Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar ben kaçarrr öpiremm sizi mangal partisi varrr üff kaynanamlar yoktu nerden geldilerr gelmeyeydiler daha iyiydi

emra mıydı =))) çok değişik ve güzel bir isim.... benim ismimde ezgi. ama üye olurken ezgi ismini kabul etmedi. yazdığım hiçbişeyi kabul etmedi bende nediyim yazdım =))))
neyseee ben şu süpürgeyi merak ediyorum. benim süpürgemde bozulmak üzere ve şöyle güzel çekişi yüksek bir süpürge istiyorum... bana markasını ve modelini yazarmısın. yani mesela arçeliktir
ama arçeliğin bir sürü süpürgesi var. onun gibi soruyorum yani. bi özelliği varsa onuda yaz ki daha rahat araştırıyım.

nnediyim canım insülin direnciyle ilgili bir sorun oldu canım bi bakarmısın soruma
bu sayfada bulabilirsin sorumu tabi bilgin varmı bilmiyom

meraba kızlar...
iki ay yazz24 hapını kullandıktan sonra..canıma tak etti ve hap kullanmıcam diye inat ettim..bıraktıktan sonra.2 ay adet olmadım..doktora gittim...ve başımın belası yine yazz24 ü verdi bana...ve üstüne üstlük bu kistlerle hamile kalmaz oldukça zor dedi,ultrasona bakarak..ben ilaca başladım adetimin birinci gününde ama 15.günümde tekrar adet oldum...ilaç kullandıgım halde...neden bu...bir yorumu olan var mı?korkuyorum açıkçası...

10 yıl doğum kontrol hapı kullanmış biri olarak sana tavsiyem bırakmak!!!
bir süre bekle bakalım, nasıl olucak adetler? hormonlarını beslenme ile düzeltmeye çalış...ayrıca hormon testi yapmadınmı? hangi hormonda sorun var, onu ilk önce bir tespit etmeli....
tavsiyemin devamı ise: Metformin kullanmak...çocuk istemesende!
Doğum kontrol hapı sadece kullandığın sürece çoğu şeyi dengeler, bıraktıktan sonra sorunlar yine devam eder! Doktorlar için anlık ve kolay bir çözüm, bana göre.....

ha bu arada 15. gün adet olmuşsun! hapı 2 gün arka arkaya unutursan, adet olursun! belki unuttun...olabilirmi?
1 gün unutursan, içmek için 12 saat vaktin var, kaçırırsan o günü unut!

KLOMEN kullanan arkadaşlar, yan etkisi varmı?

kilo yapıyor diyolarda bazıları?

Paylaşın lütfen deneyimlerinizi.....

memnun oldum topiğimizin güzel annesiiiiiievet anlamıda çok güzel telafuzuda sölemesi ayıppp hehehe süpürgemden çokkk ama çok memnunum ben aslında 1 senelik evliyim ama bu normal toz torbalıydı benimki allahım süpür süpür hep aynı toz geri geliyor.sulu makina alıcam dedim bişeyede kızmıştım gene eşim kardeşine paramı vermişti ne kızdım gittim madem öle makine alıyorum hee dedim aradım aldedifakir markası aquawelt sanırım hem halı yıkama hem vakum hem toz hazneli hemde suya çekiyor hangi bölümünü istersen onu kullanıyosun ama pi çekişi varrr şu shagg halılar varya en kalınları onlardan var bende çırpmadan asla içi tam temizlenmezdi.bunun ucunu çıkarıp bi çektiriyorum vuvvsonuna kadar helal olsun valla temizlikte yarı yarıya yükümü aldı tozu alınıcak yerlerinde örtülerini alıp püsküllü ucuyla süpürüyorum önce valla 1 haftada bile tozlanmıyor ev.ama suya çekiyor ya o suyu bi görsen öğğğğ kömürr karasııı diyorum ki kendi kendime demekki bu toz akarı diğer kurulardan hopp eve geri dönüyor hem güzel bebeğin içinde sağlıklı olrr toz akarlarından kurtulursun öpürem seniiii

KLOMEN kullanan arkadaşlar, yan etkisi varmı?

kilo yapıyor diyolarda bazıları?

Paylaşın lütfen deneyimlerinizi.....

ablaaaaaaaaa bu ilaçbeni öldürecekkkkk herhaldee bu hep böyle gitmiyor değilmi geçiyorrdelireceğimm yaa bu nasıl bir mide ağrısı ve bulantısııı.bu arada doktorada gidicemmm salııı bu birasda senin sayende

ha bu arada 15. gün adet olmuşsun! hapı 2 gün arka arkaya unutursan, adet olursun! belki unuttun...olabilirmi?
1 gün unutursan, içmek için 12 saat vaktin var, kaçırırsan o günü unut!

aman allahım ne kadar sorumsuzum yaaa...ilacı içmeyi unutmuşum.... çok sağol biricik...ben bu pkoyu çok fazla takmıyordum..bu kadar tehlikeli boyutlara varabileceğini bilmiyordum..ama varmış işte..beslenmeyle düzeltmek derken,bana bazı örnekler verebilir misin.bu arada mwtformin kullanıyorum zaten doktor verdi..benim problemim testesteronum.yuksek değil ama üst sınıra yakındı...

