz.. seninde mucizen gelecek ama dogğru zamanı bekliyor.. şöyle düşün sürekli hamile kalıyorsun ama düşüyor (Allah kımseye göstermesin) sen o nasıl bır acı olurdu.. sakin ol Allaha sığın yabbim en güzel zamanda verecek mucizeni
Bi tane dizi baslamis kizlar, foxta galiba. Unlu bir jinekolog ama kendi bebegi olmuyor hikaye bu. Kadin "bu hayatta tek istegim anne olmak, bana mucize lazim" diyor. Gozlerim doldu izlerken, esime de caktirmadim.
Etraf hep hamile dolu. Iste arkadaslar bugun bebegi. Karinlarinda hareketlerini anlatiyorlardi, icim ciz etti o an. Yalvardim icimden, imrendim onlara. Kiskanmak degil ama icim acidi iste.
bende senin yaşadıklarının hepsini yaşadım sabretmekten başka birşey gelmiyor elimizden tedavimizi olmak ve sabretmek çok ağladım bazen isyan bile ettim en yakınlarıma bile imrendim bebekleri oldu diye en son imrendiğim zaman arkadaşımın bebeği olmuştu sabaha kadar onla kaldım çok ağladım meğerse o an hamileymişim haberim yoktu bebeği odaya getirdiklerinde tutamadım kendimi attım dışarı çocuk gibi ağladım meğerse hamileymişim dahada bir duygusal oluyor insan hiç ummadığın anda hamile kalıyorsun o yüzden sakın kendini çok fazla strese sokmayın gerçekten kısır insanlar çok az var o yüzden umutsuzluğa kapılmayalım bu iş sadece zamanlama işi Rabbim biliyor en doğru zamanı ve o zaman gönderiyor Allah yardımcın olsun cnm.
Tamam canım doktora sorarım.Canımı sıkan bir durum var Ben tsh için sabahları 2 tane hap içiyordum doktor vermişti.Düştü diye 1 tane içdedi. En son tahlilimde çıkmış yine TSH ım buda kilo vermeyi gebe kalmayı engeliyormuş.Ne yapsam ben ya acaba bu hormonumdan dolayımı kiloyu zor veriyorum bentedaviye başladıysan doktorun verecektir vermese sen bi söyle folik asit istiyorum diye hem hiçbi zararı yok aksine..bana hemen vermişti
Sağlık olsun canım ben daha olmadım.TSH ın kaçlarda Sedacığım benim yükselmiş yine napıcam ben yayine kırmızı kartı yedim bu akşam
esyalarin yerini degistirmeden önce durdugu köse iyiydi canim aynen de dedigin gibi yapiyordum ,müzikle ya da filmle birlikte yapiyrdum zevkli oluyordu, ama esyalarin yeri degisince, bir de dolap gelince kalan tek yer cam önü oldu... neyse, yapariz bi ara
ben de dün aksam yedim ayni karttan canimo kadra da bekledikten sonra.. gecikmeseler bari gelcekleri zaman...
ben de dün aksam yedim ayni karttan canimo kadra da bekledikten sonra.. gecikmeseler bari gelcekleri zaman...
Eşim keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu.Doktorda varikosel olduğu için bunları kullansada fazla işe yaramaz dedi.Ameliyattan sonra işe yarar demişti.Dukan zor canım evet.Normal diyet yani sebze salata yeşillikte tüketmek istiyorum.Normal diyet yapmak daha mantıklı geliyor banainşallah sperm testi iyi çıkar canım sperm güçlendirici şeyler tüketiyormu beslenmeye dikkat edin.dukan diyeti çok zor bir diyet canım Allah kolaylık verisn çok da zorlama kendini haırlıyormusun bir arkadaş 100 kiloyla filan hamile kalmıştı.tabiki kilo hiç hoş bir şey değil en önemlisi kendimizi iyi hissetmemiz için önemli.sen çok dikkat eden bir insansın zaten umarım bebişin seni hiç bekletmez tüp bebeğe filan gerek kalmaz.en ummadığın anda gelir bebişin.
merhaba canım çok iyi yapmışsın buraya yazmakla bende buraya üye olduktan sonra yalnız olmadığımı hissettim her yazılanda her konuşmada bir şeyler buldum , bizi aynı şeyleri yaşayan birbirimizden başka kimse iyi anlamıyor.bak burda birçoğumuz hamile kaldık takvimleirmizden anlarsın. hemde hi umut etmediğimiz zamanda kimi arkadaş tüp bebek düşünürken geldi bebekleri.umut her zaman var canım psikoloji çok önemli.inşallah Allah gönlüne göre versin.bizler sana umut olalım.
hayırlı olsun canım inşallah bekletmez seni bebişin. aşılamadan sonra gerek duymuyorlar yatışa. en fazla yarım saat sonra doktor kaldırıyor.doktoruna sor istersen.
Olsun spor için değiştir tabiki.Sağlık daha önemliTamam canım doktora sorarım.Canımı sıkan bir durum var Ben tsh için sabahları 2 tane hap içiyordum doktor vermişti.Düştü diye 1 tane içdedi. En son tahlilimde çıkmış yine TSH ım buda kilo vermeyi gebe kalmayı engeliyormuş.Ne yapsam ben ya acaba bu hormonumdan dolayımı kiloyu zor veriyorum benBu ay fakültede kontrolüm var gidince söyleyeceğim
Sağlık olsun canım ben daha olmadım.TSH ın kaçlarda Sedacığım benim yükselmiş yine napıcam ben yaİlaç kullnıyordum sabahları 2 tane.Düşmüştü değerim doktor 1 tane iç artık dedi.Eee baktım yine yükselmiş neyapsam bilmiyorum.Benim bu zor kilo vermem sanırım bu Tshdan ne yapayım sence.Fakültede kontrolüm var gidince söyleyim ama hep aynı şeyler ilacı değiştirsin bari
Aynen arkaşım ya. bari umutlandırmayın gelin zamanındaşimdi aşılama sürecimiz başlıyor bakalım. vatana millete hayırlı olsun.
Sagol canim Allah razi olsun. Ayni seyleri yasayip sonra hamile kalanlari okuyunca burada nasil umutlaniyorum :) insallah bebegini saglikla kucagina alirsin.
Utaniyorum bazen nasil imreniyorum boyle diye ama elimde degil. Ama gonulden inaniyorum olacak, bebegim gelecek bana. Allah cok buyuk. Sabrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?