Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

işte bu hatayı ben çok yapıyorum hep bebek odaklı birliktelik benim kafamdaki zaten çok olmuyor oluncada hep aman kalkmıyım aman altıma şunu ver aman sen yat ben bekliycem aman (özür diliyorum)bismillah çek.bunu kafamdan silmeliyim yaaaa başaramıyorumdaa

çok bulanıyo ablacım yaa ya öle bişeyki midem kabarıyo.ishalde olmuşum.söylemesi ayıp yok içiyorum valla zaten haftaya gidicem dr inşallahhh karar veremiyom şimdide

reyyancım bana doktorum ilk 10 gün 1 tane iç. 10 gün sonra 2 ye çıkar dedi. ama ben asla 2. ye çıkamadım. çok ishal oldum ve midem bulandı. bende günde 1 taneyi gece yatarken içmeye başladım. böylece yan etkilerinden kurtuldum =)))) sende öyle deneyebilirsin. bu arada bazılarıda yemek aralarında içiyormuş ama ben gece yatarken içmekten çok memnundum ... tavsiye ederim

burdasınız ama yazan yok:26:

iyigeceler reyyancım nsılsın yazını okudum canım.kayınvaldenin işini yapmak zorunda degilsin yapmada yapmayanların kıymeti daha çok oluyor boşver messafe koy sende saglıgın için koştur onun için degil.Sen nerdensin reyyan medical park acıbadem yazmışsında ben bursadan .bursadada bu özel hastaneler varda acaba bursadanmısın diye düşündüm istanbul sanırım??

ben sana bayan doktor öneriyorum. ama anadolu yakasında =))) üsküdarda. hospitaltürk hastanesi. özgür hanım.. ben onun sayesinde hamile kaldım. muayene ücreti 27 tl. rahim filmi 250 civarı falandı. öyle çok lüsk bi özel hastane değil ama doktorumu seviyorum. bende aslında rahat insanımdır doktor ayrımı yapmam ama bayan doktorun yanında daha rahat hissediyorum kendimi =))) benim adımı verirsende hatırlar. zaten ayda 2 kere gidiyorum.ama anadolu yakası diye istemiyosun

ben sana bayan doktor öneriyorum. ama anadolu yakasında =))) üsküdarda. hospitaltürk hastanesi. özgür hanım.. ben onun sayesinde hamile kaldım. muayene ücreti 27 tl. rahim filmi 250 civarı falandı. öyle çok lüsk bi özel hastane değil ama doktorumu seviyorum. bende aslında rahat insanımdır doktor ayrımı yapmam ama bayan doktorun yanında daha rahat hissediyorum kendimi =))) benim adımı verirsende hatırlar. zaten ayda 2 kere gidiyorum.ama anadolu yakası diye istemiyosun

istanbuldayım canım tabiki yapmak zorunda değilim bunu bende biliyom ama malesef öyle bi yere düştümki cahil kesim dedikleri bu olsa gerek gelin herşeyi yapar gelin uslu durur gelin hak aramaz gelinn hizmet eder.millet ne der diye yaşayan kesimler vardır bilirisniz işte tam onlar.bu akşamda indim mesela yapamadık bu gün temizliğini dedim ama çok fenayım midem dedim.hafta içi yaparıs istersen dedim.yok biz babanla yaparız napalım dedi.e naparsın bir kere laf sokmasa şaşarım e bu ne demek.benim kayınpederim temizlik yapmıyoruz diyekapıları çarpıp bağıran adam daha sölimmi?kaynanam demez ama habire laf sokar habiree.altlı üstlü olmanın fenalıkları işte napalım.başa gelen çekiliyorrrr

selam ronyacım. sanırım lh ve fsh 7 civarıydı. benimde ikiside 5 civarıydı. gerçi doktor buda normal değil. fsh ın lh tan 2 kat yüksek olması gerekiyo dedi.ama ben hamiş kaldım. darısı senin ve burdaki herkesin başına. ama testten 5-6 ay sonra hamile kaldım. moralimin çok yüksek olduğu bir ayda =)))))

aslında düşünebilirim neden dersen şimdi memorial hakkında beni daha gitmeden korkuttular çok pahalı die tabiki evlat için değer ama daha ucuz yollar varken niye madden çökelimki.hem üsküdar eşimle gidi gelmem açısından rahatta olur eşim benim eminönünde turyolda muhasebeci yani hep deniz üstünde gidiş gelişimde sorun olmazdı tüff nasip ama bi gideyimde şu memoriale olmadı bu tavsiyen ilk sırada hiçte akıl edemedimm:26:

aslında ilk tedaviye şöyle başladım =)) 15 günde bir adet olmaya başladım son zamanlarda. ama ben 3-4 yıl önce pkolu olduğumu öğrenmiştim. çok umursamamıştım. bazen her ay ,bazen 2 ayda bir adet oluyordum.son zamanlada 15 günde bir olmaya başladım. doktora gittim ve bebek için çalışmalara başlayalım dedi. bebek için çalışmalara başladık ve ilaçsız adet olamadım =)))) sonra sinirlerim bozuldu işte bütün ilaçları bıraktım. ve tam moralim düzeldiğinde hamişşş oldum. darısıda hepinize.....
bu arada biraz kilolu sayılırım =)) 1.68 boyum. 69 la 72 arası kilom değişiyo =)) göbek bölgem biraz şişko. herkes hamile sanıyodu beni =)))))

benim su yumurtalıktaki ağrılar var ya artık yok geçti kistlerime yenileri ekendi heralde ne hayırlılar dimi heray beni bırakmıyo incitanelerim ama ben bıktım onlardan

ee ne güzel işte. eminönünden bincen vapura. trafik yok bişey yok. hastane sahilede yakın sayılır.... yürüme mesafesinde. sen bi git bakalım dediğin hastaneye .eğer üsküdara gitmeye karar verirsen daha ayrıntılı anlatırım sana.

herkese ii geceler... ben yatar....

Anlıyorum canım haklısın ama sen saglıgına bak bu sefer onalra taktıkça saglıgın bozulur sonrada kimsenin kulagı duymaz.Allah kurtarsın ordan seni inşllh ayrı eve çıkarsında eşinle huzurlu olursun

amin canım seninde gözünaydın Allah saglıklı hayırlı dogumlar nasip etsin

iyi geceler canım Allahım seni ve meleğini korusun.evet bakk off demek yakın sahilee hadi bakalım bu dr da beğenmezsemm gidicem kesin.

canlarıım nasılsınız bakalım?????

ii diyemiycem resmen kıvranıyorum yaa midemm kaskatıı afedersiniz çıkaramıyorumda delircemm.sigarada kullanıyorum vucut istiyor ama bir iki nefeste böğürüyorum hadi bakalım o illetide bıraktırıcak herhalde ayyy valla nasıl uyuycamm kaç saat oldu içeli nie geçmediiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…