ben kimse deelmiyim he
kızlar bildiğiniz üzre ben metaformin ve vitamin kullanıyorum bide adetin 5. gunu klomene baslanıcak ya ama gelmıycek beklenen reglm bundan eminim su sökturucülerdenmi kullansam bende gecen ay 27snde olmustum kac gun bekleyim adetin gecmesini.oof ya bian önce başlamak istiyorum klomene
saçmalama daha ayın 27si bile olmadı canımcım azcık sabırr ben ay sonuna kadar bekle derim gelmezse al farlutal kullan..
hoşgldin bacıım.....
hoşbuldukk canımmmmm başka bii topikte bi arkidaşhamişş kalmışşş ayy nasıl sevindiimmm tedavi sonuç vermişş hiiii Allahımmmmm
ya reyyan gelmick ama emiinim yani hem bi 15 gun daha bekleyemem valla çatlarım
kimmiş duruşahmı
yok canım pozer.o topiktede bu ay çok hamiş kalan olduu bir gün bizde buranın hamişleri olacağızzz
inşallah canım yaa ben eşimle bile konuşmuyorum ona bellide etmiyorum ama bu bebiş olayıyla sıyırcam yakında kafayı ağrı kesici bile içmem nrmalde bu olayda hapları şeker gibi yutuyorum.bukadar emeğin karşılığını alalım hepimiz.
ben eşimin kafasını yiyorum valla zavallıcık hem kızıyo hem napsın hasta diodur içinden.bende öle daha biraz önce eski patronumla konuştum bayan oda sen dior kafayımı yedin bu çocuk işi psikolojiye çok bağlı sen böle yaparsan hiç gelmez dior yarın hemen atla bana gel didi hihi yarın yokum.çok takıyoruz yaa sankim gizli isyan yapıyos
gezin tabi yaa bende alsancağa gittim bugünde biraz açıldım valla.. bide puzzle aldım 2000 lik onla uğraşcam..izmirde olan arkadaşlar varmı kii burda
puzzle ii fikir yaa bak hiç aklıma gelmedi ama ben ondanda sıkılırım bu gidişteizmirliler var ama çalışıyolar sanırım biricik sardunya izmirliydi az gidem mutfamı topluyam bu gün hiç bakmadım oraya
bak tabi kokcak ev bu gidişle sabah akşam nete takıla takıla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?