Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

banada doktor kalbimden dolayı hergun bebe aspırını ıcmemı onermıstı ama ben ıhmal etmıstımsımdı pko ıcın hergun ıcıyım bari...

kızlar ben şimdilik kaçtım, eve gitmem lazım...sizlerle konuşurken ne işler hallettimm oohhooo, yorucu ama keyifli bir gündü..evden yine bakarım sizlere....

aspirin içmiyordum ben kızlarr hemen şuanda başladım aspirine yuttum bilee

konu kayınvalideler
bizde ilk zamanlar çok problemler yaşadık ama şimdi iyiyiz maşallahh
ilk zamanlar herşeyime karışıyordu kırılıyordum üzülüyordum ağlıyordum çok eşimlede tartışıyoduk ama bir kere herkesı karşıma aldım benim hiçbir şeyime hiç bir konuda karışmayın falan dedim
ondan sonra karışmıyor gayet iyiyiz şuanda kayınvalidemide kayınpederimide çok severim ki kayınpederimi de beni hiç kırmaz bana özel balık yapar yavrum demeden laf söylemez çok seviyorum onu ... babamı kaybedince Allah onu verdi bana sanki..

Son düzenleme:
canım sen sevgili kayınvalideciğinle nasıl gecınıyorsun senin meleğin ne durumda :96:

destan olur ama sölim benimkidaha nişanlıyken bir yiycezz dedi altlı üstlü olcaz ya borçlarınız bitene kadar bir yeriz dedi neyse bişey demedik tmm dedim geçen sene ama ben neler çektim ha bu yemeği yerlermiha şunu severlermi bide çok acayipbi aile birinin yediğini biri yemiyor bi akşamda vallahi 5 çeşit yemek oluyordu.kaynanam çalıştıgı için müthiş bi beklenti içindeydi bende saf garibim ne bekliyosa yapıyodum hem kendi evimi hem onun evini hemde o zaman kaynım bekardı onun dairesini temizliyordum karşıdaki komşular bile bana acıyıp kenara çekip kızım sen bi bakıyoz yukarki camı sliyon bi bakıyoz aşayı bi kendininkini bebeğini yapta kutul çekil kenarına diyorlardı.evliliğimn 2.günü bileziklerimn hepsini aldılar borç var die mobilyamızı zaten eşim ödedi.bende zaten onlar alındı die bi soğukluk vardı ama içimden dedimki hep 9 ay sonra şu kaynımda evlensin bi görelim neler yapıyorlar benim gibimi davranıyorlar.1 sene hep sustum herşeye amenna dedim işte kaynımın alışveriş zamanları geldii benim sigortalar düzelmemesiye attı.en iyi mobilyalar(ben mobilyamı mecbur bıraktıkları yerden aldım)en iyi tüller(tüllerimde valla 150 liralık o enn eski zaman tülleri)en iyi gelinlik(gelinliğimi sinirden 5 dkda ilk giydiğimi aldım çünkü dedilerki paramız yok)alındı ona mobilyası takır takır ödeniyor şu an kaynanam tarafından araba aldı onun kredisiödeniyor benim saf kocamda kendi kendine ev kurdu.bileziklerine hiç dokunulmadı.bişey olsa o bilmez o etmez sen yapıver havası var.inanın ne mobilyada ne şunda ne bunda gözüm var iki kanepem olsaydıda tek başıma yalnız bi yerde olaydım.bu haksızlıklara canım yanıyor başka bişeydeğil.ben kaynımın her alışverişinde hüngür hüngür ağladım neden dedim ben dul kadınmıydım hiç bi isteğim olmadı eşimde garibim oda çok kızdı madem bu kadar durumunuz vardı ne diye bu kızı bu kadar hırpaladınız.şimdide öyle bi iş beklesin kaynanam hemen bana işittirir ama ben artık çoğunu duymuyorum banane yaa ohh hem her borcu ödenecek hem ayrı yiycek hem keyfü ala bu arada eşimin babanesi kışları gelir garibim 3 ay kalır kaynanamın yeri yok die benimde fazla odam yok die dediler kalsın eltim için orda dünyayı yıktı istemem diye ulan insan azcık utanır onca şeye bedavadan sahip oldun.ben aldım babaneyi bende yatıyor salonumun ortasında açtım koca yatagı elbet herkez yaşlanacak elbet bir hesap günü var.ben beddua etmiyorum ama hakkıma girenler elbet hesap verecek

Kızlaar nbrsınız?kaynanalar konusuluo hmm..dedıkoducu gelınler sızııı!ben kayınvalıdeme bayılıyorum valla bıtanem o benım hatta su pko olayında tek destekcım cook sevıyorum onu. Kızlar lazerden cıktım sımdı pkonun hedıyesı tuylerden kısmen kurtuldum..

ne güzel en büyük hayalimdi böyle olmak çok uğraştım ama beni kızı gibi göremedi malesef

çok zor canım yaa haksızlık benım en sınır oldugum sey ıyıkı eltım yok hıc bırzamanda olmucak ama emınım problem yaşardık olsaydı ...

