nasıl gidiyo bakiyim bulantılar? ihmal etmiyorsun değilmi ilaçları?
bende burdayımm
çok bulanıyo ablacım yaa ya öle bişeyki midem kabarıyo.ishalde olmuşum.söylemesi ayıp yok içiyorum valla zaten haftaya gidicem dr inşallahhh karar veremiyom şimdide
merhaba arkadaşlar bende kasım ayında ehliyete başvurdum. sürücü kursunda ki adam yetiştirememiş şubat ayına kaldı yani. şimdide hamileyim acaba araba çalıssam hafta sonları bir zararı olur mu. offf ya ne yapacam ki.. hiç istemiyorum zarar verir bebeğime diye.150 milyonda önceden vermiştik.
iyi iyi...devam....
neye karar veremiyorsun bakiyim?
eltim geldi hızlık hızlık yazamadım onu görünce bebekkk geliyor aklıma hamiş yaa bulantım var kusuyom çok dioo...neye karar veremiyorum acıbadem hastanesinemi gitsem yoksa medicak parka mı ona karar veremiyorum off
iyigeceler kızlar nasılsınız bakalım ?reyyancım bendede bulantı olmaya başladı o ilacın yan etkisi sanırım herkezte bir olmuyor canım.Ayrıca sorunlarına üzüldüm bende kayınvaldnin kahrını çekenlerdendim benim ailem uzakta oldugu için ne analık etti nebişey hep soguk tavırlar laf sokmalar kendi kendime çok agladıgım günler oldu ben bunları haketmiyorum diye.zor zamanında onlar yoktu ama o hain insanları seçti bizi dışladı.hoşlanmadıgımız bazı kıskanç insanlar vardı onun komşularından o bizi tutacagı yerde onlardan taraf oldu.işi düştügü zaman bizi arardı evinide temizledim saygısızlıkta etmedim neoldu hiçbişey koca bi hiç sanki bişey yapmamış gibi.yeni daire aldılar kendilerine evini yerleştirene kadar bizi kullandı.bende bulaşık makinası yoktu o yeni geline alın demedide kendine gelin evi gibi eşya aldırdı sonrada bana nispet yapar gibi eşyalarını gösterdi.bu insanlarda namazında niyazında ben herinsanın Allah için ibadet yaptıgını düşünmüyorum el iyisi gösteriş meraklısı insan çok. sonradan görme oldular yani.evine giderim yüzü bikarış yaptıgım pastayı kıskançlıgından bozdurup çöpe atmalar kısacası oglunu benle paylasşamıyor.kayınbabamda onun agzına bakıyor kaynımda öle eşimi haksız yere tersleyip kırdılar bende tavrımı koydum ve gitmiyorum 1 aya yakın olucak. gittigimde sevgisizlikle karşılanmaktan bıkmıştım çünkü.ben babamı küçükken kaybettigim için eşimin ailesinden sevgi anlayış hoşgörü bekledim ama hep benden gitti fedakarlıklar annem rahatsız oldugu için onlarada bişey diyemiyordum ve dememde. eşimle huzursuz oluyorduk onların yüzünden.eşim onların neoldunu anladı ve şuan görüşmüyoruz onlarla.insan kendi evladını atarsa ondan daha ne beklenirki?Böylelerini Allaha havale ettim.pkoda stres çok önemli ama böle sorunlar karşısında sakin olmak zordu.ama bundan sonra takmak istemiyorum onları görmeyince iyiyim ve görmekte istemiyorum.Allah tüm böyle derdi olan insanlara yardım etsin bölelerinin gazabından korusun.
naber ecrin? nasıl gidiyor? varmı gelişme?
yok cnaım yaa ne gelişmesi eşimle aramız soguk bana cok soguk davranmaya başladı problemlerım bitmiyorkı napcam bilmiyorum eşimle konusmutyorum küsüz
hıımm anladım...o konuda İstanbullu arkadaşlara danış.... ya da
tavsiyeediyorum.com dan doktor tavsiyelerine bak bi bakalım...
acıbadem daha iyidir die orayı arıycam şimdikk
selam kızlar bende daha hamile değilim ama yazdıklarınızıda okuyorum bencede acıbadem çünkü medical park la ilgili çok ii şeyler duymadım. ama acıbademide kaldırabilcen mi
mrb canımm ssk geçerliymiş artı ne kadar pahalıdır ki?milyar istemez herhalde
ne kadar geçerli olacak ki ben hazırmıyım diye hormon testlerimi beylikdüzü medicana da yaptırdım 464 tl arkadaşım devlet hastanesinde 200 ben simir yaptırdım aynı yerde 110 tl arkadaşım 25 tl ama ben doktorumu çok sevdim o yüzden vazgeçemedim ben de pko çıkmıştı
acıbadem daha iyidir die orayı arıycam şimdikk
canım inan bana acıbademde iğne yapıldıgında kullanılan alkollü pamuğu bile faturaya ekliyorlar artı ssk sadece ve sadece
kardiyolojide geçerli
canım bence medıcal parkk
acıbadem sadece pahalı bır hastane
ayrıca özellıkle kendı doktorum ınternetten de arastırabılırsın suat süphan erşahın kızkardesımınde doktoru 2 yeğenımde orda doğdu
gecen yılda bır bebeğin hayatını kurtardıgı ıcın hürriyete cıktı ailesi çocuktan vazgeçmesine rağmen ücret almadan çocuğu yaşattı..
bu lınkı de şimdi buldum cnm bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...9554-medical-park-suat-suphan-ersahin-14.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?