Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar merhaba ben az evvel adet oldum ve bu duruma çok sevindim
çok uzun zamandır ilk defa çok gecikmedi
yani adet başlangıcımdan itibaren 37 gün geçti ve ben adet oldum
sanırım 2 aydır içtiğim hayıt kapsülü işe yaradı çok sevindim valla
ben bu ay hormonlarıma baktırcam acaba yarın baktırsam çok mu erken olur
yarım saat evvel geldi kanamam :111:

bu akşam eşimle çok ciddi oturdum konuştum herkonuyu oda bıktı bu gelgitlerimden en son yemin etmiştim gitmiycem diye ama sonuçta sağlığım.tmm dedi seni haftaya ne olursa olsun ben getiricem.size bişey sorucam acıbademe gitmeyi düşünüyorum yada medical park fatihe hangine gidim yoksam yazı tura atıcam

kızlar bildiğiniz üzre ben metaformin ve vitamin kullanıyorum bide adetin 5. gunu klomene baslanıcak ya ama gelmıycek beklenen reglm bundan eminim su sökturucülerdenmi kullansam bende gecen ay 27snde olmustum kac gun bekleyim adetin gecmesini.oof ya bian önce başlamak istiyorum klomene

saçmalama daha ayın 27si bile olmadı canımcım azcık sabırr ben ay sonuna kadar bekle derim gelmezse al farlutal kullan..

varya bilgisayardan yazmak başka oluomuş buraya:) hep telden baglanıodum.siz şak şak yazıodunuz tabe

ya reyyan gelmick ama emiinim yani hem bi 15 gun daha bekleyemem valla çatlarım

çatlama sabırlı ol hem sağlıklı değildir normal döngüden daha erken planlıyorsun sen adet olmayı ee o zaman klomen ne işe yarıycak ters döngüye herşey yerinde zamanında olsunki güzel sonuçlar alasın bebeğim

yok canım pozer.o topiktede bu ay çok hamiş kalan olduu bir gün bizde buranın hamişleri olacağızzz

inşallah canım yaa ben eşimle bile konuşmuyorum ona bellide etmiyorum ama bu bebiş olayıyla sıyırcam yakında kafayı ağrı kesici bile içmem nrmalde bu olayda hapları şeker gibi yutuyorum.bukadar emeğin karşılığını alalım hepimiz.

ben eşimin kafasını yiyorum valla zavallıcık hem kızıyo hem napsın hasta diodur içinden.bende öle daha biraz önce eski patronumla konuştum bayan oda sen dior kafayımı yedin bu çocuk işi psikolojiye çok bağlı sen böle yaparsan hiç gelmez dior yarın hemen atla bana gel didi hihi yarın yokum.çok takıyoruz yaa sankim gizli isyan yapıyos

gezin tabi yaa bende alsancağa gittim bugünde biraz açıldım valla.. bide puzzle aldım 2000 lik onla uğraşcam..izmirde olan arkadaşlar varmı kii burda

gezin tabi yaa bende alsancağa gittim bugünde biraz açıldım valla.. bide puzzle aldım 2000 lik onla uğraşcam..izmirde olan arkadaşlar varmı kii burda

puzzle ii fikir yaa bak hiç aklıma gelmedi ama ben ondanda sıkılırım bu gidişteizmirliler var ama çalışıyolar sanırım biricik sardunya izmirliydi az gidem mutfamı topluyam bu gün hiç bakmadım oraya

puzzle ii fikir yaa bak hiç aklıma gelmedi ama ben ondanda sıkılırım bu gidişteizmirliler var ama çalışıyolar sanırım biricik sardunya izmirliydi az gidem mutfamı topluyam bu gün hiç bakmadım oraya

bak tabi kokcak ev bu gidişle sabah akşam nete takıla takıla:)

bak tabi kokcak ev bu gidişle sabah akşam nete takıla takıla:)

yokk anammm Allah korusun o kadarda değil gene buraya çok takılıyorum ama evimi hergünn silerim her allahın günü babane kızar bana hergün neresi pisleniyo die ama oturduğum yerde çok sobalı ev var benimde gözümü açtığımda ilk yaptığım iş bütünn pencereleri açmak e haliyle is oluyor.mecburrr

bu arada bi sağlıklı yumurtaya baktım bi bizim sendromumuzun olduğu yumurtaya arada ne kadar farkk varrr offff eşimede gösterdim diyoki bana seninde cam gibi olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…