kızlar ben kaçarrr öpiremm sizi mangal partisi varrr üff kaynanamlar yoktu nerden geldilerr gelmeyeydiler daha iyiydi
meraba kızlar...
iki ay yazz24 hapını kullandıktan sonra..canıma tak etti ve hap kullanmıcam diye inat ettim..bıraktıktan sonra.2 ay adet olmadım..doktora gittim...ve başımın belası yine yazz24 ü verdi bana...ve üstüne üstlük bu kistlerle hamile kalmaz oldukça zor dedi,ultrasona bakarak..ben ilaca başladım adetimin birinci gününde ama 15.günümde tekrar adet oldum...ilaç kullandıgım halde...neden bu...bir yorumu olan var mı?korkuyorum açıkçası...
meraba kızlar...
iki ay yazz24 hapını kullandıktan sonra..canıma tak etti ve hap kullanmıcam diye inat ettim..bıraktıktan sonra.2 ay adet olmadım..doktora gittim...ve başımın belası yine yazz24 ü verdi bana...ve üstüne üstlük bu kistlerle hamile kalmaz oldukça zor dedi,ultrasona bakarak..ben ilaca başladım adetimin birinci gününde ama 15.günümde tekrar adet oldum...ilaç kullandıgım halde...neden bu...bir yorumu olan var mı?korkuyorum açıkçası...
emra mıydı =))) çok değişik ve güzel bir isim.... benim ismimde ezgi. ama üye olurken ezgi ismini kabul etmedi. yazdığım hiçbişeyi kabul etmedi bende nediyim yazdım =))))
neyseee ben şu süpürgeyi merak ediyorum. benim süpürgemde bozulmak üzere ve şöyle güzel çekişi yüksek bir süpürge istiyorum... bana markasını ve modelini yazarmısın. yani mesela arçeliktir
ama arçeliğin bir sürü süpürgesi var. onun gibi soruyorum yani. bi özelliği varsa onuda yaz ki daha rahat araştırıyım.
KLOMEN kullanan arkadaşlar, yan etkisi varmı?
kilo yapıyor diyolarda bazıları?
Paylaşın lütfen deneyimlerinizi.....
ha bu arada 15. gün adet olmuşsun! hapı 2 gün arka arkaya unutursan, adet olursun! belki unuttun...olabilirmi?
1 gün unutursan, içmek için 12 saat vaktin var, kaçırırsan o günü unut!
aman allahım ne kadar sorumsuzum yaaa...ilacı içmeyi unutmuşum.... çok sağol biricik...ben bu pkoyu çok fazla takmıyordum..bu kadar tehlikeli boyutlara varabileceğini bilmiyordum..ama varmış işte..beslenmeyle düzeltmek derken,bana bazı örnekler verebilir misin.bu arada mwtformin kullanıyorum zaten doktor verdi..benim problemim testesteronum.yuksek değil ama üst sınıra yakındı...
Arkadaşlar bende pko hastasıyım ve metformin kullanıyorum yani glucophage aranızda kullananlar olmuştur pko olanlara veriliyor. Bu ilacı kullanıp bırakanlar var mı aranızda varsa ne şekilde ne kadar kullandıktan sonra bıraktı yani öyle birden bire mi ilacı kestiniz yoksa dr. ile birlikte yavaş yavaş mı bıraktınız lütfen cevap verin çok merak ediyorum .
mrb canım evlimisin sen?metformini ne kadardır?biricik ablanın dediğine göre ki burda başka topiklerde yazanları okudum metformin 3 4 ay sonra tam işe yarıyormuş.takmamak olurmu ileride ciddi rahatsızlıklar oluşturacak bi metobolizma hastalığı pko o yüzden ciddi ciddi tedavilerini aksatma derim
evli değilim henüz...ya ilaçlar bende aşırı sinirlilik duygusallık yapıyor...metformini daha önce bir ay kullandım...ama dayanamadım.her gun istifra ettim..sonra içinde aynı madde bulunan başka bir ilaç verdi doktor..,(glikofendi glifor oldu) şimdi bunu 2 haftadır kullanıyorum.bulantı yok.ve yazz 24 ü kullanıyorum..ama şimdi ben adet gördüğüme göre,ilacı içmeli miyim.bırakayım ve birdahaki adeti mi bekliyim..bilemedim..
bence drunu ara canım şimdi burda kim ne derse belkide doğrusu olmaz gliformu işte neyse onu bırakmıyosun içiyosunda digeri konusunda bi bilgim yazz24 doğum kontrol hapımı?eger öyleyse bence hepten bırak çözüm değil onlar bende yasmin çokkkkk içtimm bekarken unuturdum sinir basardı ama noldu anlık düzeldi şimdide evliyim aynı dertler bebek sorunu eklendi bide.
bence drunu ara canım şimdi burda kim ne derse belkide doğrusu olmaz gliformu işte neyse onu bırakmıyosun içiyosunda digeri konusunda bi bilgim yazz24 doğum kontrol hapımı?eger öyleyse bence hepten bırak çözüm değil onlar bende yasmin çokkkkk içtimm bekarken unuturdum sinir basardı ama noldu anlık düzeldi şimdide evliyim aynı dertler bebek sorunu eklendi bide.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel yaaa ben böle doğum hikayelerine bayılıyorumm hatta ölüpp ölüpp diriliyorumm rabbimmm sen ne büyüksünn herşeyin zamanını sen bilirisn rabbimmmmmmmmm Allahımmm seni ve güzellerr güzelii melegini korusunn.o melişinden bizede versinnn.öpiremm sizii analı kızlı bişey sorucam bu bal çörek otu tarifini bi kavanoza yapıp hergün ölemi yedin yoksa her gün ayrı ayrı karıştırdınmıı:26:
yazz24 de doğum kontrol hapı...sigorta da karşılamıyor.ben hiç ilaç kullanmak istemiyorum..doktor tutturdu 3 ay kullancaksın diye.su tutulumu en az olan ilaçmış. olan erkek arkadaşıma oluyo.etmediğim laf kalmıyo..yazık böyle çekiyo beni,sesini de çıkartmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?