Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

eşim beni ölsem erkek dr göndermez getirmezde dişçi bile bayan olacak diye tutuşur bayan olması şart yani

hayatta kadın doktora gitmem. acaip acımasız oluyorlar!!!!

Senin eşinde abartmasın, sağlık bu..... benim eşiminde ufak kıskançlıkları olur ama konu doktor olduğunda aramızda konu bile olmaz böyle birşey!!!!

eeyyy örümcek kafa kocalar, sizlere dir lafım!!! Aydınlanın artık !!!

hehehhehehehhe....

kızlar, iyi hafta sonları sizlere....ben işden çıkıyım bugün erkenden, alış veriş yapiyim eve ve akşama da yemek derdi....

ooffff ooffffffff....

eşim beni ölsem erkek dr göndermez getirmezde dişçi bile bayan olacak diye tutuşur bayan olması şart yani

oyyy oyy o zaman emıne ergül ve nadide korkut iyi diyolar emıne hnm yengemın doktoru bıraz sert mizaçlıymış diye yazılar okudum ama çok iyiymiş nadide korkutta oranın doktoru ama bırsebır tanıdıgım bır hastası yok

bu arada ben bahçelievler e yakın bir eczanede çalışıyorum onun için hastaların fikrine göre seçtim suat beyi de tabiiki kızkardeşim önerisiyle ..

kesinlikleee katılıyorumm bende açık açık yazım hatta kızılay ın dr bayan (halide hnm.) u anlamadı ama büyük olasılıkla ultrasonun da problem var ve davranışlarını da hiçç beğenmedim

kesinlikleee katılıyorumm bende açık açık yazım hatta kızılay ın dr bayan (halide hnm.) u anlamadı ama büyük olasılıkla ultrasonun da problem var ve davranışlarını da hiçç beğenmedim

yoo benim doktorum da bayan beylikdüzü medicana mehtap dereli oğlu ilk gittiğimden beri gayet ii ve nazik bir bayan telefonşa bile cevap veriyor.İlk tanışmamız 3 ay deneyip baktım ki faaliyet yok bende genel bir görünmek istedim problem olabilir mi diye tüm testleri yaptık hormon testestron tüp bebek için bile ama bende sadece pko çıktı oda 31 falan dı yapmamızın sebebide sadece gönül ferah olsun diyeydi ama bu internette yazılan pko ları okuyunca şoka girdim fakat gayet ii bence problem o kadarda üyük değil dedi 1 senemiz var ondan sonra düşüncez dedi şuandada 7. ayı dolduruyorum fakat halen bebiş yok ama doktorum hep pozitif düşünüyor ve benide rahatlatıyor o yüzdende ii geliyor bana

hayrola? sorun nedir?

ya nebilim ben yaa adam odun gibi oldu bana karsı ilgisiz alakasız zaten ikimizdee sorun var eşim varkosel amelıytaı oldu ilaç verdş doktor verıyorum içerken birüsürü söyleniyor vermiyorum içmiyor benı hiç umursamıyor bilee

ben bahçelievler medıkalparl nadıde hn ve emıne hn duydum genelde nadide hndan çok memnun kalan valla güler yüzlü bi bayanmıss

kızlar adetimin 2.ünü bugün hormonlara baktım sanki düzelme var.yorumlarınızı bekliyorum
fsh 7.78
Lh 7.23
prolaktin 7.93
estadiol 27.92
progesteron 0.516

hamıle arkadaşları tebrık edıyorum fatma bide reyyandı galıba yanlıs görmediysem tebrikler arkadaşlar darısı bizlerin başına inş. nasıl aşılama falanmı yoksa yumurta takıbıylemı oldu he bıde km arkadasımıza tebrıkler

napim elimde değil bende diyorum bayan dr kimse önermiyor bak koskoca öneri sayfası diorum geçenlerde ama olmaz diyor memoriali arattım şimdi eşime bakalım ne dicekler.ayy bileziklerimn 3 tanesini alıcaklarmışş sevindirik oldum para hazırmış bankadaaa

kızzzzzzzzzzz allahmı sölettiiiiiiiii
ayyy yarabbimm inşallahhh benim için akrabalar arasındada ikiz hamile die laf çıkmış diyom anneme ben hiç ağzımdan öle bişey çıkmadı nasıl çıktı o laf ayyy allahım söletiyormusunnn değilim ben gebe canım ama bu sene inşallahhhhhhhhh

kızlar çevremdekı tüm bayanların doktorlarını saydınız görümcemın dr uu mehtap hnmm veee çooook memnunnn ama gerçekten geneld bayan dr lardan şikayet edenler duydumm jinekoloji de

ay canım hadı inş.hamıle kalırsın sende :)

canlarımmmmm kuzucuklarımmmm bitaneciklerimmm ben gidiyorumm azcık marketi tavaf ediyimm akşama eşime süprizlerr yapayımm öpüyorum sizleriii

ayy taktım bu şarkıyaa bitmeden gidemiyorumm ne kadar pozitiff yükledi bana

tonight were going har-har-har ha-ha-ha
just like the world is our-our-our o-o-o koppp kopppp: dj turn in uppp

Son düzenleme:
ronyacım canım degerlerin iyi gibi umarım emeklerının karsılıgı alırsın canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…