amin canım.güzel dileklerin için tesekkür ederim. sıze moral olabıldıysem ne mutlu bana.
bende senın yasadıklarını hıssettım canım böyle hıkayeler okuyunca karabulutlar dagılırdı kafamdan o yuzden sızde umutlu olun dıye yazdım bende.
bır kavanoz ıcıne karısımı yaptım canım.hepsınden göz kararı koydum.çörekotunu havanda bıraz ezıp öyle karıstır olurmu?rabbım şifa versın ınsallah canım.
çok zor gerçekten..var olan kiloların göbekte toplanması...hormon düzensizliğinden oluşan selulit..moral bozucu..zaten hemen kilo alıyorum dikkat etmeyince..ama ben bu kadar çok, bu dertten muzdarip bayan olabileceğini düşünmemiştim... bi makale okumuştum pko lu bayan sayısı ulkemizde yuzde 5 miş.
çok zor gerçekten..var olan kiloların göbekte toplanması...hormon düzensizliğinden oluşan selulit..moral bozucu..zaten hemen kilo alıyorum dikkat etmeyince..ama ben bu kadar çok, bu dertten muzdarip bayan olabileceğini düşünmemiştim... bi makale okumuştum pko lu bayan sayısı ulkemizde yuzde 5 miş.
aahhh ahhh o kılolar bendede var allahtan boyum uzun ama yınde rahatsız oluyorm.pkonun bas düşmanı zaten kılolar.ne olcek bu halımız ?
evde çörek otu yoktu sımdı kalktım bal vetarsın karıstırdımm 1 tatlı kaşığı yuttumm bile
sabah ta çörek otlsunu yaparızz
evveeeet bende yarın hemen yapıyorummm.afiyetolsun kuşummmm
kızlar ben giderr öpüyorum sizi bi namaz kılamm gecelerinnn hürmetinee Rabbimm hastalıklarımıza şafi adıyla şifa olsun inşallahhhhhhhh.evlat diye kavrulanlara tez zamanda evlat tadı taddırsın.iyi geceler
boşver kiloları amannn nolcakk hadi sen kocakarı deyimiynen ununu elemişsin eleğini asmışsın yani bebecini yapmışsınn biz napalım 75 kiloydum ya 1 ay önce tartıya inanamadımmm azcık diyet yaptım bu akşam tartıldım tabi şu şeker ilacınından faydasımı oldu ne bilim en son 70dim 69 olmuşum.boyun uzunsa ne takıyon benim boyum 1 55 minnacıkımm annem bana adile naşit diyo yaaaaaaaaaa
ay gece gece ne güldürdün benı reyyan:))))
ahh bebıcıkle olmuyo işte adamların ipini sıkı tutacaksın maluum :)
ıyı geceler kızlar yarın görüşürüz allah nasıp ederse
Arkadaşlar bende pko hastasıyım ve metformin kullanıyorum yani glucophage aranızda kullananlar olmuştur pko olanlara veriliyor. Bu ilacı kullanıp bırakanlar var mı aranızda varsa ne şekilde ne kadar kullandıktan sonra bıraktı yani öyle birden bire mi ilacı kestiniz yoksa dr. ile birlikte yavaş yavaş mı bıraktınız lütfen cevap verin çok merak ediyorum .
Slmlar kızlar su karısım hakkında yazdıklarınızı okudumda bence ıyıce arastırıp oyle baslayın.bu karısm evet ıyıymıs ama bızde lh sorunu oldugu ıcın varolan yumurtayı catlatamıyoruz ve kıste donusuyo, yanı daha cok kıst olusmaması adına ıyce arastırın derım.bıde adetın 1. Gunu baslayıp 12.gune kadar kullanılıyomus benden soylemesı acıl sıfalar hepımızeee.
canım ben bal tarçın ve çörek otu karışımı yedikten sonra düzenli olan adetlerim bozuldu
ara kanamam oldu ve bir gittimki doktor bir sürü çatlamayan kistlerim olmuş
yani karışımı yemeden bir kaç ay öncede doktora gitmiştim kist falan yoktu adetlerim düzenliydi
ben diyorum hep ne geldiyse başıma bu karışım yüzünden geldi
hele pko kişilerin bu karışımı yememesi gerek bence
canım ben bal tarçın ve çörek otu karışımı yedikten sonra düzenli olan adetlerim bozuldu
ara kanamam oldu ve bir gittimki doktor bir sürü çatlamayan kistlerim olmuş
yani karışımı yemeden bir kaç ay öncede doktora gitmiştim kist falan yoktu adetlerim düzenliydi
ben diyorum hep ne geldiyse başıma bu karışım yüzünden geldi
hele pko kişilerin bu karışımı yememesi gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?