Yandakı komsumunda 10 aylık bebegı var cok tatlı pek ıclı dıslı deilz ama sımdı sesı gelıo bıcır bıcır velet ıcım cız ettı bıan bende ıstıoooom. Bak guluo esek(bızım duvarlarda kagıt gıbı be):)
bende bir dahaki reglimden sonra çekricem..kesin....işimi garantiye alıyım
nıe en bastan buna bakmazkı drlar cok paracılar bazıları benım gıttım dr esımın gorumcemın dogumllarını yapmıs ama yıne aynı oda ılac verdı postaladı yanı takıbe baslamadan buay fılmımı cektırsem acep
aynen benim komşumun da 3 aylık var bebişi....o da geceleri çok ağlıyo...kız da herseferinde özür diliyo bende: eeee bu işler sırayla diyorum, gün gelicek bizimki ağlıycak diyorum....içimden ama hadi bakalım, senin oğlan ilk okula başlayana kadar olur diye dalgamı da geçiyom kendimle...
gec olsunlarda saglıklı olsun ben beklerım onu.esımle gece konustukta ya olmazsa dıe golden alırız dıo dalgaya vuruyo oda.evlenmeden once vardı benım goldısım seferıhısarda oturuodum ama burda apartmanda ıstemedıler oda benım bebısımdı resmen cocugum gıbıydı zaten ondanda heemen bebıs ıstedık ama olmuo ıste
valla doktorlar içinde sıkıcı bir prosedür diye duymuştum ben...geçen arkadaşım çektirdi...anestezi ile ama.... 400 TL almış doktor..ve yıllardır gittiği doktor, çok da samimiler....
sende kesin çektir...10 dakikalık bişey için etreleme...ama regliden bir kaç gün sonra diyolar, değilmi?
evet canım oylemıs gebelık olasılıgı olmasın dıe adet bıtımınden hemen sonra yapılıomus ya 10 dklık sey ıcın anestezı altına gırmek dogrumu onada karar veremıyorum.kımı bısey yok korkulcak dıo kımı dogum yapmıs kadar oldum dıo ama ben cok korkuyoruuum.
H.g. Canım hayt pkolu pkolu gıdıo valla:)
valla ben kısmetse ve herşey iyi giderse, zaten normal doğum istiyorum. gerekmedikçe sezeryana çok karşıyım...
o yüzden bu filmde bari rahat ediyim...bende çok korkuyorum, valla alıcam anestezi...napiyim...riskli olduğunun bilincindeyim ama....
anlamadım canımcım???
kızlar ben yarım saat ufak bi toplantı yapıp geri gelicem.....stay tuned!!! :82:
tünaydınnn güzellerrrrrrr hıı siz toplanın biz napcassssssss
ben geri geldimmm...siz mi gittiniz yane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?