Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım senin tedavini hemen nasıl klomenle başladı dr un şaşıyorum valla.acaip:26:bakalım bana ne uyğuluycak dr ismimin adı emreden kadın demek kuranda geçiyor bi anlamı daha vardıda unuttum yavv.ismimi seviyorumm hatta eşime arada takılırım kızımın adınıda emra koyucam die.kız zaten hafta bi süpürüyorum hazır midem bulanmazkene süpürim dedim hem yeni bi makina aldım 3 aydırr amann eskiden ne çekiyormuşum süpür süpür hergünn bu makinaya hayranımm 1 hafta süpürmesen bile heryer tozsuzzz

reyyannnnnnnnn senin evvvv bu kadarrr büyükkmüüüü yaaaa kaççç saattirrrr ev süpürüyorsunnnnnnnn sennnnnnn gidiyorumm benn şimdiii kaçç gün gelemicemmm daha siz tabi gece 3 lere kadar konuşuyorsunuzz burdaaa...benim salı günü ilaç bitiyorrrr ve salı adet olursammm bu ayda tutmadı demektirrr benden sesçıkmazsaaanlayınki waw bunalıma girdiii...atlatınca gelirimmm...hepdiyorlaryaa takmadığpın zaman olurrrr ben şuanda bunları diyorsammm takıyorumdemekki bu ayda bebek yokkkkk....geliyorrrrlarrr banaaaaa....

inşallah hepiniz bu ay hamiş kalırsınızz ben baktım dün gene dayanamadım aldımo gıcık çubuklardan ne olur ne olmaz dedim baktım yok.ama inşallah bu ay ikinizde gebe kalmışsınızdır.rahim filminden neden korkuyosunuzki anesteziyle yaptırın 10 dklık bi bayılmayla iş bitmiştirr kimisi çok acıyor diyor doğumdan beter diyor kimizi bişey hissetmedim diyor demekki bünyeden bünyeye değişiyor bu yüzden kendimi riske atamam yat aşşağa kalk yukarı bitmiş olacak neden acı çekeyimo yüzden hiç korkmuyorum dr um önermezse ben kendim çektireyim diycem salı günü

ne süpürgeymişş bee bi haftada bir yaptırıyorrr....haftada bir olmasının sebebi sizsinizdir temiz tutuyorsunuzdurrrr...benimmm eşşş sağolsunnn okadaannnnnn gıllıııı ki 2 gün halı kenarları koridorrr yerr gökkkk gıııllllll...benimde en iğrendiğim şeydirr yer silince elime değse kendi saçım bilee öğüre öğüre alırımmm yerdennnn

çıldırmaaaaaaaaaaa bi dayak yiycen sen benden kız Rabbim ol derse olacak napalım sen böle yapınca çokmu iyi oluyor sanki kendine gell hayat gerçekten bebek demek değil bende bunalıma .ok giriyorum ama eğer ki olmamışsada bu ay çözüm yok değillllll önümüzde daha bir sürü formül varr bunları düşün.ayrıca bu ay kalırsın inşallah kalmadın diyelim kesin rahm filmi çektirr tamammı bebeğim hiç bişey çaresiz değil hamdedelimki yumurtalarımız varrrrrrrr ya olmayaydııı!!!!umutsuz vaka değilizz.şu yumurta nakli bölümünü bi oku bakalım insanlar nasıl çaresiz bizde yumurta sorunu yok sadece tedavi ve ii bi ilgi istiyorlar ehh şu bebişler olsun ben o yumurtaları söktürüp yemezsem

bebeğimm evet bende diyorum ne süpürgeymişş dehşet bişey 1000 liraya değdi yani bende aynennn senin gibiyim eşimm dehşetttttt gorillama onunda formülünü buldumm banyoda giyiniyor :ben önce o süpürgeyle dip bucak süpürüyorum bezimi bi sürüyomki hiç toz yok sadece süpürüyom .

sen ne zaman gitcen şimdi doktoraaaa?? bide o rahim filmini herhastane çekiyormu...yani gittiğim doktor muçekecek yoksa yine bi başkasınamı olacakkk...yawww ben acısında değilimmmm....ben alttan muayeneye alışamadımmmmmbeniii ennn çooooo yıpratannn o yaaaaaaaa.....geçen kadın yatırdı beni bana bi titreme geldi bi ağlamak bi ağlamakama hıçkıra hıçkıra kriz gibi bişi 1 saat benimle uğraştı tansiyonn gitti ağzıma bir avuç şeker verdii 1 saat sonra kalktım ayağa...diyorum yaa filmden kormuyorummm bu tedavi şekli beni yıpratannnn allahım düşmanımın başına bile vermesiinnnn...

