bu arada bi sağlıklı yumurtaya baktım bi bizim sendromumuzun olduğu yumurtaya arada ne kadar farkk varrr offff eşimede gösterdim diyoki bana seninde cam gibi olacakk
kızlar merhaba ben az evvel adet oldum ve bu duruma çok sevindim
çok uzun zamandır ilk defa çok gecikmedi
yani adet başlangıcımdan itibaren 37 gün geçti ve ben adet oldum
sanırım 2 aydır içtiğim hayıt kapsülü işe yaradı çok sevindim valla
ben bu ay hormonlarıma baktırcam acaba yarın baktırsam çok mu erken olur
yarım saat evvel geldi kanamam :111:
gezin tabi yaa bende alsancağa gittim bugünde biraz açıldım valla.. bide puzzle aldım 2000 lik onla uğraşcam..izmirde olan arkadaşlar varmı kii burda
gezin tabi yaa bende alsancağa gittim bugünde biraz açıldım valla.. bide puzzle aldım 2000 lik onla uğraşcam..izmirde olan arkadaşlar varmı kii burda
puzzle ii fikir yaa bak hiç aklıma gelmedi ama ben ondanda sıkılırım bu gidişteizmirliler var ama çalışıyolar sanırım biricik sardunya izmirliydi az gidem mutfamı topluyam bu gün hiç bakmadım oraya
evet Sardunya ve ben İzmirliyiz. Ben 35/2 luyumKarşıyaka yani
kimsecikler yokmu bu sabah?
ben geldiiim gunaydınlar..fazlada ızmırlı deglm dıyon yanı:)
izmirlyim ama orda değlim
ah ah gurbet gelınlerı sızııııı.. Ben ızmırden baska yerde yasayamazdım herhal.
hoşgeldiinn...efet canımcım...biz KSK lileri bilirsin işte
hosbldum..bılmezmıyım ksk lıları aman aman...fenasınız vallasaka bı yanada ızmırın her bucagını kosesını severım baska bı memleket yahuu.ızmırlıler gunu yapalım valla pkolu arkıdıslerımle toplanalım
Atesımı olcuyorumya hersabah benım bu vucut ısım ne ıstıkrarlı ya hala ne dusme ne cıkma var takıldı resmen yumurta yok anlıcagınız bu ay hııııc umıdım yok okadar sogan suyuda ıctım olmadı ıste.sadece yumurtalıklarımda agrı ve karnımda sıslık var baskada bı halt yok.hanı su yumurtlama olayında beyınden gıdıo ya sınyal ben hergun yumurtla bugun dıom olmuo yaa
pardon canım sen metformin kullanıyormuydun? en son ne zaman doktoran gittin? bi yumurta takibi yaptırabilirsin aslında
kullanmammı met+b12+folıc 16 aralıkta gıttım en son.sıra sıra ıncı gıbılerdi kıstlerım. suan reglmı beklom gecen ay 27 snde oldu ah yıne aynı zamanlarda gelsene klomene baslasam gunler gecmıo kımbılır daha kacgun var.her ay oluo bu regl sancılarım ama gelmıo
daha yeni başlamışsın...gelir merak etme...zaten bir kaç ay sürüyo düzene girmesi...benim ilk metforminli ayım da 32 gün sonra geldi...sonra 29....devam etti....
ben yumurtladığımı bazen hissediyorum....süklusun ortasında kasıklarım sanki adet sancısı gibi ağrıyo..ama çok hafif...hatta heyecanla her ay bunu hissetmeyi bekliyorum....hem o günlerde de servikal akıntı oluyor biliyorsun...ona da dikkat et...yumurtanın beyazı gibi olması lazım
canım ben metfrmıne 16 ekımde basladım 2 ay gelmdedide oyle gıttım yıne dr. Hala bende bı duzelme yok beklıorum. Yukseltsemmı dıyorum ama dr. 1000 lık yeterlı dedı.ıcımden bıses hsg cektırmem gerektıgını soyluyo
ben 2000 mg kullanıyorum...sabah 1000 mg, öğlen folik asit ve bebe aspirini, akşam yine 1000 mg....
baştan öyle başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?