Allah sabır versin durumun çok zor ben duramazdım herhalde laf sokar sokar yapardım yapacağımı öbür gelin babaneyi almadı falan diyee

Allah çilelerinin karşılığını verir umarım canım

çok dayanıklıymısın canım gercekten kımse dayanamazdı senın yerınde olsaydı benımde 2 ay sonra altınlarımın bır kısmı alındı araba alınacak dıye bıze sırketten aldılar esımın sırketı var neyse araba alındıda ıcım sogudu ama gercekten sende benden farksızmısın hatta senın yükün daha agır Allah yardımcın olsun canım benım inşallah ıkımızınde bebegı olurda bıraz elımızı ayagımızı cekerız kaynanalardan ben istemediğim gün görmem ama senın o sansın yok işte o kötü ama benimde kaynanam dul senın kayınbaban var size şikayet edemıyordur yalnızım gelip gıtmıyorsunuz dıye ınan boyle demesı bıle cok üzüyor..

acıların kadını reyyan saka yapıorum tabıkı.ama bak enazından uzaklasmayı basarmısın takma kımseyı emı stres yok bak ona gore sonra hormonlarımız ucuoo

oyy gidi güzelim laf soksan ne ben diyorumki bana nie böle böle yaptınız arada 9 10 ay var ya diyolarki o zaman herşey daha pahalıydı dedim çocukmu kandırıyosunuzz yaa kaldıki gittiniz daha pahalılarınız aldnız kaldıki benim eşim ödedi madem mobilyayi niye zorla kolumuzdan tutup burdan alıcaksınız dedim ne oldu diye çıkışıyo olmadımı düğünün yaşamıyonmu diyo bende en son 3 ay önce çok büyük bişey yaşadım bana o kadar bağırdıki dedim seni sadece Rabbime havale ediyorum. o günden beride tek bir kelime yorum yapmıyorum hiç bişeye oda anlıyor soğuduğumu ve düzeleyim diye bin bir türlü yol deniyor ama iş işten geçti o laflarr o gece hiii hayatımda asla unutamam kapıdaa hıçkırarak saatlerce ağladıımı evime çıksam eşim annesine gidip bağarak naptın die çıktım onlardan kapıya o kapıya çöküşümm asla unutamamm.Allahh gelnlerini sahiplenmeyen ve bu denli üzenleriii kendisiii cezalandırsınn

hey gidi etmiyordur şikayet 1 gün görmese gelebildin iyi diyor

şeytan kadınn şu kafa yok mu sanki evlatlıklarına yapıolar kendi evlatlarıı ben bir kayınvalıde olursam var ya sürekli çimdiklicem kendimi sakın yanlış kelime kullanma kırma üzmee diyee yazık yaaa neler yaşanıyo neler çekiliyoo neler duyuyoruz bir damla gelinciklerden hiç Allah korkusu yok mu insanlarda ama canım şunu unutma sen Allah rızası için yap ama ne kadar iyilik yaparsan yap hep daha fazlası isteniyor ve iyilik değil görevin haline geliyor Allah sabır versinn Allah korkusu sarsın içini valla geri adım atma mesafe koy kayınvalıdenle arana öle davranana mesafeyi koycaksınnn canım sen üzülürsün yoksa...

bimiyorum hep dua halindeyim bekarken işte bu kadarkötüde değildi bu pkom evlenince azdı gitti demekki stresten diyorum.şimdi asıl diğeri hamile kaldı gene bana bakılıyor her işte bende hastayım diyorum napayım.Rabbimden 2 dileğim var burdan çıkmakk ve bir evlat sahibi olup onu hayırlı Allah yolunda yetiştirmek

amin canım inşallah en kısa zamanda...

kaynanamda kendı kaynanasından cekmıs dıyorkı nıye cagırıyorsa yıne dıyor kendı kaynanasına kendıde bıze aynısını yapıyor Allaha havale edıyorum reyyan senin tek dezavantajın aynı apartmanda olman canım ilk işin cocuktan ziyade ordan tasınman stresten uzak oldugun andada bebegın gelır belkı Allah vermıyor sımdı cocuk olunca daha cok strese gıreceksın o apartmandan hıc ayrılamayacaksın belki cocugunuda kafanın daha rahat oldugu yerde büyütürsün inşallah kaynanandan uzakta. hem buyuk babanne nıye sende kalıyorkı ya sende yatarsa tabi eşinle ilişkinde sorunlu olur iyice kızmaya basladım sımdı buyuk babanneyı bır sekılde uzaklastır evınden canım bunu kötü yolla degıl ıyı yolla dene onada yazık tabi ama seninde evliliğin önemli bir yerde vajıyıde yenı yenmısın hem aranız dahada sogumadan yatak odanıza özen gösterin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…