Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benımde lh yükseklığı var benımde kullanmamam gerekıo o halde
tahlıllerım 2 sayfa önce kızlar bır yorum yaparmısınızzz

selamlar kızlarr bu gün sakin topikk bu gün çok stresliyim yaa oda kaynanama patladı napıyım bağane aman ya bunaldım elim tutmuyordu resmen o kadar halsizimki annatamam bu ilacı içenlerrrr ne zaman sonra alıştınız deyin bakalım hele çarpıntıda yapmaya başladı.şu bal tarçın karışımı varya bence zarar olduğunu sanmıyorum bunlar bildiğimiz yediğimiz şeyler yumurtalıklara ne zararı olabilirkiiiiiii ayrıca benim yengem çocugu hasta olmasın soğuk algınlığı grip vs geçirmesin diye 7 sene her sabah akşam çocuguna yedirdi ve gerçektende işe yaradı ben zannetmiyorm öle keskin bişey olduğunu hadi adaçayı hayıt mayıt bunlar keskin şeylerr öle herkez içmez yemez ama bu sayılanlar hemen hemen hep yenen şeyler bu tabiiii benim düşüncemmm

iyiakşamlar arakdaşlar nasılsınız?karışımlardan bahsedilmiş bence her bünye farklıdır hemen her duydugumuzu yapmak dogru degil bende sogan kürü yapmıştım faydasını göremedim ben.reyyancım ne zararı olabilir diyosun ama belli olmuyo canım.o bitkisel şeyelrin bile karışım oldugu için zararı dokunabiliyor en iyisi güvenilir bir doktor bulup tedavi olmak ona danışmak iyi gelen bitkilerde var tabiki ama bünyemize yararmı yoksa zararmı onu bilemiyoruz.Allah hepimize şifa versin

arkadaşlar adet kanamanız nasıl oluyor bol kanamalımı oluyor
benim bugün 4.günüm kanamamın rengi kahvrengine döndü :97:

arkadaşlar adet kanamanız nasıl oluyor bol kanamalımı oluyor
benim bugün 4.günüm kanamamın rengi kahvrengine döndü :97:

canım evlenmeden önce çok fazla kanamam oluyodu 5 gun yogun olarak evlendıkten sonra öz. doğum kontrol hapı kullandıgım zaman azaldı ama 2 aydır hem gec oluyorum hem farlutalle hemde az bugun 2. gunum ama 3 ay öncekı kadar gelmıyor tabıı

ıyı geceler arkadaslar nasılsınız bakalım?
reyyancım kızım ıcın yorumlarına tesekkür ederım canım darısı hepınıze insallah.
karısım ıcın zararlı olabılır dıyen arkadaslara sunu söylemek ıstıyorum tabı her bunye farklodır ama dr bana tüp bebek dısında asla cocugun olmaz demıstı bende son sans olarak bu karısımı yapmıstım bende cok arastırdım yumurta gelıstırıcı bır karısım.
zaten ppkoda yumurtlama olup belırlı olgunluga erısmıyor ve edet olamıyoruz bunda hemfıkırız dımı?bana göre karısımda yumurta gelıstırıyor belkıde faydasını gördüğüm içindir.herkesın kendı fkrı tabı saygı duyarım....

kızlar dr dan gelıyorumm

kıstlerın ölçülcek kadar değil çok küçükler dedi
ve kan tahlıllerımı yazamaö dedı 1 ay arayla yapılmazz dedı

ama kendı dr ma gıtmedım kan tahlılımı özel de yaptırmamak için kendı dr gıtmedım tahlılı alıp gıdecektım napım şimdi dedim işte rahım fılmı cektırımmı başlamadan hayır 6 ay bı korunmayı bırakın bakalım dedı

napım kızlarr tahlılımı yaptırımmı özel de

tsh 2.46
fsh 4.95
lh 11.04
prl 17
e2 54

geçen ay ki tahlillerim burda kızlar kim tahlilleri yoruluyorduu

tsh 2.46
fsh 4.95
lh 11.04
prl 17
e2 54

Arkadaşım benim bildiğim bu hormon tahlilleri kısa sürede değişmiyor. Ben geçen sene şubat ayında yaptırmıştım gittiğim diğer doktorlar bu sene yeni tahlil istemedi. gerçi bu değerler değişsin diye ilaç aldıysan değişmiş olabilirler tabi ki de.

glucopage ve folıc plus kullanıyorum

kızlaarr uyuyomusunuz hala nerdesınızz yaaaaaaaa

Son düzenleme:
tsh 2.46
fsh 4.95
lh 11.04
prl 17
e2 54

merhaba canımmm lh çatlatıcı hormon değilmiydi onun yüksek olması iyi bi durummuydu diye hatırlıyorum keskin bi yükseklik olduğu için yumurtlama zamanınamı denk gelmiş bu testler sankim öle bi tablo ama bilemiyorum yalnış yorumlamak istemem prl güzellll normall onu diyebilirim net ama.km çok güzel yorum yapıyordu oda giremiyor hamiş haldı ya bu ay

gızzzlarrrrrrrr nerdesinizyaaaa ama olmazkiiiii gelinnn pazartesiolduuu hafta sonuuu büyüsünden kurtulunnnn.

glucopage ve folıc plus kullanıyorum

kızlaarr uyuyomusunuz hala nerdesınızz yaaaaaaaa

Arkadaşım glucophage şeker ilacı folic plusta folik asit malum. Bu ilaçların hormonlarına etki edeceğini sanmıyorum.

Hormonların düzensizliği için hormon ilacı veriyorlar sanırsam. Tabi ben tamamen tahminlerimi söyledim. Seni yanıltmak istemem

Ayrıca LH/FSH 3ün üzerinde olduğu zaman doktorlar PKO belirtisi oluyor. Seninki 2.2 yani problem yok.

ıkı katı olmucak dıye okudum cnm burda bir yerde ya yanlış mı bır de herkes cm falan diyor dr ölçülemeyecek kadar küçük dedi kistlerın ama kendı dr a gıtsemmı sımdı
yoksa korunmayı bıraksammı birdee

burun amelıyatı olcaktım olmasammı diyorumm

iyi haftalar ecrınn ve kızlarrrr

reyyann gelebıldın sonunda neden kımse yok yaa

Son düzenleme:

folic asite bişey diyememde şeker ilacı hormonlara ii gelmiyorsaaaaaaa neden düzenli kullanım sonrası adetler düzene girior merak konusu???

pazartesi sendromu olsa gerekkk hahahaaa nihaliteyi merak etmeye başladım ya kız perşembeden beri yok acep napayyy.bu saate kadar waw gelmediyse gelmezz.biricik abla ve sardunya ablada bu gün malum pazartesi çalışıyorlar yoğunlardır.nediyim hamiş daha tuanatay belkimmm gezmeye gitmiştirr.başka kimler vardı yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…