Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ben iki aydır hayıt kepsülü ve arginmax women kullanıyorum.hayıt tamamen bitkisel bir ürün arginmax ise kadın üreme sağlığı için faydalı vitaminleri içeriyor.canım gebelik bölümünde ateş ölçme topiği var oraya bakabilirsin orda arkadaşlar günlü olarak ateşini ölçerek yumurtlama gününü tespit ediyor.pko liler için en güzel yöntemlerden biri ateş ölçme yöntemi o ay yumurtlama olup olmadığını teyit ediyorsun.
her sabah yataktan kalkmadan önce 6-8 arası dil altından ateşini dijital bir ateş ölçerle ölçüp bir tablo oluşturuyorsun kendine.ama kesinlikle hep aynı saatte olmalı.gece uykusuz olduğunda yada soğuk algınlığı yaşadığın durumlarda ateşini ölçme çünkü yanıltıcı oluyor.dediğim topiğe gelirsen arkadaşlar yardımcı olur.canım sana dediğim vitaminlerin linkini yolluyorum.ebaya üye olursan bu ürünleri türkiyedeki fiyatların hemen hemen yarısı kadar bir fiyata alabilirsin.

ArginMax For Women (180 capsules) by Daily Wellness - eBay (item 260366036291 end time Feb-11-11 13:05:35 PST)
Natures Way Vitex Chaste Tree Agnus Castus 100 Capsules - eBay (item 260710705065 end time Feb-19-11 0707 PST)

canım argınmax gunde 6 atblet kullanılıyormus doğru mu bunu bir kadın doğum doktoruna sorupta kullanan var mı acaba merak ettımm

canım argınmax gunde 6 atblet kullanılıyormus doğru mu bunu bir kadın doğum doktoruna sorupta kullanan var mı acaba merak ettımm

canm benim kadın doğum doktorum bu vitamini önerdi
bana sabah 1 akşam 1 iç dedi ancak vitaminin prespektüsünde günde 6 tane içilir yazıyor.
ben günde 4 tane içiyom

canm benim kadın doğum doktorum bu vitamini önerdi
bana sabah 1 akşam 1 iç dedi ancak vitaminin prespektüsünde günde 6 tane içilir yazıyor.
Ben günde 4 tane içiyom

pekı cnm hayıt hapının kapsülünüde doktorun mu tavsıye etti ve doktorun kım ben pko da yenıyım doktora gıdınce sorucam bunlarıı onun için ayrıntılı soruyorum

pekı cnm hayıt hapının kapsülünüde doktorun mu tavsıye etti ve doktorun kım ben pko da yenıyım doktora gıdınce sorucam bunlarıı onun için ayrıntılı soruyorum

canım doktorum hayıtı tavsiye etmedi ama ben kullandığımı söyledim bişey demedi
hem ben bitkisel tedaviye çok güveniyom

canlarımmm iyi hafta sonlarııııı bu gün midem bulanmadı hayrett inşallahh akşamada böle olurr havada güzell az temizlik yapimmmmmmmm.ayyy çokk mutluk bi gün.eltimin bebekini ultrasonda gördümm ayy minnacıkk ilk defa bu kadar net yakından bi bebiş gördümm

WAW hoşgeldinn bebeğimm gelmedin 3 gündür sanırım yavv.nasılsın iyiminn sayfalar ilerlemiş onlarımı okuyon kuşummmmmmm benimm

nerden bildinnn kızzzzz ama valla sonunu getiremedimmm çünkü çoook yazmışsınızzzz bi değişik durummm varsa sen söle kestirmedennnn

ne var ne yokk arkadaşımm nasıll geçiyorrrr....gittinmi doktoraaaaa....

