teşekkür ederim =)) bugün kontrolden geldim. ense kalınlığına falan bakıldı. şimdilik herşey yolunda. allahım en kısa zamanda sizlerede versin bebiş.....
kızlar adetimin 2.ünü bugün hormonlara baktım sanki düzelme var.yorumlarınızı bekliyorum
fsh 7.78
Lh 7.23
prolaktin 7.93
estadiol 27.92
progesteron 0.516
sonuçların çok güzel çıkmış bence :) geçmiş olsun..kızlar ben haftasonu yokum..kendinize iyi bakın..
canım glikofer sanırım şeker direnci olanlara veriliyor
ben şeker direncime baktırdım sorun çıkmadı
benim doktorum bebek istediğimdenmi neden bilmiyom ama bana 1 cyclo prognova dışında bir tedavi vermedi.bu arada eşimin değerleri kötüydü aylarca onla uğraştık yoluna girdi
canım sen doğal kaldın hamile demi yani bişey kullanmadan
hayrılı uğurlu olsun sağlıkla al bebeğini kucağına
bu arada 2 aydır hayıt kapsül kullanıyom bu adetimde hormonlara baktırcam
umarım düzene girmiştir biraz
aslına bakarsan önce tabiki insilün direncine bakılıyor ama direk olarak o yüzden verilmiyor bu hap. içindeki metformin maddesi pkolu hastalarda mucize gibi bir ilaç olduğunu söylüyor doktorum. bende 3-4 ay kullandım şeker hapını. klomende 2 ay kullandım ama günde 3 tane. o halde hiç büyümediler. çok moralim bozulmuştu. doktorda iğneyle büyütelim ozaman dedi. ama iğneyle büyüttükten sonra gene bebiş olmazsa tekrar klomene geçme şansı yok dedi. bende iğneye geçmeye hazır hissetmiyodum kendimi. bende ilaçları bi süre bırakmayı düşündüm. bıraktıktan sonraki 2. ayda hamile kaldım. ama doktor klomende şeker hapıda güçlü ilaçlardır. etkisini 2 ay sonrada gösterir dedi. çünkü kendi kendine yumurtaların büyümezdi dedi. klomenide yüksek dozda kullandım çünkü. günde 3 tane... tam olarak doğal yolla denemez yani. şeker hapının mucizesine de inanlardım =))))
ben geldimmm canlarımmm poğaçamı mayalandırdım ya ben çok güzl pogaçalar yapardım bi kere bi oturmada yapmıştım o zamandan beri güzel yapamıyom nazarmı oldu ne etti sinirlerim geriliyorr yenmiycek kadar kötü oluyor halbuki herşeyini aynı yapıyorum.inşallah bu güzel olurr.bu arada eşim bana dr için gün almış haftaya salı memorial hastanesi figen taşer güneye gidiyorumm valla sırf kadının yüzünü beğendim die gidiyorumbenim gibi saftirik varmı acabaaa
ayyy benim güzeller güzeli annemde bana battaniye yapıyomuş bebek battaniyesii kendisi halk eğitime gidiyoo ne sevindimmm Rabbim bunları sen yönetiyorsunn inşallahhhh bu sene olurda bebeğimmmmm nelerr alırım neler yaparıss anacımla onaa.
iştee başladın hadi bakalımmmm inşallah güzel haberlerle döneceksin
teşekkür ederim =)) bugün kontrolden geldim. ense kalınlığına falan bakıldı. şimdilik herşey yolunda. allahım en kısa zamanda sizlerede versin bebiş.....
sevgili arkadaşlarım ben bugün hormonlarıma baktırdım ve herşey normale döndü
değerleri burayada yazdım belki görmüşünüzdür
arkadaşlar ben iki aydır hayıt otunun kapsülü, arginmax women diye bir vitamin
birde omega 3 alıyorum.ve çok şükürki hormonlarım yoluna girdi
bu vitaminlerin faydası oldu diye düşünüyorum
evvelden LH hormonum FSH nın iki katıydı şimdi LH FSH dan daha küçük sayılır
yani sizlerde bence vitamin takviyesi alın
inşallahhh bu dr bebişime vesile olurr yaa hepinizide bu sene hamiş senesi olur inşallahh
merhaba canlarım..ben ınternete giremiyorum pek..dün gene bi kanamam oldu hafif derecede..dr kanaman olursa beni ara demişti aradım..iğne verdi bana..eve eczacı çağır,sana dediğim iğneyi yapsın dedi iğne oldum..sürekli yat kalkma dedi gene..şuan bişey yok ama çok stres oldum her dk afedersiniz kan var mı diye çamaşırıma bakmaktan paranoyak oldum..bugün şuan iyiyim..
