Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

oyy ne kadar seviyorum sizi pkolu annelerr kardeş gibi sadece anneleri değill hepinizi çünkü dert ortağısınızzz hamdolsun ya iyki müslümanız iykide türküzz bu karışımı ben hergün yemeyi düşünüyorum ya bişey olmaz nolcak baldan.

çok zor gerçekten..var olan kiloların göbekte toplanması...hormon düzensizliğinden oluşan selulit..moral bozucu..zaten hemen kilo alıyorum dikkat etmeyince.. ama ben bu kadar çok, bu dertten muzdarip bayan olabileceğini düşünmemiştim... bi makale okumuştum pko lu bayan sayısı ulkemizde yuzde 5 miş.

nerde okudun onu gıı sağımı dönsem pko solumu dönsem pkoDDgeleceğin en şöhretli hastalığını taşıyorsunuzz dikkat edin heeeeeee..bunla yaşamayı öğrenecözz napalımm bu arada topikimizz ne kalabalık olduu maşallahh tü tü tüü.gızlarrrrrr okumann accıkda yazında uykum gelsinnn

aahhh ahhh o kılolar bendede var allahtan boyum uzun ama yınde rahatsız oluyorm.pkonun bas düşmanı zaten kılolar.ne olcek bu halımız ?

evde çörek otu yoktu sımdı kalktım bal vetarsın karıstırdımm 1 tatlı kaşığı yuttumm bile

sabah ta çörek otlsunu yaparızz

aahhh ahhh o kılolar bendede var allahtan boyum uzun ama yınde rahatsız oluyorm.pkonun bas düşmanı zaten kılolar.ne olcek bu halımız ?

boşver kiloları amannn nolcakk hadi sen kocakarı deyimiynen ununu elemişsin eleğini asmışsın yani bebecini yapmışsınn biz napalım 75 kiloydum ya 1 ay önce tartıya inanamadımmm azcık diyet yaptım bu akşam tartıldım tabi şu şeker ilacınından faydasımı oldu ne bilim en son 70dim 69 olmuşum.boyun uzunsa ne takıyon benim boyum 1 55 minnacıkımm annem bana adile naşit diyo yaaaaaaaaaa

evveeeet bende yarın hemen yapıyorummm.afiyetolsun kuşummmm

sağol cnmm inşallah hepımıze yarasınn

ben bugün ıkı tane de ada çayı ıctım ıyıce söktrsn dıye ıkı tane de aspırınn

işe yaradı galıba ıkıncı günüm bugun ve daha yenı sökülmeye basladı

Son düzenleme:
kızlar ben giderr öpüyorum sizi bi namaz kılamm gecelerinnn hürmetinee Rabbimm hastalıklarımıza şafi adıyla şifa olsun inşallahhhhhhhh.evlat diye kavrulanlara tez zamanda evlat tadı taddırsın.iyi geceler

kızlar ben giderr öpüyorum sizi bi namaz kılamm gecelerinnn hürmetinee Rabbimm hastalıklarımıza şafi adıyla şifa olsun inşallahhhhhhhh.evlat diye kavrulanlara tez zamanda evlat tadı taddırsın.iyi geceler

allah kabul etsın cnm bızler içinde dua et

iyi gecelerrr

ay gece gece ne güldürdün benı reyyan:))))
ahh bebıcıkle olmuyo işte adamların ipini sıkı tutacaksın maluum :)
ıyı geceler kızlar yarın görüşürüz allah nasıp ederse

ay gece gece ne güldürdün benı reyyan:))))
ahh bebıcıkle olmuyo işte adamların ipini sıkı tutacaksın maluum :)
ıyı geceler kızlar yarın görüşürüz allah nasıp ederse

herkes ben gider demişş ama gidememişşş bakıyorumdaaaaaaa ben namaz kıldımm dua ettim haleee burdaısın sizi gidi sizilerrrrrr gidin kocazınnn goynuna girinn(diyene bakk)horul horul uyuyan kocalara hayırrr

bu arada alhan bebeğine bayıldım ne şeker bişey yaa hem yazını okuyorum hemde ona bakıyorumm yavrum benim ne kadar tatlıkk Rabbim hayırlı eylesin.

canım ben onu bayadır kullanıyordum günde 2 tane. sonra bir ara 1e düşürdük.geçen ay hamile kalınca kesti doktorum. düşük olunca yne 1 den başladık. bir de metformin uzun süre kullanımda lk zamanki etklerni yitrmeye başlıyormuş.. şeker hastaları dışında sürekli kullanmak ta fayda etmiyormuş bir süre sonra diye duydum. ama bende sadece kısa bir süre durdurduk.sonra devam..kızlar insülin direncinde problem yaşayanlar ve tp 2 diyabete yatkın olanlar tarçın çok iy bir dengeleyci. eğer gün içinde şekeri abarttığınızı düşünüyorsanız gün sonunda bir çay kaşığı tarçını suyla yutun.. şeker acayp kontrol altında tutuyor..ben bal çörek otu tarçın karışımını denemeyi en çok içinde tarçın var dye istiyorum.. bu karışımla da yumurtlaması düzenlenen çok..

Slmlar kızlar su karısım hakkında yazdıklarınızı okudumda bence ıyıce arastırıp oyle baslayın.bu karısm evet ıyıymıs ama bızde lh sorunu oldugu ıcın varolan yumurtayı catlatamıyoruz ve kıste donusuyo, yanı daha cok kıst olusmaması adına ıyce arastırın derım.bıde adetın 1. Gunu baslayıp 12.gune kadar kullanılıyomus benden soylemesı acıl sıfalar hepımızeee.

canım ben bal tarçın ve çörek otu karışımı yedikten sonra düzenli olan adetlerim bozuldu
ara kanamam oldu ve bir gittimki doktor bir sürü çatlamayan kistlerim olmuş
yani karışımı yemeden bir kaç ay öncede doktora gitmiştim kist falan yoktu adetlerim düzenliydi
ben diyorum hep ne geldiyse başıma bu karışım yüzünden geldi
hele pko kişilerin bu karışımı yememesi gerek bence

uyarılarınız için sağolun..her şey her bünyede aynı etkyi göstermiyor..uygulamamak gerek,haklısınız..

benımde demek ıstedıgm buydu ıste maalesef bız her duydugumuz seyden medet umar durumdayız ama bıraz daha bılınclı olmamz gerekıo.sanada acıl sıfalar dılerm umarım tekrar duzene gırer regln..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…