mrb canım evlimisin sen?metformini ne kadardır?biricik ablanın dediğine göre ki burda başka topiklerde yazanları okudum metformin 3 4 ay sonra tam işe yarıyormuş.takmamak olurmu ileride ciddi rahatsızlıklar oluşturacak bi metobolizma hastalığı pko o yüzden ciddi ciddi tedavilerini aksatma derim

Arkadaşlar bende pko hastasıyım ve metformin kullanıyorum yani glucophage aranızda kullananlar olmuştur pko olanlara veriliyor. Bu ilacı kullanıp bırakanlar var mı aranızda varsa ne şekilde ne kadar kullandıktan sonra bıraktı yani öyle birden bire mi ilacı kestiniz yoksa dr. ile birlikte yavaş yavaş mı bıraktınız lütfen cevap verin çok merak ediyorum .

mrb canım bu ilaç bizler için birebirmiş o yüzden devamlı kullanmak gerekiyormuş ama tabi dr gözetimi önemli ne kadardır kullanıyosunki?ben daha yeni başladığım için tam yorum apamıycam tabiki kullanma sürecinde düzene girdinmi?

evli değilim henüz...ya ilaçlar bende aşırı sinirlilik duygusallık yapıyor...metformini daha önce bir ay kullandım...ama dayanamadım.her gun istifra ettim..sonra içinde aynı madde bulunan başka bir ilaç verdi doktor..,(glikofendi glifor oldu) şimdi bunu 2 haftadır kullanıyorum.bulantı yok.ve yazz 24 ü kullanıyorum..ama şimdi ben adet gördüğüme göre,ilacı içmeli miyim.bırakayım ve birdahaki adeti mi bekliyim..bilemedim..

bence drunu ara canım şimdi burda kim ne derse belkide doğrusu olmaz gliformu işte neyse onu bırakmıyosun içiyosunda digeri konusunda bi bilgim yazz24 doğum kontrol hapımı?eger öyleyse bence hepten bırak çözüm değil onlar bende yasmin çokkkkk içtimm bekarken unuturdum sinir basardı ama noldu anlık düzeldi şimdide evliyim aynı dertler bebek sorunu eklendi bide.

slm kızlarrr

şimdi bu topıkte tahlıllerı yorumlayan arkadaşlar bende tahlıllerımı yazsam yorum yapabılırlermı ama b tahlıller regl dönemınde yapılmadı aralıkta yaptırmıstım 10 gun sonra farlutalle olmuştum

tsh 2.46
fsh 4.95
lh 11.04
prl 17
e2 54

bu ay da 40. gunde farlutal bıttıkten 2 gun sonra regl oldum pazartesı 3. gunum tahlıllerımı yenılıcem fıkırlerını söylermısınız:18::18:

kızlar sesiniz hiç çıkmıyorr neyle meşgulsunuzz ben sadece buraya bakıyomda oklavalı smile nerde yaaaaaaaaaaaaaa.midemmmmm ahh midemmm gidiyim bari napim yatimm

yazz24 de doğum kontrol hapı...sigorta da karşılamıyor. ben hiç ilaç kullanmak istemiyorum..doktor tutturdu 3 ay kullancaksın diye.su tutulumu en az olan ilaçmış. olan erkek arkadaşıma oluyo.etmediğim laf kalmıyo..yazık böyle çekiyo beni,sesini de çıkartmıyo

cnm banada şan gıttığim değil baska bır dr vermıstı yazz ı kullanmadım hıc sımdıkı dr um hıc kullanma dedı kendını hazır hıssettıgın en kısa zamanda karunmamaya başlayın dedı amaılacı bırakmak ıstersende dr söylee ben 1.5 yıllık evlıyım 9 ay kullandım doğum kontol hapı tabıı pko oldumu bılmıyordum ozaman ben 2 aralıkta öğrendımm

sinirlilik halini hormonların yapıyo cnm ilaçlar yapmazz biliyorumm

Son düzenleme:

amin canım.güzel dileklerin için tesekkür ederim. sıze moral olabıldıysem ne mutlu bana.
bende senın yasadıklarını hıssettım canım böyle hıkayeler okuyunca karabulutlar dagılırdı kafamdan o yuzden sızde umutlu olun dıye yazdım bende.
bır kavanoz ıcıne karısımı yaptım canım.hepsınden göz kararı koydum.çörekotunu havanda bıraz ezıp öyle karıstır olurmu?rabbım şifa versın ınsallah canım.

evet bak sibel ayy minietek çok güzel değinmiş sinirlilik halini zaten bu hastalık yapıyor bende aynı durumdaydım mrk etme 8 sene başını yedim adamın işte geldim şimdi heptenbaşını yiyorum boşverrr Allah böyle yazmış ne yapabiliriz hepten içimizde tutalımda içimizmi kurusunn onların imtahanıda biziz sabrden eder etmeye çeker gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…