değişik bi ismin varmışşşş..ben reyhan diye tahminn ediyordum senin ismini hepppp...anlamı ne ismininnn?? ne süpürgesi şimdi buuuuuuuu gidicemm birazdan zaten hafta sonu adamı zorla işe getirdimmm sırf burayı açabilmek içinnnn ama kismelerr yokkk
evett canımmm kullanıyorummm 3ay olacakkk benimmmm....bu salı hasta olursammmm bu ayda tutmamışş olacakkk...şimdiden telaş başladı bende ben klomenden sonrada başka ilaç içiyorumm yukarda yazdımm okumuşsundurrr....
sana gelincede adet olmassan bence hiçbiilacı kullanma bi doktoragit hamilede olabilirsinnnn...bizim hastalıımızz acayipp bişi heran herşey olabilirrrr...benim doktorumm adet olduğum halde hamile olup olmadığıma baktıı bazı hamilelerrr 3 aya kadar hamileykennn adet görennnn kadınlarda varmışşşş o yüzden doktora gitt sonra ilaç kullannnn...
reyyannnnnnnnn senin evvvv bu kadarrr büyükkmüüüü yaaaa kaççç saattirrrr ev süpürüyorsunnnnnnnn sennnnnnn gidiyorumm benn şimdiiikaçç gün gelemicemmm daha siz tabi gece 3 lere kadar konuşuyorsunuzz burdaaa...benim salı günü ilaç bitiyorrrr ve salı adet olursammm bu ayda tutmadı demektirrr benden sesçıkmazsaaanlayınki waw bunalıma girdiii...atlatınca gelirimmm...hepdiyorlaryaa takmadığpın zaman olurrrr ben şuanda bunları diyorsammm takıyorumdemekki bu ayda bebek yokkkkk.... geliyorrrrlarrr banaaaaa....
ne süpürgeymişş bee bi haftada bir yaptırıyorrr....haftada bir olmasının sebebi sizsinizdir temiz tutuyorsunuzdurrrr...benimmm eşşş sağolsunnn okadaannnnnn gıllıııı ki 2 gün halı kenarları koridorrr yerr gökkkk gıııllllll...benimde en iğrendiğim şeydirr yer silince elime değse kendi saçım bilee öğüre öğüre alırımmm yerdennnn
sen ne zaman gitcen şimdi doktoraaaa?? bide o rahim filmini herhastane çekiyormu...yani gittiğim doktor muçekecek yoksa yine bi başkasınamı olacakkk...yawww ben acısında değilimmmm....ben alttan muayeneye alışamadımmmmminşallah hepiniz bu ay hamiş kalırsınızz ben baktım dün gene dayanamadım aldımo gıcık çubuklardan ne olur ne olmaz dedim baktım yok.ama inşallah bu ay ikinizde gebe kalmışsınızdır.rahim filminden neden korkuyosunuzki anesteziyle yaptırın 10 dklık bi bayılmayla iş bitmiştirr kimisi çok acıyor diyor doğumdan beter diyor kimizi bişey hissetmedim diyor demekki bünyeden bünyeye değişiyor bu yüzden kendimi riske atamam yat aşşağa kalk yukarı bitmiş olacak neden acı çekeyimo yüzden hiç korkmuyorum dr um önermezse ben kendim çektireyim diycem salı günü
slm cnm benım ismim sibel
evett canımmm kullanıyorummm 3ay olacakkk benimmmm....bu salı hasta olursammmm bu ayda tutmamışş olacakkk...şimdiden telaş başladı bende ben klomenden sonrada başka ilaç içiyorumm yukarda yazdımm okumuşsundurrr....
sana gelincede adet olmassan bence hiçbiilacı kullanma bi doktoragit hamilede olabilirsinnnn...bizim hastalıımızz acayipp bişi heran herşey olabilirrrr...benim doktorumm adet olduğum halde hamile olup olmadığıma baktıı bazı hamilelerrr 3 aya kadar hamileykennn adet görennnn kadınlarda varmışşşş o yüzden doktora gitt sonra ilaç kullannnn...
sen ne zaman gitcen şimdi doktoraaaa?? bide o rahim filmini herhastane çekiyormu...yani gittiğim doktor muçekecek yoksa yine bi başkasınamı olacakkk...yawww ben acısında değilimmmm....ben alttan muayeneye alışamadımmmmmbeniii ennn çooooo yıpratannn o yaaaaaaaa.....geçen kadın yatırdı beni bana bi titreme geldi bi ağlamak bi ağlamakama hıçkıra hıçkıra kriz gibi bişi 1 saat benimle uğraştı tansiyonn gitti ağzıma bir avuç şeker verdii 1 saat sonra kalktım ayağa...diyorum yaa filmden kormuyorummm bu tedavi şekli beni yıpratannnn allahım düşmanımın başına bile vermesiinnnn...
aaaah ah tatlısım keske olsa ama sanmam atesımı olcxuyorum yumurta bıle olmadı sanırım hep aynı ısım.
memnun oldum kuşumm ayy ne güzel bi gün midem bulanmıyorr ama halasigara içemiyorumm pifffffff
bu ateş ölçme işi gerçekmiii nasıl oluyorrr oluyormuu yaniii....yumurtladığın anlaşılıyormuuuu....
bende emra cımm inşallah istediğimde bana da verir biz şuan korunuyoruz ama önumuzdekı aylarda bakcaz durumaa
şimdiye kadar da hep korunduk ama ıyıkı burayı okumusum bende kesınlıkle rahım fılmı cektırmek ıstıyorum dıcem doktoruma
kuşum bende öleyim bi kere daha alttan muayene oldum kadın dediki sen bu kadar kasmaya nasıl birlikte oluyosun.sal kendini kapa gözlerini dedi gerçekten işe yaradı kapattım gözlerimi.görmedim bişey.şimdi gidince ne olacak bakalım salı günü gidicem.rahim filmi içinde gün istiycem.çünkü çok önemliymiş ve işlem sırasında açıyorlarmış yani ektra bişey yok yani hee tıkanıkmış hadi ameliyat yapalım yok.ve tıkanıksa dahi 10 dklık işlemmiş zaten seni bayıltacaklar altına gireni çıkanı nerden duycan kızz
umutsuzluk yok bana kızıyodunuzz sanki 5 tüp bebek yaptırdıda olmuyor die.daha bi ilaç tedavisindeyizz herşeyi yapalım sora üzülelim demii
allahhh canını almasıınnn kızzzzzzzzzzz o daha beterrrrr yaaaaaaaaa ayyyy ben istememmmmm...peki kendi doktorumuzzmu yapacakkk bunuuuu...yani bana git bunu yaptır derseee gittiğimde bunu çeken bide erkekseeeeeeeee.....
emra öldürdün beni gülmektenn nasıl laf kız belli değilmiş
bak ne güzel iki gün önce sen dağılmıştın zor toparlandınn şimdi sen toplamaya çalışıyorsunuz
kızlar yapmayın benım bır tanıdıgımın 18 yıl çocugu olmadı en sonun da 35 yasında adet olmamaya başlamıs demıs herhalde erken menapoz a gırıyorum bu arada soba zehırlenmesı ev tasınması falan dr bi gidiyo menapoz içim hamile çıktı var tümm mahallee sevindirik oldukkk
Allah veriyo canım ya ama inş o kadar sürmez tabiiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?