aaaah ah tatlısım keske olsa ama sanmam atesımı olcxuyorum yumurta bıle olmadı sanırım hep aynı ısım.

kuşum bende öleyim bi kere daha alttan muayene oldum kadın dediki sen bu kadar kasmaya nasıl birlikte oluyosun.sal kendini kapa gözlerini dedi gerçekten işe yaradı kapattım gözlerimi.görmedim bişey.şimdi gidince ne olacak bakalım salı günü gidicem.rahim filmi içinde gün istiycem.çünkü çok önemliymiş ve işlem sırasında açıyorlarmış yani ektra bişey yok yani hee tıkanıkmış hadi ameliyat yapalım yok.ve tıkanıksa dahi 10 dklık işlemmiş zaten seni bayıltacaklar altına gireni çıkanı nerden duycan kızz

bu ateş ölçme işi gerçekmiii nasıl oluyorrr oluyormuu yaniii....yumurtladığın anlaşılıyormuuuu....

memnun oldum kuşumm ayy ne güzel bi gün midem bulanmıyorr ama halasigara içemiyorumm pifffffff

bende emra cımm inşallah istediğimde bana da verir biz şuan korunuyoruz ama önumuzdekı aylarda bakcaz durumaa

şimdiye kadar da hep korunduk ama ıyıkı burayı okumusum bende kesınlıkle rahım fılmı cektırmek ıstıyorum dıcem doktoruma

belkide tek sorunumuz bu bellimiolur herşeyi yapalım inşallah sonra üzülür büzülürüz

allahhh canını almasıınnn kızzzzzzzzzzz o daha beterrrrr yaaaaaaaaa ayyyy ben istememmmmm...peki kendi doktorumuzzmu yapacakkk bunuuuu...yani bana git bunu yaptır derseee gittiğimde bunu çeken bide erkekseeeeeeeee.....

umutsuzluk yok bana kızıyodunuzz sanki 5 tüp bebek yaptırdıda olmuyor die.daha bi ilaç tedavisindeyizz herşeyi yapalım sora üzülelim demii

emra öldürdün beni gülmektenn nasıl laf kız belli değilmiş

bak ne güzel iki gün önce sen dağılmıştın zor toparlandınn şimdi sen toplamaya çalışıyorsunuz
kızlar yapmayın benım bır tanıdıgımın 18 yıl çocugu olmadı en sonun da 35 yasında adet olmamaya başlamıs demıs herhalde erken menapoz a gırıyorum bu arada soba zehırlenmesı ev tasınması falan dr bi gidiyo menapoz içim hamile çıktı var tümm mahallee sevindirik oldukkk

Allah veriyo canım ya ama inş o kadar sürmez tabiiki

allahhh canını almasıınnn kızzzzzzzzzzz o daha beterrrrr yaaaaaaaaa ayyyy ben istememmmmm...peki kendi doktorumuzzmu yapacakkk bunuuuu...yani bana git bunu yaptır derseee gittiğimde bunu çeken bide erkekseeeeeeeee.....

zaten sırf bayan olması imkansız heralde bilmiyorum ama tek kişi olmuyor herhalde bilemiyorum erkekse erkek ben uyuycam valla napim değer onlar göre göre bıkmışlardırannem 1 ay önce gögüs küçültme estetiği oldu kapalıdır annem drlarında hepsini tanırız aile dostlarımızdır çogu oturudkları yerde.başı ameliyatın ertesi günü pat bi dr arkadaş babamn annemin başı açıkk kalakaldı öylee dondu ardındanda eşi geldi hemen eşini çıkarttırdı.annem diyokii tüüüü nasıl öle yakalandım bana diyo dedim anne adamın karızı cillop gibi sanamı bakacakkk

neye güldün gıı annamadı bennn sapıttım iyceohoo öle örnek çokk benim etrafımdada ama kötü örneklerde var ama onalrın eşlerinde sorun bayanlarda değil erkekde tedavi daha zormuş ölemi

kısa bi araştırmadan sonraaa bende anestejiye sıcakk bakarrr oldummm..baya bi işlem gerekiyormuşşş bi sıvı felan veriyorlarmışşş iiçimizeeee felannn filennn...offfff hayırlısııı yaaa ne diyemkiii sözün bittiği yerlerden biri işte.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…