canım çok sıkık..ben istanbuldan antalyaya evlendim..burda kimsem yok ailem ist da..eşimin ailesi desen zaten hiç olmasınlar..bayramdan bayrama bi bayramlaşırım o kadar..o kadar kötüyüm ki yemek yapıcak bile kimsem yok canım sıkıkannem gelemiyo çünkü kardeşim hasta..onun durumu benden kötü..ciddi rahatsızlığı var..kafam o kadar dalgın ki alyansımı bile kaybettim yaa..nerde bilmiyorum valla..
bana dua edin nolur duaya ihtiyacım var..çok yalnızım çok korkuyorum..günlerim yalnızlıkla zorlukla ve korkuyla geçiyo bu ara..hele yalnızlık o kadar zor ki..hastaneye bile tek gidiyorum otobüsle eşim çalışıyo çünkü..
neyse sıkmıyım sizi..bende son durum bunlar..şuan kanda beta hcg m çok güzel yükseliyo ama arada kanamam oluyo..iğne olup yatıyorum anlıcağınız..
ben arada girerim..kendinize iyi bakın canlarım..görüşürüz..
merhaba arkadaşlar hamile kaldık çok şükür ama bu seferde başka sıkıntılar başladı.yok sağlıklı doğum yapabilir miyim yok düşer mi diye baya tedirginim. pcoslu olmasam bu kadar soru aklıma gelirmiydi bilmiyorum. önce glifor içiyordum hamilelik olunca doktorum bırak dedi artık. salı günü kan tahlili yaptım ama saat 3 buçukdu tam sınırda çıkmış. ne kadar doğru olur bilemiyorum ama korkuyorum. şekerim yükselir diye
negüzel yaa darısı bizim başımıza...
arkadaşlar reyyana kızıyorsunuzda galiba bende ondan farksızım şöyle farksızım; ben 3 ayrı foktora gıttım pkolu oldugumu bekarken bılıyordum ve cıkolata kisti vardı bende bekarken farlutan ve bir igne olarak adet oldum pkonun en kıvrak oldugu zaman o zamandı bende ve onu atlattım 6 ay boyunca yazz adlı dogum kontrol hapı kullandım adetım duzene bındı her ay oluyordum daha sonra yıne duzensızlık basladı neyse 40 50 gunde kendılıgımden adet olabılıyordum gec olsada evlendım evlendıgım gun adet olmam gerekıyordu ama yıne 15 20 gün gecıkti zaten vajınusmusla ugrastım onu 1 bucuk ay sonra yendım ve daha sonra farlutal kullanarak adet oldum adetım bıttıkten 7 gün sonra sogan kürüne basladım bu arada bebek calısmasınada basladık eşimde 2 gunde 1 ılıskı bugun adet olmama 8 gün kaldı tabi bu saglıklı bır ınsana gore hesapladıgımda yanı 30 gun olacak ve adet gunum gelecek ama ben 45 50 gunde bır oldugum ıcın daha 20 gun var her neyse bu ara ıcerısınde doktora gıttım sürekli birisi dediki lh degerın yuksek onun dusmesı ıcın 3 ay diana iç oyle gel dedi bende bununla yetınmeyıp baska doktora gıttım cunkı bebek ıstıyordum ve neden dogum kontrol hapı kullanıyımkı dedim diger gıttıgım doktor bana dedıkı yumurtalıkların tembel sana sımdı folik asıt yazıp yolluyorum günde bir kere içip bana 3 ay sonra gelıyorsun dedi bu süre içerisinde 2 gunde 1 ılıskıye gırın dedi şimdi bende uyguluyorum doktorun dedıgını sizce sadece bunlarla bebegım oılurmu yoksa şeker hastalarının kullandıgı haplardan kullanmammı lazım ne yapıyım ben tedavı olmadım henüz klomen fln dıyorlar onlar ne işe yarıyor hıc bılmıyorum onuda doktora gıtmeden normal folik asit gibi içip cocuk calısmasına devammı etmek gerekıyor ne yapmak gerekıyor????
