Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar adetimin 2.ünü bugün hormonlara baktım sanki düzelme var.yorumlarınızı bekliyorum
fsh 7.78
Lh 7.23
prolaktin 7.93
estadiol 27.92
progesteron 0.516

sonuçların çok güzel çıkmış bence :) geçmiş olsun..kızlar ben haftasonu yokum..kendinize iyi bakın..

aslına bakarsan önce tabiki insilün direncine bakılıyor ama direk olarak o yüzden verilmiyor bu hap. içindeki metformin maddesi pkolu hastalarda mucize gibi bir ilaç olduğunu söylüyor doktorum. bende 3-4 ay kullandım şeker hapını. klomende 2 ay kullandım ama günde 3 tane. o halde hiç büyümediler. çok moralim bozulmuştu. doktorda iğneyle büyütelim ozaman dedi. ama iğneyle büyüttükten sonra gene bebiş olmazsa tekrar klomene geçme şansı yok dedi. bende iğneye geçmeye hazır hissetmiyodum kendimi. bende ilaçları bi süre bırakmayı düşündüm. bıraktıktan sonraki 2. ayda hamile kaldım. ama doktor klomende şeker hapıda güçlü ilaçlardır. etkisini 2 ay sonrada gösterir dedi. çünkü kendi kendine yumurtaların büyümezdi dedi. klomenide yüksek dozda kullandım çünkü. günde 3 tane... tam olarak doğal yolla denemez yani. şeker hapının mucizesine de inanlardım =))))

ne güzell yaaa klomen demekkı heray kullanıp ta olmadı diyip hemen bır daha kı ay ıgneye gecmemek gerekıyooo

ben geldimmm canlarımmm poğaçamı mayalandırdım ya ben çok güzl pogaçalar yapardım bi kere bi oturmada yapmıştım o zamandan beri güzel yapamıyom nazarmı oldu ne etti sinirlerim geriliyorr yenmiycek kadar kötü oluyor halbuki herşeyini aynı yapıyorum.inşallah bu güzel olurr.bu arada eşim bana dr için gün almış haftaya salı memorial hastanesi figen taşer güneye gidiyorumm valla sırf kadının yüzünü beğendim die gidiyorumbenim gibi saftirik varmı acabaaa
ayyy benim güzeller güzeli annemde bana battaniye yapıyomuş bebek battaniyesii kendisi halk eğitime gidiyoo ne sevindimmm Rabbim bunları sen yönetiyorsunn inşallahhhh bu sene olurda bebeğimmmmm nelerr alırım neler yaparıss anacımla onaa.

iştee başladın hadi bakalımmmm inşallah güzel haberlerle döneceksin

sevgili arkadaşlarım ben bugün hormonlarıma baktırdım ve herşey normale döndü
değerleri burayada yazdım belki görmüşünüzdür
arkadaşlar ben iki aydır hayıt otunun kapsülü, arginmax women diye bir vitamin
birde omega 3 alıyorum.ve çok şükürki hormonlarım yoluna girdi
bu vitaminlerin faydası oldu diye düşünüyorum
evvelden LH hormonum FSH nın iki katıydı şimdi LH FSH dan daha küçük sayılır
yani sizlerde bence vitamin takviyesi alın

negüzel yaa darısı bizim başımıza...

bütün dualarımız seninle. allah sana bu mucizeyi verdi. kolay kolay senden ayırmaz. ben hep böyle düşündüm kendim için. arada benimde kanamam oldu ama ben gittiğimde yerleşme kanaması dedi doktor. kesenin altında bi yırtık olmuş. ama keseden uzaktı. inşallah seninde çok ciddi değildir. ailenin yanında olmamasına üzülme ne olur. eminim kötü bişeydir ama sen moralli ol. bebişini düşün lütfen....

selam fatmacım aynı sıkıntıları bende yaşadım. yok kalbi atıcakmı? yok efendim bebek tutunucakmı? bugün 2 li tarama yapıldı. down sendromu varmı diye falan. allah şükür ii çıktı. şimdi kan testinin sonucunu bekliyorum. gerçekten çok zor. ama allahım burda bebeşi olmayan herkese bu sene bebek diliyorum...

negüzel yaa darısı bizim başımıza...

