umutsuzluk yok bana kızıyodunuzz sanki 5 tüp bebek yaptırdıda olmuyor die.daha bi ilaç tedavisindeyizz herşeyi yapalım sora üzülelim demii
canım haklısında ıste bu ay bana bı omur gıbı geldı gecmıyo zaman sankı.o bahsettıgın topıkte yazıyorum vucut ısımı ordakı kızlar yumurta yok gıbı dedıler acayıp uzulmustum ama belkıde gec olucak yumosum
bu ateş ölçme işi gerçekmiii nasıl oluyorrr oluyormuu yaniii....yumurtladığın anlaşılıyormuuuu....
neye güldün gıı annamadı bennn sapıttım iyceohoo öle örnek çokk benim etrafımdada ama kötü örneklerde var ama onalrın eşlerinde sorun bayanlarda değil erkekde tedavi daha zormuş ölemi
şu hesaplama işleri hem iyi hem kötü ya bunu rabbim daha iyi bilir bak nediyimi duymadınızmı normalınden çok geç yumurtlamışş demekki herşeyin bi zamanı var ve o zamanı rabbim biliyor bize beklemek ve çaresini yapmak düşüyorr bebeğimcimm üzülmee gerçekten o kadar gelişmi hastane ortamı varki sadece bura değil bi çok yere bakıyorum en umutsız vakalar ne durumlarda gebiş kalıyolar
merhaba arkadaslar bende bır pko hastasıyım.cogu pko hastası gıbı ialcsız edet olamıyorum.1 sene korunmadım hala cocugum olmamıstı.dr klomen verdı ılk baslarda oda ıse yaramadı yumurtalarım hıc gelısmedı bıle.sonra burdan bazı karısımlar ögrendım ve ıctım.çk şükür kızım oldu ögrendıgımde test yanlıstır dedım sonrası sıkıntılı bır hamılelık oldu ama cok şükür kızım dogdu ve 1,5 yasında şimdi.
Sizde ümitsizliğe kapılmayın pozitif düşünmeye calısın elınızden geldıgı kadar.
Içtğim seylere gelınce merak eden arkadaslar olabılır dıye paylasmak ıstıyorum.
çörekotu bal tarcın karısımı yaptım sabah aksam 1 tatlı kasıgı yedım.gepsını göz kararı koydum.bu yumurta gelıstırıcı.
Ayriyeten hayıt suyu içtim yıne sabah aksam.buda adet düzenleyıcı.
Ve bunları kullandıktan 1 ay sonra ılk kez ilaçsız adet oldum.fakat adetım cok sancılı gectı sanırım içim temızllendı kistlermı patladı artık anlamadım.sonrakı ay yıne adet olmadım herzamankı gıbı .komsumun ısrarıyla test yaptım ve mucizevi çift çizgıyı gördüm.
Benım hıkayem böyle umarım sızlerde en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız...
alhan çoook teşekkürlerr yaaaa sizbize çookk umut oluyorsunuzzzzz....pkolu olupda hamile klan ve hala daha bize umut olsun diye yazan arkadaşlarımmm hepinizee çook ama çoookk teşekkür ediyorummm....bu gidişle benimm klomen tedavimde işe yaramadıı ve bende tedaviye ara vereceğim doktor aşılama dedi ama yapmıcamm ve bu senin metodu muhakkak deneyeceğimm ama senden bi isteğim varrrr....bunları hangi aralıklarla içtinn yani hayıt tohumunu ne kadar zamanla içmeliyimmm??ve diğer karışımı hergünmü içtinn....??
bu bal tarcın çörek otu karısımını ne kadar süre kullandın ve sonunda sancılı adet oldun cnm
ADETIN ILK GUNUNDEN ADA ÇAYI ICILIRSE O DA SÖKTÜRÜYOMUS BAKALIM ADA CAYI MI VE BU BAL TARCIN ÇÖREKOTUNU DENICEM
canım ballı karısımı adetın ılk gunu basladım 15 gun kadar kullandım.yumurtlama zamanına kadar yumoslar gelıssın dıye.
Ben ada cayını kullanmadım eger farkında olmadan gebelık olusursa düşüğe sebep oldugunu okumustum.ama bal karısımının bır zararı yok normalzamanlardada kullanılabılır.
alhan çoook teşekkürlerr yaaaa sizbize çookk umut oluyorsunuzzzzz....pkolu olupda hamile klan ve hala daha bize umut olsun diye yazan arkadaşlarımmm hepinizee çook ama çoookk teşekkür ediyorummm....bu gidişle benimm klomen tedavimde işe yaramadıı ve bende tedaviye ara vereceğim doktor aşılama dedi ama yapmıcamm ve bu senin metodu muhakkak deneyeceğimm ama senden bi isteğim varrrr....bunları hangi aralıklarla içtinn yani hayıt tohumunu ne kadar zamanla içmeliyimmm??ve diğer karışımı hergünmü içtinn....??
canım ben adetler düzenlı olsun dıye ıstıyorum kullanmayı 2-3 ay sonra düşünüyorum korunmamayı sen yazdınya söktürdü dıye onun için kullanım dedım
merhaba arkadaslar bende bır pko hastasıyım.cogu pko hastası gıbı ialcsız edet olamıyorum.1 sene korunmadım hala cocugum olmamıstı.dr klomen verdı ılk baslarda oda ıse yaramadı yumurtalarım hıc gelısmedı bıle.sonra burdan bazı karısımlar ögrendım ve ıctım.çk şükür kızım oldu ögrendıgımde test yanlıstır dedım sonrası sıkıntılı bır hamılelık oldu ama cok şükür kızım dogdu ve 1,5 yasında şimdi.
sizde ümitsizliğe kapılmayın pozitif düşünmeye calısın elınızden geldıgı kadar.
içtğim seylere gelınce merak eden arkadaslar olabılır dıye paylasmak ıstıyorum.
çörekotu bal tarcın karısımı yaptım sabah aksam 1 tatlı kasıgı yedım.gepsını göz kararı koydum.bu yumurta gelıstırıcı.
ayriyeten hayıt suyu içtim yıne sabah aksam.buda adet düzenleyıcı.
ve bunları kullandıktan 1 ay sonra ılk kez ilaçsız adet oldum.fakat adetım cok sancılı gectı sanırım içim temızllendı kistlermı patladı artık anlamadım.sonrakı ay yıne adet olmadım herzamankı gıbı .komsumun ısrarıyla test yaptım ve mucizevi çift çizgıyı gördüm.
benım hıkayem böyle umarım sızlerde en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız...
nası yani yaaaaa....benim adetler aynı senin gibiii....ben doktora gittimmm bana klomen verdi klomenden 10 gün sonrada progestan diye bi ilaç verdi 12 gün onu iç dedi çocuk varsa onu besler düşük tedavisindede kullanılıyor dedi eğer gebelik yoksa seni söktüürür dedi öylede oldu 2 aydırklomenden sonra içtimm ve adet oldum ama farlutalla olduğum kadar yoğun değilllll....ayyyy nelerrr yazıyorummm yaaaa hayrettt ediyorumm kendime hiçç gizlim saklımm kalmadı sizdennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?