canım ben yaklaşık bir senedir doğal olarak yumurtlamıyom
bu ay yumurtlama oldu ama çünkü ateşimi ölçüyorum ve ateş tablom yumurtlamanın olduğunu teyit ediyor.kızlar kesinlikle hayıt otunu kullanın ben kapsül olarak aldım çayının tadi çok kötü olduğundan içemiyom.iki aydır kullanıyom ve arginmax women diye bir vitamin
bunları ebaydan alıyom çok ucuza geliyor
eğer almak isterseniz ürünlerin linkini verebilirim
benim bir arkadaşım var gebelik bölümünde ondada pko vardı
oda arginmax women vitamin kullandı ve şuan hamile hemde doğal yollardan
sardunya35 ben zaten sogan kürünü yapıyorum baslayalı 15 gun oldu ve bugun bitiyor bu kürü uygulıcam 4 ay boyunca bu ılk kürümdü bugun bırakıyorum ve diğer adetime 10 gün kala baslıcam sanırım degılmı? inşallah bu ay hamıle kalmısımdır diye umuyorum cunkı cok calıstık birde ilişkide söylemesi ayıptır ben altta oluyordum genelde dün üstte oldum ve eşim ben üstteyken b....dı hemen ben alta yattım ama spe..lerin bir kısmı dısarı cıktı yınede yatıp ayaklarımı kaldırıp bir saate yakın yattım bu sekılde gebelık az olur dıyorlar ama ne olur bilmiyorum birde dün akıntım vardı bu sogan suyunu kullandım kullanalı akıntım var zaten cok şükür yumurtalıklarım tembel degıl sanırım calısıyorum kasıklarımda agrıyordu bende olumlu etkısı olsu belkı yumurtlamısımdır ıkı gundur yumurtamsı sıvı var ve sünüyor uzuyor yumurtlamısımdır diye ılıskıye gırdık inş. olur hamile olup olmadıgımı sımdıden nasıl anlarım bılmıyorum adet olmama 8 gün var ama tabi ben 30 gunde 1 adet olmadıgım ıcın adet olmama belkı 10 belkı 20 gün var adet duzensızlıgı olunca boyle oluyor.. birde şey dicem şimdiden doktora gitmeden seker hapına baslayıp hem folik asit içip hem onu ıcsem hemde cocuk calısması yapsam moralımde cok bozuk degıl ılla olacak dıye dusunmuyorum rahatım yanı belkı olur.. ne yapıyım sızce boyum 1.60 kilom 56 evlendıgımde 52 kıloydum cok guzeldı fızıgım 3 ayda 4 kılo aldım(( 22 yasındayım.. bu arada test sonuclarımı degerlendırebılırmısınız buraya yazsam?
ya iide folikasit bebek için bir vitamin. hamile kalmak isteyen her bayanın 3 ay önceden kullanmaya başlaması gerekiyor. doktor sana yumurtaların yavaş çalışıyor diyor ve bunun için bir ilaç vermemeside ayrıca bi tartışma konusu. şeker hapı bütün pkoluların ayrım yapmadan kullanması gereken bir hap. bunu bi kere herkes anlasın. içindeki metformin maddesi bizler için mucize. klomende yumurta uyarıcı bir hap. yumurtayı büyütmeye çalışılıyo. ama en fazla 4 ay kullanılıyor diye biliyorum. sonra iğneyle yumurta büyütmeye geçiliyor. iğneden sonra aşılama ve sonra tüp bebek olarak devam ediyor. ama şeker hapı bunlardan bambaşka bir ilaç. ben şeker hapı kullanıyordum. 3-4 ay. sonra 2 ayda şeker hapıyla beraber klomen kullandım. hiçbir işe yaramadı. yumurtalarım hiç büyümedi. tedaviye ara verdim. ilaçları bıraktım ve hamile kaldım. doktor şeker hapının ve klomenin güçlü ilaçlar olduğunu söyledi. kendi kendine yumurtlamam çok zordu.bunların etkisini gördüğümü söyledi. şeker hapının mucizesine inanıyorum. ama sen şuna inan.doktor sana yumurtalarının gelişmesiyle alakalı hiçbir şey vermemiş. ayrıca burdaki çoğu bayan şeker hapının 3-4 ay sonra adetide düzenlediğini söylüyorlar. ben daha düzenlemeye geçmeden hamile kaldım. ama işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?