yaaa baksana ne sorucammm burda hamile kalan arkadaşlardan nediyim ve km adetleri düzünlimiydiii...benim değilde bende senin gibiiyimm merak ettiğim diğer arkadaşlar klomenden sonra ne içiyorlar adetsöktürücü... :44:

değişik durum yok aynı herşey herkez tedavi aşamasında.bende ilaç aldım kullanıyorum şeker ilacı varya salı günüde dr gidicem memoriale.sen napıyon nassın

düzenli değilmi nediyimin 15günde bir geliyormuş adetten ziyade bizde yumurtlamada olmadığını ben daha bu hafta öğrendim adet kanıylan hiç bi alakası yok:26:bakmadığım araştırmadığım yer kalmadı rahmin içini bilene gördüm öğğğğ.ama sağlıklı yumurtlamak için adet olmak şart.önce bu döngümüzü iyileştiricez ki bunun için bu ilaç mucizeymiş bakalım görücez takviyelerde kullanılabilir bak arkadaş ne demiş hayıt hapıyla hormonları düzelmiş.vitamin vs ile takviyelendiricez.daha sonraki adım klomen o yumurta adına bi ilaç sanırım adetle alakası yok ne bilim yaa ayy kafacığım çok karılıyoo sen ne zamanda bi adet görüosun

sağooll arkadaşımmm sanada başarılarrr ama ben dediğim gibi başörtü sorunu çözüldü diye başvurmuştummm kapalı kayıt oldum ama bu sorun yeniden hortladı..o yüzden moralim o konuyada bozukkk başım kapalı almazlarsa sınava giremicemmmm...anlayacağınn benim üni sallantıdaa ama sana başarılarrr diliyorummmmmm...

bu arada nasılsın iyisindir inşallahhh sende bebeğindeee...ikinizede sağlık diliyorummmm....

evi süpürim geliyorum kuşlarım bu arada hoşgeldin mini etekkkkkkkkk yaa isimlerimizi sölesek yada isim atında şu nickler komik geliyor banahitap ederken benim ismim emraa gerçek ismim

nası yani yaaaaa....benim adetler aynı senin gibiii....ben doktora gittimmm bana klomen verdi klomenden 10 gün sonrada progestan diye bi ilaç verdi 12 gün onu iç dedi çocuk varsa onu besler düşük tedavisindede kullanılıyor dedi eğer gebelik yoksa seni söktüürür dedi öylede oldu 2 aydırklomenden sonra içtimm ve adet oldum ama farlutalla olduğum kadar yoğun değilllll....ayyyy nelerrr yazıyorummm yaaaa hayrettt ediyorumm kendime hiçç gizlim saklımm kalmadı sizdennnnnn

evi süpürim geliyorum kuşlarım bu arada hoşgeldin mini etekkkkkkkkk yaa isimlerimizi sölesek yada isim atında şu nickler komik geliyor banahitap ederken benim ismim emraa gerçek ismim

değişik bi ismin varmışşşş..ben reyhan diye tahminn ediyordum senin ismini hepppp...anlamı ne ismininnn?? ne süpürgesi şimdi buuuuuuuu gidicemm birazdan zaten hafta sonu adamı zorla işe getirdimmm sırf burayı açabilmek içinnnn ama kismelerr yokkk

Son düzenleme:
yaaa bideee bu rahim filmi gereklimi kesinnn yani tüpler eğer kapalıysaa başka belirtileride varmı filimden önce anlayabileceğimizzzzz.....bide eğer kapalıysaa tüpler açılıyorrrmu nasıl açılıyorrrr tedavisi vardır dimi yanee......

hic bi belirtisi yok sanıyorum ve bence yapılması gereken ilk sey bu film ama sahsen ben cesaret edemıyorum.dusunsene kanallar tıkalıysa bosuna aylarca hap yutup durcaz benm bı arkadasım var oda pkoluymus ve flmi cektrdgı hafta hamıle kalmıs suan 3 aylık oldu bıle.canım bıde sen klomen kullanıyomusun ben bu ay regl olabılırsem baslıycam ama gelmezse bekleyımmı yoksa sokturucu ıcıp reglm gelsınmı hemen ona karar veremedm.

evett canımmm kullanıyorummm 3ay olacakkk benimmmm....bu salı hasta olursammmm bu ayda tutmamışş olacakkk...şimdiden telaş başladı bende ben klomenden sonrada başka ilaç içiyorumm yukarda yazdımm okumuşsundurrr....

sana gelincede adet olmassan bence hiçbiilacı kullanma bi doktoragit hamilede olabilirsinnnn...bizim hastalıımızz acayipp bişi heran herşey olabilirrrr...benim doktorumm adet olduğum halde hamile olup olmadığıma baktıı bazı hamilelerrr 3 aya kadar hamileykennn adet görennnn kadınlarda varmışşşş o yüzden doktora gitt sonra ilaç kullannnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…