Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iyigeceler kızlar nasılsınız bakalım ?reyyancım bendede bulantı olmaya başladı o ilacın yan etkisi sanırım herkezte bir olmuyor canım.Ayrıca sorunlarına üzüldüm bende kayınvaldnin kahrını çekenlerdendim benim ailem uzakta oldugu için ne analık etti nebişey hep soguk tavırlar laf sokmalar kendi kendime çok agladıgım günler oldu ben bunları haketmiyorum diye.zor zamanında onlar yoktu ama o hain insanları seçti bizi dışladı.hoşlanmadıgımız bazı kıskanç insanlar vardı onun komşularından o bizi tutacagı yerde onlardan taraf oldu.işi düştügü zaman bizi arardı evinide temizledim saygısızlıkta etmedim neoldu hiçbişey koca bi hiç sanki bişey yapmamış gibi.yeni daire aldılar kendilerine evini yerleştirene kadar bizi kullandı.bende bulaşık makinası yoktu o yeni geline alın demedide kendine gelin evi gibi eşya aldırdı sonrada bana nispet yapar gibi eşyalarını gösterdi.bu insanlarda namazında niyazında ben herinsanın Allah için ibadet yaptıgını düşünmüyorum el iyisi gösteriş meraklısı insan çok. sonradan görme oldular yani.evine giderim yüzü bikarış yaptıgım pastayı kıskançlıgından bozdurup çöpe atmalar kısacası oglunu benle paylasşamıyor.kayınbabamda onun agzına bakıyor kaynımda öle eşimi haksız yere tersleyip kırdılar bende tavrımı koydum ve gitmiyorum 1 aya yakın olucak. gittigimde sevgisizlikle karşılanmaktan bıkmıştım çünkü.ben babamı küçükken kaybettigim için eşimin ailesinden sevgi anlayış hoşgörü bekledim ama hep benden gitti fedakarlıklar annem rahatsız oldugu için onlarada bişey diyemiyordum ve dememde. eşimle huzursuz oluyorduk onların yüzünden.eşim onların neoldunu anladı ve şuan görüşmüyoruz onlarla.insan kendi evladını atarsa ondan daha ne beklenirki?Böylelerini Allaha havale ettim.pkoda stres çok önemli ama böle sorunlar karşısında sakin olmak zordu.ama bundan sonra takmak istemiyorum onları görmeyince iyiyim ve görmekte istemiyorum.Allah tüm böyle derdi olan insanlara yardım etsin bölelerinin gazabından korusun.

hormonlara adetn 3. günü bakılıyor diye bilyorum ben..

gezin tabi yaa bende alsancağa gittim bugünde biraz açıldım valla.. bide puzzle aldım 2000 lik onla uğraşcam..izmirde olan arkadaşlar varmı kii burda

günaydın kızlar :) akşamları pat diye çıkmak zorunda kalıyorum kusuruma bakmayın..işyerinde internet var evde yok..ay iyi ki de yok yoksa sizi bırakıp evle ilgilenmezdim herhalde
geçmişi okudum bişey kaçırmayayım diye kayınvalidelerle ilgili sorunlarınıza çok üzüldüm..diğer arkadaşların da dediği gibi lütfen stres yapmayın,çünkü bebek için bu şart...söylemesi kolay biliyorum ama,mesafeleri koruyun derim ben..kimse kimseyi kendi anası gibi de göremez kendi kızı gibi de..keşke biraz akıllı olsalar da en azından oğullarının mutluluğu için gelinlerine iyi davransalar..ama nerdee..çok az böyle insanlar..
bu arada tuanatay,ben de izmirliyim..alsancağı da özledim yani izmirde olmama rağmen ev-iş arası mekik dokuyoruz,hiç gezemiyoruz bu aralar..puzzle iyi olmuş,çok güzel stres alıyor

puzzle ii fikir yaa bak hiç aklıma gelmedi ama ben ondanda sıkılırım bu gidişteizmirliler var ama çalışıyolar sanırım biricik sardunya izmirliydi az gidem mutfamı topluyam bu gün hiç bakmadım oraya

evet Sardunya ve ben İzmirliyiz. Ben 35/2 luyum Karşıyaka yani
kimsecikler yokmu bu sabah?

ah ah gurbet gelınlerı sızııııı.. Ben ızmırden baska yerde yasayamazdım herhal.

ben yıllarca yurtdışında yaşadım ama İzmir'i başka biyere değişmem...gerçi bazen sıkılıyorum burda, pek yapıcak bişiy de yok açıkcası....

ama en azından İstanbulun kaosu yok...

hoşgeldiinn...efet canımcım...biz KSK lileri bilirsin işte

hosbldum..bılmezmıyım ksk lıları aman aman...fenasınız valla saka bı yanada ızmırın her bucagını kosesını severım baska bı memleket yahuu.ızmırlıler gunu yapalım valla pkolu arkıdıslerımle toplanalım

Atesımı olcuyorumya hersabah benım bu vucut ısım ne ıstıkrarlı ya hala ne dusme ne cıkma var takıldı resmen yumurta yok anlıcagınız bu ay hııııc umıdım yok okadar sogan suyuda ıctım olmadı ıste.sadece yumurtalıklarımda agrı ve karnımda sıslık var baskada bı halt yok.hanı su yumurtlama olayında beyınden gıdıo ya sınyal ben hergun yumurtla bugun dıom olmuo yaa

pardon canım sen metformin kullanıyormuydun? en son ne zaman doktoran gittin? bi yumurta takibi yaptırabilirsin aslında

pardon canım sen metformin kullanıyormuydun? en son ne zaman doktoran gittin? bi yumurta takibi yaptırabilirsin aslında

kullanmammı met+b12+folıc 16 aralıkta gıttım en son.sıra sıra ıncı gıbılerdi kıstlerım. suan reglmı beklom gecen ay 27 snde oldu ah yıne aynı zamanlarda gelsene klomene baslasam gunler gecmıo kımbılır daha kacgun var.her ay oluo bu regl sancılarım ama gelmıo

daha yeni başlamışsın...gelir merak etme...zaten bir kaç ay sürüyo düzene girmesi...benim ilk metforminli ayım da 32 gün sonra geldi...sonra 29....devam etti....
ben yumurtladığımı bazen hissediyorum....süklusun ortasında kasıklarım sanki adet sancısı gibi ağrıyo..ama çok hafif...hatta heyecanla her ay bunu hissetmeyi bekliyorum....hem o günlerde de servikal akıntı oluyor biliyorsun...ona da dikkat et...yumurtanın beyazı gibi olması lazım

canım ben metfrmıne 16 ekımde basladım 2 ay gelmdedide oyle gıttım yıne dr. Hala bende bı duzelme yok beklıorum. Yukseltsemmı dıyorum ama dr. 1000 lık yeterlı dedı.ıcımden bıses hsg cektırmem gerektıgını soyluyo

ben 2000 mg kullanıyorum...sabah 1000 mg, öğlen folik asit ve bebe aspirini, akşam yine 1000 mg....
baştan öyle başladım

Yandakı komsumunda 10 aylık bebegı var cok tatlı pek ıclı dıslı deilz ama sımdı sesı gelıo bıcır bıcır velet ıcım cız ettı bıan bende ıstıoooom. Bak guluo esek(bızım duvarlarda kagıt gıbı be):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…