Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar bende kasım ayında ehliyete başvurdum. sürücü kursunda ki adam yetiştirememiş şubat ayına kaldı yani. şimdide hamileyim acaba araba çalıssam hafta sonları bir zararı olur mu. offf ya ne yapacam ki.. hiç istemiyorum zarar verir bebeğime diye.150 milyonda önceden vermiştik.

yok allah aşkına nesine zarar vericek? bence boşyere evham yapıyorsun....hem kafayı dağıtırsın, dime?

iyi iyi...devam....

neye karar veremiyorsun bakiyim?

eltim geldi hızlık hızlık yazamadım onu görünce bebekkk geliyor aklıma hamiş yaa bulantım var kusuyom çok dioo...neye karar veremiyorum acıbadem hastanesinemi gitsem yoksa medicak parka mı ona karar veremiyorum off

hıımm anladım...o konuda İstanbullu arkadaşlara danış.... ya da

tavsiyeediyorum.com dan doktor tavsiyelerine bak bi bakalım...

canım benimm seni çok iyi anlıyorum benimkileri yazdım zaten boşver görüşme senin sağlığın daha önemli kimse seni takmıyorsa sende kimseyi takmaa.ben öle yapıyorum iide oluyor.bu gün kaynanamın temizlik günü her hafta yapardım ama gerçekten ii değilim midem bulanıyoer eltimde maşallah geceleri bi midesi bulanır hayatt iniyimde tek yapıyım demiyo.banane ya hep benmi düşünecem ben ondan daha hastayım.en iyisi hepp mesafee çokk mesafee

mrb canımm ssk geçerliymiş artı ne kadar pahalıdır ki?milyar istemez herhalde

ne kadar geçerli olacak ki ben hazırmıyım diye hormon testlerimi beylikdüzü medicana da yaptırdım 464 tl arkadaşım devlet hastanesinde 200 ben simir yaptırdım aynı yerde 110 tl arkadaşım 25 tl ama ben doktorumu çok sevdim o yüzden vazgeçemedim ben de pko çıkmıştı

adını bile söleyemediğim şu Florence Nightingale hastanesinde hormon tahlillerim dahil muayene kontrol hepsi 90 liramı aldı ama dr beğenmediğim için bıraktım bana zayıfla didi sadece çünkü şimdi parasına önem vermiyorum yeterki güler yüzlü gerçekten derdini dertlenen bi dr olsun:44:

acıbadem daha iyidir die orayı arıycam şimdikk

canım bence medıcal parkk
acıbadem sadece pahalı bır hastane
ayrıca özellıkle kendı doktorum ınternetten de arastırabılırsın suat süphan erşahın kızkardesımınde doktoru 2 yeğenımde orda doğdu

gecen yılda bır bebeğin hayatını kurtardıgı ıcın hürriyete cıktı ailesi çocuktan vazgeçmesine rağmen ücret almadan çocuğu yaşattı..

bu lınkı de şimdi buldum cnm bi bak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...9554-medical-park-suat-suphan-ersahin-14.html

Son düzenleme:
mrb canımm ssk geçerliymiş artı ne kadar pahalıdır ki?milyar istemez herhalde

canım inan bana acıbademde iğne yapıldıgında kullanılan alkollü pamuğu bile faturaya ekliyorlar artı ssk sadece ve sadece

kardiyolojide geçerli

eşim beni ölsem erkek dr göndermez getirmezde dişçi bile bayan olacak diye tutuşur bayan olması şart yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…