canım ben yaklaşık bir senedir doğal olarak yumurtlamıyom
bu ay yumurtlama oldu ama çünkü ateşimi ölçüyorum ve ateş tablom yumurtlamanın olduğunu teyit ediyor.kızlar kesinlikle hayıt otunu kullanın ben kapsül olarak aldım çayının tadi çok kötü olduğundan içemiyom.iki aydır kullanıyom ve arginmax women diye bir vitamin
bunları ebaydan alıyom çok ucuza geliyor
eğer almak isterseniz ürünlerin linkini verebilirim
benim bir arkadaşım var gebelik bölümünde ondada pko vardı
oda arginmax women vitamin kullandı ve şuan hamile hemde doğal yollardan

ya iide folikasit bebek için bir vitamin. hamile kalmak isteyen her bayanın 3 ay önceden kullanmaya başlaması gerekiyor. doktor sana yumurtaların yavaş çalışıyor diyor ve bunun için bir ilaç vermemeside ayrıca bi tartışma konusu. şeker hapı bütün pkoluların ayrım yapmadan kullanması gereken bir hap. bunu bi kere herkes anlasın. içindeki metformin maddesi bizler için mucize. klomende yumurta uyarıcı bir hap. yumurtayı büyütmeye çalışılıyo. ama en fazla 4 ay kullanılıyor diye biliyorum. sonra iğneyle yumurta büyütmeye geçiliyor. iğneden sonra aşılama ve sonra tüp bebek olarak devam ediyor. ama şeker hapı bunlardan bambaşka bir ilaç. ben şeker hapı kullanıyordum. 3-4 ay. sonra 2 ayda şeker hapıyla beraber klomen kullandım. hiçbir işe yaramadı. yumurtalarım hiç büyümedi. tedaviye ara verdim. ilaçları bıraktım ve hamile kaldım. doktor şeker hapının ve klomenin güçlü ilaçlar olduğunu söyledi. kendi kendine yumurtlamam çok zordu.bunların etkisini gördüğümü söyledi. şeker hapının mucizesine inanıyorum. ama sen şuna inan.doktor sana yumurtalarının gelişmesiyle alakalı hiçbir şey vermemiş. ayrıca burdaki çoğu bayan şeker hapının 3-4 ay sonra adetide düzenlediğini söylüyorlar. ben daha düzenlemeye geçmeden hamile kaldım. ama işe yarıyor.

canım senin adına çok sevindim yaa.değerlerin çok düzelmiş gerçekten şimdi sana soracaklarım o hayıt kapsülünü ne kadardır kullanıoysun.link gönder bakam.ayrıca şu ateş ölçmek nasıl bişey tam detaylı anlatırsan çok sevinirim.

tabiki öyle yatman ii olmuş. ama bende son adetimden 23 gün sonra yumurtlamışım. hiçbişey bilmeden. artık herşeyi oluruna bırakmıştım ve ilişkiden sonra hemen kalkıyordum. hiç beklemedim. sonra eşimle hesapladık ve o dönemde hangi gün ilişkiye girdiğimizi hatırlamaya çalıştık. =) inanmıcaksınız ama kurban bayramının arife günüydü gündüz temizlik yaptım. sonra eşimle ilişkiye girdik ve ben hemen kalktım ve duşa girdim. çünkü annemlere gidicektik.ve bayram boyunca orda kaldık.yani hiçbişey yapmadık. bir tek arife ve hemen kalktım. yani demek istediğim şu. olucaksa zaten oluyor. kaç ay uğraştık.olmadı. sonra ilaçları bıraktım. çocuk için ilişkiye girmedim. kafam çok rahattı ve bebiş oldu. bence önce ilaçlar sonrada herşey kafada bitiyo. moralllllll en önemlisi. (biraz ayrıntılı anlattım özel hayatımı ama bilmeni istedim. )
bu arada bi arkadaş kafana göre ilaç alma demiş. kimdi hatırlamıyorum ama bende şöyle söylicem burdaki %99 pkolu şeker hapı kullanıyor. bunu boşuna vermiyolar bizlere. ben kullanmanı tavsiye ediyorum. banada doktorum şekerimi ölçmeden verdi ve iyiki vermiş. bu sayede hamile kaldığıma inanıyorum =))) allahım sizede nasip etsin en kısa sürede..

bu hastalıkla gebe kalanlara o kadar seviniyorumki kelime tarif etmez sanırım.canım sana bişey sorucam senin adetlerin hamiş kalmadan yani tedavi görmeden önce nasıl bi düzensizlik vardı sanırım kiloluda değildin..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…